Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  12  13  14  15  16    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
11 lutego 2013, 18:12 [cytuj]
Mam nadzieję, że nie odejdzie ale nie lubię tych madryckich podżegaczy którzy tylko mu w głowie mieszają.
Mam nadzieję, że nie odejdzie ale nie lubię tych madryckich podżegaczy którzy tylko mu w głowie mieszają
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
11 lutego 2013, 18:14 [cytuj]

No przecież już prawie całe dwa tygodnie od zamknięcia zimowego okienka, więc to i tak dziwne, że tak długo wytrzymali :D
No przecież już prawie całe dwa tygodnie od zamknięcia zimowego okienka, więc to i tak dziwne, że tak długo wytrzymali :D
Can't Smile Without You!!!
11 lutego 2013, 19:42 [cytuj]
To tylko Levy podnosi cenę Bale'a.
To tylko Levy podnosi cenę Bale'a
LMAO
11 lutego 2013, 20:04 [cytuj]
Gareth sam najlepiej widuje swoją cenę do góry a nie levy.
Gareth sam najlepiej widuje swoją cenę do góry a nie levy
11 lutego 2013, 20:29 [cytuj]
musimy wejść do LM :tak:
musimy wejść do LM :tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
11 lutego 2013, 20:36 [cytuj]
nsport - daje w czw Tott- OL !!:luzik:
nsport - daje w czw Tott- OL !!:luzik:
11 lutego 2013, 20:49 [cytuj]
Steve Clark w jakimś tam wywiadzie zapytany o Liverpool stwierdził, że drużyna z Anfield gra najlepszy futbol w Premier League. Hm, skoro EPL to ponoć najlepsza liga świata, tzn, że Liverpool gra najlepszy futbol na świecie? :mysli:
Steve Clark w jakimś tam wywiadzie zapytany o Liverpool stwierdził, że drużyna z Anfield gra najlepszy futbol w Premier League. Hm, skoro EPL to ponoć najlepsza liga świata, tzn, że Liverpool gra najlepszy futbol na świecie? :mysli:
11 lutego 2013, 20:53 [cytuj]
Chodziło pewnie o najbardziej widowiskową piłkę, rok temu to samo o nas powiedział SAF. I raczej nie miał na myśli, że gramy najlepiej na świecie :)
Chodziło pewnie o najbardziej widowiskową piłkę, rok temu to samo o nas powiedział SAF. I raczej nie miał na myśli, że gramy najlepiej na świecie :)
11 lutego 2013, 20:54 [cytuj]
Widowiskowe w grze Liverpoolu w tym sezonie to chyba tylko "parady" Reiny ;P
Widowiskowe w grze Liverpoolu w tym sezonie to chyba tylko "parady" Reiny ;P
11 lutego 2013, 22:04 [cytuj]
Nie wiem jak można zachwycać się drużynami grającymi "tiki-take" milion bezsensownych podań w szerz boiska. Nie lubię oglądać takich drużyn i chciałbym żeby trend na naśladowanie Farsy jak najszybciej się skończył
Nie wiem jak można zachwycać się drużynami grającymi "tiki-take" milion bezsensownych podań w szerz boiska. Nie lubię oglądać takich drużyn i chciałbym żeby trend na naśladowanie Farsy jak najszybciej się skończył
11 lutego 2013, 22:33 [cytuj]
Odnośnie czego takie przemyślenia? ;p

Podkupmy Lukaku Cwelsom...
Odnośnie czego takie przemyślenia? ;p Podkupmy Lukaku Cwelsom
11 lutego 2013, 22:52 [cytuj]
Caps powiedział/a:
Odnośnie czego takie przemyślenia? ;p

Podkupmy Lukaku Cwelsom

No faktycznie jest dobry. Podoba mi się, taki typowy snajper i jeszcze w obronie pracuje. Krótko mówiąc: TUR.
No faktycznie jest dobry. Podoba mi się, taki typowy snajper i jeszcze w obronie pracuje. Krótko mówiąc: TUR
11 lutego 2013, 22:55 [cytuj]
Z Fostera też niezły kozak dzisiaj był
Z Fostera też niezły kozak dzisiaj był
11 lutego 2013, 23:01 [cytuj]
Onio11 powiedział/a:

Jak masz milion podań to drużyna przeciwna ma zero podań. W związku z tym nie stwarza zagrożenia - prosta arytmetyka jakby to Szczęka powiedział. Mi osobiście podoba się gra FCB ponieważ gradują powoli widowisko. Zaczyna się powoli a potem akcja z nieba. W końcu nie każdemu musi się to podobać.
Poza tym jakby to były bezsensowne podania to Barca by nie wygrywała - fakt!
Jak masz milion podań to drużyna przeciwna ma zero podań. W związku z tym nie stwarza zagrożenia - prosta arytmetyka jakby to Szczęka powiedział. Mi osobiście podoba się gra FCB ponieważ gradują powoli widowisko. Zaczyna się powoli a potem akcja z nieba. W końcu nie każdemu musi się to podobać. Poza tym jakby to były bezsensowne podania to Barca by nie wygrywała - fakt!
11 lutego 2013, 23:13 [cytuj]
Lukaku - do Tott - takiego news-a powinniśmy widzieć 30 stycznia:mysli:
11 lutego 2013, 23:21 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Chyba nawet Harry nie pomoże :lezkawoku:
Kondolencje dla Taty :zly:
Chyba nawet Harry nie pomoże :lezkawoku: Kondolencje dla Taty :zly:
12 lutego 2013, 00:06 [cytuj]
trzaskal
Trzeba przyznać że Tiki-taka w wykonaniu Barcelony jest bardzo skuteczna co pokazują ich wyniki ale ja wolę obejrzeć taki typowy mecz ligi angielskiej, szybkie tempo ,rajdy skrzydłowych ,dośrodkowania, akcje przenoszące się z pod jednego pola karnego pod drugie. W meczach Barcelony zbyt często nie ogląda się takich sytuacji. Ich styl mnie po postu nudzi
trzaskal Trzeba przyznać że Tiki-taka w wykonaniu Barcelony jest bardzo skuteczna co pokazują ich wyniki ale ja wolę obejrzeć taki typowy mecz ligi angielskiej, szybkie tempo ,rajdy skrzydłowych ,dośrodkowania, akcje przenoszące się z pod jednego pola karnego pod drugie. W meczach Barcelony zbyt często nie ogląda się takich sytuacji. Ich styl mnie po postu nudzi
12 lutego 2013, 00:08 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Chyba nawet Harry nie pomoże :lezkawoku:
Kondolencje dla Taty :zly:

Nie wiedziałem Rafo, że Ty Black_Jack.....:D
Nie wiedziałem Rafo, że Ty Black_Jack.....:D
12 lutego 2013, 00:18 [cytuj]
Onio11 powiedział/a:
trzaskal
Trzeba przyznać że Tiki-taka w wykonaniu Barcelony jest bardzo skuteczna co pokazują ich wyniki ale ja wolę obejrzeć taki typowy mecz ligi angielskiej, szybkie tempo ,rajdy skrzydłowych ,dośrodkowania, akcje przenoszące się z pod jednego pola karnego pod drugie. W meczach Barcelony zbyt często nie ogląda się takich sytuacji. Ich styl mnie po postu nudzi

Dlatego napisałem, że jest to kwestia "SMAKU" piłkarskiego. :pies:
Dlatego napisałem, że jest to kwestia "SMAKU" piłkarskiego. :pies:
12 lutego 2013, 00:24 [cytuj]
Po dzisiejszym meczu odpadam nam rywal z walki o LM (do dzisiaj jeszcze sadziłem, że Liverpool może być dla nas zagrożeniem). Zostają City, Chelsea, Arsenal i Everton. Jest dobrze ;)
Po dzisiejszym meczu odpadam nam rywal z walki o LM (do dzisiaj jeszcze sadziłem, że Liverpool może być dla nas zagrożeniem). Zostają City, Chelsea, Arsenal i Everton. Jest dobrze ;)
|<  <<  <  12  13  14  15  16    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 21 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się