Forum dyskusyjne
13 maja 2013, 22:24 [cytuj]
na kanonierach ktoś dobrze napisał: Dopadł go gniew AVB
na kanonierach ktoś dobrze napisał: Dopadł go gniew AVB :rotfl:
Offence win games, defence wins titles
13 maja 2013, 22:36 [cytuj]
Zaha dzisiaj wytarł podłogę BH&A w półfinale play-offów. Ciekawe co zaprezentuje w BPL. Szkoda, że nie z kogutem na piersi!
Zaha dzisiaj wytarł podłogę BH&A w półfinale play-offów. Ciekawe co zaprezentuje w BPL. Szkoda, że nie z kogutem na piersi! :bezradny:
13 maja 2013, 22:43 [cytuj]
Walić go mamy Townseda który rozkurwia w premier league a nie w jakimś championship.
Walić go mamy Townseda który rozkurwia w premier league a nie w jakimś championship
13 maja 2013, 23:23 [cytuj]
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/428522_481917445212444_1290143341_n.jpg co powiecie na The Unique One? ^^
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/428522_481917445212444_1290143341_n.jpg co powiecie na The Unique One? ^^
13 maja 2013, 23:51 [cytuj]
Fajnie to wygląda.
Swoją drogą nasz menago ma wszystko, żeby zostać legendą - aparycję, humor, specyficzne zachowania podczas meczu- żeby tylko jeszcze wyniki się zgadzały i żebyśmy się oparli w LM, w co głęboko wierzę
Fajnie to wygląda.
Swoją drogą nasz menago ma wszystko, żeby zostać legendą - aparycję, humor, specyficzne zachowania podczas meczu- żeby tylko jeszcze wyniki się zgadzały i żebyśmy się oparli w LM, w co głęboko wierzę :D
14 maja 2013, 00:20 [cytuj]
City właśnie wykonało najlepszy ruch kadrowy od początku ery szejków: zwolnili Manciniego
City właśnie wykonało najlepszy ruch kadrowy od początku ery szejków: zwolnili Manciniego :D
14 maja 2013, 00:42 [cytuj]
No dobry ruch tylko to zatrudnienie przez nich AVB nie wyjdzie nam na dobre
No dobry ruch tylko to zatrudnienie przez nich AVB nie wyjdzie nam na dobre ;)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
14 maja 2013, 03:32 [cytuj]
Spodziewałem się tego ruchu dużo wcześniej, szejkowie strasznie to przeciągali. Teraz pewnie pora na Pellegriniego, chociaż kto wie. Może Mou, Heynckes?
Spodziewałem się tego ruchu dużo wcześniej, szejkowie strasznie to przeciągali. Teraz pewnie pora na Pellegriniego, chociaż kto wie. Może Mou, Heynckes?
14 maja 2013, 09:23 [cytuj]
Z wypowiedzi Pardewa najbardziej podoba mi się to: "Our last two results at St James’ Park – against Sunderland and Liverpool – have been nowhere near good enough, and Sunday gives us the chance to put that right."
Z drugiej strony, Arsenal podobno kupił Higuaina, a my się interesujemy dwoma obrońcami. Jeden to wychowanek Barcy, Alberto Botia, a drugi to Nicolas Lombaerts z Zenitu. Ktoś w Hiszpanii nawet pisał, że kupimy w pakiecie Botię i Negredo.
Z wypowiedzi Pardewa najbardziej podoba mi się to: "Our last two results at St James’ Park – against Sunderland and Liverpool – have been nowhere near good enough, and Sunday gives us the chance to put that right."
Z drugiej strony, Arsenal podobno kupił Higuaina, a my się interesujemy dwoma obrońcami. Jeden to wychowanek Barcy, Alberto Botia, a drugi to Nicolas Lombaerts z Zenitu. Ktoś w Hiszpanii nawet pisał, że kupimy w pakiecie Botię i Negredo
LMAO
14 maja 2013, 10:29 [cytuj]
Mogę się zalozyc że z tym higuainem w arsenalu to plota
Mogę się zalozyc że z tym higuainem w arsenalu to plota
14 maja 2013, 11:06 [cytuj]
Przecież Higuain już parafował coś tam we włoszech

Jak żyć skoro w koło takie niesprawdzone ploty
Co więcej dla BVB Benteke jest na serwisach wyceniany na 12 mln euro
Przecież Higuain już parafował coś tam we włoszech :D Jak żyć skoro w koło takie niesprawdzone ploty :glupek:
Co więcej dla BVB Benteke jest na serwisach wyceniany na 12 mln euro :glupek:
14 maja 2013, 12:56 [cytuj]
Higuain raczej nie przejdzie do Juve, bo nie chce isc do Włoch. W Hiszpanii piszą, ze on wybierze albo nas albo anali wzaleznosci od tego kto zagra w lm.
Higuain raczej nie przejdzie do Juve, bo nie chce isc do Włoch. W Hiszpanii piszą, ze on wybierze albo nas albo anali wzaleznosci od tego kto zagra w lm
14 maja 2013, 13:04 [cytuj]
scottparker powiedział/a:
Higuain raczej nie przejdzie do Juve, bo nie chce isc do Włoch. W Hiszpanii piszą, ze on wybierze albo nas albo anali wzaleznosci od tego kto zagra w lm
To tak jak Benteke podobno. ;D W sumie jak nie awansujemy, ale dojdzie do nas Benteke, to w lidze możemy na tym lepiej wyjść.
To tak jak Benteke podobno. ;D W sumie jak nie awansujemy, ale dojdzie do nas Benteke, to w lidze możemy na tym lepiej wyjść
LMAO
14 maja 2013, 18:20 [cytuj]
Hades powiedział/a:
To tak jak Benteke podobno. ;D W sumie jak nie awansujemy, ale dojdzie do nas Benteke, to w lidze możemy na tym lepiej wyjść
Benteke - Bent bis i tyle. Nic wielkiego w AV nie pokazał. Nic takiego żeby zbierać szczenę z podłogi i ślinić się na jego widok. To tak jakby brać do nas Agbonlahora tylko dlatego że całkiem dobrze sobie radzi w AV. Już lepszy jest Mirallas
Benteke - Bent bis i tyle. Nic wielkiego w AV nie pokazał. Nic takiego żeby zbierać szczenę z podłogi i ślinić się na jego widok. To tak jakby brać do nas Agbonlahora tylko dlatego że całkiem dobrze sobie radzi w AV. Już lepszy jest Mirallas
14 maja 2013, 18:44 [cytuj]
W porównaniu do Benteke wole Agbonlahora.
W porównaniu do Benteke wole Agbonlahora
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
14 maja 2013, 18:53 [cytuj]
Russian newspaper Isvestia has linked Zenit St. Petersburg and Belgium international defender Nicholas Lombaerts with a move to Tottenham in the closed season.
In their article they say AVB has been enquiring as to the 28 year old's availability as he seeks to replace one or two of his CBs.
Lombaerts plays either LB or the left-sided CB position, the same as his compatriot Jan Vertonghen.
Russian newspaper Isvestia has linked Zenit St. Petersburg and Belgium international defender Nicholas Lombaerts with a move to Tottenham in the closed season.
In their article they say AVB has been enquiring as to the 28 year old's availability as he seeks to replace one or two of his CBs.
Lombaerts plays either LB or the left-sided CB position, the same as his compatriot Jan Vertonghen
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
14 maja 2013, 19:00 [cytuj]
Agbonlahor? Daj spokój... Gość jest już piłkarskim staruchem. Benteke ma umiejętności, ale dla mnie jego ostatnie zachowanie go wyklucza. Piłkarz powinien mieć przede wszystkim w głowie, potem wszystko będzie łatwiej.
Agbonlahor? Daj spokój... Gość jest już piłkarskim staruchem. Benteke ma umiejętności, ale dla mnie jego ostatnie zachowanie go wyklucza. Piłkarz powinien mieć przede wszystkim w głowie, potem wszystko będzie łatwiej
14 maja 2013, 19:03 [cytuj]
Wy tu o "bentekach i agbonlahorach", a my poszukujemy nowego Bobana
http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/tottenham-poslao-ponudu-12-milijuna-eura-antu-rebica-clanak-550778
Wy tu o "bentekach i agbonlahorach", a my poszukujemy nowego Bobana :P
http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/tottenham-poslao-ponudu-12-milijuna-eura-antu-rebica-clanak-550778
Can't Smile Without You!!!
14 maja 2013, 19:05 [cytuj]
aha waszym tokiem myślenia 20 goli w lidze angielskiej to żadne znaczące osiągnięcie, kurde myślałem że bale jest dobry ale byłem w błędzie dzięki chłopaki.
aha waszym tokiem myślenia 20 goli w lidze angielskiej to żadne znaczące osiągnięcie, kurde myślałem że bale jest dobry ale byłem w błędzie dzięki chłopaki
14 maja 2013, 19:18 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
aha waszym tokiem myślenia 20 goli w lidze angielskiej to żadne znaczące osiągnięcie, kurde myślałem że bale jest dobry ale byłem w błędzie dzięki chłopaki
Bent w sezonie 09/10 strzelił w PL 24 bramki dla Sunderlandu. Kiedykolwiek powtórzył to "znaczące osiągnięcie"?
Bent w sezonie 09/10 strzelił w PL 24 bramki dla Sunderlandu. Kiedykolwiek powtórzył to "znaczące osiągnięcie"?
Can't Smile Without You!!!