Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  136  137  138  139  140    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
30 maja 2013, 12:34 [cytuj]
Hades powiedział/a:
O ile nic nieprzewidzianego się nie wydarzy, to Bale z nami zostanie, a do niedzieli Leandro będzie z nami

Możesz zdradzić skąd czerpiesz te info?
Offence win games, defence wins titles
30 maja 2013, 12:37 [cytuj]
http://sport.wp.pl/kat,1744,title,Tottenham-chce-za-Balea-90-milionow,wid,15692287,wiadomosc.html
http://sport.wp.pl/kat,1744,title,Tottenham-chce-za-Balea-90-milionow,wid,15692287,wiadomosc.html
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
30 maja 2013, 12:38 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

nie ma żadnego INFO. Leandro nie będzie z nami i zajekurwabiście. LEANDRO OUT!
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
30 maja 2013, 12:47 [cytuj]
Hulk? A on przypadkiem do Zenita nie poszedł za kasą? Skoro tak to raczej nie mamy szans bo pod tym względem to niestety nie przodujemy w lidze. A po 2 co on pokazał? Nie pamiętam chyba za 55 mln przeszedł do Zenita, nie mamy do nich porównania. Chyba że przyjdzie na wypożyczenie :rotfl::rotfl:
Hulk? A on przypadkiem do Zenita nie poszedł za kasą? Skoro tak to raczej nie mamy szans bo pod tym względem to niestety nie przodujemy w lidze. A po 2 co on pokazał? Nie pamiętam chyba za 55 mln przeszedł do Zenita, nie mamy do nich porównania. Chyba że przyjdzie na wypożyczenie :rotfl::rotfl:
30 maja 2013, 12:50 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Miłe podejście :P Lepszy Damiao w garści ;) Chociaż wolałbym Lukaku, bądź jak to napisał kolega scottparker Chcę go!!! Ale jeśli prezes chce no to co zrobisz?
Nawet jedyny prawdziwy Ronaldo powiedział że to najlepsza 9 na tą chwilę w Brazylii. Nasi go na siłkę wezmą, zrobią z Niego Hulka i obrona sama wbiję piłkę do bramki swej :wysmiewacz:
Miłe podejście :P Lepszy Damiao w garści ;) Chociaż wolałbym Lukaku, bądź jak to napisał kolega scottparker Chcę go!!! Ale jeśli prezes chce no to co zrobisz? Nawet jedyny prawdziwy Ronaldo powiedział że to najlepsza 9 na tą chwilę w Brazylii. Nasi go na siłkę wezmą, zrobią z Niego Hulka i obrona sama wbiję piłkę do bramki swej :wysmiewacz:
30 maja 2013, 12:52 [cytuj]
haha, Damiao jedną noga w Tottenhamie / Damiao nie dołączy do Tottenhamu. Jak ja kocham te okienka transferowe. Zdecydujcie się co dodajecie :skromny:
haha, Damiao jedną noga w Tottenhamie / Damiao nie dołączy do Tottenhamu. Jak ja kocham te okienka transferowe. Zdecydujcie się co dodajecie :skromny:
30 maja 2013, 13:04 [cytuj]
Dla tych co się napalili na Hulka, statystki z Ligi Rosyjskie http://www.transfermarkt.pl/pl/hulk/profil/spieler_80562.html

Czyżby Volga, Rostov, i inne zespoły nie grzeszące siłą miały takich obrońców i bramkarzy? Nie mówiąc o zespołąch silniejszych. 55 mln Euro i 7 bramek w lidze. Prawie 8 mln za bramke ;p
Dla tych co się napalili na Hulka, statystki z Ligi Rosyjskiej http://www.transfermarkt.pl/pl/hulk/profil/spieler_80562.html Czyżby Volga, Rostov, i inne zespoły nie grzeszące siłą miały takich obrońców i bramkarzy? Nie mówiąc o zespołąch silniejszych. 55 mln Euro i 7 bramek w lidze. Prawie 8 mln za bramke ;p
30 maja 2013, 13:05 [cytuj]
SpursFan09 powiedział/a:

Za krótko żyjesz w tym świecie. Przed ogłoszeniem transferu większość zaprzecza. Nic już nie jest tak proste jak za czasów HR :P
Za krótko żyjesz w tym świecie. Przed ogłoszeniem transferu większość zaprzecza. Nic już nie jest tak proste jak za czasów HR :P
30 maja 2013, 13:12 [cytuj]
Skoro Perez głosi wszem i wobec że Ronaldo jest warty miliard euro i to być może będzie jeszcze za mało , to powinniśmy to wykorzystać przeciwko temu gburowi i powiedzieć ze Bale jest warty jedynie połowe Ronaldo ;)
Skoro Perez głosi wszem i wobec że Ronaldo jest warty miliard euro i to być może będzie jeszcze za mało , to powinniśmy to wykorzystać przeciwko temu gburowi i powiedzieć ze Bale jest warty jedynie połowe Ronaldo ;)
30 maja 2013, 13:13 [cytuj]
A tu polem przeczytać komentarze na temat Schurrle w CF http://www.chelsealive.pl/n-33541-bayer-dogadany-z-chelsea-ws-schurrle.php w dupach im sie poprzewracało...
A tu polem przeczytać komentarze na temat Schurrle w CFC http://www.chelsealive.pl/n-33541-bayer-dogadany-z-chelsea-ws-schurrle.php w dupach im sie poprzewracało
30 maja 2013, 13:30 [cytuj]
jin_tae - http://sport.wp.pl/kat,1744,title,Tottenham-chce-za-Balea-90-milionow,wid,15692287,wiadomosc.html -- Poczytajcie komentarze :rotfl:
30 maja 2013, 13:40 [cytuj]

Z dupy :)
Z dupy :)
30 maja 2013, 13:52 [cytuj]
Powiedzcie mi proszę, na jakiej zasadzie AS Monaco zaczęło się już zbroić skoro okienko transferowe jeszcze się nie zaczęło?
Powiedzcie mi proszę, na jakiej zasadzie AS Monaco zaczęło się już zbroić skoro okienko transferowe jeszcze się nie zaczęło?
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
30 maja 2013, 13:57 [cytuj]
Lotar powiedział/a:

Bo transfery można "zaklepać" już wcześniej tyle, że sfinalizowane będą 1.06 o ile się nie mylę :)
Bo transfery można "zaklepać" już wcześniej tyle, że sfinalizowane będą 1.06 o ile się nie mylę :)
30 maja 2013, 14:17 [cytuj]

Wyczucie. ;) A tak serio, kilka źródeł tak mówi. W sensie Leandro może do nas dołączyć nawet przed meczem Anglia - Brazylia(niedziela). No i z Sandro miał też sobie pogadać.
A Bale to loteria. Ktoś musiałby docisnąć niezłą kasę za niego.
Wyczucie. ;) A tak serio, kilka źródeł tak mówi. W sensie Leandro może do nas dołączyć nawet przed meczem Anglia - Brazylia(niedziela). No i z Sandro miał też sobie pogadać. A Bale to loteria. Ktoś musiałby docisnąć niezłą kasę za niego
LMAO
30 maja 2013, 14:19 [cytuj]

To akurat racja, nie będę ukrywał że dopiero 3 okienko transferowe które będę śledził bo wcześniej że tak powiem nie miałem dostepu do tak szerokiego zasobu informacji na ten temat ;| ale momentami jest to męczące
To akurat racja, nie będę ukrywał że dopiero 3 okienko transferowe które będę śledził bo wcześniej że tak powiem nie miałem dostepu do tak szerokiego zasobu informacji na ten temat ;| ale momentami jest to męczące
30 maja 2013, 15:47 [cytuj]
Tottenham has officially bid for Roma's Pjanjc, according to Sky Italy.

Hmm... Jeśli to prawda to bardzo dziwny ruch transferowy bo to nasza chyba najmocniej (i najliczniej) obsadzona pozycja obecnie. Mamy tam Bale, Gylfiego, Dempseya, Holtby, a w razie potrzeby może też zagrać Dembele.
Tottenham has officially bid for Roma's Pjanjc, according to Sky Italy. Hmm... Jeśli to prawda to bardzo dziwny ruch transferowy bo to nasza chyba najmocniej (i najliczniej) obsadzona pozycja obecnie. Mamy tam Bale, Gylfiego, Dempseya, Holtby, a w razie potrzeby może też zagrać Dembele
30 maja 2013, 16:37 [cytuj]
To nie oni pisali, że Snejider do nas przyjdzie w zeszłe lato?
Ja myślę, że jakbyśmy grali 4-3-3 Pjanić byłby dobry. Bale na prawo i trójka w środku - Sandro, Pjanić, Dembele. To by było to.
A Dempsey mówił kiedyś, że woli grać na lewej stronie.
To nie oni pisali, że Snejider do nas przyjdzie w zeszłe lato? Ja myślę, że jakbyśmy grali 4-3-3 Pjanić byłby dobry. Bale na prawo i trójka w środku - Sandro, Pjanić, Dembele. To by było to. A Dempsey mówił kiedyś, że woli grać na lewej stronie
LMAO
30 maja 2013, 18:01 [cytuj]
Jeśli się nie mylę to Pjanić jest rozgrywającym a nie ofensywnym pomocnikiem. Wreszcie łączą nas z kimś kto będzie mógł rywalizować o pozycje w składzie z Dembele, poza atakiem to najsłabiej obsadzona pozycja w naszym klubie ,dlatego jestem zwolennikiem tego transferu.
Jeśli się nie mylę to Pjanić jest rozgrywającym a nie ofensywnym pomocnikiem. Wreszcie łączą nas z kimś kto będzie mógł rywalizować o pozycje w składzie z Dembele, poza atakiem to najsłabiej obsadzona pozycja w naszym klubie ,dlatego jestem zwolennikiem tego transferu
30 maja 2013, 19:14 [cytuj]
http://www.tottenham.com.pl/news/Atsu-nie-przedluzy-kontraktu-z-FC-Porto-Szansa-dla-Spurs-3241
co wy na to ? :D
http://www.tottenham.com.pl/news/Atsu-nie-przedluzy-kontraktu-z-FC-Porto-Szansa-dla-Spurs-3241 co wy na to ? :D
|<  <<  <  136  137  138  139  140    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 19 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się