Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  114  115  116  117  118    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
19 maja 2013, 13:03 [cytuj]
Nazywasz Bundesligę i Primiera Division jako "słabsze ligi" a wychwalasz pod niebiosa piłkarzy z ligi portugalskiej i francuskiej?! Otrzeźwiej, proszę.

Holtby przyszedł do nas pod koniec stycznia, wiec 4 miesiące to jednak nie sześć. Zauważ, że każdy piłkarz potrzebuje aklimatyzacji w zespole, a Lewis nie jest u nas tym typem piłkarza, który zagrywa kluczowe i ostatnie piłki do napastników.
Nazywasz Bundesligę i Primiera Division jako "słabsze ligi" a wychwalasz pod niebiosa piłkarzy z ligi portugalskiej i francuskiej?! Otrzeźwiej, proszę. Holtby przyszedł do nas pod koniec stycznia, wiec 4 miesiące to jednak nie sześć. Zauważ, że każdy piłkarz potrzebuje aklimatyzacji w zespole, a Lewis nie jest u nas tym typem piłkarza, który zagrywa kluczowe i ostatnie piłki do napastników
www.facebook.com/OgienOdSkaja
19 maja 2013, 13:18 [cytuj]
Właściciel Newcastle Mike Ashley daje milion funtów do podziału za zwycięstwo z Arsenalem :D
Właściciel Newcastle Mike Ashley daje milion funtów do podziału za zwycięstwo z Arsenalem :D
19 maja 2013, 13:23 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
swego czasu Bayern obiecał piłkarzom spadającego z ligi Unterhaching beczkę bawarskiego browaru za odebranie punktów Bayerowi Leverkusen w ostatniej kolejce. Jak się to skończyło to pewnie część z Was pamięta.
Daniel działaj! :)

Tylko dla porządku dodam, że Unterhaching nie było zdegradowane, tylko tak jak dzisiaj NUFC o nic już nie walczyło.
Tylko dla porządku dodam, że Unterhaching nie było zdegradowane, tylko tak jak dzisiaj NUFC o nic już nie walczyło
COYS!
19 maja 2013, 13:41 [cytuj]
NotYet powiedział/a:

Jesteś szybki niczym osobowy do koluszek :P
Jesteś szybki niczym osobowy do koluszek :P
Offence win games, defence wins titles
19 maja 2013, 13:42 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
Nazywasz Bundesligę i Primiera Division jako "słabsze ligi" a wychwalasz pod niebiosa piłkarzy z ligi portugalskiej i francuskiej?! Otrzeźwiej, proszę.

Holtby przyszedł do nas pod koniec stycznia, wiec 4 miesiące to jednak nie sześć. Zauważ, że każdy piłkarz potrzebuje aklimatyzacji w zespole, a Lewis nie jest u nas tym typem piłkarza, który zagrywa kluczowe i ostatnie piłki do napastników

+1

Dodatkowo tylko chcę dodać, że Higuain jest o klasę lepszy od tego Aumabayeyanga. Nawet jak nie awansujemy, do LM, to nie umiem się doczekać nowego sezonu z nowymi piłkarzami pod wodzą AVB.
+1 Dodatkowo tylko chcę dodać, że Higuain jest o klasę lepszy od tego Aumabayeyanga. Nawet jak nie awansujemy, do LM, to nie umiem się doczekać nowego sezonu z nowymi piłkarzami pod wodzą AVB
LMAO
19 maja 2013, 14:05 [cytuj]
A ja i tak jestem zadowolony z tego sezonu, 4 punkty z United, zwycięstwo z anusiakami, 3:1 z City, eksplozja Bale a, wiele niezapomnianych chwil, jak 4:0 z Interem. Jak będzie liga mistrzów, to sezon będzie wyjebisty.
A ja i tak jestem zadowolony z tego sezonu, 4 punkty z United, zwycięstwo z anusiakami, 3:1 z City, eksplozja Bale a, wiele niezapomnianych chwil, jak 4:0 z Interem. Jak będzie liga mistrzów, to sezon będzie wyjebisty
19 maja 2013, 14:15 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Tylko dla porządku dodam, że Unterhaching nie było zdegradowane, tylko tak jak dzisiaj NUFC o nic już nie walczyło

Rzeczywiście, mój błąd ;) Tak czy inaczej niech tym razem anale strują się lasagnią, żeby wyrównać karmę :)
Rzeczywiście, mój błąd ;) Tak czy inaczej niech tym razem anale strują się lasagnią, żeby wyrównać karmę :)
www.facebook.com/OgienOdSkaja
19 maja 2013, 14:24 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
wiele niezapomnianych chwil, jak 4:0 z Interem.

Rzeczywiście niezapomniana chwila, tylko że było 3:0. ;P
Rzeczywiście niezapomniana chwila, tylko że było 3:0. ;P
LMAO
19 maja 2013, 16:02 [cytuj]
najgorsza w tym wszystkim jest ta przerwa :/ jak to weekend bez meczu , co roku trzeba przez to przechodzić:D z początku nie jest łatwo
najgorsza w tym wszystkim jest ta przerwa :/ jak to weekend bez meczu , co roku trzeba przez to przechodzić:D z początku nie jest łatwo
19 maja 2013, 16:06 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

Do połowy sierpnia spokojne nerwy, żyć nie umierać ;p Ale fakt będzie brakowało.
Do połowy sierpnia spokojne nerwy, żyć nie umierać ;p Ale fakt będzie brakowało
19 maja 2013, 20:24 [cytuj]
Skaju powiedział/a:

hmm , źle to odczytałeś lub niezbyt jasno się wyraziłem - chodziło mi bardziej o to , że higuain i villa raczej nie zabłysną na WHL a moutinho i abumeyang są młodymi zawodnikami i pewnie nie będą chcieli takiej tygodniówki jak pozostali , a dodając do tego , że "stary pryk" villa raczej nie będzie długo grał u nas , więc szkoda miejsce w składzie mu dawać, chyba że miałby zastąpić lennona , który wydaje mi się , że po kontuzji stosunkowo słabo gra.
hmm , źle to odczytałeś lub niezbyt jasno się wyraziłem - chodziło mi bardziej o to , że higuain i villa raczej nie zabłysną na WHL a moutinho i abumeyang są młodymi zawodnikami i pewnie nie będą chcieli takiej tygodniówki jak pozostali , a dodając do tego , że "stary pryk" villa raczej nie będzie długo grał u nas , więc szkoda miejsce w składzie mu dawać, chyba że miałby zastąpić lennona , który wydaje mi się , że po kontuzji stosunkowo słabo gra
19 maja 2013, 20:33 [cytuj]
A dokonując ( mojej ) krótkiej analizy sezonu , to... Należało nam się miejsce w LM , ponieważ graliśmy otwartą piłkę ze wszystkimi drużynami , a nie czekaliśmy na błędy sędziego jak anale - lecz nie chciałbym wszystkiego zwiniać na sędziów ( bo przecież to oni nam pomogli z cweluchami ) .
Rozkwitł nam walijczyk , którego musimy zatrzymać za wszelką cenę - posprzedawać , pokupować i wzmocnimy się niewiarygodnie .
Na pewno szkoda meczy w carling cup , FA cup i lidze europy bo nie dają one takiego prestiżu jak LM , pieniędzy . Był to główny mankament tottenhamu w BPL , że przychodzili zmęczeni z "zabaw" z interem , lyonem i basyleą .
Być może to , że byliśmy uzależnieni od bale`a przyczyniło się , że nie jesteśmy w LM , ale co mają mówić the reds skoro bez suareza grali NIC z evertonem i dzisiaj słabo z queensparkiem ? Co ma powiedzieć swansea , kiedy michu nic nie grał albo chelsea bez błysku hazarda ?
Mimo wszystko wzmocnienia są potrzebne latem , tak abyśmy szybko wskoczyli na 2-3 miejsce w tabeli , a nawet ( nie wiem czy się nie zapędzam ) powalczyć o mistrzostwo .

Kibicom arsenalu jak i jego fanom ( ale i innym ) życzę powodzenia w następnym sezonie , europejskich pucharach , krajowych pucharach .

COYS
A dokonując ( mojej ) krótkiej analizy sezonu , to... Należało nam się miejsce w LM , ponieważ graliśmy otwartą piłkę ze wszystkimi drużynami , a nie czekaliśmy na błędy sędziego jak anale - lecz nie chciałbym wszystkiego zwiniać na sędziów ( bo przecież to oni nam pomogli z cweluchami ) . Rozkwitł nam walijczyk , którego musimy zatrzymać za wszelką cenę - posprzedawać , pokupować i wzmocnimy się niewiarygodnie . Na pewno szkoda meczy w carling cup , FA cup i lidze europy bo nie dają one takiego prestiżu jak LM , pieniędzy . Był to główny mankament tottenhamu w BPL , że przychodzili zmęczeni z "zabaw" z interem , lyonem i basyleą . Być może to , że byliśmy uzależnieni od bale`a przyczyniło się , że nie jesteśmy w LM , ale co mają mówić the reds skoro bez suareza grali NIC z evertonem i dzisiaj słabo z queensparkiem ? Co ma powiedzieć swansea , kiedy michu nic nie grał albo chelsea bez błysku hazarda ? Mimo wszystko wzmocnienia są potrzebne latem , tak abyśmy szybko wskoczyli na 2-3 miejsce w tabeli , a nawet ( nie wiem czy się nie zapędzam ) powalczyć o mistrzostwo . Kibicom arsenalu jak i jego fanom ( ale i innym ) życzę powodzenia w następnym sezonie , europejskich pucharach , krajowych pucharach . COYS
19 maja 2013, 20:40 [cytuj]
W futbolu nie ma czegoś takiego jak należało nam się i mamy tam grać i koniec. Należało nam się miejsce w LM w zeszłym sezonie. Zajęliśmy 5 ok, byli lepsi, ale nie oddaliśmy tego za darmo.Zdobyliśmy rekordową ilość pkt co jest "reflektorem" na drodze do lepszego sezonu. Teraz tylko muszą nasi szefowie dobrze popracować w okresie przygotowawczym oraz dobrze poprowadzić kadrę. Przewietrzyć, dać polotu.
W futbolu nie ma czegoś takiego jak należało nam się i mamy tam grać i koniec. Należało nam się miejsce w LM w zeszłym sezonie. Zajęliśmy 5 ok, byli lepsi, ale nie oddaliśmy tego za darmo.Zdobyliśmy rekordową ilość pkt co jest "reflektorem" na drodze do lepszego sezonu. Teraz tylko muszą nasi szefowie dobrze popracować w okresie przygotowawczym oraz dobrze poprowadzić kadrę. Przewietrzyć, dać polotu
19 maja 2013, 20:58 [cytuj]
Teraz wszystko w rękach Daniela.
Teraz wszystko w rękach Daniela
LMAO
19 maja 2013, 20:59 [cytuj]
Skoro pora na zabawy w analizy:
Arsenal:
Sunderland: 4
Stoke 4
Liverpool 4
Southampton 4
MC 1
Chelsea 0
WHU 6
Norwich 3
QPR 6
MU 1
Fulham 4
AV 4
Everton 2
Swansea 3
WBA 6
Reading 6
Wigan 6
NUFC 6

Tottenham:
NUFC 3
WBA 4
Norwich 2
Reading 6
QPR 4
MU 4
AV 6
Chelsea 1
Southampton 6
Wigan 1
MC 3
WHU 6
Liverpool 3
Fulham 3
Everton 1
Swansea 3
Stoke 4
Sunderland 6
W spotkaniach bezposrednich jest na remis. Mam rozumiec, ze najtrudniejsze druzyny to Chelsea, Everton, Norwich i Wigan? Tottenham sam sobie jest winien tego, ze taki jest koncowy efekt.
Jest jeden plus, konczacego sie sezonu - nie bede musial wiecej ogladac Gallasa.
Skoro pora na zabawy w analizy: Arsenal: Sunderland: 4 Stoke 4 Liverpool 4 Southampton 4 MC 1 Chelsea 0 WHU 6 Norwich 3 QPR 6 MU 1 Fulham 4 AV 4 Everton 2 Swansea 3 WBA 6 Reading 6 Wigan 6 NUFC 6 Tottenham: NUFC 3 WBA 4 Norwich 2 Reading 6 QPR 4 MU 4 AV 6 Chelsea 1 Southampton 6 Wigan 1 MC 3 WHU 6 Liverpool 3 Fulham 3 Everton 1 Swansea 3 Stoke 4 Sunderland 6 W spotkaniach bezposrednich jest na remis. Mam rozumiec, ze najtrudniejsze druzyny to Chelsea, Everton, Norwich i Wigan? Tottenham sam sobie jest winien tego, ze taki jest koncowy efekt. Jest jeden plus, konczacego sie sezonu - nie bede musial wiecej ogladac Gallasa
19 maja 2013, 21:14 [cytuj]
Sezon był w naszym wykonaniu dobry - byłby bardzo dobry gdybyśmy byli na 4 miejscu. Jednak nie ma co "załamywać rąk" .. więcej niż 72 pkt zdobyliśmy tylko raz w 131 historii klubu --- to świadczy jak mocno poszliśmy do przodu w ostatnich latach. Jednego czego teraz pragnę, to GB11 na następny sezon + NNR --- no i oczywiście kibicuje mocno Wojtusiowi Sresnemu ... niech gra u Odbytów i dalej kłapie odbytem, przyjdzie pora na jego Woolwich.. / COYS!
Sezon był w naszym wykonaniu dobry - byłby bardzo dobry gdybyśmy byli na 4 miejscu. Jednak nie ma co "załamywać rąk" .. więcej niż 72 pkt zdobyliśmy tylko raz w 131 historii klubu --- to świadczy jak mocno poszliśmy do przodu w ostatnich latach. Jednego czego teraz pragnę, to GB11 na następny sezon + NNR --- no i oczywiście kibicuje mocno Wojtusiowi Sresnemu ... niech gra u Odbytów i dalej kłapie odbytem, przyjdzie pora na jego Woolwich.. / COYS!
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
19 maja 2013, 21:25 [cytuj]
najbardziej boli fakt, że wystarczyło wygrać zremisowany mecz z Wigan po meczu z CIty i było by TOP 4
najbardziej boli fakt, że wystarczyło wygrać zremisowany mecz z Wigan po meczu z CIty i było by TOP 4
19 maja 2013, 21:25 [cytuj]
a i kluczem do tego, że oglądamy TOP4 z 5 miejsca, były pierwsze 3 kolejki sezonu - o był MEGA-FALSTART:
---
2 pkt zdobyte - 7 straconych - na WHL remisujemy z WBA i Norwich, przegrywamy z NU ... dotarło to chyba do AVB, skoro chce uporządkować tą sytuacje i zatrudnić osobę dzięki, której do połowy Sierpnia sprawy transferowe zostaną zamknięte .. ja też uważam, że to dobry pomysł, dlatego, że trenerowi trudno jest wydać rozkazy prezesowi typu - "leć tam, kup piłkarza X!" To wyczekiwanie do 23:59 w ostatni dzień okienka, może i jest emocjonujące dla fana Spurs, ale kosztuje nas 2 raz LM..:mysli:
a i kluczem do tego, że oglądamy TOP4 z 5 miejsca, były pierwsze 3 kolejki sezonu - o był MEGA-FALSTART: --- 2 pkt zdobyte - 7 straconych - na WHL remisujemy z WBA i Norwich, przegrywamy z NU ... dotarło to chyba do AVB, skoro chce uporządkować tą sytuacje i zatrudnić osobę dzięki, której do połowy Sierpnia sprawy transferowe zostaną zamknięte .. ja też uważam, że to dobry pomysł, dlatego, że trenerowi trudno jest wydać rozkazy prezesowi typu - "leć tam, kup piłkarza X!" To wyczekiwanie do 23:59 w ostatni dzień okienka, może i jest emocjonujące dla fana Spurs, ale kosztuje nas 2 raz LM..:mysli:
19 maja 2013, 21:28 [cytuj]
..no i LE - to też była cegiełka, która w marcu i kwietniu pociągnęła nas w dół - ale o tym już obszernie się wypowiadałem.. --- mam nadzieje, że na pierwszy mecz LE w tym sezonie wyjdą rezerwy bez Bale:kotek:
no i LE - to też była cegiełka, która w marcu i kwietniu pociągnęła nas w dół - ale o tym już obszernie się wypowiadałem.. --- mam nadzieje, że na pierwszy mecz LE w tym sezonie wyjdą rezerwy bez Bale:kotek:
19 maja 2013, 21:45 [cytuj]
"In the Premier League, if only goals scored by Andros Townsend counted, QPR would have won the league."
"In the Premier League, if only goals scored by Andros Townsend counted, QPR would have won the league."
|<  <<  <  114  115  116  117  118    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 33 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się