Forum dyskusyjne
1 lutego 2013, 15:58 [cytuj]
kim jest ten cały Nacho Monreal którego zakontraktowali anale? bo przyznam szczerze ze z ligą hiszpańską mam sie na opak , czasem wielkie derby aktorów obejrze nic wiecej , dobry jest?
kim jest ten cały Nacho Monreal którego zakontraktowali anale? bo przyznam szczerze ze z ligą hiszpańską mam sie na opak , czasem wielkie derby aktorów obejrze nic wiecej , dobry jest?
1 lutego 2013, 16:04 [cytuj]
To jest dziwna sprawa. Z jednej strony to jest, moim zdaniem, bardzo dobry zawodnik, na pewno lepszy od Gibbsa i Santosa. Z drugiej strony, jak grał jeszcze w Osasunie to zapowiadał się na zawodnika klasy światowej, a jakoś ma problemy nawet z przebiciem się w reprezentacji. Reprezentacji, w której lewa obrona jest akurat najsłabiej obsadzoną pozycją (choć nie twierdzę że słabo). Ale generalnie to bardzo duże wzmocnienie i do tego za naprawdę przystępną cenę.
To jest dziwna sprawa. Z jednej strony to jest, moim zdaniem, bardzo dobry zawodnik, na pewno lepszy od Gibbsa i Santosa. Z drugiej strony, jak grał jeszcze w Osasunie to zapowiadał się na zawodnika klasy światowej, a jakoś ma problemy nawet z przebiciem się w reprezentacji. Reprezentacji, w której lewa obrona jest akurat najsłabiej obsadzoną pozycją (choć nie twierdzę że słabo). Ale generalnie to bardzo duże wzmocnienie i do tego za naprawdę przystępną cenę
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
1 lutego 2013, 17:15 [cytuj]
Po przygodzie z Legią, zawodnika Nacho Novo, uważam że każdy piłkarz o tym imieniu jest słaby ;p
Po przygodzie z Legią, zawodnika Nacho Novo, uważam że każdy piłkarz o tym imieniu jest słaby ;p
1 lutego 2013, 17:33 [cytuj]
Nacho jest dobry w kinie z sosem serowym:-)
Nacho jest dobry w kinie z sosem serowym:-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
1 lutego 2013, 18:15 [cytuj]
Nacho jest szybki, ma całkiem niezły drybling i dobrze gra w obronie. Jeden z moich ulubionych hiszpańskich piłkarzy, szkoda, że poszedł do anali ;/
Nacho jest szybki, ma całkiem niezły drybling i dobrze gra w obronie. Jeden z moich ulubionych hiszpańskich piłkarzy, szkoda, że poszedł do anali ;/
1 lutego 2013, 22:36 [cytuj]
Polecam gre FIFA 13.
Polecam gre FIFA 13
E.F.E.N.D.I.
1 lutego 2013, 23:07 [cytuj]
a propo Fify wiecie czy jest możliwość zaaktualizowania składów do fify manager 2012 nawet tych po letnich transferach i macie może spolszczenie do tego??
a propo Fify wiecie czy jest możliwość zaaktualizowania składów do fify manager 2012 nawet tych po letnich transferach i macie może spolszczenie do tego??:D
1 lutego 2013, 23:58 [cytuj]
Willian w Anży
Willian w Anży
2 lutego 2013, 02:01 [cytuj]
Willian jest dobry jednak, najpierw gada jak to chce iść na zachód się rozwijać, później, że w Szachtarze mu dobrze, a kasą mu pomachali i od razu poleciał
Willian jest dobry jednak, najpierw gada jak to chce iść na zachód się rozwijać, później, że w Szachtarze mu dobrze, a kasą mu pomachali i od razu poleciał
2 lutego 2013, 09:13 [cytuj]
dla mnie transfer Samby do QPR jest super-hitem , HR ratuje okręt przed utonięciem
dla mnie transfer Samby do QPR jest super-hitem , HR ratuje okręt przed utonięciem:brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
2 lutego 2013, 11:01 [cytuj]
Ja bym się wstrzymał z tym 'przed utonięciem' do końca 38 kolejki

póki co to pływają do góry dnem.
Ja bym się wstrzymał z tym 'przed utonięciem' do końca 38 kolejki :P póki co to pływają do góry dnem
2 lutego 2013, 12:05 [cytuj]
Newcastle United - Chelsea jak obstawiacie ? ;d Coś mi sie wydaje ze dzisaj newcastle wygra :d
Newcastle United - Chelsea jak obstawiacie ? ;d Coś mi sie wydaje ze dzisaj newcastle wygra :d
2 lutego 2013, 12:56 [cytuj]
Townsend w pierwszym składzie QPR w meczu przeciwko Norwich.
Townsend w pierwszym składzie QPR w meczu przeciwko Norwich. :D
LMAO
2 lutego 2013, 13:22 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
dla mnie transfer Samby do QPR jest super-hitem , HR ratuje okręt przed utonięciem
100 tysięcy funtów tygodniowo dla takiego gracza to jest super-hit??? Chyba sobie żarty stroisz... Drżyjcie kibice QPR, bo 'Arry wziął się za "budowę" kolejnego Portsmouth

. A później i tak powie, że to nie jego wina. Z całą "miłością i szacunkiem" dla HR, ale kiedy on tylko dostanie większe pieniądze do obrotu to klękajcie narody. Ciekaw jestem jak wybrną z tych finansowych baboli (czyt. pensji zawodników), gdy się okaże, że statek jednak podryfował do Championship...
100 tysięcy funtów tygodniowo dla takiego gracza to jest super-hit??? Chyba sobie żarty stroisz... Drżyjcie kibice QPR, bo 'Arry wziął się za "budowę" kolejnego Portsmouth :blee:. A później i tak powie, że to nie jego wina. Z całą "miłością i szacunkiem" dla HR, ale kiedy on tylko dostanie większe pieniądze do obrotu to klękajcie narody. Ciekaw jestem jak wybrną z tych finansowych baboli (czyt. pensji zawodników), gdy się okaże, że statek jednak podryfował do Championship... :wysmiewacz:
Can't Smile Without You!!!
2 lutego 2013, 13:31 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
100 tysięcy funtów tygodniowo dla takiego gracza to jest super-hit??? Chyba sobie żarty stroisz... Drżyjcie kibice QPR, bo 'Arry wziął się za "budowę" kolejnego Portsmouth
dopóki Fernandes będzie dawał pieniądze to karuzela będzie się kręcić
dopóki Fernandes będzie dawał pieniądze to karuzela będzie się kręcić :)
www.facebook.com/OgienOdSkaja
2 lutego 2013, 13:37 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
dopóki Fernandes będzie dawał pieniądze to karuzela będzie się kręcić
Harry potencjalnie ma "deja vu" heh. Z Mandaricem było podobnie. A Fernandes już w jednym z wywiadów (bodajże w zeszłym tygodniu, lub poprzednim) powiedział, że jeśli nie uda mu się poskładać wszystkich klocków jak należy to zrezygnuje i odejdzie... a wtedy
Harry potencjalnie ma "deja vu" heh. Z Mandaricem było podobnie. A Fernandes już w jednym z wywiadów (bodajże w zeszłym tygodniu, lub poprzednim) powiedział, że jeśli nie uda mu się poskładać wszystkich klocków jak należy to zrezygnuje i odejdzie... a wtedy :lezkawoku:
Can't Smile Without You!!!
2 lutego 2013, 14:09 [cytuj]
Andros ładnie gra. W sumie jak Bale odejdzie, to będziemy mieli drugiego Lennona na lewą stronę.
Andros ładnie gra. W sumie jak Bale odejdzie, to będziemy mieli drugiego Lennona na lewą stronę
LMAO
2 lutego 2013, 14:29 [cytuj]
Widzicie tego Bassonga? patrząc na to jak grał ostatnio z nami i jak gra dziś to w ogóle go nie poznaje ;o u nas jak byl w skladzie to wszyscy trzęśliśmy portami , a u nich gra strasznie pewnie , jakby go u nas wcześniej nie było to nawet napisałbym że szkoda ze go nie mamy
Widzicie tego Bassonga? patrząc na to jak grał ostatnio z nami i jak gra dziś to w ogóle go nie poznaje ;o u nas jak byl w skladzie to wszyscy trzęśliśmy portami , a u nich gra strasznie pewnie , jakby go u nas wcześniej nie było to nawet napisałbym że szkoda ze go nie mamy :D
2 lutego 2013, 14:50 [cytuj]
dajcie linka do mczeu qpr norwish ;d
dajcie linka do mczeu qpr norwish ;d
2 lutego 2013, 15:28 [cytuj]
ale Townsed ma jebnięcie z daleka nie wiedziałem
ale Townsed ma jebnięcie z daleka nie wiedziałem:D