Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
1 lutego 2013, 15:58 [cytuj]
kim jest ten cały Nacho Monreal którego zakontraktowali anale? bo przyznam szczerze ze z ligą hiszpańską mam sie na opak , czasem wielkie derby aktorów obejrze nic wiecej , dobry jest?
kim jest ten cały Nacho Monreal którego zakontraktowali anale? bo przyznam szczerze ze z ligą hiszpańską mam sie na opak , czasem wielkie derby aktorów obejrze nic wiecej , dobry jest?
1 lutego 2013, 16:04 [cytuj]
To jest dziwna sprawa. Z jednej strony to jest, moim zdaniem, bardzo dobry zawodnik, na pewno lepszy od Gibbsa i Santosa. Z drugiej strony, jak grał jeszcze w Osasunie to zapowiadał się na zawodnika klasy światowej, a jakoś ma problemy nawet z przebiciem się w reprezentacji. Reprezentacji, w której lewa obrona jest akurat najsłabiej obsadzoną pozycją (choć nie twierdzę że słabo). Ale generalnie to bardzo duże wzmocnienie i do tego za naprawdę przystępną cenę.
To jest dziwna sprawa. Z jednej strony to jest, moim zdaniem, bardzo dobry zawodnik, na pewno lepszy od Gibbsa i Santosa. Z drugiej strony, jak grał jeszcze w Osasunie to zapowiadał się na zawodnika klasy światowej, a jakoś ma problemy nawet z przebiciem się w reprezentacji. Reprezentacji, w której lewa obrona jest akurat najsłabiej obsadzoną pozycją (choć nie twierdzę że słabo). Ale generalnie to bardzo duże wzmocnienie i do tego za naprawdę przystępną cenę
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
1 lutego 2013, 17:15 [cytuj]
Po przygodzie z Legią, zawodnika Nacho Novo, uważam że każdy piłkarz o tym imieniu jest słaby ;p
Po przygodzie z Legią, zawodnika Nacho Novo, uważam że każdy piłkarz o tym imieniu jest słaby ;p
1 lutego 2013, 17:33 [cytuj]
Nacho jest dobry w kinie z sosem serowym:-)
Nacho jest dobry w kinie z sosem serowym:-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
1 lutego 2013, 18:15 [cytuj]
Nacho jest szybki, ma całkiem niezły drybling i dobrze gra w obronie. Jeden z moich ulubionych hiszpańskich piłkarzy, szkoda, że poszedł do anali ;/
Nacho jest szybki, ma całkiem niezły drybling i dobrze gra w obronie. Jeden z moich ulubionych hiszpańskich piłkarzy, szkoda, że poszedł do anali ;/
1 lutego 2013, 22:36 [cytuj]
Polecam gre FIFA 13.
Polecam gre FIFA 13
E.F.E.N.D.I.
1 lutego 2013, 23:07 [cytuj]
a propo Fify wiecie czy jest możliwość zaaktualizowania składów do fify manager 2012 nawet tych po letnich transferach i macie może spolszczenie do tego??:D
a propo Fify wiecie czy jest możliwość zaaktualizowania składów do fify manager 2012 nawet tych po letnich transferach i macie może spolszczenie do tego??:D
1 lutego 2013, 23:58 [cytuj]
Willian w Anży
Willian w Anży
2 lutego 2013, 02:01 [cytuj]
Willian jest dobry jednak, najpierw gada jak to chce iść na zachód się rozwijać, później, że w Szachtarze mu dobrze, a kasą mu pomachali i od razu poleciał
Willian jest dobry jednak, najpierw gada jak to chce iść na zachód się rozwijać, później, że w Szachtarze mu dobrze, a kasą mu pomachali i od razu poleciał
2 lutego 2013, 09:13 [cytuj]
dla mnie transfer Samby do QPR jest super-hitem , HR ratuje okręt przed utonięciem:brawo:
dla mnie transfer Samby do QPR jest super-hitem , HR ratuje okręt przed utonięciem:brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
2 lutego 2013, 11:01 [cytuj]
Ja bym się wstrzymał z tym 'przed utonięciem' do końca 38 kolejki :P póki co to pływają do góry dnem.
Ja bym się wstrzymał z tym 'przed utonięciem' do końca 38 kolejki :P póki co to pływają do góry dnem
2 lutego 2013, 12:05 [cytuj]
Newcastle United - Chelsea jak obstawiacie ? ;d Coś mi sie wydaje ze dzisaj newcastle wygra :d
Newcastle United - Chelsea jak obstawiacie ? ;d Coś mi sie wydaje ze dzisaj newcastle wygra :d
2 lutego 2013, 12:56 [cytuj]
Townsend w pierwszym składzie QPR w meczu przeciwko Norwich. :D
Townsend w pierwszym składzie QPR w meczu przeciwko Norwich. :D
LMAO
2 lutego 2013, 13:22 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

100 tysięcy funtów tygodniowo dla takiego gracza to jest super-hit??? Chyba sobie żarty stroisz... Drżyjcie kibice QPR, bo 'Arry wziął się za "budowę" kolejnego Portsmouth :blee:. A później i tak powie, że to nie jego wina. Z całą "miłością i szacunkiem" dla HR, ale kiedy on tylko dostanie większe pieniądze do obrotu to klękajcie narody. Ciekaw jestem jak wybrną z tych finansowych baboli (czyt. pensji zawodników), gdy się okaże, że statek jednak podryfował do Championship... :wysmiewacz:
100 tysięcy funtów tygodniowo dla takiego gracza to jest super-hit??? Chyba sobie żarty stroisz... Drżyjcie kibice QPR, bo 'Arry wziął się za "budowę" kolejnego Portsmouth :blee:. A później i tak powie, że to nie jego wina. Z całą "miłością i szacunkiem" dla HR, ale kiedy on tylko dostanie większe pieniądze do obrotu to klękajcie narody. Ciekaw jestem jak wybrną z tych finansowych baboli (czyt. pensji zawodników), gdy się okaże, że statek jednak podryfował do Championship... :wysmiewacz:
Can't Smile Without You!!!
2 lutego 2013, 13:31 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
100 tysięcy funtów tygodniowo dla takiego gracza to jest super-hit??? Chyba sobie żarty stroisz... Drżyjcie kibice QPR, bo 'Arry wziął się za "budowę" kolejnego Portsmouth

dopóki Fernandes będzie dawał pieniądze to karuzela będzie się kręcić :)
www.facebook.com/OgienOdSkaja
2 lutego 2013, 13:37 [cytuj]
Skaju powiedział/a:

Harry potencjalnie ma "deja vu" heh. Z Mandaricem było podobnie. A Fernandes już w jednym z wywiadów (bodajże w zeszłym tygodniu, lub poprzednim) powiedział, że jeśli nie uda mu się poskładać wszystkich klocków jak należy to zrezygnuje i odejdzie... a wtedy :lezkawoku:
Harry potencjalnie ma "deja vu" heh. Z Mandaricem było podobnie. A Fernandes już w jednym z wywiadów (bodajże w zeszłym tygodniu, lub poprzednim) powiedział, że jeśli nie uda mu się poskładać wszystkich klocków jak należy to zrezygnuje i odejdzie... a wtedy :lezkawoku:
Can't Smile Without You!!!
2 lutego 2013, 14:09 [cytuj]
Andros ładnie gra. W sumie jak Bale odejdzie, to będziemy mieli drugiego Lennona na lewą stronę.
Andros ładnie gra. W sumie jak Bale odejdzie, to będziemy mieli drugiego Lennona na lewą stronę
LMAO
2 lutego 2013, 14:29 [cytuj]
Widzicie tego Bassonga? patrząc na to jak grał ostatnio z nami i jak gra dziś to w ogóle go nie poznaje ;o u nas jak byl w skladzie to wszyscy trzęśliśmy portami , a u nich gra strasznie pewnie , jakby go u nas wcześniej nie było to nawet napisałbym że szkoda ze go nie mamy :D
Widzicie tego Bassonga? patrząc na to jak grał ostatnio z nami i jak gra dziś to w ogóle go nie poznaje ;o u nas jak byl w skladzie to wszyscy trzęśliśmy portami , a u nich gra strasznie pewnie , jakby go u nas wcześniej nie było to nawet napisałbym że szkoda ze go nie mamy :D
2 lutego 2013, 14:50 [cytuj]
dajcie linka do mczeu qpr norwish ;d
dajcie linka do mczeu qpr norwish ;d
2 lutego 2013, 15:28 [cytuj]
ale Townsed ma jebnięcie z daleka nie wiedziałem:D
ale Townsed ma jebnięcie z daleka nie wiedziałem:D
1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 28 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się