Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  128  129  130  131  132    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
25 maja 2013, 22:58 [cytuj]
Tyle że Son jest 3 lata młodszy i tańszy o +- 6-8 baniek, a te 6-8 baniek przydałoby się na środkowego pomocnika tudzież lewego czy prawego obrońcę.
Tyle że Son jest 3 lata młodszy i tańszy o +- 6-8 baniek, a te 6-8 baniek przydałoby się na środkowego pomocnika tudzież lewego czy prawego obrońcę
Offence win games, defence wins titles
25 maja 2013, 23:01 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Tyle że Son jest 3 lata młodszy i tańszy o +- 6-8 baniek, a te 6-8 baniek przydałoby się na środkowego pomocnika tudzież lewego czy prawego obrońcę

Tyle, że Son gra jako "winger", a nie środkowy napastnik, którego poszukujemy :P
Tyle, że Son gra jako "winger", a nie środkowy napastnik, którego poszukujemy :P
Can't Smile Without You!!!
25 maja 2013, 23:05 [cytuj]
Dzisiaj na Marszalkowskiej w Warszawie w ciagu 10 minut, widzialem dwie osoby ktore posiadaly ciuchy z herbem naszego klubu, wraz ze mna dalo to 3. Jestesmy kibicowska potega :) a ja to bym chcial zobaczyc u nas Ilkaya Gundogana, moze dzisiaj wybitnego meczu nie zagral ale chlopak ma talent i papiery by stac sie nastepca szczura.
Dzisiaj na Marszalkowskiej w Warszawie w ciagu 10 minut, widzialem dwie osoby ktore posiadaly ciuchy z herbem naszego klubu, wraz ze mna dalo to 3. Jestesmy kibicowska potega :) a ja to bym chcial zobaczyc u nas Ilkaya Gundogana, moze dzisiaj wybitnego meczu nie zagral ale chlopak ma talent i papiery by stac sie nastepca szczura
25 maja 2013, 23:05 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

Jednakże "winger" jak to ująłeś, również jest poszukiwany :P
25 maja 2013, 23:07 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Dzisiaj na Marszalkowskiej w Warszawie w ciagu 10 minut, widzialem dwie osoby ktore posiadaly ciuchy z herbem naszego klubu, wraz ze mna dalo to 3. Jestesmy kibicowska potega :) a ja to bym chcial zobaczyc u nas Ilkaya Gundogana, moze dzisiaj wybitnego meczu nie zagral ale chlopak ma talent i papiery by stac sie nastepca szczura

Nie tylko Ty, jednak On już myśli bardziej o Manchesterach, CFC, Realach czy innych Barcelonach ale może się mylę i AVB zawróci mu w głowie i przy okazji prezesom w portfelach :D

Trójka Sandro Dembele i Gundogan oj mielibyśmy najlepszy tercet w lidze chyba :D
Nie tylko Ty, jednak On już myśli bardziej o Manchesterach, CFC, Realach czy innych Barcelonach ale może się mylę i AVB zawróci mu w głowie i przy okazji prezesom w portfelach :D Trójka Sandro Dembele i Gundogan oj mielibyśmy najlepszy tercet w lidze chyba :D
25 maja 2013, 23:10 [cytuj]

Jednakże ważniejszym zakupem, a w zasadzie priorytetem, jest typowa "9" ;P
Jednakże ważniejszym zakupem, a w zasadzie priorytetem, jest typowa "9" ;P
Can't Smile Without You!!!
25 maja 2013, 23:41 [cytuj]
Damiao byłby spoko, naprawdę potrafi grać, ale ta cała saga jest męcząca jak chuj. Ale jak już kupujemy brazoli, to Wellington Nem też byłby fajnym wyborem.

Z drugiej strony, myślicie, że Coentrao by się u nas sprawdził?
Damiao byłby spoko, naprawdę potrafi grać, ale ta cała saga jest męcząca jak chuj. Ale jak już kupujemy brazoli, to Wellington Nem też byłby fajnym wyborem. Z drugiej strony, myślicie, że Coentrao by się u nas sprawdził?
LMAO
26 maja 2013, 00:33 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

Kagawa też gra jako winger co tak zniesmaczyło Klopp'a. Zmienić mu rolę na napastnika i gitara. W reprze wchodzi na napad. Poza tym jest młody i szybki, a takiego poza Bale'm nie mamy. Defoe nie jest szybki(młody chyba też nie) a Adebayor vel 3/4 płacowego nie strzela jak na zawołanie.

Skoro Son'a chce chelsea, Arsenal, Liverpool, BVB, Bayern to coś tam musi chłopina umieć. Damiao chcemy jak na razie tylko my. Nikt inny się w mediach nie przewija
Kagawa też gra jako winger co tak zniesmaczyło Klopp'a. Zmienić mu rolę na napastnika i gitara. W reprze wchodzi na napad. Poza tym jest młody i szybki, a takiego poza Bale'm nie mamy. Defoe nie jest szybki(młody chyba też nie) a Adebayor vel 3/4 płacowego nie strzela jak na zawołanie. Skoro Son'a chce chelsea, Arsenal, Liverpool, BVB, Bayern to coś tam musi chłopina umieć. Damiao chcemy jak na razie tylko my. Nikt inny się w mediach nie przewija
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
26 maja 2013, 00:43 [cytuj]
W mediach się przewija mnóstwo klubów. Lewy już był m.in u nas, chelsea, arsenal, oba manchestery, juve, bayern, real, barca itp. Wszędzie zapadła klamka i wszędzie ten transfer był już przesądzony. Z Moutinho było tak samo i ostatecznie w ciągu kilku dni się wyjaśniła sprawa jego transferu. Póki co priorytety to napastnik i zatrzymanie Bale'a. Fajnie byłoby też dokupić kogoś na środek obrony. Myślę, że znalazłoby się parę ciekawych nazwisk.
W mediach się przewija mnóstwo klubów. Lewy już był m.in u nas, chelsea, arsenal, oba manchestery, juve, bayern, real, barca itp. Wszędzie zapadła klamka i wszędzie ten transfer był już przesądzony. Z Moutinho było tak samo i ostatecznie w ciągu kilku dni się wyjaśniła sprawa jego transferu. Póki co priorytety to napastnik i zatrzymanie Bale'a. Fajnie byłoby też dokupić kogoś na środek obrony. Myślę, że znalazłoby się parę ciekawych nazwisk
26 maja 2013, 10:10 [cytuj]
No Neymara juz nie wyciagniemy, poszedl do Barcelony :D
No Neymara juz nie wyciagniemy, poszedl do Barcelony :D
26 maja 2013, 10:51 [cytuj]
Kto to ten Damiao?! :D
Kto to ten Damiao?! :D
www.facebook.com/OgienOdSkaja
26 maja 2013, 11:13 [cytuj]
Damiao - tak, qurwa tak! - tylko teraz za 17 mln ojro:brawo: - a nie 31 sierpnia o 23:55 za 25 mln:nerwus:

--
i w czerwcu Benteke za 12 baniek albo Villa za 8,5 dla uzupełnienia "siły ognia"
--
Ade - za 12 mln out
Parker - za 5 mln out
Hudd - za 4 mln out
Liver - za 2 mln out
--
4 odchodzi 2 przychodzi i jestem happy:brawo:
Damiao - tak, qurwa tak! - tylko teraz za 17 mln ojro:brawo: - a nie 31 sierpnia o 23:55 za 25 mln:nerwus: -- i w czerwcu Benteke za 12 baniek albo Villa za 8,5 dla uzupełnienia "siły ognia" -- Ade - za 12 mln out Parker - za 5 mln out Hudd - za 4 mln out Liver - za 2 mln out -- 4 odchodzi 2 przychodzi i jestem happy:brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
26 maja 2013, 11:42 [cytuj]
Rafo właśnie sprzedałeś nam prawie wszystkich środkowych pomocników :D Zostajemy z Dembele i Sandro. Dla mnie najważniejsza pozycja wymagająca wzmocnienia po zakupie napastnika to własnie środek pola. W przypadku kontuzji kogoś z tej dwójki nie mamy nikogo kto by ich zastąpił choćby w połowie.
Rafo właśnie sprzedałeś nam prawie wszystkich środkowych pomocników :D Zostajemy z Dembele i Sandro. Dla mnie najważniejsza pozycja wymagająca wzmocnienia po zakupie napastnika to własnie środek pola. W przypadku kontuzji kogoś z tej dwójki nie mamy nikogo kto by ich zastąpił choćby w połowie
26 maja 2013, 11:45 [cytuj]
Rozwiń słabość...

Tuczi tyle że powiedz mi z kim grała Brazylia na IO?

Z kim grała polska na euro i jak zagrał lewy?
Kłócimy się kto z trójki ( benteke , son , damiao ) jest lepszy , a tak właściwie to każdy byłby wzmocnieniem dla klubu - patrząc na forme ade i defoe
Z kim grała polska na euro i jak zagrał lewy? Kłócimy się kto z trójki ( benteke , son , damiao ) jest lepszy , a tak właściwie to każdy byłby wzmocnieniem dla klubu - patrząc na forme ade i defoe
26 maja 2013, 12:17 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Ade - za 12 mln out
Parker - za 5 mln out
Hudd - za 4 mln out
Liver - za 2 mln out

Ładne kwoty, których nikt nie zapłaci :bezradny:
Pamiętaj RAFO, że wedle przepisów musimy mieć w zespole zawodników wychowanych w naszym klubie i klubach angielskich...
Ładne kwoty, których nikt nie zapłaci :bezradny: Pamiętaj RAFO, że wedle przepisów musimy mieć w zespole zawodników wychowanych w naszym klubie i klubach angielskich
www.facebook.com/OgienOdSkaja
26 maja 2013, 12:31 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Damiao - tak, qurwa tak! - tylko teraz za 17 mln ojro:brawo: - a nie 31 sierpnia o 23:55 za 25 mln:nerwus:

--
i w czerwcu Benteke za 12 baniek albo Villa za 8,5 dla uzupełnienia "siły ognia"
--
Ade - za 12 mln out
Parker - za 5 mln out
Hudd - za 4 mln out
Liver - za 2 mln out
--
4 odchodzi 2 przychodzi i jestem happy:brawo:

tak szczerze Rafo nie trafiony pomysł sprzedać 3/4 pomocy i zainwestować kasę tylko w napastnika. Zakładamy że wydajemy to co zarobimy to pozostaje tylko sprzedanie Ade(zejście z pensji i ta kasa) oraz livermoore. Za tę/tą kasę kupujemy napastnika i koniec(bo na nic więcej nie starczy) Będziemy się gzili z Dembele, Sandro, Parkerem i Huddem. No chyba że Parker odejdzie to przyjdzie jakiś Delph albo inny n'zogbia
tak szczerze Rafo nie trafiony pomysł sprzedać 3/4 pomocy i zainwestować kasę tylko w napastnika. Zakładamy że wydajemy to co zarobimy to pozostaje tylko sprzedanie Ade(zejście z pensji i ta kasa) oraz livermoore. Za tę/tą kasę kupujemy napastnika i koniec(bo na nic więcej nie starczy) Będziemy się gzili z Dembele, Sandro, Parkerem i Huddem. No chyba że Parker odejdzie to przyjdzie jakiś Delph albo inny n'zogbia
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
26 maja 2013, 12:47 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
Ładne kwoty, których nikt nie zapłaci :bezradny:
Pamiętaj RAFO, że wedle przepisów musimy mieć w zespole zawodników wychowanych w naszym klubie i klubach angielskich

O to bym się nie martwił. Dojdzie przecież Rose, Townsend.
O to bym się nie martwił. Dojdzie przecież Rose, Townsend
26 maja 2013, 13:16 [cytuj]
Bardzo mi się podoba, że ktoś w końcu wspomniał o Gundoganie. Swietny jest ten chlopak, ale biorac pod uwage wyprzedaz w Borusii - pewnie nie do wyciagniecia...
Bardzo mi się podoba, że ktoś w końcu wspomniał o Gundoganie. Swietny jest ten chlopak, ale biorac pod uwage wyprzedaz w Borusii - pewnie nie do wyciagniecia
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
26 maja 2013, 13:39 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
Rafo właśnie sprzedałeś nam prawie wszystkich środkowych pomocników :D Zostajemy z Dembele i Sandro. Dla mnie najważniejsza pozycja wymagająca wzmocnienia po zakupie napastnika to własnie środek pola. W przypadku kontuzji kogoś z tej dwójki nie mamy nikogo kto by ich zastąpił choćby w połowie

Jest T. Caroll i Janek może zagrać defensywnego bo Kaboul wróci na przyszły sezon:hejka:
Jest T. Caroll i Janek może zagrać defensywnego bo Kaboul wróci na przyszły sezon:hejka:
26 maja 2013, 13:40 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=251249

---
mam nadzieje, że GB11
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=251249 --- mam nadzieje, że GB11
|<  <<  <  128  129  130  131  132    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 29 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się