Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  110  111  112  113  114    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
17 maja 2013, 14:17 [cytuj]
halabala, nie za duże te wymogi bramkowe?
halabala, nie za duże te wymogi bramkowe?
17 maja 2013, 14:53 [cytuj]
Bas Dost gra w Wolfsburgu, nie w Eredivisie ;)
Bas Dost gra w Wolfsburgu, nie w Eredivisie ;)
17 maja 2013, 15:58 [cytuj]
Kwestia odnośnie drugiego bramkarza chyba jest już wyjaśniona :). http://www.premierleague.com/en-gb/news/features/on-this-day-17-may.html PS. Czwarte indywidualne wyróżnienie dla GB. http://www1.skysports.com/football/news/11661/8718032/Premier-League-awards-for-Sir-Alex-Ferguson-and-Gareth-Bale
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
17 maja 2013, 16:14 [cytuj]
Lotar była jasna ale chyba 9 lat temu...
Lotar była jasna ale chyba 9 lat temu
17 maja 2013, 16:26 [cytuj]
Mój błąd... Przepraszam... Źle przeczytałem. :/
17 maja 2013, 16:49 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=W56IGW0tLkU GB11 w reklamie ;)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=W56IGW0tLkU GB11 w reklamie ;)
Offence win games, defence wins titles
17 maja 2013, 17:14 [cytuj]
Lotar powiedział/a:

Czyli to nie był żart? :rotfl:
Czyli to nie był żart? :rotfl:
17 maja 2013, 17:29 [cytuj]
Przyjemna ta reklama. Fajnie widzieć graczy AFC i Spurs którzy są kolegami :D Z drugiej strony obaj są wychowankami Świętych...
Przyjemna ta reklama. Fajnie widzieć graczy AFC i Spurs którzy są kolegami :D Z drugiej strony obaj są wychowankami Świętych
17 maja 2013, 17:32 [cytuj]
@halabala; niestety nie... :C Mam trochę zakręcony dzień dzisiaj i się porwałem na tą wiadomość jak "szczerbaty na suchary". Jeszcze raz przepraszam.
@halabala; niestety nie... :C Mam trochę zakręcony dzień dzisiaj i się porwałem na tą wiadomość jak "szczerbaty na suchary". Jeszcze raz przepraszam
17 maja 2013, 18:34 [cytuj]
co do bramkarza to niedawno było info, że odbyciak na wylocie to akurat dla nas :rotfl:
co do bramkarza to niedawno było info, że odbyciak na wylocie to akurat dla nas :rotfl:
17 maja 2013, 19:01 [cytuj]
Mr_Johny powiedział/a:

Za chuja bym go nie wziął. Zresztą przejebane miałby na WHL.
Za chuja bym go nie wziął. Zresztą przejebane miałby na WHL
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
17 maja 2013, 19:20 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Za chuja bym go nie wziął. Zresztą przejebane miałby na WHL

no przecież żartuję, ale już np Kuszczaka lub Fabiańskiego bym chętnie u nas widział.
no przecież żartuję, ale już np Kuszczaka lub Fabiańskiego bym chętnie u nas widział
17 maja 2013, 19:57 [cytuj]
Na ławce? To już niech sobie tam Friedel siedzi bo ma jeszcze rok kontraktu. Bo Llorisa to prawie nikt by nie miał szans wygryźć ze składu.
Na ławce? To już niech sobie tam Friedel siedzi bo ma jeszcze rok kontraktu. Bo Llorisa to prawie nikt by nie miał szans wygryźć ze składu
17 maja 2013, 20:05 [cytuj]
Mr_Johny powiedział/a:
no przecież żartuję, ale już np Kuszczaka lub Fabiańskiego bym chętnie u nas widział

Wiem, że żartujesz :-) Pozostali Polacy niech siedzą gdzie siedzą a szczególnie niech obszczymur wojtuś szlifuje swą formę u anali.
Wiem, że żartujesz :-) Pozostali Polacy niech siedzą gdzie siedzą a szczególnie niech obszczymur wojtuś szlifuje swą formę u anali
17 maja 2013, 20:17 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Na ławce? To już niech sobie tam Friedel siedzi bo ma jeszcze rok kontraktu. Bo Llorisa to prawie nikt by nie miał szans wygryźć ze składu

No wiadomo, że Lloris top 1, a nie wiadomo kiedy Friedel zdecyduje skończyć karierę. Tak więc na zmianę i na puchary by pasowali.

btw. Mathieu Flamini będzie dostępny z wolnego transferu co wy na to? Ktoś ogląda mecze Milanu, żeby coś więcej o nim powiedzieć?
No wiadomo, że Lloris top 1, a nie wiadomo kiedy Friedel zdecyduje skończyć karierę. Tak więc na zmianę i na puchary by pasowali. btw. Mathieu Flamini będzie dostępny z wolnego transferu co wy na to? Ktoś ogląda mecze Milanu, żeby coś więcej o nim powiedzieć?
17 maja 2013, 21:09 [cytuj]
W poniedziałek młodzi grają z Manchesterem United w Finale u21 BPL :brawo: Nie wiecie czy jest gdzieś jakaś transmisja?
A Bony w weekend jedzie do Londynu. Niby gadał już z Anży, i jakimś klubem Niemieckim.
W poniedziałek młodzi grają z Manchesterem United w Finale u21 BPL :brawo: Nie wiecie czy jest gdzieś jakaś transmisja? A Bony w weekend jedzie do Londynu. Niby gadał już z Anży, i jakimś klubem Niemieckim
17 maja 2013, 21:12 [cytuj]
Mr_Johny powiedział/a:

btw. Mathieu Flamini będzie dostępny z wolnego transferu co wy na to? Ktoś ogląda mecze Milanu, żeby coś więcej o nim powiedzieć?

Ni chuja! Nie dość że był kanonier, to jeszcze to jak potraktował Vedrana. Jakby kto zapomniał mecz z Milanem i jego słynne sanki któymi mógł złamać nogę mu a nawet żółtej nie dostał, ba nawet faulu nie było, ogólnie koleś nieobliczalny i jego transfer byłby bezsensowny całkowicie.
Ni chuja! Nie dość że był kanonier, to jeszcze to jak potraktował Vedrana. Jakby kto zapomniał mecz z Milanem i jego słynne sanki któymi mógł złamać nogę mu a nawet żółtej nie dostał, ba nawet faulu nie było, ogólnie koleś nieobliczalny i jego transfer byłby bezsensowny całkowicie
17 maja 2013, 21:16 [cytuj]
Mr_Johny powiedział/a:

Nie, nie opłaca się.
Nie, nie opłaca się
LMAO
17 maja 2013, 21:39 [cytuj]
Mr_Johny powiedział/a:

handanovic <3
handanovic <3
17 maja 2013, 21:59 [cytuj]
Ja bym go nie sprzedawał:

Give Gylfi Sigurdsson credit: he’s definitely progressed this season, and he’s moved beyond the early clunky moments he had at White Hart Lane to become a really useful member of Andre Villas-Boas’s squad. He can score goals and pick a pass, clearly, but he also offers Tottenham a tactical variation as and when they need it. It’s very important.

Here are his statistics from 2012/13 so far:

– Has started 12 games and made a further 20 substitute appearances.

– Has scored 3 Premier League goals.

– 2 of those goals came away from home.

– Has provided 4 assists this season, joint-second at Tottenham (Huddlestone, Walker, Dempsey, Bale).

– Has a pass-accuracy across the season of 80.5%.

– Averages 1.6 shots per game.

– 15 of his attempted 83 crosses have found a teammate.

– Is dispossessed less than once a game (0.8).

– Has made a total of 25 key passes across the season.

– Made 5 starts in the Europa League, in addition to 6 substitute appearances.

– Scored 3 goals in Europe, and provided 1 assist.
Ja bym go nie sprzedawał: Give Gylfi Sigurdsson credit: he’s definitely progressed this season, and he’s moved beyond the early clunky moments he had at White Hart Lane to become a really useful member of Andre Villas-Boas’s squad. He can score goals and pick a pass, clearly, but he also offers Tottenham a tactical variation as and when they need it. It’s very important. Here are his statistics from 2012/13 so far: – Has started 12 games and made a further 20 substitute appearances. – Has scored 3 Premier League goals. – 2 of those goals came away from home. – Has provided 4 assists this season, joint-second at Tottenham (Huddlestone, Walker, Dempsey, Bale). – Has a pass-accuracy across the season of 80.5%. – Averages 1.6 shots per game. – 15 of his attempted 83 crosses have found a teammate. – Is dispossessed less than once a game (0.8). – Has made a total of 25 key passes across the season. – Made 5 starts in the Europa League, in addition to 6 substitute appearances. – Scored 3 goals in Europe, and provided 1 assist
|<  <<  <  110  111  112  113  114    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 31 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się