Forum dyskusyjne
25 maja 2013, 18:57 [cytuj]
Freund jest dobry w pracy z młodzieżą. Inaczej w Niemczech by reprezentacji nie trenował. Mam nadzieję, że jakiś klejnoty powyciąga z naszej akademii i je oszlifuje na kozacki poziom.
Freund jest dobry w pracy z młodzieżą. Inaczej w Niemczech by reprezentacji nie trenował. Mam nadzieję, że jakiś klejnoty powyciąga z naszej akademii i je oszlifuje na kozacki poziom
LMAO
25 maja 2013, 19:13 [cytuj]
Onio11 powiedział/a:
Oby Levy się opamiętał i zostawił tego Damiao. Koleś ani trochę mnie nie przekonuje. Nie jest w stanie strzelić w lidze brazylijskiej 20 bramek w sezonie więc nie sądze że w dużo mocniejszej PL dokona tego wyczynu
Strzelił dokładnie 24 bramki w zeszłym sezonie...
Mateusz powiedział/a:
Mniejsza nawet o te bramki, ale czy ktoś widział jego mecz w ogóle? Ja go kojarzę z jakiś filmików na yt i z paru meczów Brazylii w których grał przeciętnie teraz go całkowicie straciłem z oczu bo ostatnio jak oglądałem Brazoli to grał Fred
Powtarzam pytanie, które już tu zadałem... Wiesz co to są Igrzyska Olimpijskie? Oglądałeś je kiedyś? Jeśli nie to nie mamy o czym dyskutować... Jeśli tak to Damiao jest królem strzelców ostatnich IO w Londynie. Jeśli nie oglądasz takiego turnieju to ciężko dyskutować z Tobą o piłce nożnej...
Strzelił dokładnie 24 bramki w zeszłym sezonie...
[quote=Mateusz] Mniejsza nawet o te bramki, ale czy ktoś widział jego mecz w ogóle? Ja go kojarzę z jakiś filmików na yt i z paru meczów Brazylii w których grał przeciętnie teraz go całkowicie straciłem z oczu bo ostatnio jak oglądałem Brazoli to grał Fred :D
Can't Smile Without You!!!
25 maja 2013, 19:35 [cytuj]
Moim zdaniem powinnyśmy się zastanowić Mario Gomezem. Ponieważ bd chciał odejść jak przejdzie tam lewadowski, i bd w miarę tani. A temat damiano szkoda sie wypowiadać, już lepszy son albo benteke
Moim zdaniem powinnyśmy się zastanowić Mario Gomezem. Ponieważ bd chciał odejść jak przejdzie tam lewadowski, i bd w miarę tani. A temat damiano szkoda sie wypowiadać, już lepszy son albo benteke :D
25 maja 2013, 19:44 [cytuj]
benio997 powiedział/a:
Moim zdaniem powinnyśmy się zastanowić Mario Gomezem. Ponieważ bd chciał odejść jak przejdzie tam lewadowski, i bd w miarę tani. A temat damiano szkoda sie wypowiadać, już lepszy son albo benteke

czemu Gomez będzie tani? nie wiem do kiedy ma kontrakt itd , ale tak z ciekawości sprawdziałem tuta
http://www.transfermarkt.pl/pl/mario-gomez/mwverlaufgraph/spieler_6288.html i wcale nie wydaję się mało , dlatego mnie ciekawi czemu miałby być tani :>
czemu Gomez będzie tani? nie wiem do kiedy ma kontrakt itd , ale tak z ciekawości sprawdziałem tutaj http://www.transfermarkt.pl/pl/mario-gomez/mwverlaufgraph/spieler_6288.html i wcale nie wydaję się mało , dlatego mnie ciekawi czemu miałby być tani :>
25 maja 2013, 19:57 [cytuj]
benio997 powiedział/a:
Nie jestem miłosnikiem transferu Damiao, ale tylko z tego powodu, że ciągnie się to za długo. Natomiast bardzo chciałbym się dowiedzieć w czym lepszy jest Son lub Benteke?
Nie jestem miłosnikiem transferu Damiao, ale tylko z tego powodu, że ciągnie się to za długo. Natomiast bardzo chciałbym się dowiedzieć w czym lepszy jest Son lub Benteke?
25 maja 2013, 19:59 [cytuj]
Tuczi
OK w poprzednim sezonie strzelił. Pomyliłem się ale teraz poszukałem jego statystyk z obecnego sezonu i nie ma go nawet w TOP 10 strzelców ligi brazylijskiej. Ligi w której obrońcy do najlepszych nie należą, więc sory ale koleś mnie nie przekonuje.
Tuczi
OK w poprzednim sezonie strzelił. Pomyliłem się ale teraz poszukałem jego statystyk z obecnego sezonu i nie ma go nawet w TOP 10 strzelców ligi brazylijskiej. Ligi w której obrońcy do najlepszych nie należą, więc sory ale koleś mnie nie przekonuje
25 maja 2013, 20:18 [cytuj]
Czytałem że 20 mln euro no to na takiego piłkarza nie jest dużo ..
tuczi powiedział/a:
Benteke sprawdził sie w PL szczelając w tym sezonie 19 więcej niż damiano w lidze brazylijskiej
Czytałem że 20 mln euro no to na takiego piłkarza nie jest dużo ..
[quote=tuczi]Nie jestem miłosnikiem transferu Damiao, ale tylko z tego powodu, że ciągnie się to za długo. Natomiast bardzo chciałbym się dowiedzieć w czym lepszy jest Son lub Benteke?
25 maja 2013, 20:22 [cytuj]
Onio11 powiedział/a:
Tuczi
OK w poprzednim sezonie strzelił. Pomyliłem się ale teraz poszukałem jego statystyk z obecnego sezonu i nie ma go nawet w TOP 10 strzelców ligi brazylijskiej. Ligi w której obrońcy do najlepszych nie należą, więc sory ale koleś mnie nie przekonuje
Zagrał w 18 meczach i strzelił 8 bramek. Rewelacji nie ma, ale chyba zbytnio się nie nagrał.
Zagrał w 18 meczach i strzelił 8 bramek. Rewelacji nie ma, ale chyba zbytnio się nie nagrał
25 maja 2013, 20:23 [cytuj]
http://www.footballtransfertavern.com/premiership/tottenham-close-in-on-brazilian-international?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+TransferTavern+%28The+Transfer+Tavern+Home+Page%29
http://www.footballtransfertavern.com/premiership/tottenham-close-in-on-brazilian-international?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+TransferTavern+%28The+Transfer+Tavern+Home+Page%29
25 maja 2013, 20:25 [cytuj]
Benio - aby nie cofać się daleko w przeszłość to Jelavic i Pogrebnyak też mieli świetne pierwsze sezony w PL. Przypomnij mi ich "wyczyny" w drugim sezonie...
Benio - aby nie cofać się daleko w przeszłość to Jelavic i Pogrebnyak też mieli świetne pierwsze sezony w PL. Przypomnij mi ich "wyczyny" w drugim sezonie
25 maja 2013, 20:28 [cytuj]
Tuczi ta daj boże żebyśmy kupili damiano i szczelał po 20 bramek na sezon ;p ale moim skromnym zdanie za słaby jest ;p
Tuczi ta daj boże żebyśmy kupili damiano i szczelał po 20 bramek na sezon ;p ale moim skromnym zdanie za słaby jest ;p
25 maja 2013, 20:33 [cytuj]
Moim skromnym zdaniem ani Ty, ani ja, nie mamy bladego pojęcia co ten facet ewentualnie pokazałby w PL. Jeśli jednak AVB popiera starania Levy'ego, aby go pozyskać to wierzę mu "na słowo", że jest warto. Jak napisałem wyżej, ja skupiłbym się raczej na innych celach, bo ten temat już mi się znudził. Jesli jednak oni wciąż w to brną, to znaczy, że coś w tym gościu widzą. Co? Nie wiem...
Moim skromnym zdaniem ani Ty, ani ja, nie mamy bladego pojęcia co ten facet ewentualnie pokazałby w PL. Jeśli jednak AVB popiera starania Levy'ego, aby go pozyskać to wierzę mu "na słowo", że jest warto. Jak napisałem wyżej, ja skupiłbym się raczej na innych celach, bo ten temat już mi się znudził. Jesli jednak oni wciąż w to brną, to znaczy, że coś w tym gościu widzą. Co? Nie wiem
25 maja 2013, 20:37 [cytuj]
benio997 powiedział/a:
Rozwiń słabość...
Tuczi tyle że powiedz mi z kim grała Brazylia na IO? Tam grały u23 czy u21 + 3 starszych jakoś tak, wiec ani to super składy, ani silni stoperzy nie byli, patrząc na IO w Londynie to Omar AbulRahman powinien już dawno grać w Europie po tym jak kręcił wszystkimi tam...
Jeśli Damiao przyjdzie to dobrze bo potrzebujemy napastników, jeśli będzie miał słaby sezon nawet będę za tym by go zostawić, patrz Bale. Jednak patrząc typowo na statystki to nie zabijaną, ale Benteke w Belgii też 8 bramek a w Angli 19...
L`pool prowadzi w wyścigu o Atsu, nosz kuzva czy Oni nie mogą sami znaleźć zawodników tyko ciągle nasze cele chcą ukraść?! Panie Rodgers nie ściągaj Pan!
Rozwiń słabość...
Tuczi tyle że powiedz mi z kim grała Brazylia na IO? Tam grały u23 czy u21 + 3 starszych jakoś tak, wiec ani to super składy, ani silni stoperzy nie byli, patrząc na IO w Londynie to Omar AbulRahman powinien już dawno grać w Europie po tym jak kręcił wszystkimi tam...
Jeśli Damiao przyjdzie to dobrze bo potrzebujemy napastników, jeśli będzie miał słaby sezon nawet będę za tym by go zostawić, patrz Bale. Jednak patrząc typowo na statystki to nie zabijaną, ale Benteke w Belgii też 8 bramek a w Angli 19...
L`pool prowadzi w wyścigu o Atsu, nosz kuzva czy Oni nie mogą sami znaleźć zawodników tyko ciągle nasze cele chcą ukraść?! Panie Rodgers nie ściągaj Pan!
Offence win games, defence wins titles
25 maja 2013, 21:33 [cytuj]
Robben to jest normalna tragedia ludzka

Przynajmniej w tej połowie...
Coś chyba nie bardzo w temacie napisałem, ale mniejsza.
Robben to jest normalna tragedia ludzka :P Przynajmniej w tej połowie...
Coś chyba nie bardzo w temacie napisałem, ale mniejsza
COYS!
25 maja 2013, 22:15 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Robben to jest normalna tragedia ludzka

Przynajmniej w tej połowie...
Coś chyba nie bardzo w temacie napisałem, ale mniejsza
W drugiej nie lepiej, a Shaqiri ławę grzeję
W drugiej nie lepiej, a Shaqiri ławę grzeję :bezradny:
Offence win games, defence wins titles
25 maja 2013, 22:37 [cytuj]
Ja to kurwa mam nosa, strzelca zwycięskiego gola zdjąłbym w przerwie...
Ja to kurwa mam nosa, strzelca zwycięskiego gola zdjąłbym w przerwie... :P
COYS!
25 maja 2013, 22:43 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Benteke jest czarny, to już in plus, w dodatku ograny w Anglii
a Son? A Son w przeciągu miesiąca spłaci nam cały swój transfer swoim nazwiskiem, a że przy okazji jest młody, strzela jak na zawołanie i jest to zdaniem kilku magazynów piłkarskich najlepszy azjatycki napastnik to taki tam nic nie znaczący pikuś
Benteke jest czarny, to już in plus, w dodatku ograny w Anglii
a Son? A Son w przeciągu miesiąca spłaci nam cały swój transfer swoim nazwiskiem, a że przy okazji jest młody, strzela jak na zawołanie i jest to zdaniem kilku magazynów piłkarskich najlepszy azjatycki napastnik to taki tam nic nie znaczący pikuś
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
25 maja 2013, 22:46 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Tuczi tyle że powiedz mi z kim grała Brazylia na IO?
Grała z kim grała, ale jedno trzeba facetowi oddać - miał swoje sytuacje i je wykorzystywał. Gdyby było to takie proste to wszyscy napastnicy na IO strzelaliby po 20 bramek

. Jednak to on strzelił najwięcej.
Powtarzam: nie jestem jego zwolennikiem, ale zastanawia mnie dlaczego ludzie, którzy jak sami piszą nie widzieli go na oczy, wystawiają mu cenzurki i określają Sona (który w ponad 30 meczach strzeli 12 bramek) i Benteke (który zagrał JEDEN sezon w PL) jako lepszych. Żaden jeszcze nie napisał mi choć jednego solidnego argumentu.
Grała z kim grała, ale jedno trzeba facetowi oddać - miał swoje sytuacje i je wykorzystywał. Gdyby było to takie proste to wszyscy napastnicy na IO strzelaliby po 20 bramek :P. Jednak to on strzelił najwięcej.
Powtarzam: nie jestem jego zwolennikiem, ale zastanawia mnie dlaczego ludzie, którzy jak sami piszą nie widzieli go na oczy, wystawiają mu cenzurki i określają Sona (który w ponad 30 meczach strzeli 12 bramek) i Benteke (który zagrał JEDEN sezon w PL) jako lepszych. Żaden jeszcze nie napisał mi choć jednego solidnego argumentu
25 maja 2013, 22:48 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Son strzelił 12 bramek w zeszłym sezonie (34 mecze). To jest strzelanie na zawołanie? No raczysz żartować chyba...
Son strzelił 12 bramek w zeszłym sezonie (34 mecze). To jest strzelanie na zawołanie? No raczysz żartować chyba