Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  142  143  144  145  146    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
7 czerwca 2013, 09:30 [cytuj]
lecą ale nie wszystkie
lecą ale nie wszystkie
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
7 czerwca 2013, 10:38 [cytuj]
możesz zapodać na jakim kanale?
możesz zapodać na jakim kanale?
7 czerwca 2013, 16:06 [cytuj]
niemiecki - sport1
niemiecki - sport1
7 czerwca 2013, 16:17 [cytuj]
Oficjalnie: 10 sierpnia, tydzień przed startem Premier League, gramy mecz towarzyski z Espanyolem na WHL.
Oficjalnie: 10 sierpnia, tydzień przed startem Premier League, gramy mecz towarzyski z Espanyolem na WHL
7 czerwca 2013, 16:24 [cytuj]
http://allegro.pl/tottenham-hotspur-home-koszulka-wlasny-nadruk-l-i3299352178.html

chłopaki co o tym sądzicie? może to być dobre jakościowo? czy raczej jebać ten biznes i nie kupować :D ?
http://allegro.pl/tottenham-hotspur-home-koszulka-wlasny-nadruk-l-i3299352178.html chłopaki co o tym sądzicie? może to być dobre jakościowo? czy raczej jebać ten biznes i nie kupować :D ?
7 czerwca 2013, 16:51 [cytuj]
Wydaje mi się że będzie dobre :) znajomy kupował koszulkę na podobnej aukcji i jest zadowolony, także z Tajlandii
Wydaje mi się że będzie dobre :) znajomy kupował koszulkę na podobnej aukcji i jest zadowolony, także z Tajlandii
7 czerwca 2013, 20:47 [cytuj]
Jeśli ktoś ma link do meczu Belgii z Serbią to będę wdzięczny.
Jeśli ktoś ma link do meczu Belgii z Serbią to będę wdzięczny
Together we are strong
7 czerwca 2013, 21:01 [cytuj]
Booooże co za gamonie w tej reprezentacji -.-
Booooże co za gamonie w tej reprezentacji -.-
7 czerwca 2013, 21:24 [cytuj]
smacke powiedział/a:
http://allegro.pl/tottenham-hotspur-home-koszulka-wlasny-nadruk-l-i3299352178.html

chłopaki co o tym sądzicie? może to być dobre jakościowo? czy raczej jebać ten biznes i nie kupować :D ?

Raczej wspomóc nasz klub i kupić oryginał.
Raczej wspomóc nasz klub i kupić oryginał
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
7 czerwca 2013, 21:46 [cytuj]
Radzio, nie wiem czy wiesz, ale na youtubie są streamy:
www.youtube.com/qualifiers2014
Radzio, nie wiem czy wiesz, ale na youtubie są streamy: www.youtube.com/qualifiers2014
LMAO
7 czerwca 2013, 22:05 [cytuj]
Nie wiem czy się śmiać czy płakać :bezradny:
Nie wiem czy się śmiać czy płakać :bezradny:
7 czerwca 2013, 22:07 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Radzio, nie wiem czy wiesz, ale na youtubie są streamy:
www.youtube.com/qualifiers2014[/quote]

O kurde, nie wiedziałem. Wielkie dzięki Hades! :kwiatek:
O kurde, nie wiedziałem. Wielkie dzięki Hades! :kwiatek:
Together we are strong
7 czerwca 2013, 22:21 [cytuj]
Belgia na mistrzostwach świata, ci to mają pakę- Już wiem komu będę kibicował w przyszłe lato :P
Belgia na mistrzostwach świata, ci to mają pakę- Już wiem komu będę kibicował w przyszłe lato :P
Offence win games, defence wins titles
7 czerwca 2013, 22:25 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

:brawo:
:brawo:
8 czerwca 2013, 11:20 [cytuj]
Tak, jeszcze jakbyśmy zakupili Benteke albo Mirallas-a to cała Spursmania będzie za Belgią:tak:
Tak, jeszcze jakbyśmy zakupili Benteke albo Mirallas-a to cała Spursmania będzie za Belgią:tak:
8 czerwca 2013, 11:23 [cytuj]
"http://allegro.pl/tottenham-hotspur-home-koszulka-wlasny-nadruk-l-i3299352178.html

chłopaki co o tym sądzicie? może to być dobre jakościowo? czy raczej jebać ten biznes i nie kupować ?"

--
miałem taką koszulkę, bardzo dobra jakość, polecam ... oczywiście, lepiej byłoby wydać kasę w sklepie klubowym, ale jako alternatywa OK:ok:
"http://allegro.pl/tottenham-hotspur-home-koszulka-wlasny-nadruk-l-i3299352178.html chłopaki co o tym sądzicie? może to być dobre jakościowo? czy raczej jebać ten biznes i nie kupować ?" -- miałem taką koszulkę, bardzo dobra jakość, polecam ... oczywiście, lepiej byłoby wydać kasę w sklepie klubowym, ale jako alternatywa OK:ok:
8 czerwca 2013, 11:34 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

chłopaki co o tym sądzicie? może to być dobre jakościowo? czy raczej jebać ten biznes i nie kupować ?"

--
miałem taką koszulkę, bardzo dobra jakość, polecam ... oczywiście, lepiej byłoby wydać kasę w sklepie klubowym, ale jako alternatywa OK:ok:

Rafo TY? Legalizujesz tu podróbki? A co z kasą na GB11? :]
Rafo TY? Legalizujesz tu podróbki? A co z kasą na GB11? :]
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
8 czerwca 2013, 12:51 [cytuj]
nie legalizuje - zachęcam do oryginału ... ale jak ktoś nie ma budżetu, a chce pokazać światu, że utożsamia się z takim to a takim klubem to nawet "logo z prasowarki" za 15 zł jest OK:ok:
nie legalizuje - zachęcam do oryginału ... ale jak ktoś nie ma budżetu, a chce pokazać światu, że utożsamia się z takim to a takim klubem to nawet "logo z prasowarki" za 15 zł jest OK:ok:
8 czerwca 2013, 12:52 [cytuj]
z prasowanki ... sorry
z prasowanki ... sorry
8 czerwca 2013, 16:36 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Co do Baldiniego, to trenera spierdolił, ale transfery miał świetne. Są też inne głosy niż te polskich fanów, które mówią, że zwolnienie go to był ogromny błąd

Uwierz mi na słowo, że nie czytam polskich fanów Romy...
Uwierz mi na słowo, że nie czytam polskich fanów Romy
Can't Smile Without You!!!
|<  <<  <  142  143  144  145  146    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 75 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się