Forum dyskusyjne
29 maja 2013, 22:45 [cytuj]
Alex Pritchard to materiał na nowego Lukę Modrić-a -- wspomniecie moje słowa... nie sprzedawać ! wypożyczyć na pół roku i czekać..
Alex Pritchard to materiał na nowego Lukę Modrić-a -- wspomniecie moje słowa... nie sprzedawać ! wypożyczyć na pół roku i czekać
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
29 maja 2013, 22:48 [cytuj]
Ciekawe, czy jakby SAF był trenerem reprezentacji, to jakikolwiek dziennikarzyna uznałby, że słabe wyniki reprezentacji to wina trenera. ;D
Ciekawe, czy jakby SAF był trenerem reprezentacji, to jakikolwiek dziennikarzyna uznałby, że słabe wyniki reprezentacji to wina trenera. ;D
LMAO
29 maja 2013, 23:58 [cytuj]
Hughes ma jutro być ogłoszony nowym menago Stoke a więc już jest pierwszy kandydat do spadku w przyszłym sezonie. Jak taki gość może otrzymywać oferty pracy z premiere league?
Hughes ma jutro być ogłoszony nowym menago Stoke a więc już jest pierwszy kandydat do spadku w przyszłym sezonie. Jak taki gość może otrzymywać oferty pracy z premiere league?
30 maja 2013, 00:06 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
nawet nie wyobrażasz sobie jak miłość do trenera
potrafi kruszyć nie tylko kamienne serca ale i portfele bez dna. Dla AVB Hulk gotowy jest zarabiać 100 tyś funtów

nie wiem skąd Ty masz te informacje Jin ale jestem pewny w 99%, że sam to wymyśliłeś
nie wiem skąd Ty masz te informacje Jin ale jestem pewny w 99%, że sam to wymyśliłeś
30 maja 2013, 00:14 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
To była ironia. Nie wierzę w takie teksty, że ktoś idzie za trenerem, prosi o transfer request bo nie ma ulubionego trenera. Bullshit jakich mało. Idzie tam gdzie jest mamona.
To była ironia. Nie wierzę w takie teksty, że ktoś idzie za trenerem, prosi o transfer request bo nie ma ulubionego trenera. Bullshit jakich mało. Idzie tam gdzie jest mamona
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
30 maja 2013, 00:16 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Alex Pritchard to materiał na nowego Lukę Modrić-a -- wspomniecie moje słowa... nie sprzedawać ! wypożyczyć na pół roku i czekać
"coulibobulin" miał być nowym drogbą teraz to duża przesada tak o nim mówić więc nie podniecjamy się pritchardem
"coulibobulin" miał być nowym drogbą teraz to duża przesada tak o nim mówić więc nie podniecjamy się pritchardem
30 maja 2013, 00:19 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
To była ironia. Nie wierzę w takie teksty, że ktoś idzie za trenerem, prosi o transfer request bo nie ma ulubionego trenera. Bullshit jakich mało. Idzie tam gdzie jest mamona
Jezu już sie przestraszyłem że tak bredzisz

zwracam honor

.Dokładnie takie czasy.. hajs musi się zgadzać
Jezu już sie przestraszyłem że tak bredzisz :D zwracam honor ;).Dokładnie takie czasy.. hajs musi się zgadzać
30 maja 2013, 00:49 [cytuj]
Jedyny piłkarz, który nie pójdzie za mamoną to William Gallas. Nie pójdzie, bo nikt go nie zechce
Jedyny piłkarz, który nie pójdzie za mamoną to William Gallas. Nie pójdzie, bo nikt go nie zechce
30 maja 2013, 00:59 [cytuj]
Monaco kupiło Carvalho, a ten rusek jest skłonny wydawać kasę, więc może Gallas też z niego frajera zrobi. ;D
Krązą ploty, że AVB podpisze nowy kontrakt jak dostanie dyrektora technicznego. A Bale to tylko kwestia czasu.
Monaco kupiło Carvalho, a ten rusek jest skłonny wydawać kasę, więc może Gallas też z niego frajera zrobi. ;D
Krązą ploty, że AVB podpisze nowy kontrakt jak dostanie dyrektora technicznego. A Bale to tylko kwestia czasu
LMAO
30 maja 2013, 08:30 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Krązą ploty, że AVB podpisze nowy kontrakt jak dostanie dyrektora technicznego. A Bale to tylko kwestia czasu
Carvalho przeszedł na zasadzie wolnego transferu bo mu sie umowa w madrycie skonczyła
Carvalho przeszedł na zasadzie wolnego transferu bo mu sie umowa w madrycie skonczyła
30 maja 2013, 10:21 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=251523
bezczelny jest ten Perez
Hades powiedział/a:
A Bale to tylko kwestia czasu
Kwestia czasu jak przejdzie do Madrytu?
Kwestia czasu jak przejdzie do Madrytu?
30 maja 2013, 11:09 [cytuj]
After Gareth Bale's agent hinted yesterday that a summer switch to Real Madrid could be on the cards, The Sun reports that five clubs are willing to pay £80million to land the Tottenham star - Manchester United and City, Chelsea, Real Madrid and Paris Saint Germain.
by Rob Parrish 8:16 AM
Mydlana opera ma się coraz lepiej
After Gareth Bale's agent hinted yesterday that a summer switch to Real Madrid could be on the cards, The Sun reports that five clubs are willing to pay £80million to land the Tottenham star - Manchester United and City, Chelsea, Real Madrid and Paris Saint Germain.
by Rob Parrish 8:16 AM
Mydlana opera ma się coraz lepiej :P
Offence win games, defence wins titles
30 maja 2013, 11:13 [cytuj]
Monaco jak na razie kupuje tylko byłych zawodników porto swoją drogą : Rodriguez, Moutinho, Falcao, Carvahlo i zainteresowani Hulkiem

Żeby im się AVB też nie zachciało
Monaco jak na razie kupuje tylko byłych zawodników porto swoją drogą : Rodriguez, Moutinho, Falcao, Carvahlo i zainteresowani Hulkiem :P Żeby im się AVB też nie zachciało :P
30 maja 2013, 11:15 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Spokojnie, on ma być Alexem Pritchardem a nie Modriciem, dać mu czas i spokojnie do 1wszej drużyny podłączać, ale jest postęp bo wywiad z Nim na officjalnej jest.
Spokojnie, on ma być Alexem Pritchardem a nie Modriciem, dać mu czas i spokojnie do 1wszej drużyny podłączać, ale jest postęp bo wywiad z Nim na officjalnej jest
Offence win games, defence wins titles
30 maja 2013, 11:37 [cytuj]
O ile nic nieprzewidzianego się nie wydarzy, to Bale z nami zostanie, a do niedzieli Leandro będzie z nami.
O ile nic nieprzewidzianego się nie wydarzy, to Bale z nami zostanie, a do niedzieli Leandro będzie z nami
LMAO
30 maja 2013, 11:58 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=ih6yrmrNwmo&feature=player_embedded
Benteke brameczki
Belgia to ma teraz swoje złote pokolenie. Aż im zazdroszczę. Teraz raczej na MŚ razem z Chorwatami awansują
http://www.youtube.com/watch?v=ih6yrmrNwmo&feature=player_embedded
Benteke brameczki :]
Belgia to ma teraz swoje złote pokolenie. Aż im zazdroszczę. Teraz raczej na MŚ razem z Chorwatami awansują
30 maja 2013, 12:02 [cytuj]
http://www.tottenham24.pl/news/AgentTo-normalne-ze-Hulka-laczy-sie-z-Spurs-715
Chce go!!!!!
http://www.tottenham24.pl/news/AgentTo-normalne-ze-Hulka-laczy-sie-z-Spurs-715
Chce go!!!!!
30 maja 2013, 12:03 [cytuj]
Benteke w tym sezonie zaskoczył, świetny napastnik. Dla mnie to taki Henry z początku kariery w Arsenalu.
Benteke w tym sezonie zaskoczył, świetny napastnik. Dla mnie to taki Henry z początku kariery w Arsenalu
30 maja 2013, 12:17 [cytuj]
jak dasz 55mln i 200tys tygodniowo to Ci kupię
jak dasz 55mln i 200tys tygodniowo to Ci kupię :)
30 maja 2013, 12:31 [cytuj]
Bardzo wiarygodny news !! Też go chce!!

Bardzo wiarygodny news !! Też go chce!! :rotfl::wysmiewacz: