Forum dyskusyjne
8 czerwca 2013, 17:15 [cytuj]
Szkoda Sharapovej liczyłem na nią ale williams to narazie inna liga ;/
Szkoda Sharapovej liczyłem na nią ale williams to narazie inna liga ;/
8 czerwca 2013, 17:16 [cytuj]
Williams to Williams .. idzie jak T34 pod Lenino
Williams to Williams .. idzie jak T34 pod Lenino:tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
8 czerwca 2013, 17:22 [cytuj]
ale porównanie
ale porównanie :rotfl:
8 czerwca 2013, 18:30 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Uwierz mi na słowo, że nie czytam polskich fanów Romy
Rozumiem. Ja po prostu trafiłem tylko na tych polskich, którzy zwalali winę na Baldiniego. Czytałem za to artykuł na stronie fana Romy, który uważał, że zwolnili nie tego faceta, co trzeba.
A młodzi Anglicy już 0:2 z Norwegią przegrywają.
Rozumiem. Ja po prostu trafiłem tylko na tych polskich, którzy zwalali winę na Baldiniego. Czytałem za to artykuł na stronie fana Romy, który uważał, że zwolnili nie tego faceta, co trzeba.
A młodzi Anglicy już 0:2 z Norwegią przegrywają
LMAO
8 czerwca 2013, 19:11 [cytuj]
Juz 0-3! Ale lanie
Juz 0-3! Ale lanie
8 czerwca 2013, 19:53 [cytuj]
http://www.transfermarkt.pl/pl/iago-falque/profil/spieler_59340.html o tu miało być, Falque w sezonie 12/13.
http://www.transfermarkt.pl/pl/iago-falque/profil/spieler_59340.html o tu miało być, Falque w sezonie 12/13
Offence win games, defence wins titles
8 czerwca 2013, 19:58 [cytuj]
PatricziwwersjiBet powiedział/a:
Podobno w Hiszpanii mają go za jednego z najlepszych graczy w Segunda Division. Z kolei nie jestem pewny, czy nie jest po prostu za słaby do nas.
Podobno w Hiszpanii mają go za jednego z najlepszych graczy w Segunda Division. Z kolei nie jestem pewny, czy nie jest po prostu za słaby do nas
LMAO
8 czerwca 2013, 19:58 [cytuj]
Zdublował mi się post. Angli ostry wpierdol dostała od Norwegii. Szkoda mi ich, bo grali dzisiaj 3 nasi chłopcy w obronie.
Zdublował mi się post. Angli ostry wpierdol dostała od Norwegii. Szkoda mi ich, bo grali dzisiaj 3 nasi chłopcy w obronie
LMAO
8 czerwca 2013, 20:01 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Zdublował mi się post. Angli ostry wpierdol dostała od Norwegii. Szkoda mi ich, bo grali dzisiaj 3 nasi chłopcy w obronie
Mizeria, mizeria, mizeria...
Mizeria, mizeria, mizeria
Can't Smile Without You!!!
8 czerwca 2013, 22:06 [cytuj]
www.youtube.com/#/watch?feature=player_embedded&v=3IYpPpO6sBU&desktop_uri=%2Fwatch%3Ffeature%3Dplayer_embedded%26v%3D3IYpPpO6sBU
warto zobaczyć dla 5 bramek Garetha
9 czerwca 2013, 01:25 [cytuj]
kto ma pożyczyć 500 funtów?

kto ma pożyczyć 500 funtów? :muza::rotfl:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
9 czerwca 2013, 01:39 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
kto ma pożyczyć 500 funtów?

Macierzysty provident
Macierzysty provident :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
9 czerwca 2013, 10:22 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Macierzysty provident

weee myślałem że jest coś takiego jak trzaskal.com wonga mnie nie satysfakcjonuje
pora sprzedać ps3

ktoś chętny?
weee myślałem że jest coś takiego jak trzaskal.com wonga mnie nie satysfakcjonuje
pora sprzedać ps3 ;) ktoś chętny?
9 czerwca 2013, 10:54 [cytuj]
Gralem ostatnio u typa w fife 07. On gra Liverpoolem, patrze a tam L.King w skladzie. Koles mi wpieral dobre pol godziny, ze King wtedy w Live gral
Gralem ostatnio u typa w fife 07. On gra Liverpoolem, patrze a tam L.King w skladzie. Koles mi wpieral dobre pol godziny, ze King wtedy w Live gral :D
9 czerwca 2013, 18:32 [cytuj]
Caulker zagral z norwegami zdecydowanie ponizej krytyki ;o słabiutki mecz w jego wykonaniu
Caulker zagral z norwegami zdecydowanie ponizej krytyki ;o słabiutki mecz w jego wykonaniu
9 czerwca 2013, 18:38 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
A czego się spodziewałeś? Ani on ani Naughton nie są jeszcze gotowi na 1 skład mecz w mecz.
A czego się spodziewałeś? Ani on ani Naughton nie są jeszcze gotowi na 1 skład mecz w mecz
9 czerwca 2013, 18:44 [cytuj]
"Caulker zagral z norwegami zdecydowanie ponizej krytyki"
--
bez przesady - strzelił gola --- sędzia nie uznał - ale bramka była zdobyta prawidłowo
--
bez przesady - strzelił gola --- sędzia nie uznał - ale bramka była zdobyta prawidłowo
9 czerwca 2013, 20:39 [cytuj]
panowie ja dobrze widzę? Bale wygrał Goal of the season?
panowie ja dobrze widzę? Bale wygrał Goal of the season?
9 czerwca 2013, 20:49 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
--
gol, golem, ale co on wyprawiał w obronie? momentami zachowywał się jak totalny amator
gol, golem, ale co on wyprawiał w obronie? momentami zachowywał się jak totalny amator
9 czerwca 2013, 22:54 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
W sezonie też tak potrafił grać, jeszcze dużo pracy przed Nim.
Brazylia wygrała 3:0 nie wierzę
W sezonie też tak potrafił grać, jeszcze dużo pracy przed Nim.
Brazylia wygrała 3:0 nie wierzę :P
Offence win games, defence wins titles