Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  106  107  108  109  110    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
15 maja 2013, 19:55 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Nie widzę trenera lepszego który by przejął nasze stadko ;) Niech tylko Levy da mu kasę i spokój aby wprowadził swój projekt na szerokie boiska nowego stadionu Tottenhamu Hotspur FC

dobrze prawisz, amen.
dobrze prawisz, amen
www.facebook.com/OgienOdSkaja
15 maja 2013, 21:11 [cytuj]
Szkoda tylko, że nie przetrzymaliśmy VdV jeszcze ten sezon. Myśle że gdyby on był to odciążałby Garetha w ważnych momentach i mielibyśmy Top 4. w końcu z tego co pamiętam był naszym najbardziej bramkostrzelnym pomocnikiem w ostatnich 2 sezonach. A AVB ma u mnie zaufanie, strasznie go polubiłem te jego uszmieszki, radości po strzelonych bramkach bądź zwycięstwach, no i te karteczki :D Dajmy gościowi czas a może być naszym SAFEM bądź Wengerm. Pozdro :)
Szkoda tylko, że nie przetrzymaliśmy VdV jeszcze ten sezon. Myśle że gdyby on był to odciążałby Garetha w ważnych momentach i mielibyśmy Top 4. w końcu z tego co pamiętam był naszym najbardziej bramkostrzelnym pomocnikiem w ostatnich 2 sezonach. A AVB ma u mnie zaufanie, strasznie go polubiłem te jego uszmieszki, radości po strzelonych bramkach bądź zwycięstwach, no i te karteczki :D Dajmy gościowi czas a może być naszym SAFEM bądź Wengerm. Pozdro :)
15 maja 2013, 21:35 [cytuj]
Bawi mnie to prześciganie się, kto jest pierwszym paziem AVB. Wyluzujcie trochę, to nie jest Sir Alex, przynajmniej jeszcze nim nie jest. Dla mnie sprawa jest prosta, jak uważasz po meczu, że coś robi źle to go krytykujesz, a jak coś robi dobrze to chwalisz. Śmieszne jest tworzenie długotrwałych teorii na podstawie 1-2 meczy, czy się nadaje, albo nie nadaje. Dopiero kolejny sezon pokaże jakim jest managerem. Czy potrafi rozwiązać nasze problemy w obornie, odpowiednio wzmocnić drużynę. To AVB ma opracować realne cele transferowe dla Tottenhamu , takie które będą w naszym zasięgu, a także alternatywę, jakby z pierwszym nie wyszło, żeby później nie było wymówek. Mam nadzieję, że nie będzie kupowania żadnych gwiazdeczek i zadłużania klubu.
Bawi mnie to prześciganie się, kto jest pierwszym paziem AVB. Wyluzujcie trochę, to nie jest Sir Alex, przynajmniej jeszcze nim nie jest. Dla mnie sprawa jest prosta, jak uważasz po meczu, że coś robi źle to go krytykujesz, a jak coś robi dobrze to chwalisz. Śmieszne jest tworzenie długotrwałych teorii na podstawie 1-2 meczy, czy się nadaje, albo nie nadaje. Dopiero kolejny sezon pokaże jakim jest managerem. Czy potrafi rozwiązać nasze problemy w obornie, odpowiednio wzmocnić drużynę. To AVB ma opracować realne cele transferowe dla Tottenhamu , takie które będą w naszym zasięgu, a także alternatywę, jakby z pierwszym nie wyszło, żeby później nie było wymówek. Mam nadzieję, że nie będzie kupowania żadnych gwiazdeczek i zadłużania klubu
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
15 maja 2013, 21:42 [cytuj]
varba powiedział/a:
Bawi mnie to prześciganie się, kto jest pierwszym paziem AVB. Wyluzujcie trochę, to nie jest Sir Alex, przynajmniej jeszcze nim nie jest. Dla mnie sprawa jest prosta, jak uważasz po meczu, że coś robi źle to go krytykujesz, a jak coś robi dobrze to chwalisz. Śmieszne jest tworzenie długotrwałych teorii na podstawie 1-2 meczy, czy się nadaje, albo nie nadaje. Dopiero kolejny sezon pokaże jakim jest managerem. Czy potrafi rozwiązać nasze problemy w obornie, odpowiednio wzmocnić drużynę. To AVB ma opracować realne cele transferowe dla Tottenhamu , takie które będą w naszym zasięgu, a także alternatywę, jakby z pierwszym nie wyszło, żeby później nie było wymówek. Mam nadzieję, że nie będzie kupowania żadnych gwiazdeczek i zadłużania klubu

:brawo:

Jak na nowego trenera, nowy styl gry, praktycznie nowe pół drużyny to i tak zgarnęliśmy sporo punktów. O ile zatrzymamy Bale'a to optymistycznie patrzę w przyszłość. Zresztą sam Garetk ciągle wypowiada się o Tottenhamie w formie "My", szczególnie gdy mówi o przyszłości i rozwoju. Będzie ok. Pokażemy jeszcze kieeeedyś Arsenalowi. Bycie kibicem Tottenhamu uczy nas cierpliwości xD.
:brawo: Jak na nowego trenera, nowy styl gry, praktycznie nowe pół drużyny to i tak zgarnęliśmy sporo punktów. O ile zatrzymamy Bale'a to optymistycznie patrzę w przyszłość. Zresztą sam Garetk ciągle wypowiada się o Tottenhamie w formie "My", szczególnie gdy mówi o przyszłości i rozwoju. Będzie ok. Pokażemy jeszcze kieeeedyś Arsenalowi. Bycie kibicem Tottenhamu uczy nas cierpliwości xD
15 maja 2013, 21:46 [cytuj]
Mam tylko nadzieje że przed pierwszym meczem następnego sezonu będziemy mieli załatwione wszystkie transfery. Myśle że w dużej mierze to zadecydowalo o tym, że nie mieliśmy w tym sezonie LM i być może pfu pfu nie będziemy mieć w następnym...
Mam tylko nadzieje że przed pierwszym meczem następnego sezonu będziemy mieli załatwione wszystkie transfery. Myśle że w dużej mierze to zadecydowalo o tym, że nie mieliśmy w tym sezonie LM i być może pfu pfu nie będziemy mieć w następnym
15 maja 2013, 21:48 [cytuj]
Odbiegając od tematu, Bardzo podoba mi się gra benfiki, mam nadzieje że nie stracą głupiej bramki i wygrają ten Finał.
Odbiegając od tematu, Bardzo podoba mi się gra benfiki, mam nadzieje że nie stracą głupiej bramki i wygrają ten Finał
15 maja 2013, 22:02 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
Odbiegając od tematu, Bardzo podoba mi się gra benfiki, mam nadzieje że nie stracą głupiej bramki i wygrają ten Finał

:D
:D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
15 maja 2013, 22:08 [cytuj]
no i wiedziałem że chelsea fuksem strzeli...
no i wiedziałem że chelsea fuksem strzeli
15 maja 2013, 22:10 [cytuj]
Ale czy to nie jest czerwona kartka??? choćby żółta...
Ale czy to nie jest czerwona kartka??? choćby żółta
15 maja 2013, 22:10 [cytuj]
JEST NADZIEJA :cwaniak:
JEST NADZIEJA :cwaniak:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
15 maja 2013, 22:21 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
Ale czy to nie jest czerwona kartka??? choćby żółta

żółta powinna być ale jakby dał czerwoną to by skrzywdził chelsea. Swoją droga jestem ciekaw jak Cardozo by sobie poradził w Anglii:mysli:
żółta powinna być ale jakby dał czerwoną to by skrzywdził chelsea. Swoją droga jestem ciekaw jak Cardozo by sobie poradził w Anglii:mysli:
15 maja 2013, 22:28 [cytuj]
KonradM powiedział/a:

194 cm dobrze skoordynowane, wolałbym go niż Negredo czy innego Soldado.

Ps. W FM w sezonie 10 bramek, w 24 bodaj meczach przy rotacji napadu co mecz, więc wiem że to gra ale może AvB spojrzy na Niego? Cenowo też chyba osiągalny.
Statystyki http://www.transfermarkt.pl/pl/scar-cardozo/profil/spieler_45865.html. A potrzebny by nam był doświadoczony zawodnik gdy kupimy jakiegoś młodziana.

Futbol jest okrutny ;( CFC znowu fuksiarsko wygrała, jak mi szkoda SLB.
194 cm dobrze skoordynowane, wolałbym go niż Negredo czy innego Soldado. Ps. W FM w sezonie 10 bramek, w 24 bodaj meczach przy rotacji napadu co mecz, więc wiem że to gra ale może AvB spojrzy na Niego? Cenowo też chyba osiągalny. Statystyki http://www.transfermarkt.pl/pl/scar-cardozo/profil/spieler_45865.html. A potrzebny by nam był doświadoczony zawodnik gdy kupimy jakiegoś młodziana. Futbol jest okrutny ;( CFC znowu fuksiarsko wygrała, jak mi szkoda SLB
Offence win games, defence wins titles
15 maja 2013, 22:33 [cytuj]
Lampard co za strzał .. :D poprzeczka uratowała Benfice
no i chelsea 2:1
Lampard co za strzał .. :D poprzeczka uratowała Benfice no i chelsea 2:1
15 maja 2013, 22:36 [cytuj]
ku...a mać !!!
ku...a mać !!!
15 maja 2013, 22:38 [cytuj]
Brawo Chelsea :) ja tam wolę żeby klub z Anglii wygrał , ładny mecz
Brawo Chelsea :) ja tam wolę żeby klub z Anglii wygrał , ładny mecz
15 maja 2013, 22:39 [cytuj]
Benfica ma coś z Tottenhamu, dwa razy przegrała wszystko w ostatniej minucie, totalnie w naszym stylu ;)
Benfica ma coś z Tottenhamu, dwa razy przegrała wszystko w ostatniej minucie, totalnie w naszym stylu ;)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
15 maja 2013, 22:40 [cytuj]
varba powiedział/a:
hah Verba że też nawet o tym nie pomyślałem , zupełnie się z Tobą zgodze ;d
ps. Cech rozegrał bardzo niezłe zawody
hah Verba że też nawet o tym nie pomyślałem , zupełnie się z Tobą zgodze ;d ps. Cech rozegrał bardzo niezłe zawody
15 maja 2013, 22:41 [cytuj]
No trudno przegrała drużyna która grała ładniejszą pilkę, a wygrała drużyna skuteczniejsza... przypomina mi to nie jeden nasz mecz...
No trudno przegrała drużyna która grała ładniejszą pilkę, a wygrała drużyna skuteczniejsza... przypomina mi to nie jeden nasz mecz
15 maja 2013, 22:48 [cytuj]
Ile razy ten klub farciarsko wygra jeszcze jakiś puchar?
15 maja 2013, 22:49 [cytuj]
|<  <<  <  106  107  108  109  110    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 42 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się