Forum dyskusyjne
22 grudnia 2009, 19:44 [cytuj]
Marcin powiedział/a:
Cracki do fm-ów, z tego co wiem, są trudno dostępne i niepopularne. Bo ta gra ma takie zabezpieczenie, że gdy "wyczuje" cracka powoduje błędy. Np płacisz za kogoś 10 mln to z kasy ubywa ci 25. Itp. Nie opłaca się, zwłaszcza, że później problemy z paczami (a FM 10 ma jedną taką wadę, że bez pacza nie da rady-wyciek pamięci czy coś), z dodatkami chyba też
cooo? ;d mam fm2010 zwykłego cracka , nic nie pathowałem a gra śmiga bez żadnych problemów i nie ma zadnych błędów z kasą z niczym
cooo? ;d mam fm2010 zwykłego cracka , nic nie pathowałem a gra śmiga bez żadnych problemów i nie ma zadnych błędów z kasą z niczym :P
22 grudnia 2009, 19:47 [cytuj]
To masz farta. Ja o takiej sytuacji słyszałem/czytałem nie raz.
To masz farta. Ja o takiej sytuacji słyszałem/czytałem nie raz
22 grudnia 2009, 20:01 [cytuj]
Arcz69 powiedział/a:
cooo? ;d mam fm2010 zwykłego cracka , nic nie pathowałem a gra śmiga bez żadnych problemów i nie ma zadnych błędów z kasą z niczym

to może się tym crackiem podzielisz?;p
to może się tym crackiem podzielisz?;p
22 grudnia 2009, 21:07 [cytuj]
Ja mam oryginałkę, ale też chętnie walnę sobie cracka, bo boję się o płytę. Można linka?
Jeżeli ktoś ściągał fma to crack podobno nie jest potrzebny. Wystarczy zamontować obraz w Deamon Toolsie.
FMa 2009 też mam oryginała i też grałem na cracku. Żadnych błędów nie miałem. Marcin to musi być spowodowane czymś innym.
Coś w tym może być. Kiedyś znalazłem jakiegoś lewego cracka i śmiesznie działał. Początkowo grało się całkiem normalnie, ale przy próbie zapisania prosił o płyte
Ja mam oryginałkę, ale też chętnie walnę sobie cracka, bo boję się o płytę. Można linka? ;)
Jeżeli ktoś ściągał fma to crack podobno nie jest potrzebny. Wystarczy zamontować obraz w Deamon Toolsie.
FMa 2009 też mam oryginała i też grałem na cracku. Żadnych błędów nie miałem. Marcin to musi być spowodowane czymś innym.
Coś w tym może być. Kiedyś znalazłem jakiegoś lewego cracka i śmiesznie działał. Początkowo grało się całkiem normalnie, ale przy próbie zapisania prosił o płyte :D
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
23 grudnia 2009, 10:55 [cytuj]
ja mam ściągniętego, no i normalnie zainstalowałem bez cracka, ale jak się pojawia to pierwsze menu to chcą bym włożył płytę-więc chyba jednak crack jest obowiązkowy
No mi w FM09 też wszystko cacy działało
ja mam ściągniętego, no i normalnie zainstalowałem bez cracka, ale jak się pojawia to pierwsze menu to chcą bym włożył płytę-więc chyba jednak crack jest obowiązkowy:)
No mi w FM09 też wszystko cacy działało
23 grudnia 2009, 13:05 [cytuj]
Nie jest obowiązkowy. U mnie tez tak jest , wtedy robie w programie Power Iso zamontuj obraz do napędu ( żeby czytało to jako płyte) i śmiga.
Nie jest obowiązkowy. U mnie tez tak jest , wtedy robie w programie Power Iso zamontuj obraz do napędu ( żeby czytało to jako płyte) i śmiga
Come On You Spurs !
23 grudnia 2009, 19:37 [cytuj]
tak sobie czytałem ten wątek... że aż sam zainstalowałem
Po pierwszym sezonie 4. miejsce (Citizensy zdobyły mistrza

). Z większych transferów: Subotic, Filipe Kasmirski, Otamendi oraz sprzedaż całej naszej defensywy oprócz Corluki i Bale'a

Ustawiłem sobie identyczną taktykę co w rzeczywistości
tak sobie czytałem ten wątek... że aż sam zainstalowałem :D
Po pierwszym sezonie 4. miejsce (Citizensy zdobyły mistrza :D). Z większych transferów: Subotic, Filipe Kasmirski, Otamendi oraz sprzedaż całej naszej defensywy oprócz Corluki i Bale'a :D Ustawiłem sobie identyczną taktykę co w rzeczywistości :D
www.facebook.com/OgienOdSkaja
23 grudnia 2009, 19:54 [cytuj]
Też mam Suboticia

Niezły koleś, ale średni w ofensywie. Mam chyba 3 sezon ( ciągle 5 miejsce

) i kupiłem Sakho, Mirandę, Srnę, Kacara, Gignaca, który dostał złotą piłkę i Younga

Musi być mistrz, bo je**e chyba.
Mi Manu kupiło Bale'a za 30 mln i potem okazał się najgorszym transferem sezonu
Też mam Suboticia :D Niezły koleś, ale średni w ofensywie. Mam chyba 3 sezon ( ciągle 5 miejsce :zly: ) i kupiłem Sakho, Mirandę, Srnę, Kacara, Gignaca, który dostał złotą piłkę i Younga :D Musi być mistrz, bo je**e chyba.
Mi Manu kupiło Bale'a za 30 mln i potem okazał się najgorszym transferem sezonu :D
23 grudnia 2009, 19:54 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Też mam Filipe

Niezły koleś, ale średni w ofensywie. Mam chyba 3 sezon ( ciągle 5 miejsce

) i kupiłem Sakho, Mirandę, Srnę, Kacara, Gignaca, który dostał złotą piłkę i Younga

Musi być mistrz, bo je**e chyba.
Mi Manu kupiło Bale'a za 30 mln i potem okazał się najgorszym transferem sezonu

[quote=Zoolander]Też mam Filipe :D Niezły koleś, ale średni w ofensywie. Mam chyba 3 sezon ( ciągle 5 miejsce :zly: ) i kupiłem Sakho, Mirandę, Srnę, Kacara, Gignaca, który dostał złotą piłkę i Younga :D Musi być mistrz, bo je**e chyba.
Mi Manu kupiło Bale'a za 30 mln i potem okazał się najgorszym transferem sezonu :D[/quote]
23 grudnia 2009, 21:31 [cytuj]
A ja pykam sobie Evertonem 2 sezon. Kupiłem paru grajków na początku m.in Dzeko , ktory strzelil 27 bramek w 1 sezonie (ale i tak Tevez został królem strzelców - 32 bramy). Ogólnie poszło dobrze 3 miejsce , półfinał Ligi Europejskiej. Przed 2 sezonem sprzedałem kilku znaczacych (Baines - 10 mln Arsenal , Otamendi - wymiana, Distin - 6mln) i za to kupiłem Zarate za 11 mln. Była okazja bo Lazio wystawiło całą drużyne na TL
I przy wymianie za Otamendiego dostałem Alexa Silve. Narazie jest dobrze - 5 miejsce w lidze , awans do cwiercfinału CL.
Mój skład:
James - 40 lat
Gunnarsson Alex Silva Jagielka Zuniga
Cahill(wymiata) Khedira Fellaini
Deco
Zarate Dzeko
A ja pykam sobie Evertonem 2 sezon. Kupiłem paru grajków na początku m.in Dzeko , ktory strzelil 27 bramek w 1 sezonie (ale i tak Tevez został królem strzelców - 32 bramy). Ogólnie poszło dobrze 3 miejsce , półfinał Ligi Europejskiej. Przed 2 sezonem sprzedałem kilku znaczacych (Baines - 10 mln Arsenal , Otamendi - wymiana, Distin - 6mln) i za to kupiłem Zarate za 11 mln. Była okazja bo Lazio wystawiło całą drużyne na TL :D
I przy wymianie za Otamendiego dostałem Alexa Silve. Narazie jest dobrze - 5 miejsce w lidze , awans do cwiercfinału CL.
Mój skład:
James - 40 lat :D
Gunnarsson Alex Silva Jagielka Zuniga
Cahill(wymiata) Khedira Fellaini
Deco
Zarate Dzeko
Come On You Spurs !
23 grudnia 2009, 21:49 [cytuj]
James 0_o
Weź kup jakiegoś Ochoe.
James 0_o
Weź kup jakiegoś Ochoe
23 grudnia 2009, 21:49 [cytuj]
James 0_o
Weź kup jakiegoś Ochoe.
James 0_o
Weź kup jakiegoś Ochoe
23 grudnia 2009, 22:16 [cytuj]
Tak tak , własnie planuje kupic Ochoe ale mam tez na oku Ruffiera z Monaco, ale narazie David trzyma forme
Tak tak , własnie planuje kupic Ochoe ale mam tez na oku Ruffiera z Monaco, ale narazie David trzyma forme :D
Come On You Spurs !
24 grudnia 2009, 12:12 [cytuj]
Niezly składzik. Fellaini zajebi*** grajek , u mnie tez jedna z czołowych postaci

A na co sie Bassong gniewa bo ma nzw ?
Zdrowych , wesołych
Niezly składzik. Fellaini zajebi*** grajek , u mnie tez jedna z czołowych postaci :) A na co sie Bassong gniewa bo ma nzw ? :D
Zdrowych , wesołych :)
Come On You Spurs !
24 grudnia 2009, 12:23 [cytuj]
Barti89 powiedział/a:
Zdrowych , wesołych

...i żebyście te święta z rodziną, a nie przy FMie spędzali
...i żebyście te święta z rodziną, a nie przy FMie spędzali :X
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
24 grudnia 2009, 16:01 [cytuj]
Sajmon powiedział/a:
...i żebyście te święta z rodziną, a nie przy FMie spędzali

No dobra dobra... Ale opłatkiem muszę się z fm'em podzielic
No dobra dobra... Ale opłatkiem muszę się z fm'em podzielic:D
Come On You Spurs !
24 grudnia 2009, 18:18 [cytuj]
tak patrzę... troche głupia ta gra, u każdego gra Ochoa, Subotić, Hamsik, Otamendi, Zarate...
tak patrzę... troche głupia ta gra, u każdego gra Ochoa, Subotić, Hamsik, Otamendi, Zarate
www.facebook.com/OgienOdSkaja
24 grudnia 2009, 23:32 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
tak patrzę... troche głupia ta gra, u każdego gra Ochoa, Subotić, Hamsik, Otamendi, Zarate
Akurat się złożyło, że teraz gramy Tottenhamem, a wymienieni zawodnicy są idealni do klubu na tym poziomie. Jest w całym fmie kilkanaście nazwisk, z których buduje się skład na ligę mistrzów i bez nich nie ma szans
Akurat się złożyło, że teraz gramy Tottenhamem, a wymienieni zawodnicy są idealni do klubu na tym poziomie. Jest w całym fmie kilkanaście nazwisk, z których buduje się skład na ligę mistrzów i bez nich nie ma szans ;)