Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  129  130  131  132  133    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
26 maja 2013, 13:41 [cytuj]
podpisał już ten nowy kontrakt:mysli:
podpisał już ten nowy kontrakt:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
26 maja 2013, 13:55 [cytuj]
Bale nie odejdzie, o ile nie przyjdzie jakaś magiczna oferta w okolicach 90 mln funtów.

Dla mnie lista do odejścia to Ade, Gallas, Bentley, Gomes, Khumalo, BAE, Hudd. Dodatkowo można dorzucić kogoś z dwójki Naughton, Parker. Mamy Carrola, Holtbyego i Livermore'a na środek, więc tu nie ma problemu.
Chociaż podobno ktoś się interesuje Livermorem, to w sumie jakiś nowy dm by się przydał.

Czyli kupujemy dwóch napastników - młodego i doświadczonego, lewego obrońcę, środkowego pomocnika dochodzi ktoś z u21 jeszcze, Townsend, Rose i będzie okej. Ewentualnie ktoś na środek obrony.
Bale nie odejdzie, o ile nie przyjdzie jakaś magiczna oferta w okolicach 90 mln funtów. Dla mnie lista do odejścia to Ade, Gallas, Bentley, Gomes, Khumalo, BAE, Hudd. Dodatkowo można dorzucić kogoś z dwójki Naughton, Parker. Mamy Carrola, Holtbyego i Livermore'a na środek, więc tu nie ma problemu. Chociaż podobno ktoś się interesuje Livermorem, to w sumie jakiś nowy dm by się przydał. Czyli kupujemy dwóch napastników - młodego i doświadczonego, lewego obrońcę, środkowego pomocnika dochodzi ktoś z u21 jeszcze, Townsend, Rose i będzie okej. Ewentualnie ktoś na środek obrony
LMAO
26 maja 2013, 14:19 [cytuj]
Też chciałem pisać o Bale ale myślę, że nie przejdzie. Ale mam jeszcze inne info.

Luka Modric is the number one transfer target for new Manchester United boss David Moyes. (People)
Też chciałem pisać o Bale ale myślę, że nie przejdzie. Ale mam jeszcze inne info. Luka Modric is the number one transfer target for new Manchester United boss David Moyes. (People)
26 maja 2013, 14:41 [cytuj]
Jeszcze inna plota, że Modrić z Mou do Chelsea ma iść.
Jeszcze inna plota, że Modrić z Mou do Chelsea ma iść
LMAO
26 maja 2013, 14:49 [cytuj]
Pożyjemy zobaczymy. Niech się zbroją widać czegoś się boją heh. Nam potrzeba z 2-4 lata i będziemy też ważnym klubem Europy, tak czuję.

Podobno Real wykłada 60 milionów funtów za GB11.
Pożyjemy zobaczymy. Niech się zbroją widać czegoś się boją heh. Nam potrzeba z 2-4 lata i będziemy też ważnym klubem Europy, tak czuję. Podobno Real wykłada 60 milionów funtów za GB11
26 maja 2013, 15:15 [cytuj]
Ozzy powiedział/a:
Pożyjemy zobaczymy. Niech się zbroją widać czegoś się boją heh. Nam potrzeba z 2-4 lata i będziemy też ważnym klubem Europy, tak czuję.

Podobno Real wykłada 60 milionów funtów za GB11

i 15 mln bonusów, chcą sprawdzić czy Bale jest taki na prawdę "unsale". Jeśli ma odejść to oby odszedł na początku okna, bo jak wyjdzie tak jak z Berbatovem, to leżymy.
i 15 mln bonusów, chcą sprawdzić czy Bale jest taki na prawdę "unsale". Jeśli ma odejść to oby odszedł na początku okna, bo jak wyjdzie tak jak z Berbatovem, to leżymy
Offence win games, defence wins titles
26 maja 2013, 15:28 [cytuj]
Myślę, że nie odejdzie. Wierzę, że to chłopak z głową na karku i wie co mówi a potem potrafi się do tego ustosunkować. Ma szansę zostać legendą nie tylko Tottenhamu ale też Walijskiej piłki trzymam kciuki, że zostanie.
Myślę, że nie odejdzie. Wierzę, że to chłopak z głową na karku i wie co mówi a potem potrafi się do tego ustosunkować. Ma szansę zostać legendą nie tylko Tottenhamu ale też Walijskiej piłki trzymam kciuki, że zostanie
26 maja 2013, 15:58 [cytuj]
Legendą walijskiej piłki i tak zostanie. ;D
LMAO
26 maja 2013, 16:11 [cytuj]
Hades powiedział/a:

Już jest.
Już jest
26 maja 2013, 18:16 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=251120

ooo nawet TRZASKAL broni honoru klubu poza granicami spursmanii
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=251120 ooo nawet TRZASKAL broni honoru klubu poza granicami spursmanii
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
26 maja 2013, 18:25 [cytuj]
jin_ta powiedział/a:
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=251120

ooo nawet TRZASKAL broni honoru klubu poza granicami spursmanii

:D
:D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
26 maja 2013, 18:51 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Już jest

Już jest Ryan Giggs. Bale ledwo zaczyna i dopiero będzie prawdziwą legendą.

Co do Garetha, to źródła wewnątrz klubu mówią, że nie ma chuja, żeby odszedł. Jeszcze kontraktu nie podpisał, ale to zrobi i w tym sezonie na pewno nie odejdzie. Jeszcze podobno chodzi o jakieś klauzule i umowy sponsorskie + na pewno nie damy mu tak 200,000 funtów, bo to jest po prostu za dużo. Szczególnie, że w wielu wielkich klubach zmieniają się trenerzy. Ja bym wolał poczekać przed zmianą, a zgodnie z tym co mówił Gareth w grę wchodzi chyba tylko Real, PSG i Bayern.

Władze klubu wiedzą, że rywale do miejsca w TOP4 też się wzmocnią i po prostu musimy kogoś kupić, żeby móc walczyć. Podobno kupimy 3-4 dobrych zawodników. Skrzydłowy, środkowy pomocnik, napastnik i jak się uda to obrońca. Większość z nich będzie dogadana przed końcem czerwca, więc miejmy nadzieję, że info pójdzie szybko.
Już jest Ryan Giggs. Bale ledwo zaczyna i dopiero będzie prawdziwą legendą. Co do Garetha, to źródła wewnątrz klubu mówią, że nie ma chuja, żeby odszedł. Jeszcze kontraktu nie podpisał, ale to zrobi i w tym sezonie na pewno nie odejdzie. Jeszcze podobno chodzi o jakieś klauzule i umowy sponsorskie + na pewno nie damy mu tak 200,000 funtów, bo to jest po prostu za dużo. Szczególnie, że w wielu wielkich klubach zmieniają się trenerzy. Ja bym wolał poczekać przed zmianą, a zgodnie z tym co mówił Gareth w grę wchodzi chyba tylko Real, PSG i Bayern. Władze klubu wiedzą, że rywale do miejsca w TOP4 też się wzmocnią i po prostu musimy kogoś kupić, żeby móc walczyć. Podobno kupimy 3-4 dobrych zawodników. Skrzydłowy, środkowy pomocnik, napastnik i jak się uda to obrońca. Większość z nich będzie dogadana przed końcem czerwca, więc miejmy nadzieję, że info pójdzie szybko
LMAO
26 maja 2013, 19:27 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Już jest Ryan Giggs. Bale ledwo zaczyna i dopiero będzie prawdziwą legendą.

Co do Garetha, to źródła wewnątrz klubu mówią, że nie ma chuja, żeby odszedł. Jeszcze kontraktu nie podpisał, ale to zrobi i w tym sezonie na pewno nie odejdzie. Szczególnie, że w wielu wielkich klubach zmieniają się trenerzy. Ja bym wolał poczekać przed zmianą, a zgodnie z tym co mówił Gareth w grę wchodzi chyba tylko Real, PSG i Bayern

Po ostatniej porażce z podbeskidziem trener Rumak szuka wzmocnień i to Bale prawdopodobnie przejdzie do Lecha
Po ostatniej porażce z podbeskidziem trener Rumak szuka wzmocnień i to Bale prawdopodobnie przejdzie do Lecha
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
26 maja 2013, 19:43 [cytuj]
Do Lecha?! Ehh myślałem że bliżej mu do Piasta, trzeba sie wzmocnić przed eliminacjami LE :)
Do Lecha?! Ehh myślałem że bliżej mu do Piasta, trzeba sie wzmocnić przed eliminacjami LE :)
To dare is to do.
26 maja 2013, 19:54 [cytuj]
Bale przejdą*
Chodzi Ci o Rasiaka itp.? :D
Bale przejdą* Chodzi Ci o Rasiaka itp.? :D
LMAO
26 maja 2013, 20:31 [cytuj]
Ozzy powiedział/a:
Luka Modric is the number one transfer target for new Manchester United boss David Moyes. (People)

Podobno modrica już chciał widzieć w ... EVERTONIE - skąd oni by na niego kasę wzięli?

Hades powiedział/a:
Jeszcze inna plota, że Modrić z Mou do Chelsea ma iść

Nawet jak pójdzie to pewnie nic tam nie zagra ze względu na to ,że mourinho postawi na trio z Brazylii + Lampard - znowu będzie grzał ławę ?
LUKA PLEASE COME BACK TO HOME :D

Ozzy powiedział/a:

Podobno Real wykłada 60 milionów funtów za GB11

Nam trzeba tylko LM , żeby wielkie nazwiska przyszły - zobaczycie , że jak zdarzy się sezon kiedy anali zabraknie w LM to pół klubu odejdzie / zostanie zwolniona , a co do bale`a to już nawet 75 mln oferuje klub z Francji - PSG , Monaco ?
Podobno modrica już chciał widzieć w ... EVERTONIE - skąd oni by na niego kasę wzięli? [quote=Hades]Jeszcze inna plota, że Modrić z Mou do Chelsea ma iść
26 maja 2013, 20:33 [cytuj]
Dragler powiedział/a:
Podobno modrica już chciał widzieć w ... EVERTONIE - skąd oni by na niego kasę wzięli?

Dlatego tylko chciał. Teraz może go widzieć w United. Ale Ancelotti(o ile zostanie trenerem Realu) na pewno nie pozwoli odejść szczurkowi, bo też na niego od dawna polował.
Dlatego tylko chciał. Teraz może go widzieć w United. Ale Ancelotti(o ile zostanie trenerem Realu) na pewno nie pozwoli odejść szczurkowi, bo też na niego od dawna polował
LMAO
26 maja 2013, 20:36 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/12691/8736774/Transfer-news-Radamel-Falcao-set-for-Monaco-medical-according-to-reports

Co się z tym światem dzieję? Znaleźli sobie kurwa zabawki, bogaci chłopcy z Rosji. Kurde 130 mln już wydali a jeszcze się okno nie zaczęło :boisie:

Tekst jakiegoś kogoś z Monaco "Yes, we are expecting Falcao and four or five other players of his quality." Aż strach się bać.
http://www1.skysports.com/football/news/12691/8736774/Transfer-news-Radamel-Falcao-set-for-Monaco-medical-according-to-reports Co się z tym światem dzieję? Znaleźli sobie kurwa zabawki, bogaci chłopcy z Rosji. Kurde 130 mln już wydali a jeszcze się okno nie zaczęło :boisie: Tekst jakiegoś kogoś z Monaco "Yes, we are expecting Falcao and four or five other players of his quality." Aż strach się bać
26 maja 2013, 20:40 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Skoro Son'a chce chelsea, Arsenal, Liverpool, BVB, Bayern to coś tam musi chłopina umieć. Damiao chcemy jak na razie tylko my. Nikt inny się w mediach nie przewija

Gdyby chelsea, arsenal, liverpool, bvb czy też bayern chciały go naprawdę to już dawno by go mieli... Nie żartujmy sobie Jin.
Gdyby chelsea, arsenal, liverpool, bvb czy też bayern chciały go naprawdę to już dawno by go mieli... Nie żartujmy sobie Jin
Can't Smile Without You!!!
26 maja 2013, 20:44 [cytuj]
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=45706 ależ mają chcicę na Bale`a koledzy z Realu.
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=45706 ależ mają chcicę na Bale`a koledzy z Realu
|<  <<  <  129  130  131  132  133    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 35 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się