Forum dyskusyjne
29 maja 2013, 14:54 [cytuj]
http://transfery.info/57884,agent-balea-otwarty-na-rozmowe-z-realem macie wiernego bale'a xdxdxd
http://transfery.info/57884,agent-balea-otwarty-na-rozmowe-z-realem macie wiernego bale'a xdxdxd
29 maja 2013, 14:59 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Zajebiste wiosło
Ja mam Inbaneza, a jako że ostatnio się zapuściłem to sobie kupiłem grę Rocksmith na X-BOXa ;p
To bardziej jako souvenir niż do grania, bo ja specjalnego talentu nie mam(jakbym chciał grać to kupiłbym prostego epiphone'a za 120 euro). Jest to signature model mojego ulubionego artysy i bardziej myślałem o jakiejś gablocie albo powieszeniu na ścianę.
http://i43.tinypic.com/2wdu837.jpg
To bardziej jako souvenir niż do grania, bo ja specjalnego talentu nie mam(jakbym chciał grać to kupiłbym prostego epiphone'a za 120 euro). Jest to signature model mojego ulubionego artysy i bardziej myślałem o jakiejś gablocie albo powieszeniu na ścianę.
http://i43.tinypic.com/2wdu837.jpg
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
29 maja 2013, 15:00 [cytuj]
Wierna to może być moja laska(chociaż kto ją tam wie

) Wiedziałem, że te przeciąganie liny, umiłowanie dla klubu to tylko po to aby dla samego BALE(nie klubu) większy kontrakt wyciągnąć
Wierna to może być moja laska(chociaż kto ją tam wie :bezradny:) Wiedziałem, że te przeciąganie liny, umiłowanie dla klubu to tylko po to aby dla samego BALE(nie klubu) większy kontrakt wyciągnąć
29 maja 2013, 16:03 [cytuj]
raku powiedział/a:
CHAMSKA REKLAMA:
www.facebook.com/ZzaLiniiBocznej Uwielbiam takie poranki. Zły agent Garetha Bale'a wieszczy rychły koniec Walijczyka w Tottenhamie! "Z pewnością nie przejdziemy obojętnie obok oferty Realu Madryt" - grzmią nagłówki artykułów na Wyspach Brytyjskich, a co za tym idzie za chwilę tropem tym pójdą i nasi idioci, tfu, dziennikarze. Szkoda tylko, że tak mało z nich trafi na pełną wypowiedź agenta Bale'a, która brzmi tak:
"If Florentino [Perez, Real president] is interested in Gareth Bale, then that would be an honour and we would listen, but his contract is with Tottenham. But we are not free to talk to anyone. I do not know if there has already been an offer. What I know is that the player has three years left on his contract. He is a much better player than Neymar, he has proven himself in one of the best leagues in the world, the Premier League".
Dla porównania ta sama wypowiedź, ale umieszczona w Daily Mail:
"If someone like Mr Perez was interested in Bale it would be a great honour. And we would listen.
'We’re not speaking to anybody… Bale is better than Neymar. He’s proved himself better than Neymar. He’s proved himself in the best league in the world".
Tak działają media. Więc radzę się nie przejmować i ze spokojem poczekać na ogłoszenie przedłużenia przez Bale'a kontraktu z Tottenhamem. A kibicom Realu zalecam wstrzymanie masturbacji radości. Najpierw nauczcie się poprawnie odmieniać nazwisko "Baila". Dopiero potem zacznijcie marzyć o jego transferze na Bernabeu
[quote=raku]CHAMSKA REKLAMA: www.facebook.com/ZzaLiniiBocznej
Uwielbiam takie poranki. Zły agent Garetha Bale'a wieszczy rychły koniec Walijczyka w Tottenhamie! "Z pewnością nie przejdziemy obojętnie obok oferty Realu Madryt" - grzmią nagłówki artykułów na Wyspach Brytyjskich, a co za tym idzie za chwilę tropem tym pójdą i nasi idioci, tfu, dziennikarze. Szkoda tylko, że tak mało z nich trafi na pełną wypowiedź agenta Bale'a, która brzmi tak:
"If Florentino [Perez, Real president] is interested in Gareth Bale, then that would be an honour and we would listen, but his contract is with Tottenham. But we are not free to talk to anyone. I do not know if there has already been an offer. What I know is that the player has three years left on his contract. He is a much better player than Neymar, he has proven himself in one of the best leagues in the world, the Premier League".
Dla porównania ta sama wypowiedź, ale umieszczona w Daily Mail:
"If someone like Mr Perez was interested in Bale it would be a great honour. And we would listen.
'We’re not speaking to anybody… Bale is better than Neymar. He’s proved himself better than Neymar. He’s proved himself in the best league in the world".
Tak działają media. Więc radzę się nie przejmować i ze spokojem poczekać na ogłoszenie przedłużenia przez Bale'a kontraktu z Tottenhamem. A kibicom Realu zalecam wstrzymanie masturbacji radości. Najpierw nauczcie się poprawnie odmieniać nazwisko "Baila". Dopiero potem zacznijcie marzyć o jego transferze na Bernabeu[/quote]
29 maja 2013, 17:26 [cytuj]
Nie wydaje mi się , że Bale odejdzie - nie wydaje mi się , że wydamy 45 mln za ville + martineza + DODATKOWE 20 mln na damiao . Przecież trzeba kupić lewego obrońcę + kogoś na środek pomocy - Tottenham wyda 100 mln funtów ( + ) na transfery? Nie wydaje mi się
Nie wydaje mi się , że Bale odejdzie - nie wydaje mi się , że wydamy 45 mln za ville + martineza + DODATKOWE 20 mln na damiao . Przecież trzeba kupić lewego obrońcę + kogoś na środek pomocy - Tottenham wyda 100 mln funtów ( + ) na transfery? Nie wydaje mi się
29 maja 2013, 17:28 [cytuj]
a tak a pro po , to myślałem , że jak sprzedamy bale`a to kupimy rodrigeza z porto - niestety on poszedł do Francji .
Nie wiem czy dobrze czytałem ( czy chciałem czytać ) , że Hulk podobno chce do AVB przejść.
a tak a pro po , to myślałem , że jak sprzedamy bale`a to kupimy rodrigeza z porto - niestety on poszedł do Francji .
Nie wiem czy dobrze czytałem ( czy chciałem czytać ) , że Hulk podobno chce do AVB przejść
29 maja 2013, 17:41 [cytuj]
Tak tak Hulk i jego tygodniówka

pewnie połowie piłkarzy trzeba by było podziękować
Tak tak Hulk i jego tygodniówka ;) pewnie połowie piłkarzy trzeba by było podziękować
29 maja 2013, 18:03 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
Tak tak Hulk i jego tygodniówka

pewnie połowie piłkarzy trzeba by było podziękować
nawet nie wyobrażasz sobie jak miłość do trenera
potrafi kruszyć nie tylko kamienne serca ale i portfele bez dna. Dla AVB Hulk gotowy jest zarabiać 100 tyś funtów
potrafi kruszyć nie tylko kamienne serca ale i portfele bez dna. Dla AVB Hulk gotowy jest zarabiać 100 tyś funtów ;)
29 maja 2013, 18:05 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
potrafi kruszyć nie tylko kamienne serca ale i portfele bez dna. Dla AVB Hulk gotowy jest zarabiać 100 tyś funtów

tyle, że Zenit o ile się nie mylę dał za niego 55mln a to trochę za dużo :x
tyle, że Zenit o ile się nie mylę dał za niego 55mln a to trochę za dużo :x
29 maja 2013, 18:12 [cytuj]
Odejdzie Bentley, Gomes, Gallas, Hudd/Parker, Livermore, Naughton i już się kasa na jednego znajdzie.
Jak ktoś się zdecyduje zamienić BAE na co LB lepszego, to wystarczy dołożyć 5-7 milionów.
Poza tym Lewis & Levy mieli dać więcej kasy na transfery, więc coś się znajdzie. Szczególnie, że wcześniej raczej nie wydawaliśmy więcej niż dostaliśmy.
Jak chcecie ciekawy artykuł przeczytać, to proszę:
http://www.sportingnews.com/soccer/story/2013-05-29/clint-dempsey-tottenham-spurs
Przy okazji, jak ktoś się natknie przypadkiem na to:
http://www.101greatgoals.com/blog/leaked-pictures-are-these-ugly-kits-tottenhams-new-clobber-for-the-2013-14-season/?
To niech wie, że to nie będą nasze stroje. Ktoś sobie je zrobił dla rozrywki po prostu.
I jeszcze jedno. Jak wpiszecie Gareth Bale w google, to też wam na pierwszym zdjęciu w profilu wyskakuje Kenneth McEvoy?
Odejdzie Bentley, Gomes, Gallas, Hudd/Parker, Livermore, Naughton i już się kasa na jednego znajdzie.
Jak ktoś się zdecyduje zamienić BAE na co LB lepszego, to wystarczy dołożyć 5-7 milionów.
Poza tym Lewis & Levy mieli dać więcej kasy na transfery, więc coś się znajdzie. Szczególnie, że wcześniej raczej nie wydawaliśmy więcej niż dostaliśmy.
Jak chcecie ciekawy artykuł przeczytać, to proszę:
http://www.sportingnews.com/soccer/story/2013-05-29/clint-dempsey-tottenham-spurs
Przy okazji, jak ktoś się natknie przypadkiem na to:
http://www.101greatgoals.com/blog/leaked-pictures-are-these-ugly-kits-tottenhams-new-clobber-for-the-2013-14-season/?
To niech wie, że to nie będą nasze stroje. Ktoś sobie je zrobił dla rozrywki po prostu. :)
I jeszcze jedno. Jak wpiszecie Gareth Bale w google, to też wam na pierwszym zdjęciu w profilu wyskakuje Kenneth McEvoy?
LMAO
29 maja 2013, 19:59 [cytuj]
Dragler powiedział/a:
czytałem że nie będzie żadnego obrońcy w tym okienku dla Spurs. BAE zostaje
29 maja 2013, 20:12 [cytuj]
SpursFan09 powiedział/a:
a ja czytałem, że wytatuowane kobiety są bardziej chętne do jednorazowych wyskoków z obcymi facetami. Jaki z tego wniosek? Nie podniecać się tym co się czyta(bo to nie reguła) i nie stwierdzać, że BAE zostaje bo g....no wiemy kto zostaje a kto odchodzi
a ja czytałem, że wytatuowane kobiety są bardziej chętne do jednorazowych wyskoków z obcymi facetami. Jaki z tego wniosek? Nie podniecać się tym co się czyta(bo to nie reguła) i nie stwierdzać, że BAE zostaje bo g....no wiemy kto zostaje a kto odchodzi
29 maja 2013, 20:38 [cytuj]
Liverpool wzmacnia się przeciętniakami: Kolo Toure, który jakiś wybitny nie jest i prawdopodobnie Iago Aspas z Clety Vigo. Takie ich wzmocnienia mnie cieszą
Liverpool wzmacnia się przeciętniakami: Kolo Toure, który jakiś wybitny nie jest i prawdopodobnie Iago Aspas z Clety Vigo. Takie ich wzmocnienia mnie cieszą :)
29 maja 2013, 20:54 [cytuj]
a czy pomyślałbyś rok temu że michu może być wzmocnieniem którejś z drużyn premier league???
więc nie bądź pewny swoich myśli
a czy pomyślałbyś rok temu że michu może być wzmocnieniem którejś z drużyn premier league???
29 maja 2013, 21:08 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
dokładnie, nigdy nic nie wiadomo, po Lewandowskim raczej też się nie spodziewałem, że w finale LM zagra i będzie rozchwytywany przez największe kluby świata
dokładnie, nigdy nic nie wiadomo, po Lewandowskim raczej też się nie spodziewałem, że w finale LM zagra i będzie rozchwytywany przez największe kluby świata :)
29 maja 2013, 21:15 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
idąc tym tokiem to zostaje nam zlewać wszystkie infa do oficjalnego newsa. W sumie nie głupie ale czy będac kibicem konkretnej drużyny tak sie da?

no bo neutral to w sumie może obojętne to mieć
idąc tym tokiem to zostaje nam zlewać wszystkie infa do oficjalnego newsa. W sumie nie głupie ale czy będac kibicem konkretnej drużyny tak sie da? :| no bo neutral to w sumie może obojętne to mieć
29 maja 2013, 21:39 [cytuj]
Mr_Johny powiedział/a:
dokładnie, nigdy nic nie wiadomo, po Lewandowskim raczej też się nie spodziewałem, że w finale LM zagra i będzie rozchwytywany przez największe kluby świata
A on grał w tym finale?

Bo mnie się wydawało, że tylko koszulka po Wembley biegała
A on grał w tym finale? :blee: Bo mnie się wydawało, że tylko koszulka po Wembley biegała :D
Can't Smile Without You!!!
29 maja 2013, 21:49 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
A on grał w tym finale?

Bo mnie się wydawało, że tylko koszulka po Wembley biegała

no to może Piszczek Cię przekona? do Dortmundu trafił z wolnego transferu ze spadkowicza bundesligi, a wyłączył z meczu Ribery'iego czy wcześniej Ronaldo
no to może Piszczek Cię przekona? do Dortmundu trafił z wolnego transferu ze spadkowicza bundesligi, a wyłączył z meczu Ribery'iego czy wcześniej Ronaldo :P
29 maja 2013, 22:16 [cytuj]
I tu zgodzę się całkowicie!! Szanuję Piszcza (naturalnie nie za aferę meczową...) i uważam, że to jeden z najlepszych prawych obrońców w europie.
I tu zgodzę się całkowicie!! Szanuję Piszcza (naturalnie nie za aferę meczową...) i uważam, że to jeden z najlepszych prawych obrońców w europie
Can't Smile Without You!!!
29 maja 2013, 22:25 [cytuj]
http://www.meczyki.pl/image_upload/image/450_5777.png na poprawę humoru
http://www.meczyki.pl/image_upload/image/450_5777.png na poprawę humoru :P
Offence win games, defence wins titles