Forum dyskusyjne
12 czerwca 2013, 14:00 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Mam nadzieję, że pierwsza oficjalna oferta tego okienka za kolejnego pomocnika świadczy o tym, że Huddów i Parkerów nie będzie trzeba w sierpniu oglądać
Parkerów owszem, ale w ostatnich meczch Hudd był naszym najlepszym rozsyłaczem piłek... i te niekonwencjonalne stałe fragmenty gry. Zostawić go! lepszy od Livermoora i Parkera razem wziętych
Parkerów owszem, ale w ostatnich meczch Hudd był naszym najlepszym rozsyłaczem piłek... i te niekonwencjonalne stałe fragmenty gry. Zostawić go! lepszy od Livermoora i Parkera razem wziętych
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
12 czerwca 2013, 14:17 [cytuj]
Jeśli chcemy grać dynamiczną piłkę to Tom pasuje do nas jak róża do kożucha.
Jeśli chcemy grać dynamiczną piłkę to Tom pasuje do nas jak róża do kożucha
www.facebook.com/OgienOdSkaja
12 czerwca 2013, 14:38 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
Jeśli chcemy grać dynamiczną piłkę to Tom pasuje do nas jak róża do kożucha
kto powiedział że chcemy?
12 czerwca 2013, 14:57 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Mogę się założyć, że większość kibiców tego chce. Tottenham zawsze grał piękną szybką piłkę dlatego im kibicujemy. Natomiast jeśli uważasz inaczej to zacznij oglądać jakiś Stoke czy inne Sunderlandy
Mogę się założyć, że większość kibiców tego chce. Tottenham zawsze grał piękną szybką piłkę dlatego im kibicujemy. Natomiast jeśli uważasz inaczej to zacznij oglądać jakiś Stoke czy inne Sunderlandy :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
12 czerwca 2013, 15:00 [cytuj]
Albo Polską lige polecam, jak się włączy po meczu ligi angielskiej to jakby tempo z 2-3 razy wolniejsze
Albo Polską lige polecam, jak się włączy po meczu ligi angielskiej to jakby tempo z 2-3 razy wolniejsze
12 czerwca 2013, 15:05 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Mogę się założyć, że większość kibiców tego chce. Tottenham zawsze grał piękną szybką piłkę dlatego im kibicujemy. Natomiast jeśli uważasz inaczej to zacznij oglądać jakiś Stoke czy inne Sunderlandy

Lubię szybką piłkę, aczkolwiek nie mam ciśnienia na 4 - 5 podań i bycie pod bramką przeciwnika. A Hudd to bardzo dobry pomocnik do przetrzymania piłki
Lubię szybką piłkę, aczkolwiek nie mam ciśnienia na 4 - 5 podań i bycie pod bramką przeciwnika. A Hudd to bardzo dobry pomocnik do przetrzymania piłki
12 czerwca 2013, 15:13 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Tylko, że przetrzymać to umie i szybki zawodnik ale wolny nie przyspieszy kiedy trzeba.
Tylko, że przetrzymać to umie i szybki zawodnik ale wolny nie przyspieszy kiedy trzeba
12 czerwca 2013, 15:14 [cytuj]
Hudd akurat może przyśpieszyć grę jednym celnym podaniem co do centymetra bo z tego jest znany . Wolę jego jak Livermore oglądać .
Hudd akurat może przyśpieszyć grę jednym celnym podaniem co do centymetra bo z tego jest znany . Wolę jego jak Livermore oglądać
12 czerwca 2013, 15:18 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Hudd akurat może przyśpieszyć grę jednym celnym podaniem co do centymetra bo z tego jest znany . Wolę jego jak Livermore oglądać
Ok. tylko ja nie mówię o przyspieszeniu jednym podaniem tylko o ślamazarności jego nóg.
Ok. tylko ja nie mówię o przyspieszeniu jednym podaniem tylko o ślamazarności jego nóg
12 czerwca 2013, 15:55 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Ok. tylko ja nie mówię o przyspieszeniu jednym podaniem tylko o ślamazarności jego nóg
trzeba to umieć zbalansować. Nie chcemy mieć w drużynie samych ciągów na bramkę
trzeba to umieć zbalansować. Nie chcemy mieć w drużynie samych ciągów na bramkę
12 czerwca 2013, 16:20 [cytuj]
Ostatnio jednak niestety "jedynym ciągiem na bramke" był Gareth
12 czerwca 2013, 16:48 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
bingo.
Nie mam większych uprzedzeń do Toma, ale przez większą część sezonu mnie irytował podejściem do gry, a ostatnie kilka przyzwoitych meczów w jego wykonaniu to za mało, abym się cieszył na jego widok na boisku w przyszłym sezonie. Celne długie piłki może równie dobrze zagrywać Dawson czy Janek. Środkowy pomocnik ma za zadanie narobić zamieszania w środku pola, tak aby przeciwnik się pogubił pod kątem ustawienia formacji. Tom jest zbyt wolny na tę funkcję, a trzymać zawodnika w zespole tylko dlatego, że zajebiście naparza z dystansu jest trochę nieracjonalne (pomijając też obywatelstwo angielskie, bo to równie ważna kwestia).
bingo.
Nie mam większych uprzedzeń do Toma, ale przez większą część sezonu mnie irytował podejściem do gry, a ostatnie kilka przyzwoitych meczów w jego wykonaniu to za mało, abym się cieszył na jego widok na boisku w przyszłym sezonie. Celne długie piłki może równie dobrze zagrywać Dawson czy Janek. Środkowy pomocnik ma za zadanie narobić zamieszania w środku pola, tak aby przeciwnik się pogubił pod kątem ustawienia formacji. Tom jest zbyt wolny na tę funkcję, a trzymać zawodnika w zespole tylko dlatego, że zajebiście naparza z dystansu jest trochę nieracjonalne (pomijając też obywatelstwo angielskie, bo to równie ważna kwestia)
www.facebook.com/OgienOdSkaja
12 czerwca 2013, 17:20 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
jin_tae powiedział/a:
Prosze Cię Hudd rozsyłaczem? Chyba listów, jak dla mnie to jest średniakiem i pasuje do Stoke ale nie do nas. W tym sezonie nie pokazał nic, tylko kiepskie podania i zmarnowane stałe fragmenty np rożne przez całą szerokość boiska...
[quote=jin_tae]Lubię szybką piłkę, aczkolwiek nie mam ciśnienia na 4 - 5 podań i bycie pod bramką przeciwnika. A Hudd to bardzo dobry pomocnik do przetrzymania piłki
12 czerwca 2013, 17:39 [cytuj]
Co fakt to fakt, do dziś sie zastanawiam czemu ktoś go dopuszczał do tych rożnych ;o
Co fakt to fakt, do dziś sie zastanawiam czemu ktoś go dopuszczał do tych rożnych ;o
12 czerwca 2013, 20:26 [cytuj]
http://psgfc.pl/news/show/avb-otwarty-na-propozycje Oj Oj oj.
http://psgfc.pl/news/show/avb-otwarty-na-propozycje Oj Oj oj
Offence win games, defence wins titles
12 czerwca 2013, 20:39 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
i jak to się ma to tego moje narzekania na brak transferów? xD Widzisz Tuczi, nie tylko ja uważam że transfery powinny być robione już w czerwcu nie w lipcu czy sierpniu
Jedni piszą, że składamy oferty i rozmawiamy z agentami, inni, że Levy jest na wakacjach... No więc jak to się ma do całej PRAWDY ?
Jedni piszą, że składamy oferty i rozmawiamy z agentami, inni, że Levy jest na wakacjach... No więc jak to się ma do całej PRAWDY ? ;P
Can't Smile Without You!!!
12 czerwca 2013, 21:50 [cytuj]
Tylko, że Hudd miał też zadania w obronie, a tam pomocnicy i napastnicy go tak wyprzedzali jak Ferrari wyprzedza Fiata 126p. Znakomite długie piłki to niestety za mało, chociaż jak wchodził na podmęczonych rywali, to był niezły.
Tylko, że Hudd miał też zadania w obronie, a tam pomocnicy i napastnicy go tak wyprzedzali jak Ferrari wyprzedza Fiata 126p. Znakomite długie piłki to niestety za mało, chociaż jak wchodził na podmęczonych rywali, to był niezły
LMAO
13 czerwca 2013, 12:27 [cytuj]
taki mamy nadmiar środkowych pomocników, że aż dwóch chcecie odpalić

może najpierw kogoś kupmy, a dopiero będziemy sprzedawać, bo teraz opchniemy Hudda i Scottiego, a 31 sierpnia z braku laku ściągniemy Charliego Adama
taki mamy nadmiar środkowych pomocników, że aż dwóch chcecie odpalić :D może najpierw kogoś kupmy, a dopiero będziemy sprzedawać, bo teraz opchniemy Hudda i Scottiego, a 31 sierpnia z braku laku ściągniemy Charliego Adama :D
13 czerwca 2013, 20:38 [cytuj]
Pierdolca idzie dostać czasem jak się czyta artykuły o sporcie na wp.pl. Teraz napisali, że PSG ma dać 100 baniek za Garetha nie powołując się na żadne zagraniczne gazety. Skąd wiedzą? Zakładam, że im się przyśniło. A co mnie bardziej wkurwiło w ich artykule - napisali, że Real ma prawo pierwokupu naszych piłkarzy, jakbyśmy byli ich filią. Co oni robią na takim dobrym portalu?
Pierdolca idzie dostać czasem jak się czyta artykuły o sporcie na wp.pl. Teraz napisali, że PSG ma dać 100 baniek za Garetha nie powołując się na żadne zagraniczne gazety. Skąd wiedzą? Zakładam, że im się przyśniło. A co mnie bardziej wkurwiło w ich artykule - napisali, że Real ma prawo pierwokupu naszych piłkarzy, jakbyśmy byli ich filią. Co oni robią na takim dobrym portalu? :glupek:
14 czerwca 2013, 00:10 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Pierdolca idzie dostać czasem jak się czyta artykuły o sporcie na wp.pl. Teraz napisali, że PSG ma dać 100 baniek za Garetha nie powołując się na żadne zagraniczne gazety. Skąd wiedzą? Zakładam, że im się przyśniło. A co mnie bardziej wkurwiło w ich artykule - napisali, że Real ma prawo pierwokupu naszych piłkarzy, jakbyśmy byli ich filią. Co oni robią na takim dobrym portalu?

Ma prawo pierwokupu

tzn jak klub x da za Towsenda 10 mln funtów to real z automatu może dać 10 i z automatu musimy to zaakceptować. W gestii piłkarza jest to gdzie pójdzie.
Ma prawo pierwokupu :P tzn jak klub x da za Towsenda 10 mln funtów to real z automatu może dać 10 i z automatu musimy to zaakceptować. W gestii piłkarza jest to gdzie pójdzie