Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  105  106  107  108  109    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
15 maja 2013, 16:33 [cytuj]
Zbingo powiedział/a:
wulkan intelektu

:rotfl:

Mam nadzieję, że wygrają u-21 tą ligę.
:rotfl: Mam nadzieję, że wygrają u-21 tą ligę
LMAO
15 maja 2013, 17:05 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
Chujowo że mamy ambitnego trenera który chce zdobywać puchary

Ambitny trener to jedno trzeba jeszcze wiedzieć jak te sukcesy odnosić a AVB tego nie wie.
Ambitny trener to jedno trzeba jeszcze wiedzieć jak te sukcesy odnosić a AVB tego nie wie
15 maja 2013, 17:12 [cytuj]
SpursFan09 powiedział/a:
Są rzeczy ważne i ważniejsze, ważniejszą był awans do LM a nie Puchar Ligi Europy.

"To Dare Is To Do"... "The Game Is About Glory"...
Aaaale, jeśli ktoś nigdy na oczy takich haseł nie widział :blee:
"To Dare Is To Do"... "The Game Is About Glory"... Aaaale, jeśli ktoś nigdy na oczy takich haseł nie widział :blee:
Can't Smile Without You!!!
15 maja 2013, 17:13 [cytuj]
Ktoś chciał remy'ego loica ale to zwykły debil któremu po pieniądzach przewraca się w głowie został oskarżony o gwałt chyba już w żadnym klubie nie zagra chyba że na spacerniaku...
Ktoś chciał remy'ego loica ale to zwykły debil któremu po pieniądzach przewraca się w głowie został oskarżony o gwałt chyba już w żadnym klubie nie zagra chyba że na spacerniaku
15 maja 2013, 17:13 [cytuj]
lukempire powiedział/a:
Ambitny trener to jedno trzeba jeszcze wiedzieć jak te sukcesy odnosić a AVB tego nie wie

Powiedz to kibicom Porto ;P:P
15 maja 2013, 17:23 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

Jeden sezon to i Fornalik z Ruchem miał dobry. :D Dobry trener to taki który umie prowadzic klub do sukcesów pare seoznów a nie raz mu sie uda w banalnej dla Porto w lidze gdzie poza SLB nie maja rywali a potem jego najwiekszym sukcesem jest bycie wywalonym z CHelsea
Jeden sezon to i Fornalik z Ruchem miał dobry. :D Dobry trener to taki który umie prowadzic klub do sukcesów pare seoznów a nie raz mu sie uda w banalnej dla Porto w lidze gdzie poza SLB nie maja rywali a potem jego najwiekszym sukcesem jest bycie wywalonym z CHelsea
15 maja 2013, 17:32 [cytuj]
lukempire powiedział/a:

Pierdolenie - nie ma kur... cudotwórców nikt za pierwszym podejściem nie wyrwie Natalii Siwiec tak samo nikt za pierwszym razem nie zbyt dużych szans aby pokazać pełnię swoich umiejętności. Jak ktoś pamięta Historię to i SAF na początku pracy z united g...no miał nie osiągi. Czas to jedyne czego potrzeba i trochę zaufania(pieniędzy). Nie róbmy z siebie nie wiadomo kogo. 4 miejsce jak będzie to będzie to sukces natomiast jak go nie będzie to kurwiłbym na piłkarzy a nie na trenera, bo co jak co ale AVB jakby mógł to sam w niektórych sytuacjach wbiłby na boisko orać trawę.

Tak trochę Pilchem zalatujesz tylko Ty mówisz to chyba serio a Pilch napisał o nas to z przekąsem.

A co napisał? : "Nie przypuszczałem, że Tottenham jest aż taką Cracovią"
Pierdolenie - nie ma kur... cudotwórców nikt za pierwszym podejściem nie wyrwie Natalii Siwiec tak samo nikt za pierwszym razem nie zbyt dużych szans aby pokazać pełnię swoich umiejętności. Jak ktoś pamięta Historię to i SAF na początku pracy z united g...no miał nie osiągi. Czas to jedyne czego potrzeba i trochę zaufania(pieniędzy). Nie róbmy z siebie nie wiadomo kogo. 4 miejsce jak będzie to będzie to sukces natomiast jak go nie będzie to kurwiłbym na piłkarzy a nie na trenera, bo co jak co ale AVB jakby mógł to sam w niektórych sytuacjach wbiłby na boisko orać trawę. Tak trochę Pilchem zalatujesz tylko Ty mówisz to chyba serio a Pilch napisał o nas to z przekąsem. A co napisał? : "Nie przypuszczałem, że Tottenham jest aż taką Cracovią"
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
15 maja 2013, 17:36 [cytuj]
A w której książce???
A w której książce???
15 maja 2013, 17:37 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Pierdolenie - nie ma kur... cudotwórców nikt za pierwszym podejściem nie wyrwie Natalii Siwiec tak samo nikt za pierwszym razem nie zbyt dużych szans aby pokazać pełnię swoich umiejętności. Jak ktoś pamięta Historię to i SAF na początku pracy z united g...no miał nie osiągi. Czas to jedyne czego potrzeba i trochę zaufania(pieniędzy). Nie róbmy z siebie nie wiadomo kogo. 4 miejsce jak będzie to będzie to sukces natomiast jak go nie będzie to kurwiłbym na piłkarzy a nie na trenera, bo co jak co ale AVB jakby mógł to sam w niektórych sytuacjach wbiłby na boisko orać trawę.

Tak trochę Pilchem zalatujesz tylko Ty mówisz to chyba serio a Pilch napisał o nas to z przekąsem.

A co napisał? : "Nie przypuszczałem, że Tottenham jest aż taką Cracovią"

ale jesteście hipokrytami. Sami narzekacie na brak sukcesów i jedziecie na AVB po prawie każdym meczu. Wiem, że kadrę ma gorszą niż w Porto no i ligę silniejszą. Podziwiam go jako trenera ale chociaż bądźcie konsekwentni w tym co robicie i mowicie. Alb ogo cały czas bronicie albo po nim jedziecie
ale jesteście hipokrytami. Sami narzekacie na brak sukcesów i jedziecie na AVB po prawie każdym meczu. Wiem, że kadrę ma gorszą niż w Porto no i ligę silniejszą. Podziwiam go jako trenera ale chociaż bądźcie konsekwentni w tym co robicie i mowicie. Alb ogo cały czas bronicie albo po nim jedziecie
15 maja 2013, 17:38 [cytuj]
lukempire powiedział/a:
Dobry trener to taki który umie prowadzic klub do sukcesów pare seoznów a nie raz mu sie uda

A który klub miał AVB okazję prowadzić przez więcej niż jeden sezon, abyś mógł wydawać takie właśnie osądy? ;P:P

"...sami narzekacie na brak sukcesów i jedziecie na AVB po prawie każdym meczu...". Kto konkretnie? Przypomnij mi kiedy go ostatnio krytykowałem. Jeśli dobrze pamiętam to po pierwszych paru meczach i tyle. No więc konkretnie...
A który klub miał AVB okazję prowadzić przez więcej niż jeden sezon, abyś mógł wydawać takie właśnie osądy? ;P:P "...sami narzekacie na brak sukcesów i jedziecie na AVB po prawie każdym meczu...". Kto konkretnie? Przypomnij mi kiedy go ostatnio krytykowałem. Jeśli dobrze pamiętam to po pierwszych paru meczach i tyle. No więc konkretnie
15 maja 2013, 17:45 [cytuj]
niekoniecznie jeden klub ale moim zdaniem LE i mistrzostwo z Porto to raczej jednorazowy wyskok a nie reguła. Za wcześnie na takie osądy ale myślę że ten epizod w Chelsea zmienił naszego trenera. Boi się pewnych rozwiązań ktore mozliwe by wypalily ale nie chce być znow wyrzucony bo to dla niego nowość i pewnie szok. Gdyby od razu po Porto trafił do nas to nasza gra była by o niebo lepsza ( no i byłby Modric) bo nie utraciłby tej pewności siebie jaką miał po sukcesach w Porto.
niekoniecznie jeden klub ale moim zdaniem LE i mistrzostwo z Porto to raczej jednorazowy wyskok a nie reguła. Za wcześnie na takie osądy ale myślę że ten epizod w Chelsea zmienił naszego trenera. Boi się pewnych rozwiązań ktore mozliwe by wypalily ale nie chce być znow wyrzucony bo to dla niego nowość i pewnie szok. Gdyby od razu po Porto trafił do nas to nasza gra była by o niebo lepsza ( no i byłby Modric) bo nie utraciłby tej pewności siebie jaką miał po sukcesach w Porto
15 maja 2013, 17:47 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

"...sami narzekacie na brak sukcesów i jedziecie na AVB po prawie każdym meczu...". Kto konkretnie? Przypomnij mi kiedy go ostatnio krytykowałem. Jeśli dobrze pamiętam to po pierwszych paru meczach i tyle. No więc konkretnie

Nie było to akurat do Ciebie ale do większości ludzi ktorzy po głupim błędzie obrońców pierwsze o czym myślą to żeby wejść na spursmanię i zjechać AVB a kiedy losy meczu się odmieniają to całują go w stopy.
Nie było to akurat do Ciebie ale do większości ludzi ktorzy po głupim błędzie obrońców pierwsze o czym myślą to żeby wejść na spursmanię i zjechać AVB a kiedy losy meczu się odmieniają to całują go w stopy
15 maja 2013, 17:48 [cytuj]
Daj mu więc szansę na pokazanie się przez nieco dłużej niż jeden sezon, zamiast twierdzić po jednym, że "...trzeba jeszcze wiedzieć jak te sukcesy odnosić a AVB tego nie wie."
Daj mu więc szansę na pokazanie się przez nieco dłużej niż jeden sezon, zamiast twierdzić po jednym, że "...trzeba jeszcze wiedzieć jak te sukcesy odnosić a AVB tego nie wie."
15 maja 2013, 17:50 [cytuj]
lukempire powiedział/a:
Nie było to akurat do Ciebie ale do większości ludzi ktorzy po głupim błędzie obrońców pierwsze o czym myślą to żeby wejść na spursmanię i zjechać AVB a kiedy losy meczu się odmieniają to całują go w stopy

Jeśli odpowiednio przeczytasz większość moich postów i komentarzy to zauważysz, że z takimi "kibicami" staram się raczej walczyć, zamiast ich popierać :P
Jeśli odpowiednio przeczytasz większość moich postów i komentarzy to zauważysz, że z takimi "kibicami" staram się raczej walczyć, zamiast ich popierać :P
15 maja 2013, 17:53 [cytuj]
dlatego piszę, że to nie do Ciebie :D
dlatego piszę, że to nie do Ciebie :D
15 maja 2013, 19:06 [cytuj]
lukempire powiedział/a:
niekoniecznie jeden klub ale moim zdaniem LE i mistrzostwo z Porto to raczej jednorazowy wyskok a nie reguła. Za wcześnie na takie osądy ale myślę że ten epizod w Chelsea zmienił naszego trenera. Boi się pewnych rozwiązań ktore mozliwe by wypalily ale nie chce być znow wyrzucony bo to dla niego nowość i pewnie szok. Gdyby od razu po Porto trafił do nas to nasza gra była by o niebo lepsza ( no i byłby Modric) bo nie utraciłby tej pewności siebie jaką miał po sukcesach w Porto

Jak mu dasz jeszcze trochę czasu i poczuje się pewniej u nas, to też zacznie ich próbować. Poza tym Ligi Europejskiej nie wygrywa się przypadkiem. Prowadził dobry klub, ale to nie była tylko jego zasługa. Ba, on nawet wygrał sezon bez porażki. Do końcowej oceny poczekajmy aż skończy pracę u nas, co miejmy nadzieję, jeszcze długo długo nie nastąpi.
Jak mu dasz jeszcze trochę czasu i poczuje się pewniej u nas, to też zacznie ich próbować. Poza tym Ligi Europejskiej nie wygrywa się przypadkiem. Prowadził dobry klub, ale to nie była tylko jego zasługa. Ba, on nawet wygrał sezon bez porażki. Do końcowej oceny poczekajmy aż skończy pracę u nas, co miejmy nadzieję, jeszcze długo długo nie nastąpi
LMAO
15 maja 2013, 19:20 [cytuj]
Byłem jednym z najzagorzalszych przeciwników AVB - ale nawet jak zajmiemy 5 lokatę dałbym mu jeszcze 1 rok pracy minimum ... poza-tym uważam, że z GB11 dogaduje się dużo lepiej niż HR z Luką ..
Byłem jednym z najzagorzalszych przeciwników AVB - ale nawet jak zajmiemy 5 lokatę dałbym mu jeszcze 1 rok pracy minimum ... poza-tym uważam, że z GB11 dogaduje się dużo lepiej niż HR z Luką
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
15 maja 2013, 19:20 [cytuj]
Ja już kiedyś napisałem. Potrzeba minimum dwóch sezonów i jego transferów żeby móc go ocenić. Nigdy nie napisałem AVB OUT bo 3/4 przegranych meczów to nie jego wina. Z takim składem 4 miejsce to będzie mega osiągnięcie i powinniśmy go wtedy całować po nogach. Odeszli dwaj podstawowi piłkarze(szczuromiot i pantofel) przyszedł jeden tejże klasy i kilku zamienników. Po sezonie się okaże czy AVB ma cośdo powiedzenia w kwestii transferów. Na razie uważam że to nasz najlepszy trener od czasów Jol'a i mówię to z wielką świadomością Harry to przy nim pikuś
Ja już kiedyś napisałem. Potrzeba minimum dwóch sezonów i jego transferów żeby móc go ocenić. Nigdy nie napisałem AVB OUT bo 3/4 przegranych meczów to nie jego wina. Z takim składem 4 miejsce to będzie mega osiągnięcie i powinniśmy go wtedy całować po nogach. Odeszli dwaj podstawowi piłkarze(szczuromiot i pantofel) przyszedł jeden tejże klasy i kilku zamienników. Po sezonie się okaże czy AVB ma cośdo powiedzenia w kwestii transferów. Na razie uważam że to nasz najlepszy trener od czasów Jol'a i mówię to z wielką świadomością Harry to przy nim pikuś
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
15 maja 2013, 19:39 [cytuj]
Panowie, "ruskie" zabrały nam LM w zeszłym sezonie, bo ją wygrali i mieli możliwość do obrony tytułu. Taką możliwość dała im UEFA. Czy ta sama UEFA nie powinna się trzymać swych zasad we wszystkich turniejach i JEŚLI "ruskie" wygrają dziś finał LE to nie powinni w przyszłym sezonie mieć możliwości obrony ? :D
Panowie, "ruskie" zabrały nam LM w zeszłym sezonie, bo ją wygrali i mieli możliwość do obrony tytułu. Taką możliwość dała im UEFA. Czy ta sama UEFA nie powinna się trzymać swych zasad we wszystkich turniejach i JEŚLI "ruskie" wygrają dziś finał LE to nie powinni w przyszłym sezonie mieć możliwości obrony ? :D
15 maja 2013, 19:43 [cytuj]
Ja również chciałem na początku sezony wypierdolić AVB na kopach z WHL ale zmiana nadeszła i niechaj siedzi i się nie rusza. Nie widzę trenera lepszego który by przejął nasze stadko ;) Niech tylko Levy da mu kasę i spokój aby wprowadził swój projekt na szerokie boiska nowego stadionu Tottenhamu Hotspur FC.
Ja również chciałem na początku sezony wypierdolić AVB na kopach z WHL ale zmiana nadeszła i niechaj siedzi i się nie rusza. Nie widzę trenera lepszego który by przejął nasze stadko ;) Niech tylko Levy da mu kasę i spokój aby wprowadził swój projekt na szerokie boiska nowego stadionu Tottenhamu Hotspur FC
Offence win games, defence wins titles
|<  <<  <  105  106  107  108  109    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 26 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się