Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  112  113  114  115  116    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
18 maja 2013, 15:42 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Kurwa mać co za farciarze z tej zjeb..nej Legii ;/

Pięknie. Zwycięztwo w pełni zasłużone :brawo:
Pięknie. Zwycięztwo w pełni zasłużone :brawo:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
18 maja 2013, 15:53 [cytuj]
Mistrzostwo w pełni zasłuzone
Mistrzostwo w pełni zasłuzone
18 maja 2013, 15:59 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Cofam to co powiedziałem - Comolli jest zbyt napakowany w tym FM'ie. Sprzedał Gallasa za 9 mln funtów i Bentleya za 14.

Damien wróć! xD

Grasz na oryginale czy piracie?
Grasz na oryginale czy piracie?
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
18 maja 2013, 16:09 [cytuj]
Hoffenheim spadnie teraz z Bundesligi prawdopodobnie, warto by wykupic od nich młodego Vollanda (w FMie niszczy -skoro już pojawił się wątek fm :D), a i w rzeczywistości gra dobrze, ostatnio pare asyst i chyba nawet bramek
Hoffenheim spadnie teraz z Bundesligi prawdopodobnie, warto by wykupic od nich młodego Vollanda (w FMie niszczy -skoro już pojawił się wątek fm :D), a i w rzeczywistości gra dobrze, ostatnio pare asyst i chyba nawet bramek
To dare is to do.
18 maja 2013, 16:10 [cytuj]
Lech miał szanse na chociaż remis Mistrzostwo zasłużone bo chyba legia sie juz nie potknie
Lech miał szanse na chociaż remis Mistrzostwo zasłużone bo chyba legia sie juz nie potknie
18 maja 2013, 16:30 [cytuj]
Legia to jedyny dobrze prowadzony klub w POlsce. Dlatego cieszę się z ich wygranej jak i ich mistrzostwa. Bedą rośli w siłe tak długo, jak długo Leśnodorski będzie tam trenerem
Legia to jedyny dobrze prowadzony klub w POlsce. Dlatego cieszę się z ich wygranej jak i ich mistrzostwa. Bedą rośli w siłe tak długo, jak długo Leśnodorski będzie tam trenerem
18 maja 2013, 16:31 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
Kiedyś Zagłębie KGHM będzie mistrzem zobaczycie a co do karnego to należał się legi

Raz byliście i wam starczy na najbliższe 20 lat ;) u was jedynie co dobrze to sprzedać samochód na giełdzie obok stadionu :p Czy już giełdy nie ma? ;)
Raz byliście i wam starczy na najbliższe 20 lat ;) u was jedynie co dobrze to sprzedać samochód na giełdzie obok stadionu :p Czy już giełdy nie ma? ;)
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
18 maja 2013, 16:34 [cytuj]
lukempire powiedział/a:
Bedą rośli w siłe tak długo, jak długo Leśnodorski będzie tam trenerem

Chyba prezesem ;P
Chyba prezesem ;P
Can't Smile Without You!!!
18 maja 2013, 16:34 [cytuj]
lukempire powiedział/a:

Ta melepeta co to nie powinna być prezesem? Jego wywiad dzisiejszy utwierdził mnie w przekonaniu, że do bycia prezesem dużo mieć nie trzeba.

Zoolander - przyznam się że gram na piracie :P Kupiłem oryginał ale po 4 miechach oddałem w prezencie dla dziecka mojej dalekiej ciotki

Właśnie przegrałem 3 do 0 z odbyciakami. Nie umieli wywalczyć sobie przewagi to w 1 połowie zabili(kontuzja) Bale, Lennon i Walker. Wszystko po brutalnych faulach bez czerwonej kartki
Ta melepeta co to nie powinna być prezesem? Jego wywiad dzisiejszy utwierdził mnie w przekonaniu, że do bycia prezesem dużo mieć nie trzeba. Zoolander - przyznam się że gram na piracie :P Kupiłem oryginał ale po 4 miechach oddałem w prezencie dla dziecka mojej dalekiej ciotki Właśnie przegrałem 3 do 0 z odbyciakami. Nie umieli wywalczyć sobie przewagi to w 1 połowie zabili(kontuzja) Bale, Lennon i Walker. Wszystko po brutalnych faulach bez czerwonej kartki
18 maja 2013, 16:38 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=PFgi6uUBTbM

---
polecam
http://www.youtube.com/watch?v=PFgi6uUBTbM --- polecam
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
18 maja 2013, 16:45 [cytuj]
To się dobrze składa, jin. Piszę na priva, żeby nie zaśmiecać.
To się dobrze składa, jin. Piszę na priva, żeby nie zaśmiecać
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
18 maja 2013, 16:58 [cytuj]
scottparker powiedział/a:
Odchodzą
- Livermore
- Adebayor
- Assou-Ekkot
- Khumalo
- Bentley
- Gomes
- Huddlestone

Przychodzą
- Moutinho
- Damiao
- Higuian
- Rose
- Towsend

Jestem w 7 niebie

Assou-Ekkot :rotfl::rotfl: rozjebałeś system :rotfl:
Assou-Ekkot :rotfl::rotfl: rozjebałeś system :rotfl:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
18 maja 2013, 17:04 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Ta melepeta co to nie powinna być prezesem? Jego wywiad dzisiejszy utwierdził mnie w przekonaniu, że do bycia prezesem dużo mieć nie trzeba.

Zoolander - przyznam się że gram na piracie :P Kupiłem oryginał ale po 4 miechach oddałem w prezencie dla dziecka mojej dalekiej ciotki

Właśnie przegrałem 3 do 0 z odbyciakami. Nie umieli wywalczyć sobie przewagi to w 1 połowie zabili(kontuzja) Bale, Lennon i Walker. Wszystko po brutalnych faulach bez czerwonej kartki

Ludzie opanujecie się z tym FM, jest specjalny temat na forum założony i tam możecie sobie o tym pisać
Ludzie opanujecie się z tym FM, jest specjalny temat na forum założony i tam możecie sobie o tym pisać
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
18 maja 2013, 17:28 [cytuj]
varba powiedział/a:

To jest temat o wszystkim i o niczym :P mogę pisać nawet o tym, że pies mojej przyszłej teściowej ma sraczkę :kotek:
To jest temat o wszystkim i o niczym :P mogę pisać nawet o tym, że pies mojej przyszłej teściowej ma sraczkę :kotek:
18 maja 2013, 17:32 [cytuj]
varba
Zabrakło jednej literki, zwykła pomyłka ;) Chyba że dla Ciebie śmieszne jest to, że w ogóle chce go sprzedać/
varba Zabrakło jednej literki, zwykła pomyłka ;) Chyba że dla Ciebie śmieszne jest to, że w ogóle chce go sprzedać/
18 maja 2013, 17:37 [cytuj]
jin_tae
Dlaczego według Ciebie to jest niemożliwe?
Ze sprzedaży: Livermore 5 mln, Adebayor 8 mln, Khumalo 2 mln, Bentley 1 mln, Gomes 1 mln, Huddlestone 8 mln, Assou-Ekkoto 10 mln i masz z samej sprzedaży 35 mln funtów. Higuin 20 mln, Damiao 15 mln, także płacimy tylko za Moutinho.
jin_tae Dlaczego według Ciebie to jest niemożliwe? Ze sprzedaży: Livermore 5 mln, Adebayor 8 mln, Khumalo 2 mln, Bentley 1 mln, Gomes 1 mln, Huddlestone 8 mln, Assou-Ekkoto 10 mln i masz z samej sprzedaży 35 mln funtów. Higuin 20 mln, Damiao 15 mln, także płacimy tylko za Moutinho
18 maja 2013, 17:40 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=lirXo5D95GQ

Jak ktoś jeszcze nie widział. ;)

Tylko za Moutinho - 30 mln funtów.
http://www.youtube.com/watch?v=lirXo5D95GQ Jak ktoś jeszcze nie widział. ;) Tylko za Moutinho - 30 mln funtów
LMAO
18 maja 2013, 17:43 [cytuj]
scottparker powiedział/a:
jin_tae
Dlaczego według Ciebie to jest niemożliwe?
Ze sprzedaży: Livermore 5 mln, Adebayor 8 mln, Khumalo 2 mln, Bentley 1 mln, Gomes 1 mln, Huddlestone 8 mln, Assou-Ekkoto 10 mln i masz z samej sprzedaży 35 mln funtów. Higuin 20 mln, Damiao 15 mln, także płacimy tylko za Moutinho

Livermore i 5 mln. Ciesz się jak go ktoś będzie chciał wypożyczyć ;)
Khumalo nie jest wart 1 mln, Bentley nie wiem sam za ile pójdzie ale to grosze. Gomes to samo. Sprzedawanie Hudd'a to totalna pomyłka moim zdaniem, a Azza pójdzie do Monaco.

Sumując to nawet jak starczy na Higuaina to nie kupisz Damiao za 15 mln funtów, bo dla nich jest wart pewnie 20 parę ;) To samo Moutinho 20 + mln. Dochodzą jeszcze tygodniówki a nikt nie dostanie wyżej niż 80 tyś tygodniowo(ba nikt nie dostanie wyżej niż 60) a to już problem dla takiego Higuaina czy Moutinho
Livermore i 5 mln. Ciesz się jak go ktoś będzie chciał wypożyczyć ;) Khumalo nie jest wart 1 mln, Bentley nie wiem sam za ile pójdzie ale to grosze. Gomes to samo. Sprzedawanie Hudd'a to totalna pomyłka moim zdaniem, a Azza pójdzie do Monaco. Sumując to nawet jak starczy na Higuaina to nie kupisz Damiao za 15 mln funtów, bo dla nich jest wart pewnie 20 parę ;) To samo Moutinho 20 + mln. Dochodzą jeszcze tygodniówki a nikt nie dostanie wyżej niż 80 tyś tygodniowo(ba nikt nie dostanie wyżej niż 60) a to już problem dla takiego Higuaina czy Moutinho
18 maja 2013, 17:51 [cytuj]
Adebayor odejdzie, będą pieniądze na tygodniówkę, przynajmniej jedną ;)
Adebayor odejdzie, będą pieniądze na tygodniówkę, przynajmniej jedną ;)
18 maja 2013, 17:55 [cytuj]
Wydaje mi się, że jak będzie naprawdę dobry gracz, to Levy znajdzie te 90 tys. tygodniowo.
Wydaje mi się, że jak będzie naprawdę dobry gracz, to Levy znajdzie te 90 tys. tygodniowo
LMAO
|<  <<  <  112  113  114  115  116    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 37 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się