Forum dyskusyjne
24 maja 2013, 16:25 [cytuj]
Szkoda, ale przynajmniej nie będziemy się starać całe okienko o Moutinho, żeby na koniec znów się nie udało :x
Szkoda, ale przynajmniej nie będziemy się starać całe okienko o Moutinho, żeby na koniec znów się nie udało :x
24 maja 2013, 16:37 [cytuj]
Mateusz powiedział/a:
Soldado + Villa? Powinniśmy się cieszyć, jak dostaniemy chociaż jednego napastnika takiego formatu...
i co że taki format Villa? Jak formy niema to fejmem Villi nie bedziemy zdobywać goli
i co że taki format Villa? Jak formy niema to fejmem Villi nie bedziemy zdobywać goli
24 maja 2013, 16:40 [cytuj]
no to teraz ładniutkie zakusy pod tytułem Rafa wróć w pakiecie z Son'em
Gdzieś czytałem że Carrick na wylocie z MU pod wodzą Moyes'a. Jest to jakaś opcja jeśli tani będzie. Jest jeszcze Fellaini, nigdy nie grał w LM to mu nie potrzebna i może być skłonny chceć do nas
Gdzieś czytałem że Carrick na wylocie z MU pod wodzą Moyes'a. Jest to jakaś opcja jeśli tani będzie. Jest jeszcze Fellaini, nigdy nie grał w LM to mu nie potrzebna i może być skłonny chceć do nas
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
24 maja 2013, 16:44 [cytuj]
SpursFan09 powiedział/a:
Gadacie o tym braku formy Villi oglądałem kilka meczy w których grał po kontuzji i prezentował się zajebiście. Oglądałeś jakieś jego słabe występy żeby tak mówić czy po prostu przeczytałeś jak piszą inni, że Villa bez formy? Poza tym nie jestem wielkim entuzjastą sprowadzenia go do nas ale co by nie mówić to jest jakaś tam marka...
Gadacie o tym braku formy Villi oglądałem kilka meczy w których grał po kontuzji i prezentował się zajebiście. Oglądałeś jakieś jego słabe występy żeby tak mówić czy po prostu przeczytałeś jak piszą inni, że Villa bez formy? Poza tym nie jestem wielkim entuzjastą sprowadzenia go do nas ale co by nie mówić to jest jakaś tam marka
24 maja 2013, 16:53 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Fellaini to raczej do united razem z Moyes'em pójdzie :x
Fellaini to raczej do united razem z Moyes'em pójdzie :x
24 maja 2013, 17:07 [cytuj]
Mateusz powiedział/a:
Gadacie o tym braku formy Villi oglądałem kilka meczy w których grał po kontuzji i prezentował się zajebiście. Oglądałeś jakieś jego słabe występy żeby tak mówić czy po prostu przeczytałeś jak piszą inni, że Villa bez formy? Poza tym nie jestem wielkim entuzjastą sprowadzenia go do nas ale co by nie mówić to jest jakaś tam marka
coś w tym musi być skoro tak piszą. Ja barcelony nie lubię i ich piłkarzy nie lubie więc nie oglądam ich meczy. Oglądam tylko wtedy jak mam nadzieję ze dostaną w dupe tak to sobie odpuszcza,m
coś w tym musi być skoro tak piszą. Ja barcelony nie lubię i ich piłkarzy nie lubie więc nie oglądam ich meczy. Oglądam tylko wtedy jak mam nadzieję ze dostaną w dupe tak to sobie odpuszcza,m
24 maja 2013, 17:15 [cytuj]
SpursFan09 powiedział/a:
Tu się zgadzam, ale Ville akurat lubię jeszcze z Valencii
Tu się zgadzam, ale Ville akurat lubię jeszcze z Valencii :)
24 maja 2013, 17:27 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Ktoś w ogóle widział kiedykolwiek tego Damiao w akcji (pomijając filmiki na YT)?
A slyszales kiedys o czyms takim jak Igrzyska Olimpijskie? Widziales moze kiedys "cos takiego" na oczy lub w tv? Jesli nie to bardzo mi przykro, a jesli tak to ten malo znany zawodnik zostal krolem strzelcow ostatnich IO w Londynie...
A slyszales kiedys o czyms takim jak Igrzyska Olimpijskie? Widziales moze kiedys "cos takiego" na oczy lub w tv? Jesli nie to bardzo mi przykro, a jesli tak to ten malo znany zawodnik zostal krolem strzelcow ostatnich IO w Londynie
Can't Smile Without You!!!
24 maja 2013, 18:03 [cytuj]
No dokładnie ;p mi się jego gra na IO bardzo podobała . Zaś co do tego Sona w ogóle nie jestem przekonany
No dokładnie ;p mi się jego gra na IO bardzo podobała . Zaś co do tego Sona w ogóle nie jestem przekonany
24 maja 2013, 18:13 [cytuj]
Moussa Dembele na swoim Oficjalnym FB napisał:
"Spurs eying up a massive shock bid for striker worth 35m."
Chodziło mu o Cavaniego.. Ciekawe..
Chodziło mu o Cavaniego.. Ciekawe
24 maja 2013, 18:15 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
ja też nie, ale jest młody, mało będzie zarabiał i w ogóle skoro muły mogły zaryzykować z tym no Czaczarito to my możemy z kimś takim jak Son(nie mówię tu o Damiao, bo kasa 2x większa i 2x większe ryzyko że się nie zaaklimatyzuje)
a co do IO to w takiej kadrze jaką miała Brazylia postawić tam Benta czy nawet gamonia Pav'a i byłby taki sam efekt bramkowy
ja też nie, ale jest młody, mało będzie zarabiał i w ogóle skoro muły mogły zaryzykować z tym no Czaczarito to my możemy z kimś takim jak Son(nie mówię tu o Damiao, bo kasa 2x większa i 2x większe ryzyko że się nie zaaklimatyzuje)
a co do IO to w takiej kadrze jaką miała Brazylia postawić tam Benta czy nawet gamonia Pav'a i byłby taki sam efekt bramkowy
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
24 maja 2013, 18:18 [cytuj]
haha jin z tym Pavem to pojechaleś

chyba że by go koledzy skutecznie nabijali, to może coś by wpadło. No ale masz racje, czasem warto byłoby zaryzykować
haha jin z tym Pavem to pojechaleś :D chyba że by go koledzy skutecznie nabijali, to może coś by wpadło. No ale masz racje, czasem warto byłoby zaryzykować
24 maja 2013, 18:27 [cytuj]
Mr_Johny powiedział/a:
Tu się zgadzam, ale Ville akurat lubię jeszcze z Valencii

no dokładnie, pamiętam jak się jarałem że Rosji strzelił na euro itp. A jak poszedł do Barcelony to stracił w moich oczach
no dokładnie, pamiętam jak się jarałem że Rosji strzelił na euro itp. A jak poszedł do Barcelony to stracił w moich oczach
24 maja 2013, 19:30 [cytuj]
Son przynajmniej w Europie pokazał, że jest zajebisty, a Damiao nawet w Brazyli geniuszem nie jest. Ale jest młody i jednak coś potrafi, więc czemu nie?
BTW podobno Mario Gomez idzie do Napoli. Może będzie coś takiego: Lewandowski do Bayernu, Gomez do Napoli, Cavani do City i Dzeko do BVB.
Son przynajmniej w Europie pokazał, że jest zajebisty, a Damiao nawet w Brazyli geniuszem nie jest. Ale jest młody i jednak coś potrafi, więc czemu nie?
BTW podobno Mario Gomez idzie do Napoli. Może będzie coś takiego: Lewandowski do Bayernu, Gomez do Napoli, Cavani do City i Dzeko do BVB
LMAO
24 maja 2013, 19:42 [cytuj]
jebac pierdolone monaco które nic nie potrafi osiągnąć przez zaangażowanie ( i inne pozytywne cechy ) tylko przez kase ...
zauważyliście , że gdyby nie $hity to teraz tottenham co roku byłby w LM? modrić + VDV byliby z nami , do tego moutinho , który pokazał jakim jest "oddanym"zawodnikiem , spierdalając od razu za kasą ...
jebac pierdolone monaco które nic nie potrafi osiągnąć przez zaangażowanie ( i inne pozytywne cechy ) tylko przez kase ...
zauważyliście , że gdyby nie $hity to teraz tottenham co roku byłby w LM? modrić + VDV byliby z nami , do tego moutinho , który pokazał jakim jest "oddanym"zawodnikiem , spierdalając od razu za kasą
24 maja 2013, 20:12 [cytuj]
Son jest wyjebany w kosmos, nie ryzykujemy dużo, a mozna tyle zyskać
Lubie azjatów od czasu The Walking Dead i Glenna. ;D
Son jest wyjebany w kosmos, nie ryzykujemy dużo, a mozna tyle zyskać :mysli:
Lubie azjatów od czasu The Walking Dead i Glenna. ;D
24 maja 2013, 20:27 [cytuj]
kamildoman powiedział/a:
Chodziło mu o Cavaniego.. Ciekawe
No było by cudownie, ale Cavani to chyba nie za takie pieniądze niestety :/
No było by cudownie, ale Cavani to chyba nie za takie pieniądze niestety :/
24 maja 2013, 20:32 [cytuj]
http://www.tottenhamhotspur.com/foundation/News/foundation-launches-futsal-course-14052013.page
ciekawe
http://www.tottenhamhotspur.com/foundation/News/foundation-launches-futsal-course-14052013.page
ciekawe
24 maja 2013, 20:36 [cytuj]
Dżony, czy Moussa cie kiedyś zawiódł?
24 maja 2013, 20:49 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
No nie, ale jakby to jeszcze Verts potwierdził
No nie, ale jakby to jeszcze Verts potwierdził :P