Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  9  10  11  12  13    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
9 lutego 2013, 16:53 [cytuj]
"A tymczasem Pritchard na ławce siedzi w dzisiejszym meczu"
a Suleymane C. - nawet na ławkę się nie załapał ... ale dziś Grosseto przegrało 0-1 ... może w następnym meczu coś się zmieni, bo strzelają nie tęgo :mysli:
"A tymczasem Pritchard na ławce siedzi w dzisiejszym meczu" a Suleymane C. - nawet na ławkę się nie załapał ... ale dziś Grosseto przegrało 0-1 ... może w następnym meczu coś się zmieni, bo strzelają nie tęgo :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
9 lutego 2013, 16:54 [cytuj]
[quote=saikor http://www.drhtv.com.pl/drhtv3.html JEZU CHRYSTE Son ależ bramka..
Widze u nas albo Sona,albo Lewego ...:D:D [/quote]

bo Son to bardzo dobry grajek jest :D wbrew opiniom wielu pokazuje, że nie trzeba być Brazylijczykiem i nazywać się Leonardo Damiao :brawo:
bo Son to bardzo dobry grajek jest :D wbrew opiniom wielu pokazuje, że nie trzeba być Brazylijczykiem i nazywać się Leonardo Damiao :brawo:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
9 lutego 2013, 17:26 [cytuj]
doje*** się do tego Damiao :D
9 lutego 2013, 17:46 [cytuj]
kurwa ale sunderland ciśnie.....i nic nie wpada....
kurwa ale sunderland ciśnie.....i nic nie wpada
9 lutego 2013, 17:47 [cytuj]
Hehe, nie wiem czy i jaki miał na to wpływ, ale po wejściu Pritcharda na boisko Peterborough strzeliło dwie bramki i prawdopodobnie wygrają mecz. Są gdzieś skróty z chamionship?

EDIT: W sumie z tekstowej relacji wynika, że za dużego udziału przy bramkach nie miał.
Hehe, nie wiem czy i jaki miał na to wpływ, ale po wejściu Pritcharda na boisko Peterborough strzeliło dwie bramki i prawdopodobnie wygrają mecz. Są gdzieś skróty z chamionship? EDIT: W sumie z tekstowej relacji wynika, że za dużego udziału przy bramkach nie miał
LMAO
9 lutego 2013, 17:55 [cytuj]
Ehh... w takim tempie o czwartym miejscu zadecyduje mecz z Analami. Musimy to wygrać wtedy, bo jak nie, to chyba zostanie nam liczenie na Chelsea.
Ehh... w takim tempie o czwartym miejscu zadecyduje mecz z Analami. Musimy to wygrać wtedy, bo jak nie, to chyba zostanie nam liczenie na Chelsea
LMAO
9 lutego 2013, 17:56 [cytuj]
Arsenal w 10 a Sunderland nic z tego nie zrobił. Szkoda, mogliśmy uciec.
Arsenal w 10 a Sunderland nic z tego nie zrobił. Szkoda, mogliśmy uciec
9 lutego 2013, 18:40 [cytuj]
Ciekawa wypowiedź Walkera:

So: Lennon, Bale, Walker. Who is the quickest? The answer may surprise you. "Over 100 metres, like the Olympics, I think it would be Younes Kaboul," Walker reckons. "Azza has got 50 in him, and then his little legs won't carry him any more."

Tu cały wywiadzik http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/9858954/Tottenhams-Kyle-Walker-takes-lessons-from-Gareth-Bale-after-rivals-find-ways-to-stifle-his-talent.html
Ciekawa wypowiedź Walkera: So: Lennon, Bale, Walker. Who is the quickest? The answer may surprise you. "Over 100 metres, like the Olympics, I think it would be Younes Kaboul," Walker reckons. "Azza has got 50 in him, and then his little legs won't carry him any more." Tu cały wywiadzik: http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/9858954/Tottenhams-Kyle-Walker-takes-lessons-from-Gareth-Bale-after-rivals-find-ways-to-stifle-his-talent.html
9 lutego 2013, 18:45 [cytuj]
SebastianAlex powiedział/a:

bo to zły zawodnik jest parafrazując Lindę

Chłopaki VDV nam leją w bundeslidze, trzeba brać Hycla i zrobić porządek z Lewym

Bramy Sona jakby ktoś nie widzia http://www.youtube.com/watch?v=L3kLP7YMnAg
bo to zły zawodnik jest parafrazując Lindę Chłopaki VDV nam leją w bundeslidze, trzeba brać Hycla i zrobić porządek z Lewym Bramy Sona jakby ktoś nie widział http://www.youtube.com/watch?v=L3kLP7YMnAg
9 lutego 2013, 19:05 [cytuj]
Tak se przeglądam tytuły newsów i wpadły mi w oko trzy z relacji z ostatnich meczów:
"Genialny rajd Bale'a dał remis w starciu z Norwich City"
"Genialny Bale zapewnia Tottenhamowi zwycięstwo"
"Wielki Gareth Bale! Tottenham - Newcastle 2:1"
Tak se przeglądam tytuły newsów i wpadły mi w oko trzy z relacji z ostatnich meczów: "Genialny rajd Bale'a dał remis w starciu z Norwich City" "Genialny Bale zapewnia Tottenhamowi zwycięstwo" "Wielki Gareth Bale! Tottenham - Newcastle 2:1"
9 lutego 2013, 19:06 [cytuj]
Southampton 2:0 :D
Southampton 2:0 :D
9 lutego 2013, 19:21 [cytuj]
A Van der vartowi to sie w tym łbie poprzewracało walka o piłke a ten kurwa dopierdala się do roberta nie dziwie się że go odepchnął pchła mała no, dobrze że khel sprowadził go na ziemie.
A Van der vartowi to sie w tym łbie poprzewracało walka o piłke a ten kurwa dopierdala się do roberta nie dziwie się że go odepchnął pchła mała no, dobrze że khel sprowadził go na ziemie
9 lutego 2013, 19:37 [cytuj]
Kurde wojtas widziałęś to? za takie zagrania czerwo szło już nie raz, co to kurwa kung fu?! To Lewemu się w dupie jebie nie VDV.

Powiem wam pany że zamiast Sona to Rudnevsa powinniśmy łapać!
Kurde wojtas widziałęś to? za takie zagrania czerwo szło już nie raz, co to kurwa kung fu?! To Lewemu się w dupie jebie nie VDV. Powiem wam pany że zamiast Sona to Rudnevsa powinniśmy łapać!
Offence win games, defence wins titles
9 lutego 2013, 19:40 [cytuj]
City dzisiaj daje świetne prezenty Southampton.
Wpadka Harta i samobój Barry'ego.
No, ale patrząc na to, Boruc będzie miał przekichane.

Patriczi, popatrz jeszcze raz na to co Lewandowski zrobił. Nawet tego typa nie widział.
City dzisiaj daje świetne prezenty Southampton. Wpadka Harta i samobój Barry'ego. No, ale patrząc na to, Boruc będzie miał przekichane. Patriczi, popatrz jeszcze raz na to co Lewandowski zrobił. Nawet tego typa nie widział
LMAO
9 lutego 2013, 20:08 [cytuj]
Wejście Lewego ostre ale na pewno nie na czerwoną kartke. Skupił się na piłce, nie widział jak zawodnik nabiegał a jak już zauważył to cofnął noge.
Wejście Lewego ostre ale na pewno nie na czerwoną kartke. Skupił się na piłce, nie widział jak zawodnik nabiegał a jak już zauważył to cofnął noge
9 lutego 2013, 20:30 [cytuj]
Kurde ale przypomina mi się wejście Ade w Cazorle i on trafiłw piłkę i dostał czerwo za niebezpieczną grę bardziej i tutaj też mi się wydaję ze było podobnie. Żółta za faul i druga żółta za zachowanie wobec VDV no i czerwo jest. I tak w ogóle nie chcę gadać o RL9 bo po każdym kolejnym meczu w kadrze coraz mniej mi się podoba, i proszę nie tłumaczcie go tym że nie ma z kim grać czy w BVB gra inaczej, że tam wszyscy robią zamieszanie i w ogóle...
Kurde ale przypomina mi się wejście Ade w Cazorle i on trafiłw piłkę i dostał czerwo za niebezpieczną grę bardziej i tutaj też mi się wydaję ze było podobnie. Żółta za faul i druga żółta za zachowanie wobec VDV no i czerwo jest. I tak w ogóle nie chcę gadać o RL9 bo po każdym kolejnym meczu w kadrze coraz mniej mi się podoba, i proszę nie tłumaczcie go tym że nie ma z kim grać czy w BVB gra inaczej, że tam wszyscy robią zamieszanie i w ogóle
9 lutego 2013, 20:57 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Kurde wojtas widziałęś to? za takie zagrania czerwo szło już nie raz, co to kurwa kung fu?! To Lewemu się w dupie jebie nie VDV.

Powiem wam pany że zamiast Sona to Rudnevsa powinniśmy łapać!

Dwóch w pakiecie haha
Dwóch w pakiecie haha
9 lutego 2013, 21:08 [cytuj]
jin o tym samy myślałem ale sam Rudnevs by starczył też :ok:

Co do lewego to niemiecka federacja uznała tak jak ja że jedna żółta za faul a druga za niesportowe zachowanie.
jin o tym samy myślałem ale sam Rudnevs by starczył też :ok: Co do lewego to niemiecka federacja uznała tak jak ja że jedna żółta za faul a druga za niesportowe zachowanie
9 lutego 2013, 21:23 [cytuj]
"Genialny rajd Bale'a dał remis w starciu z Norwich City"
"Genialny Bale zapewnia Tottenhamowi zwycięstwo"
"Wielki Gareth Bale! Tottenham - Newcastle 2:1"

:brawo:

Liczę, że już niedługo taki przymiotniki będą też przy Holtby-m
"Genialny rajd Bale'a dał remis w starciu z Norwich City" "Genialny Bale zapewnia Tottenhamowi zwycięstwo" "Wielki Gareth Bale! Tottenham - Newcastle 2:1" :brawo: Liczę, że już niedługo taki przymiotniki będą też przy Holtby-m
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
9 lutego 2013, 21:41 [cytuj]
Najważniejsze jest to że każdy taki mecz to % o jaki rośnie cena! Nie chcę abyśmy sprzedali GB11 ale jeśli już to za taką kasę że stadion damy radę wybudować i przez to klub się rozwinie kolosalnie !
Najważniejsze jest to że każdy taki mecz to % o jaki rośnie cena! Nie chcę abyśmy sprzedali GB11 ale jeśli już to za taką kasę że stadion damy radę wybudować i przez to klub się rozwinie kolosalnie !
|<  <<  <  9  10  11  12  13    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 24 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się