Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2    >
Forum dyskusyjne » Hyde Park » "GRAMY Z SERCEM" - VI Ogólnopolski Turniej Kibiców
11 października 2012, 07:50 [cytuj]
Adam dał mi cynk, że nie dawno odbyło się pierwsze spotkanie organizacyjne. Data przypadła na 18-20 styczeń 2013, czyli jak zawsze środek ferii zimowych w Wielkopolsce. Kto jest zainteresowany wypadem do Trzcianki? :D
Adam dał mi cynk, że nie dawno odbyło się pierwsze spotkanie organizacyjne. Data przypadła na 18-20 styczeń 2013, czyli jak zawsze środek ferii zimowych w Wielkopolsce. Kto jest zainteresowany wypadem do Trzcianki? :D
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
11 października 2012, 11:13 [cytuj]
Jestem za. Ostatnio wypadło mi parę spraw ale teraz bardzo chętnie pojadę jeśli nie będzie sesji ani nic takiego ;)
Jestem za. Ostatnio wypadło mi parę spraw ale teraz bardzo chętnie pojadę jeśli nie będzie sesji ani nic takiego ;)
.upadamy na dno by odbić się od niego.
11 października 2012, 16:24 [cytuj]
Ja podobnie jestem uzależniony od egzaminów itp. ale jeśli tylko dam radę to chętnie :)
Ja podobnie jestem uzależniony od egzaminów itp. ale jeśli tylko dam radę to chętnie :)
11 października 2012, 17:52 [cytuj]
A Marcus, md18, Paweł C. - jedziecie? :D
CAN'T SMILE WITHOUT YOU!
11 października 2012, 19:39 [cytuj]
Z wielką chęcią się wybiorę. Pomimo wieku, poświęcę swoje nerki, krzyże i ogólne wygodnictwo, na spanie w podobnych warunkach jakie mają Pussy Riot (mówię o tych pseudo koszarach dwa lata temu). Przynajmniej się człowiek będzie w jakimś stopniu solidaryzował. Klimat w Trzciance jest. Jak coś będziesz wiedział, to pisz na bieżąco. Jakoś wtedy w ten weekend co turniej gramy z ManUtd.
Z wielką chęcią się wybiorę. Pomimo wieku, poświęcę swoje nerki, krzyże i ogólne wygodnictwo, na spanie w podobnych warunkach jakie mają Pussy Riot (mówię o tych pseudo koszarach dwa lata temu). Przynajmniej się człowiek będzie w jakimś stopniu solidaryzował. Klimat w Trzciance jest. Jak coś będziesz wiedział, to pisz na bieżąco. Jakoś wtedy w ten weekend co turniej gramy z ManUtd
11 października 2012, 20:48 [cytuj]
snajper powiedział/a:

Można pomyśleć, why not?? jak to mówią Indianie z Brzezin. Tylko jedno ALE, Snajper, prezesie firmy Juchta24h.pl , złożę zamówienie na fanty, ok ?? ;) Sokowirówka by mi się przydała.

Błagam tylko nie piszcie, że szkoła, sesja itp, bo to "odrobinę" infantylne Ja już mogę powiedzieć, że mi pasuje mocno średnio, ale raczej jestem za. Więc zepnę poślady, pokombinuję ile się da i spróbuję. A co będzie?? Może się zdarzyć, że 2h przed wyjazdem wyjdzie, że nie. Jak ktoś nie wie jak dojść na dworzec, nie wie czy mama zrobi kanapki na drogę, pojedzie jak ktoś po niego podjedzie i zdąży się wyspać oraz wysrać, jakby było w Warszawie/Wrocławiu/Braniewie/ Radzionkowie/Pasłęku to bym..., to ogólnie niech dupy nie zawraca, bo i tak z takim podejściem to mu się nie uda.

konradthfc powiedział/a:
Z wielką chęcią się wybiorę. Pomimo wieku, poświęcę swoje nerki, krzyże i ogólne wygodnictwo, na spanie w podobnych warunkach jakie mają Pussy Riot (mówię o tych pseudo koszarach dwa lata temu). Przynajmniej się człowiek będzie w jakimś stopniu solidaryzował. Klimat w Trzciance jest. Jak coś będziesz wiedział, to pisz na bieżąco. Jakoś wtedy w ten weekend co turniej gramy z ManUtd

Z Md18 się dogadaj do jednego auta :) :hejka: Tym razem nie przesmradzajmy i biezmy zdecydowanie Spa, bo klimat niepowtarzalny. Ostatnio sobie poprawiliśmy i było do dupy. K.... dawno na mrozie nie spałem :mysli:
Można pomyśleć, why not?? jak to mówią Indianie z Brzezin. Tylko jedno ALE, Snajper, prezesie firmy Juchta24h.pl , złożę zamówienie na fanty, ok ?? ;) Sokowirówka by mi się przydała. Błagam tylko nie piszcie, że szkoła, sesja itp, bo to "odrobinę" infantylne Ja już mogę powiedzieć, że mi pasuje mocno średnio, ale raczej jestem za. Więc zepnę poślady, pokombinuję ile się da i spróbuję. A co będzie?? Może się zdarzyć, że 2h przed wyjazdem wyjdzie, że nie. Jak ktoś nie wie jak dojść na dworzec, nie wie czy mama zrobi kanapki na drogę, pojedzie jak ktoś po niego podjedzie i zdąży się wyspać oraz wysrać, jakby było w Warszawie/Wrocławiu/Braniewie/ Radzionkowie/Pasłęku to bym..., to ogólnie niech dupy nie zawraca, bo i tak z takim podejściem to mu się nie uda. [quote=konradthfc]Z wielką chęcią się wybiorę. Pomimo wieku, poświęcę swoje nerki, krzyże i ogólne wygodnictwo, na spanie w podobnych warunkach jakie mają Pussy Riot (mówię o tych pseudo koszarach dwa lata temu). Przynajmniej się człowiek będzie w jakimś stopniu solidaryzował. Klimat w Trzciance jest. Jak coś będziesz wiedział, to pisz na bieżąco. Jakoś wtedy w ten weekend co turniej gramy z ManUtd
Kogucie życie!
11 października 2012, 20:57 [cytuj]
"K.... dawno na mrozie nie spałem" co się Marcus przejmujesz, drzemniemy na hokerach na stacji Orlen, może jak ładnie poprosimy to dostaniemy "śniadanie do łóżka" koło tak zwanego rana. Z Maćkiem się jakoś ustawię jak mi się uda.
"K.... dawno na mrozie nie spałem" co się Marcus przejmujesz, drzemniemy na hokerach na stacji Orlen, może jak ładnie poprosimy to dostaniemy "śniadanie do łóżka" koło tak zwanego rana. Z Maćkiem się jakoś ustawię jak mi się uda
13 października 2012, 00:05 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
Można pomyśleć, why not?? jak to mówią Indianie z Brzezin. Tylko jedno ALE, Snajper, prezesie firmy Juchta24h.pl , złożę zamówienie na fanty, ok ?? ;) Sokowirówka by mi się przydała.

Zamówienia przed turniejem składać :D
Zamówienia przed turniejem składać :D
CAN'T SMILE WITHOUT YOU!
14 października 2012, 10:14 [cytuj]
tez bym sie wbił na wyjazd z mackiem i konradem radomsko jest po drodze :Dpierwsza edycje z mourinho w koszarach przezyłem, a było z -20 chyba , dobrze by bylo powtorzyc plus impra we młynie. MARCUS ty bys z poznania na piechte dotarl, przyjade bo mi flakona wisisz
tez bym sie wbił na wyjazd z mackiem i konradem radomsko jest po drodze :Dpierwsza edycje z mourinho w koszarach przezyłem, a było z -20 chyba , dobrze by bylo powtorzyc plus impra we młynie. MARCUS ty bys z poznania na piechte dotarl, przyjade bo mi flakona wisisz
14 października 2012, 14:57 [cytuj]
możecie powiedzieć o co chodzi w tej imprezie? jakieś www albo coś?
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
14 października 2012, 15:18 [cytuj]
W skrócie:
Turniej fc Polskich i zagranicznych druzyn, ostro zakraplane wieczory, i zbiórka kasy na ciężko chore dziecko z Trzcianki lub okolic Wszystko to w świetnym terminie sesji i poprawek :P

Trzymam kciuki, i poczekam na jakiś wakacyjny turniej! :blee:
W skrócie: Turniej fc Polskich i zagranicznych druzyn, ostro zakraplane wieczory, i zbiórka kasy na ciężko chore dziecko z Trzcianki lub okolic Wszystko to w świetnym terminie sesji i poprawek :P Trzymam kciuki, i poczekam na jakiś wakacyjny turniej! :blee:
14 października 2012, 15:19 [cytuj]
W ogóle co się tam z łódżką ekipą się dzieje? Żyjecie?
W ogóle co się tam z łódżką ekipą się dzieje? Żyjecie?
14 października 2012, 15:49 [cytuj]
ale turniej w szachy, bierki, czy halowa piłkę nożną?
ale turniej w szachy, bierki, czy halowa piłkę nożną?
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
14 października 2012, 17:48 [cytuj]
Też tęskniłem :p
Też tęskniłem :p
14 października 2012, 17:50 [cytuj]
raku powiedział/a:
Sesję masz najczęściej w lutym

a nie ostatnia dekada stycznia?
a nie ostatnia dekada stycznia?
.upadamy na dno by odbić się od niego.
14 października 2012, 19:03 [cytuj]
Ale turniej jest we weekend. Wtedy chyba nie ma egzaminów co? No, chyba, że ktoś koniecznie się w ten weekend musi uczyć bo wcześniej nie mógł, mimo że na ustawienie sobie wszystkich spraw miał ze dwa miesiące.
Ale turniej jest we weekend. Wtedy chyba nie ma egzaminów co? No, chyba, że ktoś koniecznie się w ten weekend musi uczyć bo wcześniej nie mógł, mimo że na ustawienie sobie wszystkich spraw miał ze dwa miesiące
14 października 2012, 22:28 [cytuj]
vebq powiedział/a:

tak na prawdę jakie to znaczenie? przyjeżdżają ekipy na turniej, bawią się dobrze, i daj Boże coś tej osobie podarują. mam szczera nadzieję, że kasa za to spanie idzie w części na ta osobę. każdy przyjeżdża się dobrze pobawić, pośpiewać, pogadać...wpadnij to zobaczysz...
Buli powiedział/a:
W skrócie:
Turniej fc Polskich i zagranicznych druzyn, ostro zakraplane wieczory, i zbiórka kasy na ciężko chore dziecko z Trzcianki lub okolic Wszystko to w świetnym terminie sesji i poprawek :P

Trzymam kciuki, i poczekam na jakiś wakacyjny turniej! :blee:

Buli, wakacyjne turnieje, to można na Orlikach zorganizować. Ucz się pilnie! Będziesz miał lepszy start w dorosłe życie.
tak na prawdę jakie to znaczenie? przyjeżdżają ekipy na turniej, bawią się dobrze, i daj Boże coś tej osobie podarują. mam szczera nadzieję, że kasa za to spanie idzie w części na ta osobę. każdy przyjeżdża się dobrze pobawić, pośpiewać, pogadać...wpadnij to zobaczysz...[quote=Buli]W skrócie: Turniej fc Polskich i zagranicznych druzyn, ostro zakraplane wieczory, i zbiórka kasy na ciężko chore dziecko z Trzcianki lub okolic Wszystko to w świetnym terminie sesji i poprawek :P Trzymam kciuki, i poczekam na jakiś wakacyjny turniej! :blee:
15 października 2012, 10:33 [cytuj]
spurs3 powiedział/a:

Oj Ty już dziury masz od alko i to duże, nawet za duze. :blee: :F Ty się tam kiedyś chciałeś o coś założyć, ale ja nie, bo z zasady tego nie robię. Wtedy z Maćkiem coś tam mieliście i chciałeś mnie w to wciągnąć, w jakąś "łychę'. Powiedz mi nawet jakbym się złamał, to przeciez bym się nawet z wygranej nie mógł cieszyć ;) Ja swoje zdrowie szanuję i badziewia nie piję:) Co faktu nie zmienia, że możemy coś zbroić, tylko ku... nie jakieś dziadostwo na myszach, ale normalną gorzołę, albo jakoś rozsądnie barwioną. Jak byliśmy na AV to Czapla sprzedał mi patent z Soplicą orzechową, oczywiście dobrałem malinową, bo co tak sama jedna będzie robiła. Powiem szczerze, że włazi jak w masło, prawie 40 koni i na 3-4 razy to można flaszkę zniszczyć nawet bez popchnięcia. Nie mialem okazji wczesniej , a to widac błąd i to straszny :|

Ps. Co do trasy to się nie zgodze, bo na krajówce Radzionków -Przedbórz to to nie jest :)
Oj Ty już dziury masz od alko i to duże, nawet za duze. :blee: :F Ty się tam kiedyś chciałeś o coś założyć, ale ja nie, bo z zasady tego nie robię. Wtedy z Maćkiem coś tam mieliście i chciałeś mnie w to wciągnąć, w jakąś "łychę'. Powiedz mi nawet jakbym się złamał, to przeciez bym się nawet z wygranej nie mógł cieszyć ;) Ja swoje zdrowie szanuję i badziewia nie piję:) Co faktu nie zmienia, że możemy coś zbroić, tylko ku... nie jakieś dziadostwo na myszach, ale normalną gorzołę, albo jakoś rozsądnie barwioną. Jak byliśmy na AV to Czapla sprzedał mi patent z Soplicą orzechową, oczywiście dobrałem malinową, bo co tak sama jedna będzie robiła. Powiem szczerze, że włazi jak w masło, prawie 40 koni i na 3-4 razy to można flaszkę zniszczyć nawet bez popchnięcia. Nie mialem okazji wczesniej , a to widac błąd i to straszny :| Ps. Co do trasy to się nie zgodze, bo na krajówce Radzionków -Przedbórz to to nie jest :)
Kogucie życie!
1  2    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 16 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się