Forum dyskusyjne
25 maja 2013, 00:43 [cytuj]
Musze wam powiedzieć że się zawiodłem Fast&furious 6 i nawet 5 to już nie są filmy w klimacie zajebiste "fury", nielegalne wyścigi, nieprzeciętne dupeczki, tylko zwykłye filmy akcji szkoda bo to już nie to samo.
Musze wam powiedzieć że się zawiodłem Fast&furious 6 i nawet 5 to już nie są filmy w klimacie zajebiste "fury", nielegalne wyścigi, nieprzeciętne dupeczki, tylko zwykłye filmy akcji szkoda bo to już nie to samo
25 maja 2013, 01:20 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
Musze wam powiedzieć że się zawiodłem Fast&furious 6 i nawet 5 to już nie są filmy w klimacie zajebiste "fury", nielegalne wyścigi, nieprzeciętne dupeczki, tylko zwykłye filmy akcji szkoda bo to już nie to samo
My tu o ważnych rzeczach Cavanich i Damiao rozprawiamy a ten o jakichś dupach co to ich nie ma w filmie

A vin Diesel chociaż był?
My tu o ważnych rzeczach Cavanich i Damiao rozprawiamy a ten o jakichś dupach co to ich nie ma w filmie :rotfl: A vin Diesel chociaż był?:hejka:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
25 maja 2013, 09:15 [cytuj]
Tak jego widziałem!
Tak jego widziałem! :D
25 maja 2013, 11:00 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Hahaha, ktoś z was naprawdę wierzy, że kupimy Cavaniego?
a kto z nas wierzył , że wygramy w interem ( w LM ) ? że toczyliśmy równy bój z realem madryt ( sędziowie troszeczke pomogli hiszpanom ) ?
że modric nas wychuja? że bale zostanie?
WELCOME IN SPURS
a kto z nas wierzył , że wygramy w interem ( w LM ) ? że toczyliśmy równy bój z realem madryt ( sędziowie troszeczke pomogli hiszpanom ) ?
że modric nas wychuja? że bale zostanie?
WELCOME IN SPURS
25 maja 2013, 11:06 [cytuj]
Dragler powiedział/a:
że toczyliśmy równy bój z realem madryt
5:0 w dwu meczu raczej nie można nazwać równym bojem nie ważne z której strony kolego byś patrzył...
5:0 w dwu meczu raczej nie można nazwać równym bojem nie ważne z której strony kolego byś patrzył...:luzik:
25 maja 2013, 12:03 [cytuj]
chodziło o mecz u nas
chodziło o mecz u nas
25 maja 2013, 12:08 [cytuj]
Gdzie Real grał już o pietruchę
Gdzie Real grał już o pietruchę
COYS!
25 maja 2013, 12:15 [cytuj]
Cavani? Proszę Was. Nie mamy na niego szans, pewnie wyląduje w Chelsea lub City. Ludzie odpowiedzialni za transfery naszego klubu powinni skupić się na realnych celach czyli Benteke, Son, Higuain, Soldado, Pierre Aubameyang, Bony. To są nazwiska napastników które powinny nas interesować a nie będziemy uganiać się całe okienko za Cavanim a pozniej zostaniemy z niczym, jak to było wcześniej w przypadku Damiao.
Cavani? Proszę Was. Nie mamy na niego szans, pewnie wyląduje w Chelsea lub City. Ludzie odpowiedzialni za transfery naszego klubu powinni skupić się na realnych celach czyli Benteke, Son, Higuain, Soldado, Pierre Aubameyang, Bony. To są nazwiska napastników które powinny nas interesować a nie będziemy uganiać się całe okienko za Cavanim a pozniej zostaniemy z niczym, jak to było wcześniej w przypadku Damiao
25 maja 2013, 13:01 [cytuj]
moim zdaniem musimy kupić jakiegoś TUZA
moim zdaniem musimy kupić jakiegoś TUZA:milczek:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
25 maja 2013, 13:11 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Rasiak ponoć nigdzie się z Lechii nie rusza
Rasiak ponoć nigdzie się z Lechii nie rusza :bezradny:
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
25 maja 2013, 13:44 [cytuj]
Ljuboja wolny
Ljuboja wolny :wysmiewacz:
Offence win games, defence wins titles
25 maja 2013, 14:07 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Mirallas!
Mirallas!
25 maja 2013, 14:27 [cytuj]
Ostatnimi laty ocieramy się o TOP4, jesteśmy blisko podium - świadczy to o tym, że mamy dobry skład... Teraz do tego doszedł GB11, który jest piłkarzem z najwyższej światowej półki - w skali 10/10; mamy trzech równie dobrych 9/10 - to Verts, Dembele, Lloris. Przed nami rok na przełamanie, albo wbijemy się klinem w top4 (walcząc o mistrza Anglii - innego celu nie biorę po uwagę

) i Walijczyk zostanie naszym "Gerarrd-em" albo na koniec sezonu wszystko piźnie! Dlatego potrzeba nam 1 zawodnika, którego możemy określić 10/10. Nie ważne czy będzie, kosztował 25, 30 czy 35 mln i czy zgeneralizuje podobną pensje do GB11 --- musimy zaatakować!! Daniel i J. Lewis muszą wyjąć z portfela grubą kasę, każdy z drużyny musi mieć w sercu "Audere est facere" (jeśli choć w 1% ma do tego wątpliwość - niech nie wychodzi na murawę w następnym sezonie), a każdy z nas powinien sam sobie odpowiedzieć co może zrobić dla Spurs w sezonie 2013/2014.
Ostatnimi laty ocieramy się o TOP4, jesteśmy blisko podium - świadczy to o tym, że mamy dobry skład... Teraz do tego doszedł GB11, który jest piłkarzem z najwyższej światowej półki - w skali 10/10; mamy trzech równie dobrych 9/10 - to Verts, Dembele, Lloris. Przed nami rok na przełamanie, albo wbijemy się klinem w top4 (walcząc o mistrza Anglii - innego celu nie biorę po uwagę:nerwus:) i Walijczyk zostanie naszym "Gerarrd-em" albo na koniec sezonu wszystko piźnie! Dlatego potrzeba nam 1 zawodnika, którego możemy określić 10/10. Nie ważne czy będzie, kosztował 25, 30 czy 35 mln i czy zgeneralizuje podobną pensje do GB11 --- musimy zaatakować!! Daniel i J. Lewis muszą wyjąć z portfela grubą kasę, każdy z drużyny musi mieć w sercu "Audere est facere" (jeśli choć w 1% ma do tego wątpliwość - niech nie wychodzi na murawę w następnym sezonie), a każdy z nas powinien sam sobie odpowiedzieć co może zrobić dla Spurs w sezonie 2013/2014.:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
25 maja 2013, 14:41 [cytuj]
RAFO, jest jeszcze Sandro z tych kozaków i nie zapominaj o Kaboulu..
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2330592/Tottenham-offered-Brazil-striker-Leandro-Damiao.html
Leandro - jak go kupimy szybko, to będzie okej. Nie mam zamiar znowu czekać na niego do 1 września.
http://hereisthecity.com/2013/05/24/mn-could-this-tottenham-hotspur-flop-pave-the-way-for-roberto-so/
Trzymać kciuki za Atletico i Valladolid.
I jeszcze jedno: "Manchester City are in a £60m battle with Real Madrid for the signature of 26-year-old Napoli striker Edinson Cavani. (Source: ESPN)"
Cavani? Haha. Już to widzę.
RAFO, jest jeszcze Sandro z tych kozaków i nie zapominaj o Kaboulu.. :)
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2330592/Tottenham-offered-Brazil-striker-Leandro-Damiao.html
Leandro - jak go kupimy szybko, to będzie okej. Nie mam zamiar znowu czekać na niego do 1 września.
http://hereisthecity.com/2013/05/24/mn-could-this-tottenham-hotspur-flop-pave-the-way-for-roberto-so/
Trzymać kciuki za Atletico i Valladolid. ;)
I jeszcze jedno: "Manchester City are in a £60m battle with Real Madrid for the signature of 26-year-old Napoli striker Edinson Cavani. (Source: ESPN)"
Cavani? Haha. Już to widzę.
LMAO
25 maja 2013, 15:03 [cytuj]
Oby Levy się opamiętał i zostawił tego Damiao. Koleś ani trochę mnie nie przekonuje. Nie jest w stanie strzelić w lidze brazylijskiej 20 bramek w sezonie więc nie sądze że w dużo mocniejszej PL dokona tego wyczynu.
Oby Levy się opamiętał i zostawił tego Damiao. Koleś ani trochę mnie nie przekonuje. Nie jest w stanie strzelić w lidze brazylijskiej 20 bramek w sezonie więc nie sądze że w dużo mocniejszej PL dokona tego wyczynu
25 maja 2013, 15:16 [cytuj]
Onio11 powiedział/a:
Oby Levy się opamiętał i zostawił tego Damiao. Koleś ani trochę mnie nie przekonuje. Nie jest w stanie strzelić w lidze brazylijskiej 20 bramek w sezonie więc nie sądze że w dużo mocniejszej PL dokona tego wyczynu
Mniejsza nawet o te bramki, ale czy ktoś widział jego mecz w ogóle? Ja go kojarzę z jakiś filmików na yt i z paru meczów Brazylii w których grał przeciętnie teraz go całkowicie straciłem z oczu bo ostatnio jak oglądałem Brazoli to grał Fred
Mniejsza nawet o te bramki, ale czy ktoś widział jego mecz w ogóle? Ja go kojarzę z jakiś filmików na yt i z paru meczów Brazylii w których grał przeciętnie teraz go całkowicie straciłem z oczu bo ostatnio jak oglądałem Brazoli to grał Fred :D
25 maja 2013, 16:18 [cytuj]
Neymar jest do wzięcia za ... 28 mln euro 0.o
Neymar jest do wzięcia za ... 28 mln euro 0.o
25 maja 2013, 16:32 [cytuj]
Panowie, za 2 lata możemy śmiało grać o Ligę Europy
Wydaje mi się, że jest to rozsądna decyzja, bo takie drużyny jak nasza będzie miała większe szanse na awans i w dodatku Liga Europy będzie bardziej emocjonująca.
http://www.90minut.pl/news/212/news2122336-UEFA-zatwierdzila-zmiany-w-europejskich-pucharach-od-2015-16.html
Panowie, za 2 lata możemy śmiało grać o Ligę Europy:D
Wydaje mi się, że jest to rozsądna decyzja, bo takie drużyny jak nasza będzie miała większe szanse na awans i w dodatku Liga Europy będzie bardziej emocjonująca.
http://www.90minut.pl/news/212/news2122336-UEFA-zatwierdzila-zmiany-w-europejskich-pucharach-od-2015-16.html
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
25 maja 2013, 17:59 [cytuj]
Jest to kolejna próba osłabienia LM. Nie zakwalifikowałeś się normalnie to nie grasz i tyle. Takie furtki są niepotrzebne i niewskazane. To tylko wyciąganie łap po emocje, aby kluby grały w LE pełnymi składami, co też obniży poziom LE bo to tej pory silne drużyny w LE folgowały sobie i Ci teoretycznie słabsi mogli coś ugrać, a tak jak Chelsea, Arsenal czy inne kutafony wystawią swoje najlepsze składy to taki Basel, Partizan czy inne Omonie sobie nie pograją
Jest to kolejna próba osłabienia LM. Nie zakwalifikowałeś się normalnie to nie grasz i tyle. Takie furtki są niepotrzebne i niewskazane. To tylko wyciąganie łap po emocje, aby kluby grały w LE pełnymi składami, co też obniży poziom LE bo to tej pory silne drużyny w LE folgowały sobie i Ci teoretycznie słabsi mogli coś ugrać, a tak jak Chelsea, Arsenal czy inne kutafony wystawią swoje najlepsze składy to taki Basel, Partizan czy inne Omonie sobie nie pograją
25 maja 2013, 18:03 [cytuj]
a tak na marginesie, wywalić Freunda i brać Phelana. Jest wolny i do tego trener bramkarzy Eric Steele, który zrobił cuda z De Geą
a tak na marginesie, wywalić Freunda i brać Phelana. Jest wolny i do tego trener bramkarzy Eric Steele, który zrobił cuda z De Geą