Forum dyskusyjne
14 maja 2013, 19:30 [cytuj]
A Benteke w zeszłym sezonie w lidze belgijskiej trafił 8 razy, AV zapłaciła milion za każdą bramkę
Tak więc może strzelać powyżej 20 ale też 8 zależy jak przypadnie
Najpierw skończmy ten sezon potem myślmy o transferach bo punkt siedzenia straaasznie zmienia punkt widzenia...
Propo napastników to Falcao niby na pewno w Monaco...
A Benteke w zeszłym sezonie w lidze belgijskiej trafił 8 razy, AV zapłaciła milion za każdą bramkę :P
Tak więc może strzelać powyżej 20 ale też 8 zależy jak przypadnie :P
Najpierw skończmy ten sezon potem myślmy o transferach bo punkt siedzenia straaasznie zmienia punkt widzenia...
Propo napastników to Falcao niby na pewno w Monaco
Offence win games, defence wins titles
14 maja 2013, 19:36 [cytuj]
dziś zobaczymy pewnie kilkudziesięciu kibiców Spurs w sektorze gości na Emiratach
dziś zobaczymy pewnie kilkudziesięciu kibiców Spurs w sektorze gości na Emiratach:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
14 maja 2013, 19:50 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Benteke - Bent bis i tyle. Nic wielkiego w AV nie pokazał. Nic takiego żeby zbierać szczenę z podłogi i ślinić się na jego widok. To tak jakby brać do nas Agbonlahora tylko dlatego że całkiem dobrze sobie radzi w AV. Już lepszy jest Mirallas
Z całym szacunkiem ale naprawdę myślisz, że taki napastnik o jakim piszesz trafiłby do nas?
Z całym szacunkiem ale naprawdę myślisz, że taki napastnik o jakim piszesz trafiłby do nas?
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
14 maja 2013, 20:07 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
dziś zobaczymy pewnie kilkudziesięciu kibiców Spurs w sektorze gości na Emiratach
Całe Emiraty będą śpiewały Come On You Spurs

Wigan będzie jak Schalke w LM
Całe Emiraty będą śpiewały Come On You Spurs :rotfl: Wigan będzie jak Schalke w LM :brawo:
Offence win games, defence wins titles
14 maja 2013, 20:15 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Bent w sezonie 09/10 strzelił w PL 24 bramki dla Sunderlandu. Kiedykolwiek powtórzył to "znaczące osiągnięcie"?
Może i sobie strzelił ale był juz w lidze kilka lat, doświadczenie i sezon życia, a ktoś będzie mówił że benteke nic wielkiego w AV nie pokazał...
Może i sobie strzelił ale był juz w lidze kilka lat, doświadczenie i sezon życia, a ktoś będzie mówił że benteke nic wielkiego w AV nie pokazał
14 maja 2013, 20:21 [cytuj]
Składy:
Arsenal: Szczęsny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Rosicky, Arteta, Ramsey, Cazorla, Walcott, Podolski
Ławka rezerwowych: Fabianski, Vermaelen, Jenkinson, Monreal, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Gervinho
Wigan: Robles, Boyce, Alcaraz, Scharner, Espinoza, Maloney, McCarthy, McArthur, Gómez, McManaman, Koné
Ławka rezerwowych: Al Habsi, Caldwell, Watson, Di Santo, Henriquez, Fyvie, Golobart
Składy:
Arsenal: Szczęsny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Rosicky, Arteta, Ramsey, Cazorla, Walcott, Podolski
Ławka rezerwowych: Fabianski, Vermaelen, Jenkinson, Monreal, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Gervinho
Wigan: Robles, Boyce, Alcaraz, Scharner, Espinoza, Maloney, McCarthy, McArthur, Gómez, McManaman, Koné
Ławka rezerwowych: Al Habsi, Caldwell, Watson, Di Santo, Henriquez, Fyvie, Golobart
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
14 maja 2013, 20:22 [cytuj]
"Nasz" najważniejszy (?) mecz sezonu, są już składy:
Szczęsny, Sagna, Mertesacker, Gibbs, Koscielny, Arteta, Rosicky, Cazorla, Ramsey, Podolski, Walcott
Joel, Boyce, Alcaraz, Scharner, Espinoza, Gomez, McArthur, McCarthy, Maloney, McManaman, Kone
Ups, dubel

Tak czy siak: COYW
"Nasz" najważniejszy (?) mecz sezonu, są już składy:
Szczęsny, Sagna, Mertesacker, Gibbs, Koscielny, Arteta, Rosicky, Cazorla, Ramsey, Podolski, Walcott
Joel, Boyce, Alcaraz, Scharner, Espinoza, Gomez, McArthur, McCarthy, Maloney, McManaman, Kone
Ups, dubel :) Tak czy siak: COYW :)
COYS!
14 maja 2013, 20:40 [cytuj]
Nie przypuszczam że Wigan wyrwie punkty anusiakom, ja to po prostu kurwa wiem i tyle. DALEJ !!
Nie przypuszczam że Wigan wyrwie punkty anusiakom, ja to po prostu kurwa wiem i tyle. DALEJ !!
14 maja 2013, 20:41 [cytuj]
Jak się nazywał ten skrzydłowy z Wigan za którego oferowaliśmy 10 mln?
LMAO
14 maja 2013, 20:45 [cytuj]
MAloney
MAloney
14 maja 2013, 20:50 [cytuj]
Kurwa, stary jak już odpowiadasz, to weź to sprawdź. McCarthy to jest.
Kurwa, stary jak już odpowiadasz, to weź to sprawdź. McCarthy to jest
LMAO
14 maja 2013, 20:50 [cytuj]
Na razie Wigan zamknięte na swojej połowie. Wygląda to delikatnie mówiąc średnio, ale czekamy.
Na razie Wigan zamknięte na swojej połowie. Wygląda to delikatnie mówiąc średnio, ale czekamy
COYS!
14 maja 2013, 20:51 [cytuj]
Przepraszam, kojarzyłem z nazwiska.
Przepraszam, kojarzyłem z nazwiska
14 maja 2013, 20:51 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Kiedy my oferowaliśmy za niego 10 mln?
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
14 maja 2013, 20:55 [cytuj]
varba powiedział/a:
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/tottenham-prepare-10m-move-wigan-1883960
Nie oferowaliśmy per se, ale przygotowywaliśmy ofertę.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/tottenham-prepare-10m-move-wigan-1883960
Nie oferowaliśmy per se, ale przygotowywaliśmy ofertę
LMAO
14 maja 2013, 20:56 [cytuj]
Hiehie, Arsenal sobie spokojnie to wygra, ale w sumie tego się spodziewałem.
Hiehie, Arsenal sobie spokojnie to wygra, ale w sumie tego się spodziewałem
LMAO
No to się zaczyna
No to się zaczyna ;(
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
ładnie się zaczęło.
ładnie się zaczęło
14 maja 2013, 20:57 [cytuj]
ta ich defensywa to jest istny dramat
ta ich defensywa to jest istny dramat
14 maja 2013, 20:57 [cytuj]
Sromy strzeliły
Sromy strzeliły