Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  100  101  102  103  104    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
14 maja 2013, 21:04 [cytuj]
Hade powiedział/a:

Po pierwsze to jaki z niego skrzydłowy? Zjebałeś kolegę, a tak naprawdę zadałeś złe pytanie. Po drugie z Wigan to brałbym tylko McManamana, jedyny ich piłkarz warty naszej uwagi
Po pierwsze to jaki z niego skrzydłowy? Zjebałeś kolegę, a tak naprawdę zadałeś złe pytanie. Po drugie z Wigan to brałbym tylko McManamana, jedyny ich piłkarz warty naszej uwagi
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
14 maja 2013, 21:16 [cytuj]
varba powiedział/a:

Jak to sprawdziłem, to się dopiero dowiedziałem, że nie jest skrzydłowym. Zadałem złe pytanie, ale jego odpowiedź była totalnie myląca. Jak ktoś się spyta jak się nazywa ten pomocnik z AV za którego podobno dajemy 20 mln, to chyba nikt Ci nie odpowie, że chodzi o Delpha, tylko powie o Benteke.

No i podzielam twoje zdanie dot. McManamana.
Jak to sprawdziłem, to się dopiero dowiedziałem, że nie jest skrzydłowym. Zadałem złe pytanie, ale jego odpowiedź była totalnie myląca. Jak ktoś się spyta jak się nazywa ten pomocnik z AV za którego podobno dajemy 20 mln, to chyba nikt Ci nie odpowie, że chodzi o Delpha, tylko powie o Benteke. No i podzielam twoje zdanie dot. McManamana
LMAO
14 maja 2013, 21:27 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Jak to sprawdziłem, to się dopiero dowiedziałem, że nie jest skrzydłowym. Zadałem złe pytanie, ale jego odpowiedź była totalnie myląca. Jak ktoś się spyta jak się nazywa ten pomocnik z AV za którego podobno dajemy 20 mln, to chyba nikt Ci nie odpowie, że chodzi o Delpha, tylko powie o Benteke.

No i podzielam twoje zdanie dot. McManamana

No dobra ale skoro ty masz prawo się pomylić, to chyba kolega też, nie stosuj mi tu podwójnych standardów
No dobra ale skoro ty masz prawo się pomylić, to chyba kolega też, nie stosuj mi tu podwójnych standardów
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
14 maja 2013, 21:29 [cytuj]
Wow Rosłoń skrytykował piłkarza arsenalu za nurkowanie, to chyba pierwszy raz
Wow Rosłoń skrytykował piłkarza arsenalu za nurkowanie, to chyba pierwszy raz
14 maja 2013, 21:30 [cytuj]
Bravissimo. :brawo:
Bravissimo. :brawo:
LMAO
Maloney !!!
Maloney !!!
JEEEEEST!!!!!!
JEEEEEST!!!!!!
14 maja 2013, 21:31 [cytuj]
ALE BRAMA!!! Szczęsny łajzo, OBSERWUJ PIŁKE JAK WPADA DO SIATKI I ŻEGNAJ SIĘ Z LM!
ALE BRAMA!!! Szczęsny łajzo, OBSERWUJ PIŁKE JAK WPADA DO SIATKI I ŻEGNAJ SIĘ Z LM!
varba powiedział/a:

Masz rację, ale można też uznać, że jak odpowiadasz na pytanie to masz wiedzę, a nie tylko wyobraźnię.
Masz rację, ale można też uznać, że jak odpowiadasz na pytanie to masz wiedzę, a nie tylko wyobraźnię
LMAO
Ale brama :)
Ale brama :)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
14 maja 2013, 21:33 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Masz rację, ale można też uznać, że jak odpowiadasz na pytanie to masz wiedzę, a nie tylko wyobraźnię

Przeprosiłem, uważasz że to za mało?
14 maja 2013, 21:35 [cytuj]
Mike Dean chyba nie lubi anali. :) i dobrze.
Mike Dean chyba nie lubi anali. :) i dobrze
14 maja 2013, 21:35 [cytuj]
Porwać sędziego, skończyć to :D

Remis jest lepszy niż porażka anusów. Przy remisie Sunderland ma korzystną sytuacje i z nami gra o pietruszkę.

TomHam87 powiedział/a:

Kumaty arbiter :D
Kumaty arbiter :D
COYS!
14 maja 2013, 21:36 [cytuj]
Ten Maloney chyba pracuje na transfer do nas :D
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
14 maja 2013, 21:36 [cytuj]
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
14 maja 2013, 21:41 [cytuj]
wersus powiedział/a:

Nie podniecaj się tak. Jeszcze 45 min i mecz z Sundelandem :-)
Nie podniecaj się tak. Jeszcze 45 min i mecz z Sundelandem :-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
14 maja 2013, 21:44 [cytuj]
TomHam87 powiedział/a:

Z ostatnich 17 spotkan Arsenalu, kiedy to sedziowal im Mike Dean, wygrali tylko 1 spotkanie !!!! Oby tak zostalo
Z ostatnich 17 spotkan Arsenalu, kiedy to sedziowal im Mike Dean, wygrali tylko 1 spotkanie !!!! Oby tak zostalo
14 maja 2013, 21:44 [cytuj]
Ale Maloney przypie.... :D Super! Ogólnie co do meczu mam mieszane uczucia. Niby Wigan z każdą chwilą gra co raz lepiej, widać że się rozkręca ale moim zdaniem Honduranin zawodzi :/. W każdym razie, wierzę w pozytywny dla nas wynik! Nie ma nic gorszego niż bramka w 45. minucie. Morale Anali w momencie spadły do zera xD. COYW!!!
Ale Maloney przypie.... :D Super! Ogólnie co do meczu mam mieszane uczucia. Niby Wigan z każdą chwilą gra co raz lepiej, widać że się rozkręca ale moim zdaniem Honduranin zawodzi :/. W każdym razie, wierzę w pozytywny dla nas wynik! Nie ma nic gorszego niż bramka w 45. minucie. Morale Anali w momencie spadły do zera xD. COYW!!!
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
14 maja 2013, 21:48 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:

Spokojnie, nie mam do Ciebie żalu. Po prostu rozmawiałem z varbą.
Spokojnie, nie mam do Ciebie żalu. Po prostu rozmawiałem z varbą
LMAO
14 maja 2013, 21:51 [cytuj]
To spoko, wiesz dopiero się zarejestrowałem. Nie chce wszczynać kłótni.
To spoko, wiesz dopiero się zarejestrowałem. Nie chce wszczynać kłótni
|<  <<  <  100  101  102  103  104    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 38 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się