Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  115  116  117  118  119    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
19 maja 2013, 21:56 [cytuj]
No cóż, LM nie wyszła,ale w następnym sezonie jest szansa na to, że Tottenham zagra w Gliwicach w LE bo PIAST JEST NA TRZECIM I WEDLE MOICH PROGNOZ TAK ZOSTANIE. Tak więc w na otarcie łez zapraszam na meczyk do Gliwic, przynajmniej blisko będzie.
No cóż, LM nie wyszła,ale w następnym sezonie jest szansa na to, że Tottenham zagra w Gliwicach w LE bo PIAST JEST NA TRZECIM I WEDLE MOICH PROGNOZ TAK ZOSTANIE. Tak więc w na otarcie łez zapraszam na meczyk do Gliwic, przynajmniej blisko będzie
19 maja 2013, 21:58 [cytuj]
Ja tam uważam, że jak żadne niemiłe niespodzianki się nam nie przytrafią, to możemy walczyć o mistrza. Niech wróci Kaboul, Sandro, zostanie u nas Bale i Lennon, dołączy kilku dobrych graczy wzmacniających kadrę i możemy grać. To 4 miejsce przegraliśmy sami, ale kontuzje ważnych graczy na pewno nam nie pomogły. Przecież Sandro do meczu z QPR był najlepszym defensywnym pomocnikiem w Anglii i w piątce w Europie. Z Dembele tworzyli genialny duet. AVB zna już drużynę lepiej i nie wystawi Bale na lewej obronie. Może być już tylko lepiej.
Ja tam uważam, że jak żadne niemiłe niespodzianki się nam nie przytrafią, to możemy walczyć o mistrza. Niech wróci Kaboul, Sandro, zostanie u nas Bale i Lennon, dołączy kilku dobrych graczy wzmacniających kadrę i możemy grać. To 4 miejsce przegraliśmy sami, ale kontuzje ważnych graczy na pewno nam nie pomogły. Przecież Sandro do meczu z QPR był najlepszym defensywnym pomocnikiem w Anglii i w piątce w Europie. Z Dembele tworzyli genialny duet. AVB zna już drużynę lepiej i nie wystawi Bale na lewej obronie. Może być już tylko lepiej.
LMAO
19 maja 2013, 21:59 [cytuj]
Jutro nasi młodzi panowie poprawią Nam znacząco humory :D

Paul Miller jeśli dobrze pamiętam powiedział zę powrót Sandro i Kaboula będą jak transfery po 50 mln każdy, sporo w tym prawdy. Ale nie gdybajmy już. Teraz czekajmy na poloteczki :D
Btw. Ci którzy nie chcieli Villi niechaj cieszą się bo raczej nie wpadnie do LE ;)
Jutro nasi młodzi panowie poprawią Nam znacząco humory :D Paul Miller jeśli dobrze pamiętam powiedział zę powrót Sandro i Kaboula będą jak transfery po 50 mln każdy, sporo w tym prawdy. Ale nie gdybajmy już. Teraz czekajmy na poloteczki :D Btw. Ci którzy nie chcieli Villi niechaj cieszą się bo raczej nie wpadnie do LE ;)
Offence win games, defence wins titles
19 maja 2013, 22:00 [cytuj]
Nie na temat - ale moze nie bedziemy najwiekszymi frajerami ( Benfike przemilcze ) - Milan tez na 35 minut przed koncem jest daleki od ligi mistrzow.
Nie na temat - ale moze nie bedziemy najwiekszymi frajerami ( Benfike przemilcze ) - Milan tez na 35 minut przed koncem jest daleki od ligi mistrzow
19 maja 2013, 22:04 [cytuj]
Wraca Rose i Andros. Do wzmocnienia linia ataku zawodnikiem który będzie gwarancja 20 bramek w sezonie. Cel na przyszły sezon - grac zajebista piłkę.
el skuterro, jak ja bym chciał zostać obdarzony takim pozytywnym podejściem do wszystkiego ;)
Wraca Rose i Andros. Do wzmocnienia linia ataku zawodnikiem który będzie gwarancja 20 bramek w sezonie. Cel na przyszły sezon - grac zajebista piłkę. el skuterro, jak ja bym chciał zostać obdarzony takim pozytywnym podejściem do wszystkiego ;)
19 maja 2013, 22:40 [cytuj]
Ktos cos pisal o Milanie?....
My bysmy sie tak niestety nie podniesli :/ Szacunek dla rosso nerrich! Czy jak to tam jest...
Ktos cos pisal o Milanie?.... My bysmy sie tak niestety nie podniesli :/ Szacunek dla rosso nerrich! Czy jak to tam jest
19 maja 2013, 22:59 [cytuj]
http://www.meczyki.pl/image_upload/image/450_5470.png
http://www.meczyki.pl/image_upload/image/450_5476.jpg

Jak widać trolle są po obu stronach, nosz kurva powinno się takich na kamczatkę wysłać.
http://www.meczyki.pl/image_upload/image/450_5470.png http://www.meczyki.pl/image_upload/image/450_5476.jpg Jak widać trolle są po obu stronach, nosz kurva powinno się takich na kamczatkę wysłać
19 maja 2013, 23:04 [cytuj]
Wyobraźmy sobie taka sytuacje, Arsenal remisuje, a Bale nie ma przrblysku geniuszu, co wtedy? Sędziowie odbierają top 4, wiem ze naciagane w ch.., ale nie mogę juz znieść. 0 karnych w tym sezonie dla Tottenhamu. 0...
Wyobraźmy sobie taka sytuacje, Arsenal remisuje, a Bale nie ma przrblysku geniuszu, co wtedy? Sędziowie odbierają top 4, wiem ze naciagane w ch.., ale nie mogę juz znieść. 0 karnych w tym sezonie dla Tottenhamu. 0
20 maja 2013, 00:01 [cytuj]
Tak dla porownania w sezonie 2010/11 wystarczylo 71 pkt zeby zajac drugie miejsce, w poprzednim sezonie 70 pkt gwarantowalo trzecia pozycje, ale jak Spurs robia 72 pkt to starcza tylko na piata pozycje. I jak tu nie mowic o pechu.
Wniosek jeden, od nowego sezonu kazdy mecz musi byc traktowany jak Cup Final, a nie ogladac sie na innych.
Tak dla porownania w sezonie 2010/11 wystarczylo 71 pkt zeby zajac drugie miejsce, w poprzednim sezonie 70 pkt gwarantowalo trzecia pozycje, ale jak Spurs robia 72 pkt to starcza tylko na piata pozycje. I jak tu nie mowic o pechu. Wniosek jeden, od nowego sezonu kazdy mecz musi byc traktowany jak Cup Final, a nie ogladac sie na innych
20 maja 2013, 00:12 [cytuj]
PawelTHFC powiedział/a:
Tak dla porownania w sezonie 2010/11 wystarczylo 71 pkt zeby zajac drugie miejsce, w poprzednim sezonie 70 pkt gwarantowalo trzecia pozycje, ale jak Spurs robia 72 pkt to starcza tylko na piata pozycje. I jak tu nie mowic o pechu.
Wniosek jeden, od nowego sezonu kazdy mecz musi byc traktowany jak Cup Final, a nie ogladac sie na innych

Od nowego sezonu musi być zmiana w kontraktach zawodników. Podstawowa pensja na ostatnie 10 - 13 meczów 20 - 30 tyś funtów tygodniowo plus premia za wygranie tych meczów tyle żeby dostali całą pensję zapisaną w kontrakcie.

Jak zobaczą przed oczyma "o fuck jak przegramy to chujowa kasa wpłynie na konto" to może coś im się mentalnie poprzestawia.
Od nowego sezonu musi być zmiana w kontraktach zawodników. Podstawowa pensja na ostatnie 10 - 13 meczów 20 - 30 tyś funtów tygodniowo plus premia za wygranie tych meczów tyle żeby dostali całą pensję zapisaną w kontrakcie. Jak zobaczą przed oczyma "o fuck jak przegramy to chujowa kasa wpłynie na konto" to może coś im się mentalnie poprzestawia
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
20 maja 2013, 00:36 [cytuj]
Takie tam pomeczowe komentarze:
Gareth Bale
"Nice to sign the season off with great goal in the last minute. We fought hard this season. Team and management have been great. We're a young squad. We'll pick ourselves up and come back again stronger next season"

Mozna wnioskowac ze GB11 nigdzie sie nie wybiera.

I jeszcze taki jeden anonimowy ale mozna sie domyslac:

"I have offers from Real Madrid and Manchester United. If I leave Tothenham, I'd like to stay in England."
Takie tam pomeczowe komentarze: Gareth Bale "Nice to sign the season off with great goal in the last minute. We fought hard this season. Team and management have been great. We're a young squad. We'll pick ourselves up and come back again stronger next season" Mozna wnioskowac ze GB11 nigdzie sie nie wybiera. I jeszcze taki jeden anonimowy ale mozna sie domyslac: "I have offers from Real Madrid and Manchester United. If I leave Tothenham, I'd like to stay in England."
20 maja 2013, 15:22 [cytuj]
Ktoś się orientuje czy można obejrzeć gdzieś dzisiaj Spurs U21?
20 maja 2013, 15:24 [cytuj]
To jeden z moich pierwszych postów, więc krótko się przedstawie: na imię mam Kasia, mam 15 lat, interesuję się pływaniem i futbolem :P

Jesli chodzi o drużynę, to wierzę, że w przyszłym roku powalczymy przynajmniej o pierwsza czwórke
To jeden z moich pierwszych postów, więc krótko się przedstawie: na imię mam Kasia, mam 15 lat, interesuję się pływaniem i futbolem :P Jesli chodzi o drużynę, to wierzę, że w przyszłym roku powalczymy przynajmniej o pierwsza czwórke
20 maja 2013, 15:43 [cytuj]
Mateusz powiedział/a:

Napewno na MUTV, więc powinny być dostępne jakieś streamy.
Napewno na MUTV, więc powinny być dostępne jakieś streamy
Can't Smile Without You!!!
20 maja 2013, 16:29 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=soa86u-uRrA łapcie tak na szybko powtórkę sezonu zrobiłem :P
http://www.youtube.com/watch?v=soa86u-uRrA łapcie tak na szybko powtórkę sezonu zrobiłem :P
20 maja 2013, 16:44 [cytuj]
@PatricziwwersjiBeta; super! Aż się łezka w oku kręci :).
@PatricziwwersjiBeta; super! Aż się łezka w oku kręci :)
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
20 maja 2013, 16:50 [cytuj]
Lotar powiedział/a:
@PatricziwwersjiBeta; super! Aż się łezka w oku kręci :)

Nie pierdol że uwierzyłeś że to ja zrobiłem?
Tottenham by AVB wygrał 65,15 % spotkań, najlepszy wynik Ever:brawo:
Nie pierdol że uwierzyłeś że to ja zrobiłem? Tottenham by AVB wygrał 65,15 % spotkań, najlepszy wynik Ever:brawo:
20 maja 2013, 17:08 [cytuj]
@PatricziwwersjiBeta; dlaczego miałbyś takiego filmu nie zrobić...? O.o Swoją drogą... jest na prawdę świetny! Polecam :).
PS.
Skąd masz tą statystykę?
@PatricziwwersjiBeta; dlaczego miałbyś takiego filmu nie zrobić...? O.o Swoją drogą... jest na prawdę świetny! Polecam :). PS. Skąd masz tą statystykę?
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
20 maja 2013, 17:20 [cytuj]
Lotar powiedział/a:
@PatricziwwersjiBeta; dlaczego miałbyś takiego filmu nie zrobić...? O.o Swoją drogą... jest na prawdę świetny! Polecam :).
PS.
Skąd masz tą statystykę?

https://twitter.com/michalokonski a tutaj znalazłem. Rzecz w tym że ja mam całkowitą indolencję artystyczną :P
https://twitter.com/michalokonski a tutaj znalazłem. Rzecz w tym że ja mam całkowitą indolencję artystyczną :P
20 maja 2013, 19:01 [cytuj]
Hehe, akurat ta statystyka to jest poniekąd następstwo naszych 72 punktów.
Hehe, akurat ta statystyka to jest poniekąd następstwo naszych 72 punktów
LMAO
|<  <<  <  115  116  117  118  119    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 24 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się