Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  125  126  127  128  129    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
24 maja 2013, 21:11 [cytuj]
Benitez w Napoli, AvB zostaję na razie ;)
Benitez w Napoli, AvB zostaję na razie ;)
Offence win games, defence wins titles
24 maja 2013, 21:15 [cytuj]
http://www.futbol.pl/node/460825

Podobno interesujemy się Vuciniciem :glupek:

Nie to, żebym miałbym coś do tego zawodnika, ale ma 29 lat, a wybitny nigdy nie był.

Do tego na sporo jest wyceniany.

Mam nadzieję, że nie stanie się naszym głównym celem transferowym.
http://www.futbol.pl/node/460825 Podobno interesujemy się Vuciniciem :glupek: Nie to, żebym miałbym coś do tego zawodnika, ale ma 29 lat, a wybitny nigdy nie był. Do tego na sporo jest wyceniany. Mam nadzieję, że nie stanie się naszym głównym celem transferowym
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
24 maja 2013, 21:26 [cytuj]
gdyby doszedł do nas Cavani za 35 mln F --- to już można nikogo nie chcieć
--
tylko posprzedawać "szrot"
--
skład na i mecz sezonu:
---- LL ----
Walker/Dows/Janek/Rose
Sandro/Dembele
Azza/Holtby/Bale
-- Cavani--

:ok::rotfl:
gdyby doszedł do nas Cavani za 35 mln F --- to już można nikogo nie chcieć -- tylko posprzedawać "szrot" -- skład na i mecz sezonu: ---- LL ---- Walker/Dows/Janek/Rose Sandro/Dembele Azza/Holtby/Bale -- Cavani-- :ok::rotfl:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
24 maja 2013, 21:32 [cytuj]
http://espurs.blogspot.com/2013/05/avbs-tottenham.html?

Na tym blogu znajduje się więcej wpisów, niektóre są mniej, a niektóre bardziej ciekawe.
http://espurs.blogspot.com/2013/05/avbs-tottenham.html? Na tym blogu znajduje się więcej wpisów, niektóre są mniej, a niektóre bardziej ciekawe
24 maja 2013, 21:36 [cytuj]
RAFO, a ja bym dokonał jednej zmiany w tym składzie :P

---------LL----------
Walker/Dows/Verts/Rose
---Sandro--Dembele---
-Azza---Bale---Townsend-
-------Cavani----------
RAFO, a ja bym dokonał jednej zmiany w tym składzie :P ---------LL---------- Walker/Dows/Verts/Rose ---Sandro--Dembele--- -Azza---Bale---Townsend- -------Cavani----------
24 maja 2013, 21:46 [cytuj]
Cavani z jakiej paki u nas? Co my mamy czego on w Neapolu nie ma?
24 maja 2013, 21:47 [cytuj]
A co do odejścia pary Moutinho-Rodriguez do Monaco, to znając życie Porto za 10 mln euro kupi jakiś dwóch zawodników w ich miejsce, którzy za rok czy dwa będą warci zapewne podobne pieniądze.
A co do odejścia pary Moutinho-Rodriguez do Monaco, to znając życie Porto za 10 mln euro kupi jakiś dwóch zawodników w ich miejsce, którzy za rok czy dwa będą warci zapewne podobne pieniądze
24 maja 2013, 21:48 [cytuj]
SpursFan09 powiedział/a:

Garetha i AVB :P

__
mam nadzieję, że w przyszłym sezonie Janek dostanie vicekapitana :>
Garetha i AVB :P __ mam nadzieję, że w przyszłym sezonie Janek dostanie vicekapitana :>
24 maja 2013, 21:50 [cytuj]
ale tak na trzeźwo. To jakiś żart jest? Czemu miałby rezygnować z LM na rzecz Tottenhamu? nie rozumiem tego? Co w Neapolu dostaje mniej? Ludzie, zejdźcie na ziemię...
ale tak na trzeźwo. To jakiś żart jest? Czemu miałby rezygnować z LM na rzecz Tottenhamu? nie rozumiem tego? Co w Neapolu dostaje mniej? Ludzie, zejdźcie na ziemię
24 maja 2013, 21:52 [cytuj]
SpursFan09 powiedział/a:
ale tak na trzeźwo. To jakiś żart jest? Czemu miałby rezygnować z LM na rzecz Tottenhamu? nie rozumiem tego? Co w Neapolu dostaje mniej? Ludzie, zejdźcie na ziemię

Np. Moutinho i Rodriguez zrezygnowali dzisiaj z gry w Lidze Mistrzów, przechodząc do Monaco. Co prawda też dla wielkich pieniędzy, ale mogli spokojnie odejść gdzie indziej, przecież wiele drużyn było nimi zainteresowanych.

Trzeba poczekać, a może Cavani uwierzy w nasz projekt i będzie chciał się stać jego częścią ;P:P
Np. Moutinho i Rodriguez zrezygnowali dzisiaj z gry w Lidze Mistrzów, przechodząc do Monaco. Co prawda też dla wielkich pieniędzy, ale mogli spokojnie odejść gdzie indziej, przecież wiele drużyn było nimi zainteresowanych. Trzeba poczekać, a może Cavani uwierzy w nasz projekt i będzie chciał się stać jego częścią ;P:P
24 maja 2013, 21:55 [cytuj]
to by się działo w PL :P

Gra o Tron
w rolach głownych:
Robin van Persie
Luis Suarez
Edinson Cavani

:rotfl:
to by się działo w PL :P Gra o Tron w rolach głownych: Robin van Persie Luis Suarez Edinson Cavani :rotfl:
24 maja 2013, 21:56 [cytuj]
to zbyt piękne żeby mogło być prawdziwe. Dla Cavaniego to jest krok w tył mówmy sobie szczerze i po imieniu.
Czemu miałby iść w ciemno gdzieś gdzie nie wiadomo czy mu sie uda? A takie nie wiem to porównanie miało być te Monaco? Jak tak to nieudane, niedługo pewnie nie będziemy mieli do nich podjazdu. Taka kasiora, pewnie regularna LM... Z czym do ludzi?

to zbyt piękne żeby mogło być prawdziwe. Dla Cavaniego to jest krok w tył mówmy sobie szczerze i po imieniu. Czemu miałby iść w ciemno gdzieś gdzie nie wiadomo czy mu sie uda? A takie nie wiem to porównanie miało być te Monaco? Jak tak to nieudane, niedługo pewnie nie będziemy mieli do nich podjazdu. Taka kasiora, pewnie regularna LM... Z czym do ludzi?
24 maja 2013, 22:02 [cytuj]
Nigdy nie wiadomo czy się uda. Spójrz na PSG. Wydali kilkaset milionów euro, a jak dla mnie to jeszcze sporo wody w Sekwanie upłynie zanim wygrają Ligę Mistrzów. Bezmyślnie wydają pieniądze na zlepek gwiazd, które do siebie nie pasują.

My budujemy fajny zespół i kto wie czy się nie skusi, aby do nas dołączyć. W przypadku tego transferu to jak dla mnie nie pasuje te 35 mln. funtów, bo wydaje mi się, że może się okazać to za mało. Taki zawodnik to trochę utopia, ale kto wie :cwaniak:
Nigdy nie wiadomo czy się uda. Spójrz na PSG. Wydali kilkaset milionów euro, a jak dla mnie to jeszcze sporo wody w Sekwanie upłynie zanim wygrają Ligę Mistrzów. Bezmyślnie wydają pieniądze na zlepek gwiazd, które do siebie nie pasują. My budujemy fajny zespół i kto wie czy się nie skusi, aby do nas dołączyć. W przypadku tego transferu to jak dla mnie nie pasuje te 35 mln. funtów, bo wydaje mi się, że może się okazać to za mało. Taki zawodnik to trochę utopia, ale kto wie :cwaniak:
24 maja 2013, 22:11 [cytuj]
Cavani ma klauzulę 63 mln Euro, a De Laurentis to "skurwiel" z mafii który nie da się za łatwo skusić na promocję, może Jovetic? On oscyluję w tej kwocie bardziej.

Jednak sprawdziłem i rzeczywiście to jest Cavani ale to raczej podpucha...
Cavani ma klauzulę 63 mln Euro, a De Laurentis to "skurwiel" z mafii który nie da się za łatwo skusić na promocję, może Jovetic? On oscyluję w tej kwocie bardziej. Jednak sprawdziłem i rzeczywiście to jest Cavani ale to raczej podpucha
Offence win games, defence wins titles
24 maja 2013, 22:14 [cytuj]
te 35 mln niby skąd mamy wziąć? Rozumiem że Levy się opamiętał nareszcie tak? Dla mnie np. jest niezrozumiałe to że w letnim oknie zostało wydane ponad 60 mln a wynik jest jeszcze gorszy niż rok temu (oczywiście 72 punkty to nie jest nic, niby progres jest ale meijsce 5 a nie 4 jak rok temu). Cavani w Tottenhamie, nawet w najśmielszych i najpiękniejszych snach bym o tym nie marzył. Chciałbym żeby dziś był 31 sierpień, bardzo. Żeby nie było już tych gówno wartych pogłosek tylko same fakty. No już jak teraz będzie tak jak w poprzednich 2 oknach to ja nie mam pytań ale chyba już tak nie będzie
te 35 mln niby skąd mamy wziąć? Rozumiem że Levy się opamiętał nareszcie tak? Dla mnie np. jest niezrozumiałe to że w letnim oknie zostało wydane ponad 60 mln a wynik jest jeszcze gorszy niż rok temu (oczywiście 72 punkty to nie jest nic, niby progres jest ale meijsce 5 a nie 4 jak rok temu). Cavani w Tottenhamie, nawet w najśmielszych i najpiękniejszych snach bym o tym nie marzył. Chciałbym żeby dziś był 31 sierpień, bardzo. Żeby nie było już tych gówno wartych pogłosek tylko same fakty. No już jak teraz będzie tak jak w poprzednich 2 oknach to ja nie mam pytań ale chyba już tak nie będzie
24 maja 2013, 22:25 [cytuj]
Jovetić to zawodnik ciekawy, ale trzeba zapłacić za niego 25 mln. funtów, bo taką ma klauzulę odejścia.
Jovetić to zawodnik ciekawy, ale trzeba zapłacić za niego 25 mln. funtów, bo taką ma klauzulę odejścia
24 maja 2013, 23:04 [cytuj]
SpursFan09 powiedział/a:

--
nie czarujmy się - włoska liga od jakiegoś czasu postrzegana jest jako drugoplanowa dywizja -- Anglia to absolutny TOP1 --> jeśli SCN ma problemy z kasą (a ponoć ma) 35 mln F za E. Cavani-ego może być nie lada gratką
-- nie czarujmy się - włoska liga od jakiegoś czasu postrzegana jest jako drugoplanowa dywizja -- Anglia to absolutny TOP1 --> jeśli SCN ma problemy z kasą (a ponoć ma) 35 mln F za E. Cavani-ego może być nie lada gratką
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
24 maja 2013, 23:37 [cytuj]
Hahaha, ktoś z was naprawdę wierzy, że kupimy Cavaniego?
LMAO
24 maja 2013, 23:39 [cytuj]
Hades powiedział/a:

Ja nie ale różne rzeczy się dzieją. Chociażby sprzedaż Kompany'ego czy Aguero do Monaco
Ja nie ale różne rzeczy się dzieją. Chociażby sprzedaż Kompany'ego czy Aguero do Monaco
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
24 maja 2013, 23:41 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
gdyby doszedł do nas Cavani za 35 mln F --- to już można nikogo nie chcieć
--
tylko posprzedawać "szrot"
--
skład na i mecz sezonu:
---- LL ----
Walker/Dows/Janek/Rose
Sandro/Dembele
Azza/Holtby/Bale
-- Cavani--

:ok::rotfl:

Rafo nie boisz się przy kontuzjach jakie dostają Azza, Rose czy Bale że po jednym skrzydłowym to będzie grubo za mało. No chyba że Dempseyów, Siggich i innych rezerwowych uszczuplimy do niezbędnego minimum
Rafo nie boisz się przy kontuzjach jakie dostają Azza, Rose czy Bale że po jednym skrzydłowym to będzie grubo za mało. No chyba że Dempseyów, Siggich i innych rezerwowych uszczuplimy do niezbędnego minimum
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
|<  <<  <  125  126  127  128  129    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się