Forum dyskusyjne
26 maja 2013, 20:47 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Bale nie odejdzie, o ile nie przyjdzie jakaś magiczna oferta w okolicach 90 mln funtów.
Czyli uważasz, że on sam chce odejść, ale JL/DL nie chcą go puścić za małą kasę? Czy też on nie chce odejść, ale oni go zmuszą jeśli przyjdzie tak duża oferta?
Czyli uważasz, że on sam chce odejść, ale JL/DL nie chcą go puścić za małą kasę? Czy też on nie chce odejść, ale oni go zmuszą jeśli przyjdzie tak duża oferta? :blee:
Can't Smile Without You!!!
26 maja 2013, 20:56 [cytuj]
Dla tych co interesują się Rosyjską piłką-kiedyś się kłóciłem z Nimi, otóż stwerdzam że sprawiedliwość tam istnieję: CSKA mistrzem Rosji, Anji w LE, a Kubań Krasnodar awansował do eliminacji LE, królem strzelców nie został Eto, który zarabia ze 20 banieek czy inny Hulk, a koleś właśnie z Kubania, cóż za piękna sprawiedliwa liga. Jednak futbol potrafi być okrutny też dla bogatych chłopców
Dla tych co interesują się Rosyjską piłką-kiedyś się kłóciłem z Nimi, otóż stwerdzam że sprawiedliwość tam istnieję: CSKA mistrzem Rosji, Anji w LE, a Kubań Krasnodar awansował do eliminacji LE, królem strzelców nie został Eto, który zarabia ze 20 banieek czy inny Hulk, a koleś właśnie z Kubania, cóż za piękna sprawiedliwa liga. Jednak futbol potrafi być okrutny też dla bogatych chłopców :P
Offence win games, defence wins titles
26 maja 2013, 21:04 [cytuj]
PatricziwwersjiBet powiedział/a:
Jak czytam ich komentarze to srać mi sie chce.. Goście niech kupią wszystkich piłkarzy na świecie i wtedy bd najlepsi ;d innego wyjścia nie mam ;p
Jak czytam ich komentarze to srać mi sie chce.. Goście niech kupią wszystkich piłkarzy na świecie i wtedy bd najlepsi ;d innego wyjścia nie mam ;p
26 maja 2013, 21:39 [cytuj]
benio997 powiedział/a:
Faktycznie strasznie im zależy na sprowadzeniu "Baila".
Faktycznie strasznie im zależy na sprowadzeniu "Baila"
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
26 maja 2013, 22:10 [cytuj]
Jeszcze jakie tam ceny przeróżne podają. Ciśnie ich jak mnie na sraczkę po ogórkach z mlekiem.
Jeszcze jakie tam ceny przeróżne podają. Ciśnie ich jak mnie na sraczkę po ogórkach z mlekiem
26 maja 2013, 22:25 [cytuj]
My rzucaliśmy tekstami " Bez litosci po podium" a Oni, "Bez litości w drodze po Bale" gdy Oni byli prezesami to ze 120 mln byśmy wycisnęli za Walijczyka ;p
My rzucaliśmy tekstami " Bez litosci po podium" a Oni, "Bez litości w drodze po Bale" gdy Oni byli prezesami to ze 120 mln byśmy wycisnęli za Walijczyka ;p
Offence win games, defence wins titles
26 maja 2013, 22:42 [cytuj]
niech kupią wszystkich!
-- DL dopinaj ten kontrakt z Damiao, GB11 zrozumie, że w następnym sezonie zagramy jeszcze lepszy football
niech kupią wszystkich!
-- DL dopinaj ten kontrakt z Damiao, GB11 zrozumie, że w następnym sezonie zagramy jeszcze lepszy football:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
26 maja 2013, 22:50 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Czyli uważasz, że on sam chce odejść, ale JL/DL nie chcą go puścić za małą kasę? Czy też on nie chce odejść, ale oni go zmuszą jeśli przyjdzie tak duża oferta?

Ja uważam, że Bale lubi nasz klub i chce u nas grać, ale brakuje mu LM. Nie będzie naciskał na transfer w tym sezonie, a Levy i spółka będą go chcieli zatrzymać. Ale jak klub, który pasuje Bale'owi będzie gotowy dać tyle kasy, że nam wystarczy na 6 dobrych piłkarzy(~15 mln funtów) i może jeszcze zostanie, to głupotą byłoby tego nie rozważyć.
Co do tej strony fanów Realu: Oni myślą, że Bale chce jak najszybciej uciec z Tottenhamu, a my go na siłę i wbrew jego woli trzymamy. Będą mieli spierdolone lato.
A mój osobisty faworyt: "denerwuje mnie ten tottenham. my odstepujemy im zawodnikow a oni na nas kokosy bija". Chociaż typ planujący wcisnąć nam Di Marię + 30 mln, żeby zaoszczędzić 10 mln wyraźnie nie zna Levy'ego.
Ja uważam, że Bale lubi nasz klub i chce u nas grać, ale brakuje mu LM. Nie będzie naciskał na transfer w tym sezonie, a Levy i spółka będą go chcieli zatrzymać. Ale jak klub, który pasuje Bale'owi będzie gotowy dać tyle kasy, że nam wystarczy na 6 dobrych piłkarzy(~15 mln funtów) i może jeszcze zostanie, to głupotą byłoby tego nie rozważyć.
Co do tej strony fanów Realu: Oni myślą, że Bale chce jak najszybciej uciec z Tottenhamu, a my go na siłę i wbrew jego woli trzymamy. Będą mieli spierdolone lato. :rotfl:
A mój osobisty faworyt: "denerwuje mnie ten tottenham. my odstepujemy im zawodnikow a oni na nas kokosy bija". Chociaż typ planujący wcisnąć nam Di Marię + 30 mln, żeby zaoszczędzić 10 mln wyraźnie nie zna Levy'ego
LMAO
26 maja 2013, 23:01 [cytuj]
Według mnie w tej chwili moglibyśmy dostać prawie maksymalną jego wartość, która w przypadku słabszego sezonu, czy ewentualnej (odpukać) kontuzji, może znacznie spaść. Tak czy inaczej priorytetem nadal pozostaje zatrzymanie go. Jednak jeśli stanie się to niemożliwe, to musimy jak najwięcej ugrać, czyli wyciągnąć jak największą sumę, a co ważniejsze, dobrze ją rozdysponować.
Według mnie w tej chwili moglibyśmy dostać prawie maksymalną jego wartość, która w przypadku słabszego sezonu, czy ewentualnej (odpukać) kontuzji, może znacznie spaść. Tak czy inaczej priorytetem nadal pozostaje zatrzymanie go. Jednak jeśli stanie się to niemożliwe, to musimy jak najwięcej ugrać, czyli wyciągnąć jak największą sumę, a co ważniejsze, dobrze ją rozdysponować
26 maja 2013, 23:32 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
niech kupią wszystkich!
-- DL dopinaj ten kontrakt z Damiao, GB11 zrozumie, że w następnym sezonie zagramy jeszcze lepszy football

Zaraz nam nawet tego nieszczęsnego Damiao zwiną:
http://m.sambafoot.com/en/news/47491_internacional_striker_leandro_damiao_linked_to_atletico_madrid.html
Zaraz nam nawet tego nieszczęsnego Damiao zwiną:
http://m.sambafoot.com/en/news/47491_internacional_striker_leandro_damiao_linked_to_atletico_madrid.html
26 maja 2013, 23:40 [cytuj]
A to wszystko przez Monaco. Ech, wkurwiający są.
A to wszystko przez Monaco. Ech, wkurwiający są. ;)
LMAO
26 maja 2013, 23:51 [cytuj]
Hades powiedział/a:
A to wszystko przez Monaco. Ech, wkurwiający są.

Monaco a wcześniej ruskie, szejki i zadłużone po uszy barce i reale. Naprawdę nic nie mam do takich drużyn jak Bayern choć ich nie lubię/BVB zresztą też/. Mają świetną politykę finansową, brak zadłużenia i jeszcze 200 milionów na koncie. To wzbudza szacunek.
Monaco a wcześniej ruskie, szejki i zadłużone po uszy barce i reale. Naprawdę nic nie mam do takich drużyn jak Bayern choć ich nie lubię/BVB zresztą też/. Mają świetną politykę finansową, brak zadłużenia i jeszcze 200 milionów na koncie. To wzbudza szacunek
27 maja 2013, 00:28 [cytuj]
Chyba już koniec wakacji:
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/5036990/Tottenham-Hotspur-Football-Club-Action-Photos.html
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/5036990/Tottenham-Hotspur-Football-Club-Action-Photos.html
27 maja 2013, 08:25 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
a ja myślałem, że ten do Brazylii poleci dopinać sprawy z Damiao ...
a ja myślałem, że ten do Brazylii poleci dopinać sprawy z Damiao
27 maja 2013, 08:26 [cytuj]
aż stronę zjebałem z tego wszystkiego!
aż stronę zjebałem z tego wszystkiego!
27 maja 2013, 08:50 [cytuj]
Może AS Monaco chce zrobić rekonstrukcję FC Porto i potrzebują do tego AVB, stąd to zdjęcie. Ciekawe ile DL jest w stanie wycisnąć od tych ruskich za AVB?
Może AS Monaco chce zrobić rekonstrukcję FC Porto i potrzebują do tego AVB, stąd to zdjęcie. Ciekawe ile DL jest w stanie wycisnąć od tych ruskich za AVB? :rotfl:
27 maja 2013, 09:18 [cytuj]
No i wymodliłem brak Damiao
No i wymodliłem brak Damiao :brawo:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
27 maja 2013, 10:39 [cytuj]
Valencia wskakuje na top 4 czyli ewentualna walka o Soldado nieco się komplikuje.
Btw. Kto wymyślił GB11?

ale zerżnięte od Ronaldo haha
Valencia wskakuje na top 4 czyli ewentualna walka o Soldado nieco się komplikuje.
Btw. Kto wymyślił GB11? :rotfl: ale zerżnięte od Ronaldo haha
27 maja 2013, 13:26 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Jeśli mamy możliwość zatrzymania go na kolejny choćby sezon to powinniśmy zamknąć tę sprawę i nie zastanawiać się nad jakąkolwiek kwotą. Wokół niego można zbudować drużynę i zachęcić lepszych grajków do przyjścia. Jego nazwisko w tej chwili działa, naprawdę działa. Jeśli więc JL&DL chcą zbudować drużynę, która będzie w stanie walczyć w końcu o trofea, to jest to moim zdaniem najodpowiedniejszy do tego moment. Jeśli się nie uda to Bale i tak odejdzie, a my znów będziemy marzyć o sezonach takich jak dwa poprzednie

Jeśli mamy możliwość zatrzymania go na kolejny choćby sezon to powinniśmy zamknąć tę sprawę i nie zastanawiać się nad jakąkolwiek kwotą. Wokół niego można zbudować drużynę i zachęcić lepszych grajków do przyjścia. Jego nazwisko w tej chwili działa, naprawdę działa. Jeśli więc JL&DL chcą zbudować drużynę, która będzie w stanie walczyć w końcu o trofea, to jest to moim zdaniem najodpowiedniejszy do tego moment. Jeśli się nie uda to Bale i tak odejdzie, a my znów będziemy marzyć o sezonach takich jak dwa poprzednie ;P:P
Can't Smile Without You!!!
27 maja 2013, 13:28 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Wokół niego można zbudować drużynę i zachęcić lepszych grajków do przyjścia.
Nie nauczył się Pan jeszcze, że wydajemy tylko to co zarobimy... żeby zbudować to trzeba najpierw sprzedać xD
Nie nauczył się Pan jeszcze, że wydajemy tylko to co zarobimy... żeby zbudować to trzeba najpierw sprzedać xD
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong