28 stycznia 2013, 11:19 [cytuj]
Witam, czy jest tu ktos, kto posiada Play Station 3? Szukam chetnych do sparingow w FIFE 13 na tej platformie
Pozdrawiam i czekam na odzew
Witam, czy jest tu ktos, kto posiada Play Station 3? Szukam chetnych do sparingow w FIFE 13 na tej platformie :)
Pozdrawiam i czekam na odzew :)
28 stycznia 2013, 12:00 [cytuj]
Przykro mi, mam X-BOXA
Przykro mi, mam X-BOXA :)
28 stycznia 2013, 12:42 [cytuj]
ja mam fifę ale jest chyba online pass także wieczorem dam znać czy udało mi się zcrackować online passa
oczywiście przydałoby się zagrać nie tylko mecz ale np sezon w premiership
Z grzeczności nie klepię Tottenhamu, bo to Ty założyłeś temat
taką Swansea i Michu nie pogardzę
ja mam fifę ale jest chyba online pass także wieczorem dam znać czy udało mi się zcrackować online passa :P oczywiście przydałoby się zagrać nie tylko mecz ale np sezon w premiership :D Z grzeczności nie klepię Tottenhamu, bo to Ty założyłeś temat :P
taką Swansea i Michu nie pogardzę :mysli:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
28 stycznia 2013, 14:34 [cytuj]
Jin jesli jestes zainteresowany graniem online na PS3 to wyslij inv na moj PSN id - JIIINCHURIKI
Kto jeszcze jest chetny do pogrania to niech tez wysyla zapro
Jin jesli jestes zainteresowany graniem online na PS3 to wyslij inv na moj PSN id - JIIINCHURIKI
Kto jeszcze jest chetny do pogrania to niech tez wysyla zapro
28 stycznia 2013, 21:00 [cytuj]
można by stworzyć ligę
ale z góry wiem, że zebrać 5 - 8 osób w jednym czasie jest trudno. Dzisiaj montuję sposób na darmoszkę online i jak coś wyślę zapro
można by stworzyć ligę ;) ale z góry wiem, że zebrać 5 - 8 osób w jednym czasie jest trudno. Dzisiaj montuję sposób na darmoszkę online i jak coś wyślę zapro
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
29 stycznia 2013, 10:45 [cytuj]
Również PS3 fifa i fan Spursów.
sizeee123? jesli inny podam jutro.
Również PS3 fifa i fan Spursów. :] sizeee123? jesli inny podam jutro