7 czerwca 2013, 22:21 [cytuj]
Belgia na mistrzostwach świata, ci to mają pakę- Już wiem komu będę kibicował w przyszłe lato
Belgia na mistrzostwach świata, ci to mają pakę- Już wiem komu będę kibicował w przyszłe lato :P
Offence win games, defence wins titles
7 czerwca 2013, 22:25 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Belgia na mistrzostwach świata, ci to mają pakę- Już wiem komu będę kibicował w przyszłe lato

:brawo:
8 czerwca 2013, 11:20 [cytuj]
Tak, jeszcze jakbyśmy zakupili Benteke albo Mirallas-a to cała Spursmania będzie za Belgią
Tak, jeszcze jakbyśmy zakupili Benteke albo Mirallas-a to cała Spursmania będzie za Belgią:tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
8 czerwca 2013, 11:23 [cytuj]
"http://allegro.pl/tottenham-hotspur-home-koszulka-wlasny-nadruk-l-i3299352178.html
chłopaki co o tym sądzicie? może to być dobre jakościowo? czy raczej jebać ten biznes i nie kupować ?"
--
miałem taką koszulkę, bardzo dobra jakość, polecam ... oczywiście, lepiej byłoby wydać kasę w sklepie klubowym, ale jako alternatywa OK
"http://allegro.pl/tottenham-hotspur-home-koszulka-wlasny-nadruk-l-i3299352178.html
chłopaki co o tym sądzicie? może to być dobre jakościowo? czy raczej jebać ten biznes i nie kupować ?"
--
miałem taką koszulkę, bardzo dobra jakość, polecam ... oczywiście, lepiej byłoby wydać kasę w sklepie klubowym, ale jako alternatywa OK:ok:
8 czerwca 2013, 11:34 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
--
miałem taką koszulkę, bardzo dobra jakość, polecam ... oczywiście, lepiej byłoby wydać kasę w sklepie klubowym, ale jako alternatywa OK

Rafo TY? Legalizujesz tu podróbki? A co z kasą na GB11?
Rafo TY? Legalizujesz tu podróbki? A co z kasą na GB11? :]
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
8 czerwca 2013, 12:51 [cytuj]
nie legalizuje - zachęcam do oryginału ... ale jak ktoś nie ma budżetu, a chce pokazać światu, że utożsamia się z takim to a takim klubem to nawet "logo z prasowarki" za 15 zł jest OK
nie legalizuje - zachęcam do oryginału ... ale jak ktoś nie ma budżetu, a chce pokazać światu, że utożsamia się z takim to a takim klubem to nawet "logo z prasowarki" za 15 zł jest OK:ok:
8 czerwca 2013, 12:52 [cytuj]
z prasowanki ... sorry
z prasowanki ... sorry
8 czerwca 2013, 16:36 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Co do Baldiniego, to trenera spierdolił, ale transfery miał świetne. Są też inne głosy niż te polskich fanów, które mówią, że zwolnienie go to był ogromny błąd
Uwierz mi na słowo, że nie czytam polskich fanów Romy...
Uwierz mi na słowo, że nie czytam polskich fanów Romy
Can't Smile Without You!!!