Forum dyskusyjne
15 maja 2013, 09:06 [cytuj]
teraz już tylko - MOSSAD

- nie ma co liczyć na NU
teraz już tylko - MOSSAD:nerwus: - nie ma co liczyć na NU:blee:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
15 maja 2013, 09:36 [cytuj]
Był Marton Fulop Show, teraz będzie Steve Harper Show
Był Marton Fulop Show, teraz będzie Steve Harper Show :)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
15 maja 2013, 09:46 [cytuj]
SpursFan09 powiedział/a:
to chyba komplikuje sprawę ;/ chyba coś przegapiłem? Dlaczego Krul nie broni?
Bo ma kontuzję którą złapał w meczu z Sunderlandem
Bo ma kontuzję którą złapał w meczu z Sunderlandem
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
15 maja 2013, 09:52 [cytuj]
Arteta chyba nie zagra z Newcastle
Arteta chyba nie zagra z Newcastle
15 maja 2013, 10:29 [cytuj]
w sumie to lepiej by było żeby Walcotta nie było w tym meczu bo to raczej on "ciągnie" ten zespół
w sumie to lepiej by było żeby Walcotta nie było w tym meczu bo to raczej on "ciągnie" ten zespół
15 maja 2013, 11:03 [cytuj]
To raczej Cazorla jest ich siłą napędową w tym sezonie. Liczę na Newcastle, że jednak zaskoczą Arsenal. Pardew będzie musiał spiąć dupę na ten mecz i postarać się, żeby zawodnicy też go nie olali bo inaczej będzie miał przekichane u kibiców. Sam się wkopał w to bagno, chociaż remisem może się z niego wyciągnąć.
To raczej Cazorla jest ich siłą napędową w tym sezonie. Liczę na Newcastle, że jednak zaskoczą Arsenal. Pardew będzie musiał spiąć dupę na ten mecz i postarać się, żeby zawodnicy też go nie olali bo inaczej będzie miał przekichane u kibiców. Sam się wkopał w to bagno, chociaż remisem może się z niego wyciągnąć
15 maja 2013, 11:12 [cytuj]
trudno jakkolwiek pozytywnie pisać wiedząc ze dla Newcastle praktycznie sezon się zakończył. Mają już spokój psychiczny bo nie spadną. Pardew tylko się skompromitował w tym sezonie. Miał walczyć o coś więcej niż o utrzymanie po takich transferach. Oni co najwyżej MOGĄ spróbować nie przegrać, nikt myślę oprócz społeczności Tottenhamu nie będzie im miało tego za złe. Tak jak pisałem wcześniej i nie tylko ja także wiele ludzi. Trzeba samemu punktować a nie liczyć że nam ktoś pomoże, złe drużyny moga nam pomóc. Już bardziej bym myślał że Everton powalczy z Chelsea gdyby oni przegrali wtedy z AV albo zremisowali i to z nimi byśmy rywalizowali o top 4 a nie z Arsenalem
trudno jakkolwiek pozytywnie pisać wiedząc ze dla Newcastle praktycznie sezon się zakończył. Mają już spokój psychiczny bo nie spadną. Pardew tylko się skompromitował w tym sezonie. Miał walczyć o coś więcej niż o utrzymanie po takich transferach. Oni co najwyżej MOGĄ spróbować nie przegrać, nikt myślę oprócz społeczności Tottenhamu nie będzie im miało tego za złe. Tak jak pisałem wcześniej i nie tylko ja także wiele ludzi. Trzeba samemu punktować a nie liczyć że nam ktoś pomoże, złe drużyny moga nam pomóc. Już bardziej bym myślał że Everton powalczy z Chelsea gdyby oni przegrali wtedy z AV albo zremisowali i to z nimi byśmy rywalizowali o top 4 a nie z Arsenalem
15 maja 2013, 12:56 [cytuj]
Polonia Warszawa spada z ekstraklasy... z dobrego klubu zrobił się rumuński grajdołek(ok ok w Rumunii mają więcej kasy niż w Polonii ;p)
Polonia Warszawa spada z ekstraklasy... z dobrego klubu zrobił się rumuński grajdołek(ok ok w Rumunii mają więcej kasy niż w Polonii ;p)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
15 maja 2013, 13:41 [cytuj]
Loic Remy (jego kuzyn oraz jeszcze jeden mężczyzna) aresztowany pod zarzutem gwałtu
Loic Remy (jego kuzyn oraz jeszcze jeden mężczyzna) aresztowany pod zarzutem gwałtu :krzyk:
Can't Smile Without You!!!
15 maja 2013, 14:49 [cytuj]
Jeśli nie awansujemy to ten sezon przegraliśmy meczem z Evertonem w pierwszej części sezonu kiedy w doliczonym czasie straciliśmy dwie bramki i 3 punkty. Gdyby ten mecz skończył się po 90 minutach to dzisiaj bylibyśmy na 4. miejscu na równi punktami z Chelsea i z realnymi szansami na 3. miejsce bo the Blues zmęczeni finałem LE w meczu z ciężkim rywalem mogliby stracić punkty.
Dopóki piłka grze wierzę w awans do ligi mistrzów.
Jeśli nie awansujemy to ten sezon przegraliśmy meczem z Evertonem w pierwszej części sezonu kiedy w doliczonym czasie straciliśmy dwie bramki i 3 punkty. Gdyby ten mecz skończył się po 90 minutach to dzisiaj bylibyśmy na 4. miejscu na równi punktami z Chelsea i z realnymi szansami na 3. miejsce bo the Blues zmęczeni finałem LE w meczu z ciężkim rywalem mogliby stracić punkty.
Dopóki piłka grze wierzę w awans do ligi mistrzów
15 maja 2013, 14:51 [cytuj]
SpursFan09 powiedział/a:
pewni emasz rację, ja tam nie znam się na tych "karach" za "odpuszczanie" meczy. Po prostu nie miałem z czymś takim styczności.
@tomasz87, masz racje. Niech już się nie męczą w tej LE i tak jak HR wystawiają rezerwy. To będzie brzmiało jak zwalanie winy ale przez ambicje i historię trenera AVB gdzie w LE wygrał z Porto a teraz Tottenham grał "o coś" w tych rozgrywkach. Chyba jednak ta kontuzja w taki frajerski sposób kilkadziesiąt sekund przed końcem meczu zaważyła. Mówiono o pucharze LE i awansie do LM a tak na dobrą sprawę niema ani tego ani tego. Po prostu jesteśmy frajerami, to najłagodniejsze określenie. Trzeba też zauważyć że sporo było kontuzji kluczowych graczy. Ile to razy w czasie marzec - maj pauzowali, Dembele, Defoe, Lennon? Tak to jest jak ma sie taką ławkę jaką się ma. Levy poprzychodzi na mecze puści tym samym plotkę ze zespół go obchodzi a potem i tak dalej robi swoje czyli nic. Tu trzeba 1-2 graczy do grania i paru dobrych zmienników jeśli chcemy się jakoś liczyć a nie przeżywać kolejne rozczarowania
Chujowo że mamy ambitnego trenera który chce zdobywać puchary...
Chujowo że mamy ambitnego trenera który chce zdobywać puchary
15 maja 2013, 15:10 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
Trzeba było brać takiego Pardew który olewa mecze i wyniki swojej drużyny
Trzeba było brać takiego Pardew który olewa mecze i wyniki swojej drużyny
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
15 maja 2013, 15:39 [cytuj]
Fajna ta nasza młodzież:
http://www.youtube.com/watch?v=2Cq3QfcJ95Y
Fajna ta nasza młodzież:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
15 maja 2013, 15:42 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
wszystko co powiem to krytyk, omg co za ludzie. Są rzeczy ważne i ważniejsze, ważniejszą był awans do LM a nie Puchar Ligi Europy. Jak kurwa chcesz sukcesów to spójrz człowieku na ławkę i sobie odpowiedz jak mamy zdobywać trofea, po pierwsze mając 1 klasowego zawodnika albo góra 2 i nie mieć ławki. Trzeba było coś poświęcić, bo przy takich możliwościach trudno zdobyć jedno i drugie, a że jesteśmy frajerami i nie wygraliśmy nic to jest najlepsze wyjście. A taki ktoś jak ty kurwa nawet tego nie rozumie. A potem czemu jak klne czy co. Wystarczy ruszyć głową ciołku
wszystko co powiem to krytyk, omg co za ludzie. Są rzeczy ważne i ważniejsze, ważniejszą był awans do LM a nie Puchar Ligi Europy. Jak kurwa chcesz sukcesów to spójrz człowieku na ławkę i sobie odpowiedz jak mamy zdobywać trofea, po pierwsze mając 1 klasowego zawodnika albo góra 2 i nie mieć ławki. Trzeba było coś poświęcić, bo przy takich możliwościach trudno zdobyć jedno i drugie, a że jesteśmy frajerami i nie wygraliśmy nic to jest najlepsze wyjście. A taki ktoś jak ty kurwa nawet tego nie rozumie. A potem czemu jak klne czy co. Wystarczy ruszyć głową ciołku
15 maja 2013, 16:06 [cytuj]
bosz jaki troll, prośba do redaktorów zeby ten wulkan intelektu zbanować, albo dać jakiegoś timouta, cokolwiek. Bo czytanie tego orła sprawia ból. Jak widać ruszanie głową niektórym nie służy
bosz jaki troll, prośba do redaktorów zeby ten wulkan intelektu zbanować, albo dać jakiegoś timouta, cokolwiek. Bo czytanie tego orła sprawia ból. Jak widać ruszanie głową niektórym nie służy :D
15 maja 2013, 16:09 [cytuj]
wszystko źle wszystko. Sami klniecie nic nie widzicie, ja coś powiem to od razu się zaczyna. To ja wam ułatwię sprawę, znikam stąd bo wy w sobie nie widzicie problemu tylko we mnie. Poprzeglądajcie swoje posty z tematów o danym meczu, bluzgów wiecej niż ja używam ale znaleźli sobie kozła... Więcej tu nie będę pisał. Nie pozdrawiam
wszystko źle wszystko. Sami klniecie nic nie widzicie, ja coś powiem to od razu się zaczyna. To ja wam ułatwię sprawę, znikam stąd bo wy w sobie nie widzicie problemu tylko we mnie. Poprzeglądajcie swoje posty z tematów o danym meczu, bluzgów wiecej niż ja używam ale znaleźli sobie kozła... Więcej tu nie będę pisał. Nie pozdrawiam
15 maja 2013, 16:12 [cytuj]
heheheehhe, ale czad :D zadziałało szybciej niz sie spodziewałem :D :D :D :rotfl:
15 maja 2013, 16:17 [cytuj]
Uff, bo już mnie kusiło żeby mu odpisać.
Uff, bo już mnie kusiło żeby mu odpisać
15 maja 2013, 16:33 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Fajna ta nasza młodzież:
Kurde Carroll co piły rozrzucał to aż miło popatrzeć. Wgl dziwna sprawa z tym chłopakiem. Co go AVB wpuszczał z ławki to pokazywał się z dobrej strony. Jakieś niekonwencjonalne podania, dużo prostopadłych piłek. A jednak za dużo tych szans nie dostawał. Odnoszę wrażenie że boss boi się wystawić go od pierwszych minut. Wpuszcza go w końcówkach jak przegrywamy (Chelsea, Arsenal, WHU) bo wie że nikt nie będzie go krytykował za tą decyzje. Wynik negatywny więc trzeba podjąć ryzyko.
Nasz atak pozycyjny od dłuższego czasu nie zachwyca. Może warto było na niego postawić?
Pokładam spore nadzieje w tym chłopaku. Napewno większe niż w Big Tomie. Ktoś gdzieś nawet porównywał go do Modricia. Było by fajnie jak by się nam taki wychował na WHL.
Kurde Carroll co piły rozrzucał to aż miło popatrzeć. Wgl dziwna sprawa z tym chłopakiem. Co go AVB wpuszczał z ławki to pokazywał się z dobrej strony. Jakieś niekonwencjonalne podania, dużo prostopadłych piłek. A jednak za dużo tych szans nie dostawał. Odnoszę wrażenie że boss boi się wystawić go od pierwszych minut. Wpuszcza go w końcówkach jak przegrywamy (Chelsea, Arsenal, WHU) bo wie że nikt nie będzie go krytykował za tą decyzje. Wynik negatywny więc trzeba podjąć ryzyko.
Nasz atak pozycyjny od dłuższego czasu nie zachwyca. Może warto było na niego postawić? :mysli:
Pokładam spore nadzieje w tym chłopaku. Napewno większe niż w Big Tomie. Ktoś gdzieś nawet porównywał go do Modricia. Było by fajnie jak by się nam taki wychował na WHL