Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  8  9  10  11  12    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
8 lutego 2013, 16:10 [cytuj]
Wygrywamy jutro z NewCastle a anale i the toffies tracą punkty bo inaczej być nie może.
Wygrywamy jutro z NewCastle a anale i the toffies tracą punkty bo inaczej być nie może
8 lutego 2013, 16:23 [cytuj]
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2013/02/08/3735933/-?

Co myślicie? :D
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2013/02/08/3735933/-? Co myślicie? :D
LMAO
8 lutego 2013, 16:58 [cytuj]
Ja mysle ze dembele powinien grac za ade a parker i hotby w srodku. Holtby ze swoja walecznoscia napewno da rade w srodku pola. Demps na lawe !!!
Ja mysle ze dembele powinien grac za ade a parker i hotby w srodku. Holtby ze swoja walecznoscia napewno da rade w srodku pola. Demps na lawe !!!
8 lutego 2013, 17:21 [cytuj]
Konrad chcesz zmarnować ofensywny talent Holtbyego? Holtby powinien grać z przodu ;)
Konrad chcesz zmarnować ofensywny talent Holtbyego? Holtby powinien grać z przodu ;)
Offence win games, defence wins titles
8 lutego 2013, 20:25 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Odpowiedz mi na pytanie po co przed chwilką(w tv) AVB mówił, że mu napastnik nie potrzebny, bo mistrzowie Świata i Europy grają bez i dobrze im to wychodzi.

A dlaczego mówił, że nie zamierza ściągać Holtby'ego w zimie (już po kontuzji Sandro)? Bo to nie jest Harry i nie ujawnia wszystkim naokoło jaki nosi rozmiar gaci...

jin_tae powiedział/a:
Nawet w lidze plus extra na C+ był temat napastnika wałkowany i Nahorny dobrze powiedział: Jest Dempsey, Adebayor wraca a nazywanie Bale skrzydłowym jest dużym nadużyciem, bo Bale gra zarówno na środku pomocy jak i może zagrać na szpicy

A dlaczego nie przytoczysz tego co mówią na Sky Sports? Dlaczego nie powtórzysz tego co mówi Lineker i inni w Match Of The Day? Dlaczego nie zacytujesz tego co uważają brytyjskie pismaki? Oni mają inne zdanie niż pan Nahorny. Dempsey nie jest napastnikiem i Bale nie gra kurwa na szpicy. To jest proste jak konstrukcja cepa. To, że mogą tam zagrać nie znaczy, że są odpowiednimi do tego zawodnikami. Ja też tam mogę pograć, ale uwierz mi, że w walce ligowej wiele zespołowi nie pomogę...

jin_tae powiedział/a:
Co do DL. Jego klub jego zabawki(ma prawo nie chcieć jakiegoś upatrzonego zawodnika w klubie, ma prawo nie chcieć inwestować więcej niż 8 mln euro za jednego gracza - jego pieniądze to ma prawo nawet nikogo nie kupować w zimie czy lato i bić się o LM jeśli mu to do szczęścia wystarczy.

Przede wszystkim to jest klub Joe Lewisa, a Levy jest jedynie jego "lieutenantem". Zgadzam się jednak, że ma takie prawo. Problem polega na tym, że wyjebał gościa, który zrobił nam najlepsze wyniki od LAT. Zatrudnił nowego manago, który wszędzie dudni, że jest jakiś tam projekt. Rozumiem, że jest to projekt, który zaakceptował nasz pan Prezes. Jeśli więc go zaakceptował, to wydaje mi się, że powinien wspierać AVB w realizacji celów. Wspierać, a nie wybierać zawodników za niego. I nie piszę tu o Hulkach, Falcao'ach i innych Cavanich. A wiesz dlaczego? Dlatego, że jak nie osiągniemy wyniku na koniec sezonu, to cała wina spadnie na Andre, nie na Levy'ego i wtedy to AVB zapewne zapłaci za to głową.

I na koniec, abyś miał pewność. Ja ogromnie się cieszę, że nie mam chelsea bis. Gdyby było inaczej jeździł bym w inną część Londynu...
A dlaczego mówił, że nie zamierza ściągać Holtby'ego w zimie (już po kontuzji Sandro)? Bo to nie jest Harry i nie ujawnia wszystkim naokoło jaki nosi rozmiar gaci... [quote=jin_tae] Nawet w lidze plus extra na C+ był temat napastnika wałkowany i Nahorny dobrze powiedział: Jest Dempsey, Adebayor wraca a nazywanie Bale skrzydłowym jest dużym nadużyciem, bo Bale gra zarówno na środku pomocy jak i może zagrać na szpicy
Can't Smile Without You!!!
8 lutego 2013, 20:29 [cytuj]
"Konrad chcesz zmarnować ofensywny talent Holtbyego? Holtby powinien grać z przodu "

--- Pitbula [no.23] dać za plecami Ade !:pies: - niech szarpie środkiem, na skrzydłach mamy dwóch dobrze popier.alających --- powinno być OK --- tylko niech Togijczyk pali z "pierwszej" ....:tak:
"Konrad chcesz zmarnować ofensywny talent Holtbyego? Holtby powinien grać z przodu " --- Pitbula [no.23] dać za plecami Ade !:pies: - niech szarpie środkiem, na skrzydłach mamy dwóch dobrze popier.alających --- powinno być OK --- tylko niech Togijczyk pali z "pierwszej" ....:tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
8 lutego 2013, 22:28 [cytuj]
AVB gadał na konferencji że Ade będzie wśród graczy wybieranych do 11, tak więc nie wiadomo kto pogra w ataku, są nawet teorię o parze Bale Dembele :rotfl: a Ade dopiero dziś wrócił :krzyk: Co on kurde po całym kraju jeździł?
AVB gadał na konferencji że Ade będzie wśród graczy wybieranych do 11, tak więc nie wiadomo kto pogra w ataku, są nawet teorię o parze Bale Dembele :rotfl: a Ade dopiero dziś wrócił :krzyk: Co on kurde po całym kraju jeździł?
9 lutego 2013, 00:35 [cytuj]
Tuczi ja wszystko rozumiem, tylko jeśli AVB przedstawił jakąś wizję(na bank przedstawił) to DL ją musiał zaakceptować. Jeśli zaakceptował i przy pierwszej lepszej okazji wyjebał go po całości nie robiąc sobie nic z obietnic etc to(mówię to z punktu widzenia mojej osoby, gdybym był w sytuacji AVB) wyszedłbym z projektu Tottenham następnego dnia.

Ja nie mówię, że byłbym mega wkur...ny jakby przyszedł napastnik(tylko kretyn może tak mówić) po prostu nie przewiduje dramatu z powodu braku wzmocnienia zimą(chociaż brak to złe słowo, bo Holtby to moim zdaniem będzie nasz najlepszy transfer od czasów Bale)

Taka już polityka niestety że menago tracą głowę. Nawet u nas w kraju politycy mówią "zawinił podwładny - pracodawca/dyrektor do dymisji" tu zaś działa to w drugą stronę, bo pracodawca jest "panem" a pracownik "cieciem"

PS Nie mam dostępu do angielskich komentarzy toteż ich nie oglądam, a Panowie z L+E zawsze wzorują się na newsach Angielskich(chociażby prezentują nagłówki z gazet)

Ciekawi mnie tylko czy DL nie chciał wzmocnień(według tego co piszesz) bo nie ma kasy w klubie, czy nie chciał wzmocnień, bo po prostu uważa, że jest dobrze jak jest i nie warto wskakiwać na wyższy poziom przed budową stadionu(większy stadion moim zdaniem wymusi większy poziom, aby zapełnić trybuny w 100% tach)
Tuczi ja wszystko rozumiem, tylko jeśli AVB przedstawił jakąś wizję(na bank przedstawił) to DL ją musiał zaakceptować. Jeśli zaakceptował i przy pierwszej lepszej okazji wyjebał go po całości nie robiąc sobie nic z obietnic etc to(mówię to z punktu widzenia mojej osoby, gdybym był w sytuacji AVB) wyszedłbym z projektu Tottenham następnego dnia. Ja nie mówię, że byłbym mega wkur...ny jakby przyszedł napastnik(tylko kretyn może tak mówić) po prostu nie przewiduje dramatu z powodu braku wzmocnienia zimą(chociaż brak to złe słowo, bo Holtby to moim zdaniem będzie nasz najlepszy transfer od czasów Bale) Taka już polityka niestety że menago tracą głowę. Nawet u nas w kraju politycy mówią "zawinił podwładny - pracodawca/dyrektor do dymisji" tu zaś działa to w drugą stronę, bo pracodawca jest "panem" a pracownik "cieciem" PS Nie mam dostępu do angielskich komentarzy toteż ich nie oglądam, a Panowie z L+E zawsze wzorują się na newsach Angielskich(chociażby prezentują nagłówki z gazet) Ciekawi mnie tylko czy DL nie chciał wzmocnień(według tego co piszesz) bo nie ma kasy w klubie, czy nie chciał wzmocnień, bo po prostu uważa, że jest dobrze jak jest i nie warto wskakiwać na wyższy poziom przed budową stadionu(większy stadion moim zdaniem wymusi większy poziom, aby zapełnić trybuny w 100% tach)
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
9 lutego 2013, 00:36 [cytuj]
taka mała ciekawostka: Yaya Sanogo, gość dobrze znany wszystkim miłośnikom FM-a (to jakiś wstyd?), rozkręcił się na dobre w drugiej lidze francuskiej i ładuje bramkę za bramką ... w jednym z ostatnich spotkań strzelił 4, dziś na jego konto trafił hattrick ... AVB, are you watching? ;)
taka mała ciekawostka: Yaya Sanogo, gość dobrze znany wszystkim miłośnikom FM-a (to jakiś wstyd?), rozkręcił się na dobre w drugiej lidze francuskiej i ładuje bramkę za bramką ... w jednym z ostatnich spotkań strzelił 4, dziś na jego konto trafił hattrick ... AVB, are you watching? ;)
9 lutego 2013, 08:44 [cytuj]
Nawet nie mówicie, że dodawanie komentarzy na głównej nie działa, osz wy! :D
Nawet nie mówicie, że dodawanie komentarzy na głównej nie działa, osz wy! :D
CAN'T SMILE WITHOUT YOU!
9 lutego 2013, 09:54 [cytuj]
http://sport.interia.pl/barcelona-real/news-villas-boas-transfer-bale-a-do-realu-bardzo-mozliwy,nId,931330
http://sport.interia.pl/barcelona-real/news-villas-boas-transfer-bale-a-do-realu-bardzo-mozliwy,nId,931330
9 lutego 2013, 10:24 [cytuj]
Rozjebała mnie cena 15-20 mln F :rotfl: za tyle to oni sobie mogą jego prawą nogę kupić

Koleś db napisał w komencie: Wyobrażacie sobie kontrę realu Cr- Di maria- Bale? :brawo::ok:
Rozjebała mnie cena 15-20 mln F :rotfl: za tyle to oni sobie mogą jego prawą nogę kupić Koleś db napisał w komencie: Wyobrażacie sobie kontrę realu Cr- Di maria- Bale? :brawo::ok:
9 lutego 2013, 10:33 [cytuj]
media sugerują, że ewentualny transfer Walijczyka - który strzelił w bieżącym sezonie angielskiej ekstraklasy 13 goli - kosztowałby Real Madryt około 15-20 mln funtów.

-----
he he - 20 mln F - to mogą dać za jego duży palec u nogi--- jeśli DL puści Bale za mniej niż 60-65 mln euro to gówno z niego nie prezes ...
media sugerują, że ewentualny transfer Walijczyka - który strzelił w bieżącym sezonie angielskiej ekstraklasy 13 goli - kosztowałby Real Madryt około 15-20 mln funtów. ----- he he - 20 mln F - to mogą dać za jego duży palec u nogi--- jeśli DL puści Bale za mniej niż 60-65 mln euro to gówno z niego nie prezes
9 lutego 2013, 10:35 [cytuj]
nie działa dodawanie komentarzy na głównej stronie PANOWIE ..
nie działa dodawanie komentarzy na głównej stronie PANOWIE
9 lutego 2013, 15:59 [cytuj]
http://www.drhtv.com.pl/drhtv3.html JEZU CHRYSTE Son ależ bramka..
Widze u nas albo Sona,albo Lewego ...:D:D
http://www.drhtv.com.pl/drhtv3.html JEZU CHRYSTE Son ależ bramka.. Widze u nas albo Sona,albo Lewego ...:D:D
To dare is to do.
9 lutego 2013, 16:01 [cytuj]
Cratone-Grosseto (1-0) Coulibaly nie znalazł się nawet na ławce rezerwowych - znowu.

Son-:brawo:
Cratone-Grosseto (1-0) Coulibaly nie znalazł się nawet na ławce rezerwowych - znowu. Son-:brawo:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
9 lutego 2013, 16:11 [cytuj]
co odjebał Lewy ,ze czerwoną dostał?
co odjebał Lewy ,ze czerwoną dostał?
9 lutego 2013, 16:19 [cytuj]
Nic. W sumie jak dla mnie to bardziej VdV zasługiwał na tą czerwoną niż Lewy.
Nic. W sumie jak dla mnie to bardziej VdV zasługiwał na tą czerwoną niż Lewy
LMAO
9 lutego 2013, 16:42 [cytuj]
Chelsea i anale już po 1:0 wygrywają.
A tymczasem Pritchard na ławce siedzi w dzisiejszym meczu.
Poza tym, patrząc na Townsenda, wydaje mi się, że w prawie każdym zespole z drugiej dziesiątki PL grałby w podstawie. Na następny sezon będzie ktoś na zastępstwo dla Lennona/Bale'a
Chelsea i anale już po 1:0 wygrywają. A tymczasem Pritchard na ławce siedzi w dzisiejszym meczu. Poza tym, patrząc na Townsenda, wydaje mi się, że w prawie każdym zespole z drugiej dziesiątki PL grałby w podstawie. Na następny sezon będzie ktoś na zastępstwo dla Lennona/Bale'a
LMAO
9 lutego 2013, 16:49 [cytuj]
:hejka: 3 pkt :luzik: morda dziś sama się cieszy
:hejka: 3 pkt :luzik: morda dziś sama się cieszy
|<  <<  <  8  9  10  11  12    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 26 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się