Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  141  142  143  144  145    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
5 czerwca 2013, 18:06 [cytuj]
Pewnie jako jedni z ostatnich, ale tym razem mają być wcześniej.
Mam nadzieję, że nie odjebią nam drugiego Liverpool'u. :D
Pewnie jako jedni z ostatnich, ale tym razem mają być wcześniej. Mam nadzieję, że nie odjebią nam drugiego Liverpool'u. :D
LMAO
5 czerwca 2013, 18:41 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Pewnie jako jedni z ostatnich, ale tym razem mają być wcześniej.
Mam nadzieję, że nie odjebią nam drugiego Liverpool'u. :D
masakra te ich stroje ;o wyglądają w nich jak przybysze z kosmosu :D
masakra te ich stroje ;o wyglądają w nich jak przybysze z kosmosu :D
5 czerwca 2013, 18:44 [cytuj]
Franco Baldini zrezygnował z pracy w Romie... No to Panowie, kiedy witamy nowego Dyrektora Sportowego/Technicznego na WHL? :blee:
Franco Baldini zrezygnował z pracy w Romie... No to Panowie, kiedy witamy nowego Dyrektora Sportowego/Technicznego na WHL? :blee:
Can't Smile Without You!!!
5 czerwca 2013, 20:39 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

Oby jak najszybciej. :cwaniak:
Zobaczycie. Zaraz potem AVB podpisze nowy kontrakt i będziemy śmigać. :)
Oby jak najszybciej. :cwaniak: Zobaczycie. Zaraz potem AVB podpisze nowy kontrakt i będziemy śmigać. :)
LMAO
5 czerwca 2013, 21:32 [cytuj]
Hades powiedział/a:

Obyś miał rację Hades, obyś miał rację...
Obyś miał rację Hades, obyś miał rację
5 czerwca 2013, 21:36 [cytuj]
Hades powiedział/a:

Polecam na ochłodzenie głowy http://www.asroma.pl/news/OFICJALNIE-Franco-Baldini-odchodzi-4512 Ale jak będzie tak fajnie jak mówisz to zapraszam.
Polecam na ochłodzenie głowy: http://www.asroma.pl/news/OFICJALNIE-Franco-Baldini-odchodzi-4512 Ale jak będzie tak fajnie jak mówisz to zapraszam
Offence win games, defence wins titles
5 czerwca 2013, 21:43 [cytuj]
zobaczymy czy do nas przyjdzie - :mysli:
zobaczymy czy do nas przyjdzie - :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
5 czerwca 2013, 22:08 [cytuj]
Ah komentarze Kibiców Romy nie napawają optymizmem..

Jak to jest że zapłaciliśmy 3 miliony za Fryersa i chyba zagrał tylko raz, jeśli nie w ogóle? W następnym sezonie powinien grać częsciej, po co 3 miliony tracić żeby grał tylko w U21?
Ah komentarze Kibiców Romy nie napawają optymizmem.. Jak to jest że zapłaciliśmy 3 miliony za Fryersa i chyba zagrał tylko raz, jeśli nie w ogóle? W następnym sezonie powinien grać częsciej, po co 3 miliony tracić żeby grał tylko w U21?
To dare is to do.
5 czerwca 2013, 22:43 [cytuj]
saikor powiedział/a:

Jak to jest że zapłaciliśmy 3 miliony za Fryersa i chyba zagrał tylko raz, jeśli nie w ogóle? W następnym sezonie powinien grać częsciej, po co 3 miliony tracić żeby grał tylko w U21?

Grał tylko w u21 a widziałeś jak gra? po tym co pokazał w finale to ogólnie lipa i 3 mln w błocko a on nie ma 15-17 tylko koło 20 a w tym wieku powinien grać lepiej, patrz Vejlkovic dla mnie on powinien szybciej wbić do 1wszej niż Zeki.
Grał tylko w u21 a widziałeś jak gra? po tym co pokazał w finale to ogólnie lipa i 3 mln w błocko a on nie ma 15-17 tylko koło 20 a w tym wieku powinien grać lepiej, patrz Vejlkovic dla mnie on powinien szybciej wbić do 1wszej niż Zeki
Offence win games, defence wins titles
5 czerwca 2013, 23:44 [cytuj]
Wlasnie na BBC HD leci program o powstaniu premier ligue, zainteresowanym polecam. Zwlaszcza ze nasz klub maczal w tym palce
Wlasnie na BBC HD leci program o powstaniu premier ligue, zainteresowanym polecam. Zwlaszcza ze nasz klub maczal w tym palce
6 czerwca 2013, 00:09 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Polecam na ochłodzenie głowy http://www.asroma.pl/news/OFICJALNIE-Franco-Baldini-odchodzi-4512 Ale jak będzie tak fajnie jak mówisz to zapraszam

W Romie głównym problemem był trener. Tutaj już nie musi wybierać nowego. Poza tym nie dostanie wolnej ręki we wszystkim. Znamy Levy'ego i wydaje mi się, że wszystko dobrze się skończy. Zresztą, AVB też kibice Chelsea praktycznie nienawidzili. :)

BT http://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/944667_178995048925841_348444851_n.jpg

I bonus:
http://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/600602_186313848193961_997973306_n.jpg
W Romie głównym problemem był trener. Tutaj już nie musi wybierać nowego. Poza tym nie dostanie wolnej ręki we wszystkim. Znamy Levy'ego i wydaje mi się, że wszystko dobrze się skończy. Zresztą, AVB też kibice Chelsea praktycznie nienawidzili. :) BTW http://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/944667_178995048925841_348444851_n.jpg I bonus: http://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/600602_186313848193961_997973306_n.jpg
LMAO
6 czerwca 2013, 18:30 [cytuj]
Problemem był trener (którego zresztą sam ściągnął!!!), ale nie tylko. Ostatnie transfery Baldiniego do klubu to raczej czarna rozpacz. Ja wiem, że potrafił kiedyś sprowadzić młodego Zanettiego czy też Cassano, ale KIEDY TO BYŁO :bezradny:. Jak zacznie u nas przeprowadzać takie "transakcje", jak ostatnimi czasy w Rzymie, to będziecie chcieli go gonić jeszcze szybciej niż Comolliego...

Naturalnie, obym się mylił i oby okazał się on cudownym strzałem w "10" :milczek:
Problemem był trener (którego zresztą sam ściągnął!!!), ale nie tylko. Ostatnie transfery Baldiniego do klubu to raczej czarna rozpacz. Ja wiem, że potrafił kiedyś sprowadzić młodego Zanettiego czy też Cassano, ale KIEDY TO BYŁO :bezradny:. Jak zacznie u nas przeprowadzać takie "transakcje", jak ostatnimi czasy w Rzymie, to będziecie chcieli go gonić jeszcze szybciej niż Comolliego... Naturalnie, obym się mylił i oby okazał się on cudownym strzałem w "10" :milczek:
6 czerwca 2013, 19:45 [cytuj]
mam nadzieje, że będzie to DYREKTOR TECHNICZNY ... czyli jeśli AVB ustawi na kogoś celownik - ten "stanie na huju" żeby piłkarz był u nas -- tyle:ok:
mam nadzieje, że będzie to DYREKTOR TECHNICZNY ... czyli jeśli AVB ustawi na kogoś celownik - ten "stanie na huju" żeby piłkarz był u nas -- tyle:ok:
6 czerwca 2013, 19:51 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

czy właśnie nie powinno być tak że to trener decyduje kto jest mu potrzebny do składu a Dyrektor zajmuje się jego transferem???
czy właśnie nie powinno być tak że to trener decyduje kto jest mu potrzebny do składu a Dyrektor zajmuje się jego transferem???
6 czerwca 2013, 21:22 [cytuj]
"czy właśnie nie powinno być tak że to trener decyduje kto jest mu potrzebny do składu a Dyrektor zajmuje się jego transferem???"

chyba nie zawsze tak jest
"czy właśnie nie powinno być tak że to trener decyduje kto jest mu potrzebny do składu a Dyrektor zajmuje się jego transferem???" chyba nie zawsze tak jest
6 czerwca 2013, 21:23 [cytuj]
Holandia - Holtby 2:0;(
6 czerwca 2013, 21:50 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:

W klubach gdzie nie ma dyrektora transfery robi prezes, w klubach gdzie prezes chce mieć władzę to on wybiera potencjalne transfery i przedstawia je trenerowi.

To nie będzie dyrektor techniczny tylko sportowy. Będzie zatrudniał nie tylko piłkarzy ale i inny staff(scoutów etc), organizował sparingi, promocje etc.
W klubach gdzie nie ma dyrektora transfery robi prezes, w klubach gdzie prezes chce mieć władzę to on wybiera potencjalne transfery i przedstawia je trenerowi. To nie będzie dyrektor techniczny tylko sportowy. Będzie zatrudniał nie tylko piłkarzy ale i inny staff(scoutów etc), organizował sparingi, promocje etc
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
6 czerwca 2013, 23:05 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Dosłownie. Holtby ich sam pociągnął w górę. ;)

Co do Baldiniego, to trenera spierdolił, ale transfery miał świetne. Są też inne głosy niż te polskich fanów, które mówią, że zwolnienie go to był ogromny błąd.
Dosłownie. Holtby ich sam pociągnął w górę. ;) Co do Baldiniego, to trenera spierdolił, ale transfery miał świetne. Są też inne głosy niż te polskich fanów, które mówią, że zwolnienie go to był ogromny błąd
LMAO
7 czerwca 2013, 08:01 [cytuj]
Holtby piękny mecz z Holandią :brawo:
szkoda, że przegrali 2-3;|
Holtby piękny mecz z Holandią :brawo: szkoda, że przegrali 2-3;|
7 czerwca 2013, 08:45 [cytuj]
Mecze ME u 21 w tv lecą czy nie?
Mecze ME u 21 w tv lecą czy nie?
|<  <<  <  141  142  143  144  145    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 31 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się