Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  111  112  113  114  115    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
17 maja 2013, 22:29 [cytuj]
Nie no Gylfiego bym zdecydowanie zostawił, bardzo przydatny zawodnik, potrafi uderzyć z daleka, z wolnego, dobry przegląd pola no i do tego ma 24 lata także w następnym sezonie na pewno się nam przyda :)
Nie no Gylfiego bym zdecydowanie zostawił, bardzo przydatny zawodnik, potrafi uderzyć z daleka, z wolnego, dobry przegląd pola no i do tego ma 24 lata także w następnym sezonie na pewno się nam przyda :)
17 maja 2013, 23:11 [cytuj]
dokładnie - Sigg-a bym zostawił ,
---
Ade - 10 mln euro - out
Gallas - out ( 4,5 mln - oszczędności z samej pesji)
Parker - 5 mln euro
Ekotto - 13 mln euro - i ok niech idzie do tego AS Monaco

... i tak mamy 32,5 mln ojro:muza:

---
i dwóch panów na "B" poproszę - Buarak Ylmaz i Bony Wilfried -- za 30 mln euro możemy mieć ich obu!
---
:brawo:
dokładnie - Sigg-a bym zostawił , --- Ade - 10 mln euro - out Gallas - out ( 4,5 mln - oszczędności z samej pesji) Parker - 5 mln euro Ekotto - 13 mln euro - i ok niech idzie do tego AS Monaco ... i tak mamy 32,5 mln ojro:muza: --- i dwóch panów na "B" poproszę - Buarak Ylmaz i Bony Wilfried -- za 30 mln euro możemy mieć ich obu! --- :brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
17 maja 2013, 23:16 [cytuj]
wyobrżacie sobie linie ofensywną TOTT na przyszły sezon 3xB --> Burak; Bony; Bale :D

---
no i Defoe jako JOKER! zapomniałbym:milczek:
wyobrżacie sobie linie ofensywną TOTT na przyszły sezon 3xB --> Burak; Bony; Bale :D --- no i Defoe jako JOKER! zapomniałbym:milczek:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
17 maja 2013, 23:17 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
dokładnie - Sigg-a bym zostawił ,
---
Ade - 10 mln euro - out
Gallas - out ( 4,5 mln - oszczędności z samej pesji)
Parker - 5 mln euro
Ekotto - 13 mln euro - i ok niech idzie do tego AS Monaco

... i tak mamy 32,5 mln ojro:muza:

---
i dwóch panów na "B" poproszę - Buarak Ylmaz i Bony Wilfried -- za 30 mln euro możemy mieć ich obu!
---

Turek z definicji odpada. Oni mają ramadan i wtedy mniej jedzą, są bardziej podatni na kontuzje i w ogóle

Tak z ciekawości odpaliłem fm 2013 aby zobaczyć co nam za transfery zrobi mój dyrektor sportowy. Po zatrudnieniu dyrektora imieniem Damien Comolli do klubu przyszli niejaki Cleverley, Welbeck i Hernandez(czika z MU) Nawet durak Comolli widzi że musimy mieć dwóch napadziorów. Jeszcze jakieś no name'y pościągał Wellington Nem, Jetro Willems(jakiś koleś z NL coś mi to mówi ale mało) i jakiś Wanyama. Jedyne co zjebał to sprzedał Sandro do City za 50 mln funtów
Turek z definicji odpada. Oni mają ramadan i wtedy mniej jedzą, są bardziej podatni na kontuzje i w ogóle Tak z ciekawości odpaliłem fm 2013 aby zobaczyć co nam za transfery zrobi mój dyrektor sportowy. Po zatrudnieniu dyrektora imieniem Damien Comolli do klubu przyszli niejaki Cleverley, Welbeck i Hernandez(czika z MU) Nawet durak Comolli widzi że musimy mieć dwóch napadziorów. Jeszcze jakieś no name'y pościągał Wellington Nem, Jetro Willems(jakiś koleś z NL coś mi to mówi ale mało) i jakiś Wanyama. Jedyne co zjebał to sprzedał Sandro do City za 50 mln funtów
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
17 maja 2013, 23:27 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Jetro Willems(jakiś koleś z NL coś mi to mówi ale mało)

Grał na euro, szybki młody lewy obrońca :)

W sumie Ade bym zostawił na jeszcze jeden sezon i jak by dalej grał kiepsko to ew w zimie go sprzedać.
Grał na euro, szybki młody lewy obrońca :) W sumie Ade bym zostawił na jeszcze jeden sezon i jak by dalej grał kiepsko to ew w zimie go sprzedać
17 maja 2013, 23:30 [cytuj]
Mr_Johny powiedział/a:

W sumie Ade bym zostawił na jeszcze jeden sezon i jak by dalej grał kiepsko to ew w zimie go sprzedać

o to za Azzę :P a co do Ade - może zostać jak obniży zarobki o 50%
o to za Azzę :P a co do Ade - może zostać jak obniży zarobki o 50%
18 maja 2013, 00:24 [cytuj]
Mr_Johny powiedział/a:

W sumie Ade bym zostawił na jeszcze jeden sezon i jak by dalej grał kiepsko to ew w zimie go sprzedać

Chyba młody jesteś albo kryptoAnal.
Chyba młody jesteś albo kryptoAnal
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
18 maja 2013, 00:32 [cytuj]
Po dzisiejszym spotkaniu w Pucharze Króla bardzo chętnie zobaczyłbym u nas Ardę Turana :cwaniak:
Idealny na lewe skrzydło, po tym jak Bale przeszedł do środka. Niby gra skrzydłowego, a tak naprawdę jest od rozgrywania piłki.
Nie obraziłbym się jakby przyszedł jeszcze Diego Costa czy Filipe na lewą obronę za BAE :P
Po dzisiejszym spotkaniu w Pucharze Króla bardzo chętnie zobaczyłbym u nas Ardę Turana :cwaniak: Idealny na lewe skrzydło, po tym jak Bale przeszedł do środka. Niby gra skrzydłowego, a tak naprawdę jest od rozgrywania piłki. Nie obraziłbym się jakby przyszedł jeszcze Diego Costa czy Filipe na lewą obronę za BAE :P
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
18 maja 2013, 00:40 [cytuj]
@Sawik, do tego jeszcze Falcao zamiast Ade :D. A poważnie, to jestem pod wielkim wrażeniem tego co Ci piłkarze, których wymieniłeś pokazali w pucharze króla i każdy z nich byłby dla nas wielkim wzmocnieniem :).
@Sawik, do tego jeszcze Falcao zamiast Ade :D. A poważnie, to jestem pod wielkim wrażeniem tego co Ci piłkarze, których wymieniłeś pokazali w pucharze króla i każdy z nich byłby dla nas wielkim wzmocnieniem :)
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
18 maja 2013, 08:56 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Chyba młody jesteś albo kryptoAnal

Młody i owszem, ale z analami mi tu proszę nie wyjeżdżać :x

Wydaje mi się, że w przyszłym sezonie Ade zaczął by grać jak w poprzednim,a jak nie to w zimie można by go sprzedać będzie wiadomo która formacja potrzebuje jakiegoś grajka i wtedy kasę z Ade na niego przeznaczyć.
Młody i owszem, ale z analami mi tu proszę nie wyjeżdżać :x Wydaje mi się, że w przyszłym sezonie Ade zaczął by grać jak w poprzednim,a jak nie to w zimie można by go sprzedać będzie wiadomo która formacja potrzebuje jakiegoś grajka i wtedy kasę z Ade na niego przeznaczyć
18 maja 2013, 10:48 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Jeszcze jakieś no name'y pościągał Wellington Nem, Jetro Willems(jakiś koleś z NL coś mi to mówi ale mało) i jakiś Wanyama. Jedyne co zjebał to sprzedał Sandro do City za 50 mln funtów

Wellington Nem to piłkarz z Brazylii. Jest młody i podobno bardzo utalentowanym ofensywnym pomocnikiem. Willems to młody lewy obrońca. Mimo 19 lat grał już kilka razy w reprezentacji. A Wanyama to chyba ten pomocnik, którym się United interesowało.
Wellington Nem to piłkarz z Brazylii. Jest młody i podobno bardzo utalentowanym ofensywnym pomocnikiem. Willems to młody lewy obrońca. Mimo 19 lat grał już kilka razy w reprezentacji. A Wanyama to chyba ten pomocnik, którym się United interesowało
LMAO
18 maja 2013, 11:51 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Wellington Nem to piłkarz z Brazylii. Jest młody i podobno bardzo utalentowanym ofensywnym pomocnikiem. Willems to młody lewy obrońca. Mimo 19 lat grał już kilka razy w reprezentacji. A Wanyama to chyba ten pomocnik, którym się United interesowało

Cofam to co powiedziałem - Comolli jest zbyt napakowany w tym FM'ie. Sprzedał Gallasa za 9 mln funtów i Bentleya za 14.

Damien wróć! xD
Cofam to co powiedziałem - Comolli jest zbyt napakowany w tym FM'ie. Sprzedał Gallasa za 9 mln funtów i Bentleya za 14. Damien wróć! xD
18 maja 2013, 12:17 [cytuj]
Oglądam teraz mecz CSKA i ten ahmed Musa jest super skrzydłowym, mega szybki, podanie ma dobe i strzał z dystansu, a chyba 19 lat ma, moglibyśmy się o niego postarać...
Oglądam teraz mecz CSKA i ten ahmed Musa jest super skrzydłowym, mega szybki, podanie ma dobe i strzał z dystansu, a chyba 19 lat ma, moglibyśmy się o niego postarać
18 maja 2013, 14:24 [cytuj]
Odchodzą
- Livermore
- Adebayor
- Assou-Ekkot
- Khumalo
- Bentley
- Gomes
- Huddlestone

Przychodzą
- Moutinho
- Damiao
- Higuian
- Rose
- Towsend

Jestem w 7 niebie
Odchodzą - Livermore - Adebayor - Assou-Ekkot - Khumalo - Bentley - Gomes - Huddlestone Przychodzą - Moutinho - Damiao - Higuian - Rose - Towsend Jestem w 7 niebie
18 maja 2013, 14:25 [cytuj]
Tylko sobie wyobrazcie

Lloris- Walker, Dawsoon, Vertonghen, Rose - Sandro, Moutinho, Dembele - Lennon, Higuain, Bale
Tylko sobie wyobrazcie Lloris- Walker, Dawsoon, Vertonghen, Rose - Sandro, Moutinho, Dembele - Lennon, Higuain, Bale
18 maja 2013, 14:29 [cytuj]
jestem realistą i nie będę tego komentował... xd
18 maja 2013, 14:37 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:

Dokładnie :P idąc tokiem Scotta Parkera.

Odchodzą Bale, Lloris, Dawson, Vertonghen, Dembele.

Przychodzą Xavi, Iniesta, Valdes, Ronaldo i Messi i jeszcze Rooney na dokładeczkę

A tak na poważnie.

Przyjdzie Villa - nie dlatego że to jeden z najlepszych zawodników, tylko dlatego że to jeden z najlepszych zawodników w promocji.

Son, albo inny napastnik z opcji koniec kontraktu

i ktoś za Azzę. Nikt o mocnym nazwisku do środka pola nie przyjdzie. Będą to uzupełnienia a nie wzmocnienia na maksa
Dokładnie :P idąc tokiem Scotta Parkera. Odchodzą Bale, Lloris, Dawson, Vertonghen, Dembele. Przychodzą Xavi, Iniesta, Valdes, Ronaldo i Messi i jeszcze Rooney na dokładeczkę A tak na poważnie. Przyjdzie Villa - nie dlatego że to jeden z najlepszych zawodników, tylko dlatego że to jeden z najlepszych zawodników w promocji. Son, albo inny napastnik z opcji koniec kontraktu i ktoś za Azzę. Nikt o mocnym nazwisku do środka pola nie przyjdzie. Będą to uzupełnienia a nie wzmocnienia na maksa
18 maja 2013, 15:27 [cytuj]
Kurwa mać co za farciarze z tej zjeb..nej Legii ;/
18 maja 2013, 15:32 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Kurwa a miało być tak pięknie, pokonanie Legii w W-wie i mistrzostwo w jedynym słusznym mieście piłkarskim czyli Poznaniu, ale jednak Legia było nie było miała przewagę, a Lech dał trochę dupy...

A gdyby nasi ściągnęli Kamińskiego i Kędziorę do obrony nie płakałbym oj nie :D
:brawo: Kurwa a miało być tak pięknie, pokonanie Legii w W-wie i mistrzostwo w jedynym słusznym mieście piłkarskim czyli Poznaniu, ale jednak Legia było nie było miała przewagę, a Lech dał trochę dupy... A gdyby nasi ściągnęli Kamińskiego i Kędziorę do obrony nie płakałbym oj nie :D
Offence win games, defence wins titles
18 maja 2013, 15:42 [cytuj]
Kiedyś Zagłębie KGHM będzie mistrzem zobaczycie a co do karnego to należał się legi
Kiedyś Zagłębie KGHM będzie mistrzem zobaczycie a co do karnego to należał się legi
|<  <<  <  111  112  113  114  115    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 35 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się