Forum dyskusyjne
23 maja 2013, 13:31 [cytuj]
Szczerze, wolałbym tobiasza z Ajaxu. Vermaelen jest dobry piłkarsko, ale kurwa zły klubowo. Chociaż w sumie nie widziałem, słyszałem żeby na nas pluł, szczał i oczerniał nas w mediach.
Byleby tylko Chamaków i Bendtnerów u nas nie chciano
Szczerze, wolałbym tobiasza z Ajaxu. Vermaelen jest dobry piłkarsko, ale kurwa zły klubowo. Chociaż w sumie nie widziałem, słyszałem żeby na nas pluł, szczał i oczerniał nas w mediach.
Byleby tylko Chamaków i Bendtnerów u nas nie chciano
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
23 maja 2013, 15:16 [cytuj]
raku powiedział/a:
To teraz mi powiedz, dlaczego?
Bo takie jest prawo? Nie masz prawa zbierać od kogokolwiek pieniędzy jako prywatna osoba "Raku" i się z nich nie rozliczać etc. Właśnie dlatego osoby poszkodowane, niepełnosprawne muszą zbierać pieniądze przez fundacje.
Dodam, że próbowałem zakładać już taki autoryzowany fanclub i wymagali ode mnie(wytwórnia muzyczna) spisanego statusu, zarządu fanclubu i opłaconych składek członkowskich
Bo takie jest prawo? Nie masz prawa zbierać od kogokolwiek pieniędzy jako prywatna osoba "Raku" i się z nich nie rozliczać etc. Właśnie dlatego osoby poszkodowane, niepełnosprawne muszą zbierać pieniądze przez fundacje.
Dodam, że próbowałem zakładać już taki autoryzowany fanclub i wymagali ode mnie(wytwórnia muzyczna) spisanego statusu, zarządu fanclubu i opłaconych składek członkowskich
23 maja 2013, 16:29 [cytuj]
raku powiedział/a:
Nie zbieram od nikogo żadnych pieniędzy

no tak, ale nie myślisz chyba że da się prowadzić fanclub za bóg zapłać. Takie rzeczy tylko w największym fanclubie świata pod banderą Watykanu
no tak, ale nie myślisz chyba że da się prowadzić fanclub za bóg zapłać. Takie rzeczy tylko w największym fanclubie świata pod banderą Watykanu
23 maja 2013, 19:24 [cytuj]
Poza tym nie wydaję mi się żeby King lub ktoś inny zawitał do nieformalnego i sklepionego na kolanie pseudo-stowarzyszenia. A jeśli Spurs a głęboko w wierzę zacznie regularnie grać w LM z Bale-m jako liderem to za 3-4 lata będziemy mieli na Spursmani 15.000 zarejestrowanych i przynajmniej 200 chętnych do stowarzyszenia. Jeśli nie zrobimy tego w tym roku to zrobi to ktoś inny.
Poza tym nie wydaję mi się żeby King lub ktoś inny zawitał do nieformalnego i sklepionego na kolanie pseudo-stowarzyszenia. A jeśli Spurs a głęboko w wierzę zacznie regularnie grać w LM z Bale-m jako liderem to za 3-4 lata będziemy mieli na Spursmani 15.000 zarejestrowanych i przynajmniej 200 chętnych do stowarzyszenia. Jeśli nie zrobimy tego w tym roku to zrobi to ktoś inny
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
23 maja 2013, 19:42 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Jeśli nie zrobimy tego w tym roku to zrobi to ktoś inny
Kto niby nie ma drugiej takie strony o Spurs a internet raczej dużo mówi w takich sprawach, po za tym nie można mówić o konkurencji kibicujemy temu samemu klubowi więc jeśli zrobi to ktoś inny to nie koniec świata.
Kto niby nie ma drugiej takie strony o Spurs a internet raczej dużo mówi w takich sprawach, po za tym nie można mówić o konkurencji kibicujemy temu samemu klubowi więc jeśli zrobi to ktoś inny to nie koniec świata
23 maja 2013, 19:50 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
Kto niby nie ma drugiej takie strony o Spurs a internet raczej dużo mówi w takich sprawach, po za tym nie można mówić o konkurencji kibicujemy temu samemu klubowi więc jeśli zrobi to ktoś inny to nie koniec świata
Zgadzam się lecz to my byliśmy pionierami Spurs w sieci a konkretnie Polspur jeśli chodzi o net. Szkoda byłoby to zaprzepaścić.
Zgadzam się lecz to my byliśmy pionierami Spurs w sieci a konkretnie Polspur jeśli chodzi o net. Szkoda byłoby to zaprzepaścić
23 maja 2013, 20:05 [cytuj]
dobrze mówi - polać mu!
dobrze mówi - polać mu!
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
23 maja 2013, 22:09 [cytuj]
Nie ma jeszcze "Mani" na Spurs w polsce ale fajnie było by założyć ofciala przed taki wzrostem fanów który już niedługo nastąpi.
Nie ma jeszcze "Mani" na Spurs w polsce ale fajnie było by założyć ofciala przed taki wzrostem fanów który już niedługo nastąpi
23 maja 2013, 22:10 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
dobrze mówi - polać mu!
Weselna się nada?
Weselna się nada?
23 maja 2013, 23:05 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11945/8730422/UEFA-open-to-Champions-League-including-five-English-teams A wiec LE od 2015 to nie tylko puchar pocieszenia
http://www1.skysports.com/football/news/11945/8730422/UEFA-open-to-Champions-League-including-five-English-teams A wiec LE od 2015 to nie tylko puchar pocieszenia
24 maja 2013, 00:19 [cytuj]
Słyszałem o tym wcześniej i jak dla mnie to głupota. Tylko powiększają przepaść między LE, a LM. A my tego i tak nigdy nie wygramy.
Słyszałem o tym wcześniej i jak dla mnie to głupota. Tylko powiększają przepaść między LE, a LM. A my tego i tak nigdy nie wygramy
LMAO
24 maja 2013, 03:01 [cytuj]
Panowie jak gramy z Jamajką? Wstałem do klopa i mi się przypomniało że mecz. Nie ma nigdzie streamów... lipa Dajcie znać jak nasi grali bo skład zacny.
Here's our starting XI: Friedel; Walker; Dawson; Caulker; Naughton; Livermore; Dembele; Holtby; Sigurdsson; Defoe; Mason.
And our subs: Lloris; Vertonghen; Huddlestone; Bale; Assou-Ekotto; Adebayor.
Panowie jak gramy z Jamajką? Wstałem do klopa i mi się przypomniało że mecz. Nie ma nigdzie streamów... lipa Dajcie znać jak nasi grali bo skład zacny.
Here's our starting XI: Friedel; Walker; Dawson; Caulker; Naughton; Livermore; Dembele; Holtby; Sigurdsson; Defoe; Mason.
And our subs: Lloris; Vertonghen; Huddlestone; Bale; Assou-Ekotto; Adebayor
24 maja 2013, 06:53 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
And our subs: Lloris; Vertonghen; Huddlestone; Bale; Assou-Ekotto; Adebayor
Bo pewnie nikt tego nie transmituje, ja jestem w pracy niestety
Bo pewnie nikt tego nie transmituje, ja jestem w pracy niestety
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
24 maja 2013, 08:07 [cytuj]
0:0 się skonczyło
0:0 się skonczyło
24 maja 2013, 08:19 [cytuj]
2 sprawy
1. Kiedy będą zaprezentowane koszulki na nowy sezon?
2. Gdzie będzie okres przygotowawczy i z jakimi zespołami gramy?
Z góry dzięki, pozdro
2 sprawy :ok:
1. Kiedy będą zaprezentowane koszulki na nowy sezon?
2. Gdzie będzie okres przygotowawczy i z jakimi zespołami gramy? :ok:
Z góry dzięki, pozdro
24 maja 2013, 08:44 [cytuj]
nie postrzelali na Karaibach
nie postrzelali na Karaibach :bezradny:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
24 maja 2013, 09:09 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
nie postrzelali na Karaibach

A Ty byś strzelał będąc na Jamajce i grając o pietruchę? Przy okazji Rafał właśnie wznowiłem browna :-) I jest to jedyna spłata, którą chętnie widzę na swoim koncie! :-)
A Ty byś strzelał będąc na Jamajce i grając o pietruchę? Przy okazji Rafał właśnie wznowiłem browna :-) I jest to jedyna spłata, którą chętnie widzę na swoim koncie! :-)
24 maja 2013, 10:16 [cytuj]
Abidal jest za darmo do wzięcia? Może on na dokładkę do BAE byłby idealny?
Abidal jest za darmo do wzięcia? Może on na dokładkę do BAE byłby idealny?