Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  113  114  115  116  117    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
18 maja 2013, 18:06 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Wydaje mi się, że jak będzie naprawdę dobry gracz, to Levy znajdzie te 90 tys. tygodniowo

Ma opory aby podwyższyć dobrze Bale a co dopiero nowemu zawodnikowi :P
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
18 maja 2013, 20:23 [cytuj]
scottparker pierdolisz gorsze głupoty niż ja. Nawet jeśli byśmy dostali, to i tak nie przeznaczymy na transfery wszystkiego. Pomyśl, nie żyj w świecie iluzji, to Tottenham nie cyrk na szybie naftowym...
scottparker pierdolisz gorsze głupoty niż ja. Nawet jeśli byśmy dostali, to i tak nie przeznaczymy na transfery wszystkiego. Pomyśl, nie żyj w świecie iluzji, to Tottenham nie cyrk na szybie naftowym
Offence win games, defence wins titles
18 maja 2013, 20:29 [cytuj]
Ooo odnośnie transferów, widział bym u nas w tym okienku oprócz Villi, Douglasa Coste, dobry młody grajek myślę, że za całkiem nie dużą cenę :)
Ooo odnośnie transferów, widział bym u nas w tym okienku oprócz Villi, Douglasa Coste, dobry młody grajek myślę, że za całkiem nie dużą cenę :)
18 maja 2013, 20:40 [cytuj]
Top 10 selling shirts in U.S.A

1. Robin van Persie (Manchester United)
2. Wayne Rooney (Manchester United)
3. Fernando Torres (Chelsea)
4. Eden Hazard (Chelsea)
5. Frank Lampard (Chelsea)
6. Clint Dempsey (Tottenham Hotspur)
7. Steven Gerrard (Liverpool)
8. Javier Hernandez (Manchester United)
9. Shinji Kagawa (Manchester United)
10. Jack Wilshere (Arsenal)

Powoli zaczynam rozumieć dlaczego trzymamy Dempseya :)
Top 10 selling shirts in U.S.A 1. Robin van Persie (Manchester United) 2. Wayne Rooney (Manchester United) 3. Fernando Torres (Chelsea) 4. Eden Hazard (Chelsea) 5. Frank Lampard (Chelsea) 6. Clint Dempsey (Tottenham Hotspur) 7. Steven Gerrard (Liverpool) 8. Javier Hernandez (Manchester United) 9. Shinji Kagawa (Manchester United) 10. Jack Wilshere (Arsenal) Powoli zaczynam rozumieć dlaczego trzymamy Dempseya :)
18 maja 2013, 21:02 [cytuj]
Powoli zaczynam rozumieć dlaczego MU kupiło Van Pesiego
Powoli zaczynam rozumieć dlaczego MU kupiło Van Pesiego
18 maja 2013, 22:27 [cytuj]
Jin, odpisz mi proszę na priv :)
Jin, odpisz mi proszę na priv :)
18 maja 2013, 23:22 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

No niby racja, ale Adebayorowi 100 tysięcy dał. ;P
LMAO
18 maja 2013, 23:42 [cytuj]
Hades powiedział/a:

Liczył na uprzejmość Adebayora i to że mając na względzie finanse klubowe odmówi przyjęcia tak wysokiej pensji
Liczył na uprzejmość Adebayora i to że mając na względzie finanse klubowe odmówi przyjęcia tak wysokiej pensji
19 maja 2013, 00:05 [cytuj]
To się nazywa pasja ! Super gość ! https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mOeTWdKbQDk
To się nazywa pasja ! Super gość ! https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mOeTWdKbQDk
19 maja 2013, 01:39 [cytuj]
raku powiedział/a:
Czepiać się można varba przy Asuleyu Cotto. Tu to była zwykła literówka, o których Ty sporo wiesz :)

Jaka zwykła literówka, widocznie ty też nie wiesz jak piszę się jego nazwisko skoro tak uważasz. Ekotto - Ekkot. Następny rozjebał system :D:D literówka, może literatka byłoby bliżej :P . Śmieszysz mnie z tą swoją ortografią, myśląc że w ogóle mnie to obchodzi.:rotfl: Get a fucking life mate! ;)
Jaka zwykła literówka, widocznie ty też nie wiesz jak piszę się jego nazwisko skoro tak uważasz. Ekotto - Ekkot. Następny rozjebał system :D:D literówka, może literatka byłoby bliżej :P . Śmieszysz mnie z tą swoją ortografią, myśląc że w ogóle mnie to obchodzi.:rotfl: Get a fucking life mate! ;)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
19 maja 2013, 09:24 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11670/8721326/Premier-League-Newcastle-owner-Mike-Ashley-offers-1m-incentive-for-victory-over-Arsenal

Może coś ugrają, nawet remisik :D:D:D
http://www1.skysports.com/football/news/11670/8721326/Premier-League-Newcastle-owner-Mike-Ashley-offers-1m-incentive-for-victory-over-Arsenal Może coś ugrają, nawet remisik :D:D:D
Together we are strong
19 maja 2013, 09:30 [cytuj]
swego czasu Bayern obiecał piłkarzom spadającego z ligi Unterhaching beczkę bawarskiego browaru za odebranie punktów Bayerowi Leverkusen w ostatniej kolejce. Jak się to skończyło to pewnie część z Was pamięta.
Daniel działaj! :)
swego czasu Bayern obiecał piłkarzom spadającego z ligi Unterhaching beczkę bawarskiego browaru za odebranie punktów Bayerowi Leverkusen w ostatniej kolejce. Jak się to skończyło to pewnie część z Was pamięta. Daniel działaj! :)
www.facebook.com/OgienOdSkaja
19 maja 2013, 10:02 [cytuj]
Wie ktoś jaki koszt beczki ślimaków? Może cala spursmania się złoży, w końcu liga mistrzow.
Wie ktoś jaki koszt beczki ślimaków? Może cala spursmania się złoży, w końcu liga mistrzow
19 maja 2013, 11:23 [cytuj]
Mike Ashley --- bardzo Cię polubiłem chłopie:luzik:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
19 maja 2013, 11:26 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Ma gest chłopak, chyba że Joe Lewis z Levym mu podarowali :P
19 maja 2013, 11:38 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

o tym samym pomyślałem:mysli:
o tym samym pomyślałem:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
19 maja 2013, 12:08 [cytuj]
Żeby było ciekawiej to Asley jest kibicem Chelsea :rotfl:

http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/tottenham-chce-sprowadzic-joao-moutinho,1,5520507,wiadomosc.html Wg onetu nasi "wytransferują" Bale`a z klubu aby nabyć Moutinho :wysmiewacz:
Żeby było ciekawiej to Asley jest kibicem Chelsea :rotfl: http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/tottenham-chce-sprowadzic-joao-moutinho,1,5520507,wiadomosc.html Wg onetu nasi "wytransferują" Bale`a z klubu aby nabyć Moutinho :wysmiewacz:
19 maja 2013, 12:24 [cytuj]
Polecam, fajna lektura prze decydującym meczem. :)

http://www.tottenhamhotspur.com/spurs/News/chairman-message-19052013.page?
Polecam, fajna lektura prze decydującym meczem. :) http://www.tottenhamhotspur.com/spurs/News/chairman-message-19052013.page?
LMAO
19 maja 2013, 12:34 [cytuj]
KU**A , dlaczego szukacie zawodników ze słabszych lig? Właśnie holtby pokazał jak to błyszczał u szwabów , a jak przyszedł do nas to w 6 miesięcy asystę zanotował .

Coraz częściej widzę na forum posty typu : nie kupujmy moutinho , zostawmy toma , BAE ,adebayora , defoe ...

Moutinho gra na europejskim poziomie od kilku lat , ma świetne kontakty z AVB i szybko wprowadziłby się do drużyny ( no i na pewno zastąpiłby parkera w 400% ) . On sam pcha smoki do mistrzostwa Portugalii ( już 3 raz z rzędu ) - właściwie to on sam grał w LM ( mecz z chorwatami ) .

Po co nam higuain ? Napastnik który strzela w dwu zespołowej lidze 20 bramek jest nam potrzebny? To samo tyczy się z villą - napastnik ( 31 letni !!!!! ) ma przyjść do znacznie lepszej Anglii i nagle "odżyć" ?

Nie lepiej przyjrzeć się Abumeyangowi ( nie wiem czy tak dokładnie się nazywa ) z zielonych - Francja? Michu , Benteke to są zawodnicy , którzy wiemy jak grają . Gdyby ich kupić i postawić razem - oczywiście z tyłu mięliby dembele + moutinho + bale + lennon - robiliby roz*********** . Wiadomo , można kupować zawodników "na sprawdzenie" ale nie za 20-30 mln funtów ,a potem się dziwić czego levy na transfery nie daje .
KU**A , dlaczego szukacie zawodników ze słabszych lig? Właśnie holtby pokazał jak to błyszczał u szwabów , a jak przyszedł do nas to w 6 miesięcy asystę zanotował . Coraz częściej widzę na forum posty typu : nie kupujmy moutinho , zostawmy toma , BAE ,adebayora , defoe ... Moutinho gra na europejskim poziomie od kilku lat , ma świetne kontakty z AVB i szybko wprowadziłby się do drużyny ( no i na pewno zastąpiłby parkera w 400% ) . On sam pcha smoki do mistrzostwa Portugalii ( już 3 raz z rzędu ) - właściwie to on sam grał w LM ( mecz z chorwatami ) . Po co nam higuain ? Napastnik który strzela w dwu zespołowej lidze 20 bramek jest nam potrzebny? To samo tyczy się z villą - napastnik ( 31 letni !!!!! ) ma przyjść do znacznie lepszej Anglii i nagle "odżyć" ? Nie lepiej przyjrzeć się Abumeyangowi ( nie wiem czy tak dokładnie się nazywa ) z zielonych - Francja? Michu , Benteke to są zawodnicy , którzy wiemy jak grają . Gdyby ich kupić i postawić razem - oczywiście z tyłu mięliby dembele + moutinho + bale + lennon - robiliby roz*********** . Wiadomo , można kupować zawodników "na sprawdzenie" ale nie za 20-30 mln funtów ,a potem się dziwić czego levy na transfery nie daje
|<  <<  <  113  114  115  116  117    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 27 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się