Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  109  110  111  112  113    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
16 maja 2013, 21:54 [cytuj]
miałem szacunek dla Pardew, dla N'castle ale teraz co oni wyprawiają to jest porażka.
miałem szacunek dla Pardew, dla N'castle ale teraz co oni wyprawiają to jest porażka
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
16 maja 2013, 22:26 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
New Castle już świętują impreza u colociniego
http://distilleryimage7.ak.instagram.com/1ca621a0bda711e2813a22000a1fb833_7.jpg

http://distilleryimage4.ak.instagram.com/d880c056bd9d11e2bfea22000a1fbe0b_7.jpg

http://distilleryimage2.ak.instagram.com/4714b94cbda711e2914122000a9f1439_7.jpg

co to za pedalska impreza bez lasek ??:rotfl:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
16 maja 2013, 22:28 [cytuj]
No to dla kontrastu podejście Sunderlandu http://www.rp.pl/artykul/585945,1010049-Di-Canio--Bez-walki-nie-bedzie-urlopow.html
16 maja 2013, 22:58 [cytuj]
Gdzieś wyczytałem, że transfer Villi ma być uzależniony od tego czy awansujemy do LM. Tja.
Gdzieś wyczytałem, że transfer Villi ma być uzależniony od tego czy awansujemy do LM. Tja
16 maja 2013, 23:02 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Transfery napastników z Holandii to straszna loteria. Który król strzelców robi furorę? Choćby ostatni przykład Luuk De Jong

Suarez, van Nistelrooy, Van Persie. To mi tak w ciągu 30 sekund przyszło do głowy. Jak bym się zastanowił to byłoby tego pewnie jeszcze więcej.
Suarez, van Nistelrooy, Van Persie. To mi tak w ciągu 30 sekund przyszło do głowy. Jak bym się zastanowił to byłoby tego pewnie jeszcze więcej
16 maja 2013, 23:24 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Suarez, van Nistelrooy, Van Persie. To mi tak w ciągu 30 sekund przyszło do głowy. Jak bym się zastanowił to byłoby tego pewnie jeszcze więcej

Tyle że to są zawodnicy wybitni. A może trafić na Babela który był jakże zajebisty w Eredivisie...
Tyle że to są zawodnicy wybitni. A może trafić na Babela który był jakże zajebisty w Eredivisie
Offence win games, defence wins titles
16 maja 2013, 23:29 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
dla mnie transfer Samby do QPR jest super-hitem , HR ratuje okręt przed utonięciem:brawo:

No i uratował ... :rotfl:
No i uratował ... :rotfl:
16 maja 2013, 23:58 [cytuj]
jin - za późno się wziął QPR :mysli: a Samba nie odpalił; pamiętam jak jeszcze niedawno na Spursmanii co drugi z nas chciał go w THFC
jin - za późno się wziął QPR :mysli: a Samba nie odpalił; pamiętam jak jeszcze niedawno na Spursmanii co drugi z nas chciał go w THFC
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
17 maja 2013, 04:59 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Jak się ożenisz to zrozumiesz :P
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
17 maja 2013, 07:29 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

No ja też chciałem mieć rosłego murzyna w defensywie :) pocieszam się że wróci Kaboul(jak z formą to się okaże)

varba powiedział/a:

Będąc wolnym człowiekiem(a to prawie sami wolni ludzie) nie wyobrażam sobie imprezy na trzeźwo bez ładnych dup. No chyba, że grali w call of duty albo fifę to laski im nie potrzebne

Ktoś coś pisał o bramkarzu ... Przemek Tytoń jest do wyrwania za małą kasę. Na zmiennika w sam raz
No ja też chciałem mieć rosłego murzyna w defensywie :) pocieszam się że wróci Kaboul(jak z formą to się okaże) [quote=varba]Jak się ożenisz to zrozumiesz :P
17 maja 2013, 10:29 [cytuj]
Adebayor is expected to be followed out of the exit door by 35-year-old defender William Gallas and midfielders Tom Huddlestone and Gylfi Sigurdsson, who are keen to find more regular first-team football. Gallas, hehe, Hudd hehe, Gylfi he.. zaraz, zaraz, what the fuck?! oO
Adebayor is expected to be followed out of the exit door by 35-year-old defender William Gallas and midfielders Tom Huddlestone and Gylfi Sigurdsson, who are keen to find more regular first-team football. Gallas, hehe, Hudd hehe, Gylfi he.. zaraz, zaraz, what the fuck?! oO
17 maja 2013, 10:39 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Będąc wolnym człowiekiem(a to prawie sami wolni ludzie) nie wyobrażam sobie imprezy na trzeźwo bez ładnych dup. No chyba, że grali w call of duty albo fifę to laski im nie potrzebne

Ktoś coś pisał o bramkarzu ... Przemek Tytoń jest do wyrwania za małą kasę. Na zmiennika w sam raz

Z taką kasą im wszystko jedno. Jak będzie chciał którykolwiek z nich to za tydzień sobie zrobi imprezę w towarzystwie dziesięciu dziewczyn i zero facetów.

Myślę, że Tytoń przejdzie do jakiegoś średniaka w Eredivisie.
Z taką kasą im wszystko jedno. Jak będzie chciał którykolwiek z nich to za tydzień sobie zrobi imprezę w towarzystwie dziesięciu dziewczyn i zero facetów. Myślę, że Tytoń przejdzie do jakiegoś średniaka w Eredivisie
17 maja 2013, 12:14 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Tyle że to są zawodnicy wybitni. A może trafić na Babela który był jakże zajebisty w Eredivisie

Takie ryzyko jest w przypadku każdego transferu, a nie tylko kupując Holenderskich napastników. Zresztą, pytałeś którzy napastnicy z Holandii robią furorę to Ci wymieniłem :p
Takie ryzyko jest w przypadku każdego transferu, a nie tylko kupując Holenderskich napastników. Zresztą, pytałeś którzy napastnicy z Holandii robią furorę to Ci wymieniłem :p
17 maja 2013, 12:41 [cytuj]
Walu powiedział/a:

Na każdego van Persiego trafi Alfonso Alves, na każdego Suareza Mateja Keżman, a na każdego van Nistelrooya Ryan Babel - jak loteria to raz się wygrywa, raz przegrywa :)
Na każdego van Persiego trafi Alfonso Alves, na każdego Suareza Mateja Keżman, a na każdego van Nistelrooya Ryan Babel - jak loteria to raz się wygrywa, raz przegrywa :)
17 maja 2013, 12:54 [cytuj]
Nie wiem czemu, ale widzi mi się jakoś ostatnio Kiesling. A co do NL napastników to Bony podśmierduje Realami i Barcelonami. Już wolałbym wykupić Dosta za mniejsze pieniądze. 8 goli na 21 występów to nie taki zły wynik.
Nie wiem czemu, ale widzi mi się jakoś ostatnio Kiesling. A co do NL napastników to Bony podśmierduje Realami i Barcelonami. Już wolałbym wykupić Dosta za mniejsze pieniądze. 8 goli na 21 występów to nie taki zły wynik
17 maja 2013, 13:04 [cytuj]
Caps powiedział/a:

Gylfi już zimą mógł być w Reading. Teoretycznie to Gylfi nie ma się czym obronić, prawie od początku okresu przygotowawczego jest u Nas. Wybitnie nie gra, często jest bezbarwny. Strzelił w PL chyba 3 gole tylko... Dempsey może bronić się bramkami, 7 czy 8 zaliczył, a Holtby jest dopiero od stycznia i to końcówki. Gra nerwowo, jak Sigi podobnie ale pokazuję, szarpię, odbiera i walczy, i może go AVB szykuję na nowy seezon. Co on w Schalke grał to magia była więc nie zapomniał a pan Prezes miał raptem jedną rundę kosmiczną...
Gylfi już zimą mógł być w Reading. Teoretycznie to Gylfi nie ma się czym obronić, prawie od początku okresu przygotowawczego jest u Nas. Wybitnie nie gra, często jest bezbarwny. Strzelił w PL chyba 3 gole tylko... Dempsey może bronić się bramkami, 7 czy 8 zaliczył, a Holtby jest dopiero od stycznia i to końcówki. Gra nerwowo, jak Sigi podobnie ale pokazuję, szarpię, odbiera i walczy, i może go AVB szykuję na nowy seezon. Co on w Schalke grał to magia była więc nie zapomniał a pan Prezes miał raptem jedną rundę kosmiczną
17 maja 2013, 13:12 [cytuj]
Reports this morning claimed Gareth Bale was close to signing a new £170,000 a week contract at Tottenham Hotspur, but Andre Villas-Boas is unsure about that speculation. However, Villas-Boas has again outlined his determination to keep the Footballer of the Year at White Hart Lane.
by Mark Buckingham 1:03 PM

I Andre o Villi i Rebiciu
Tottenham Hotspur are being linked with several strikers ahead of the summer, and Andre Villas-Boas is not ruling out a move for Barcelona forward David Villa. Villas-Boas said: "He is one of the world's best strikers." However, the Spurs boss has dismissed talk of a £5million bid for RNK Split striker Ante Rebic, saying: "Rebic? I have no idea who this player is, I'm sorry. I don't know where this news has come from, not out of disrespect to the player but he's not someone I'm looking at."

Oby tylko Levy nie sprowadzał mu piłkarzy bez jego wiedzy...
Reports this morning claimed Gareth Bale was close to signing a new £170,000 a week contract at Tottenham Hotspur, but Andre Villas-Boas is unsure about that speculation. However, Villas-Boas has again outlined his determination to keep the Footballer of the Year at White Hart Lane. by Mark Buckingham 1:03 PM I Andre o Villi i Rebiciu Tottenham Hotspur are being linked with several strikers ahead of the summer, and Andre Villas-Boas is not ruling out a move for Barcelona forward David Villa. Villas-Boas said: "He is one of the world's best strikers." However, the Spurs boss has dismissed talk of a £5million bid for RNK Split striker Ante Rebic, saying: "Rebic? I have no idea who this player is, I'm sorry. I don't know where this news has come from, not out of disrespect to the player but he's not someone I'm looking at." Oby tylko Levy nie sprowadzał mu piłkarzy bez jego wiedzy
17 maja 2013, 13:32 [cytuj]
FanSpurs powiedział/a:
Nie wiem, o co wam kurwa chodzi, ale:

http://www.insidespanishfootball.com/david-villa-to-join-tottenham-next-season/

O to że Defoe nadaje się jedynie jako JOKE a nie JOKER. Z niego taki JOKER jak z koziej d...py klarnet
O to że Defoe nadaje się jedynie jako JOKE a nie JOKER. Z niego taki JOKER jak z koziej d...py klarnet
17 maja 2013, 14:09 [cytuj]
@PatricziwwersjiBeta; jeżeli GB faktycznie podpisze z nami nowy kontrakt i dostanie zbliżoną tyg. do tej o której pisałeś, to dla mnie będzie to największe nasze wzmocnienie latem i na lata. Niewiele klubów będzie wstanie zaoferować mu więcej, a nawet jakby chcieli to nie będzie to jakaś duża przebitka. Do tego po co miałby gdzieś odchodzić, aklimatyzować się itp., skoro u nas staje się żywą legendą i do tego zgarnia dobry hajsik. Tak, tak... trofea. Wierzę, że pod wodzą AVB one przejdą tylko musimy cierpliwie poczekać i wierzyć w nasz klub.
@PatricziwwersjiBeta; jeżeli GB faktycznie podpisze z nami nowy kontrakt i dostanie zbliżoną tyg. do tej o której pisałeś, to dla mnie będzie to największe nasze wzmocnienie latem i na lata. Niewiele klubów będzie wstanie zaoferować mu więcej, a nawet jakby chcieli to nie będzie to jakaś duża przebitka. Do tego po co miałby gdzieś odchodzić, aklimatyzować się itp., skoro u nas staje się żywą legendą i do tego zgarnia dobry hajsik. Tak, tak... trofea. Wierzę, że pod wodzą AVB one przejdą tylko musimy cierpliwie poczekać i wierzyć w nasz klub
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
17 maja 2013, 14:11 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Nie wiem czemu, ale widzi mi się jakoś ostatnio Kiesling. A co do NL napastników to Bony podśmierduje Realami i Barcelonami. Już wolałbym wykupić Dosta za mniejsze pieniądze. 8 goli na 21 występów to nie taki zły wynik

jin, jak koleś strzela w Holandii 8 goli w 21 meczach, to ja się raczej nie piszę - no, chyba że to obrońca ;)

Jakby w 20 meczach walnął ze 40 bramek to można by się zastanawiać :)
jin, jak koleś strzela w Holandii 8 goli w 21 meczach, to ja się raczej nie piszę - no, chyba że to obrońca ;) Jakby w 20 meczach walnął ze 40 bramek to można by się zastanawiać :)
|<  <<  <  109  110  111  112  113    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 37 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się