Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  148  149  150  151  152    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
19 czerwca 2013, 20:56 [cytuj]
Umiem angielski z pewnością o wiele lepiej niż wielu z was. Wasza strona to jedynie forum, na którym jest wąska sekta facecików tworzących kółko wzajemnej adoracji, nieotwartych na nowych kibiców, którzy chcą dołączyć do dyskusji. Poza tym myślałem, że ideą strony sportowej jest podawanie newsów, a nie ograniczanie się do forum. Jeśli tak, to sami jesteście gówno warci. Poza tym taką dyskusją sami robice niezłą reklamę tottenham24.pl. Z tego, co widzę, dzięki wam, coraz więcej osób tam wchodzi. Onanizujcie się dalej! Poza tym widzę, że jak napisałem, iż na tamtej stronie jest więcej newsów, to wzięliście dupy do roboty i napisaliście 2 nowe newsy. Brawo, będzie kolacja!
Umiem angielski z pewnością o wiele lepiej niż wielu z was. Wasza strona to jedynie forum, na którym jest wąska sekta facecików tworzących kółko wzajemnej adoracji, nieotwartych na nowych kibiców, którzy chcą dołączyć do dyskusji. Poza tym myślałem, że ideą strony sportowej jest podawanie newsów, a nie ograniczanie się do forum. Jeśli tak, to sami jesteście gówno warci. Poza tym taką dyskusją sami robice niezłą reklamę tottenham24.pl. Z tego, co widzę, dzięki wam, coraz więcej osób tam wchodzi. Onanizujcie się dalej! Poza tym widzę, że jak napisałem, iż na tamtej stronie jest więcej newsów, to wzięliście dupy do roboty i napisaliście 2 nowe newsy. Brawo, będzie kolacja!
19 czerwca 2013, 21:05 [cytuj]
FanSpurs powiedział/a:

Po części się z Tobą zgadzam. Nie każde wrzucenie niusa z innej strony o tematyce Kogutów/sportu musi być od razu reklamą danego serwisu. Owszem, zdarzają się trole, nie raz byłem świadkiem takiego zachowania, wkurzało mnie to ale też nie można wszystkiego generalizować. A co do tzw. "starej gwardii" na forum... Temat był już niejednokrotnie wałkowany i wydaje mi się, że nic się z tym nie da zrobić.
Po części się z Tobą zgadzam. Nie każde wrzucenie niusa z innej strony o tematyce Kogutów/sportu musi być od razu reklamą danego serwisu. Owszem, zdarzają się trole, nie raz byłem świadkiem takiego zachowania, wkurzało mnie to ale też nie można wszystkiego generalizować. A co do tzw. "starej gwardii" na forum... Temat był już niejednokrotnie wałkowany i wydaje mi się, że nic się z tym nie da zrobić
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
19 czerwca 2013, 21:07 [cytuj]
Status na jednym z fanpage'ów Kogutów na fb:

Arsenal are 20/1 to win the premier league next year, for those that don't understand betting if you bet say Ł10 it means you will lose Ł10.

:rotfl:
Status na jednym z fanpage'ów Kogutów na fb: Arsenal are 20/1 to win the premier league next year, for those that don't understand betting if you bet say Ł10 it means you will lose Ł10. :rotfl:
19 czerwca 2013, 21:08 [cytuj]
Lem się kiedyś wypowiadał na temat takich jak Ty ;)

Liczą się newsy nie ploty. Pisanie(co gorsza przekładanie z angielskiego) każdego gówna mija się z celem tak samo jak dyskusja z Tobą, który zapewne język zna o wiele lepiej niż my. Co z tego, jak jesteś takim leniwym tukiem ograniczonym do jakiejś polskiej stronki bez ładu i składu. Ja dla przykładu znam 4 języki i się tym nie chwale.

Ty jesteś jak Grzesiu Lato. Też się chwalił że zna język. Fakt zna - swój i ten od butów.

Zamilcz kolego, bo zanim powstał ten serwis który tak usilnie reklamujesz ta strona już wtedy przechodziła swoisty boom wśród polskich fanów spurs.

PS
Nawi userzy są ok, jeśli nie reklamują debilnie stron internetowych i nie nazywają się "Ciary mnie przechodzą na myśl o Garet Bale 18493827"
Lem się kiedyś wypowiadał na temat takich jak Ty ;) Liczą się newsy nie ploty. Pisanie(co gorsza przekładanie z angielskiego) każdego gówna mija się z celem tak samo jak dyskusja z Tobą, który zapewne język zna o wiele lepiej niż my. Co z tego, jak jesteś takim leniwym tukiem ograniczonym do jakiejś polskiej stronki bez ładu i składu. Ja dla przykładu znam 4 języki i się tym nie chwale. Ty jesteś jak Grzesiu Lato. Też się chwalił że zna język. Fakt zna - swój i ten od butów. Zamilcz kolego, bo zanim powstał ten serwis który tak usilnie reklamujesz ta strona już wtedy przechodziła swoisty boom wśród polskich fanów spurs. PS Nawi userzy są ok, jeśli nie reklamują debilnie stron internetowych i nie nazywają się "Ciary mnie przechodzą na myśl o Garet Bale 18493827"
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
19 czerwca 2013, 21:16 [cytuj]
A Ty zapewne znasz 4 języki: swój i Twoich kolegów z forum :) Nerwy do konserwy.
A Ty zapewne znasz 4 języki: swój i Twoich kolegów z forum :) Nerwy do konserwy
19 czerwca 2013, 21:22 [cytuj]
@ jin_tae; rozumiem Twoje zdenerwowanie, by nie napisać "wkurw" ale nie mogłeś tego inaczej sformułować? Poruszasz temat pewnej "kultury" i zachowań na forum, a w tym momencie przesadziłeś. Jest takie powiedzenie " z wielką dupą wejdziesz wszędzie ale z wielkim ryjem nigdzie"... Zastanów się czasem jak komuś odpowiadasz, bo nie ma znaczenia czy to robisz przez neta czy nie :/.
@ jin_tae; rozumiem Twoje zdenerwowanie, by nie napisać "wkurw" ale nie mogłeś tego inaczej sformułować? Poruszasz temat pewnej "kultury" i zachowań na forum, a w tym momencie przesadziłeś. Jest takie powiedzenie " z wielką dupą wejdziesz wszędzie ale z wielkim ryjem nigdzie"... Zastanów się czasem jak komuś odpowiadasz, bo nie ma znaczenia czy to robisz przez neta czy nie :/
19 czerwca 2013, 21:26 [cytuj]
FanSpurs powiedział/a:
A Ty zapewne znasz 4 języki: swój i Twoich kolegów z forum :) Nerwy do konserwy

Jin nie ma kolegów :kotek:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
19 czerwca 2013, 21:32 [cytuj]
Lotar powiedział/a:
@ jin_tae; rozumiem Twoje zdenerwowanie, by nie napisać "wkurw" ale nie mogłeś tego inaczej sformułować? Poruszasz temat pewnej "kultury" i zachowań na forum, a w tym momencie przesadziłeś. Jest takie powiedzenie " z wielką dupą wejdziesz wszędzie ale z wielkim ryjem nigdzie"... Zastanów się czasem jak komuś odpowiadasz, bo nie ma znaczenia czy to robisz przez neta czy nie :/

Specjalnie przekolorowałem i użyłem mocnych słów. Na żywo powiedziałbym to samo. Jeśli to nie jest reklama tamtej strony to ja jestem reżyserem programu "Dżoana i jej przyjaciółki" Wrzucany jest link do newsa o terminarzu premer league a jak byk jest przecież "nasz" news. Jest to robione notoryczne. Zakamuflowana opcja czy co? Nie wiem.

Jak siedzę na stronie ot dla przykładu lfcpoland.com to nie reklamuję strony lfc.pl Nie przez walkę czy coś tylko przez sam czyn, który od razu wydaje się nie halo. Nie wchodzę na stronę o Aerosmith reklamować innej strony Aerosmith podając linka do takiego samego newsa tylko na innej stronie.

Lotar - mogłem to napisać "poprawnie politycznie" wręcz grzecznie ;p niestety życie nauczyło mnie jednego - prośba jest w dzisiejszych czasach tak respektowana jak płacenie abonamentu RTV.
Specjalnie przekolorowałem i użyłem mocnych słów. Na żywo powiedziałbym to samo. Jeśli to nie jest reklama tamtej strony to ja jestem reżyserem programu "Dżoana i jej przyjaciółki" Wrzucany jest link do newsa o terminarzu premer league a jak byk jest przecież "nasz" news. Jest to robione notoryczne. Zakamuflowana opcja czy co? Nie wiem. Jak siedzę na stronie ot dla przykładu lfcpoland.com to nie reklamuję strony lfc.pl Nie przez walkę czy coś tylko przez sam czyn, który od razu wydaje się nie halo. Nie wchodzę na stronę o Aerosmith reklamować innej strony Aerosmith podając linka do takiego samego newsa tylko na innej stronie. Lotar - mogłem to napisać "poprawnie politycznie" wręcz grzecznie ;p niestety życie nauczyło mnie jednego - prośba jest w dzisiejszych czasach tak respektowana jak płacenie abonamentu RTV
19 czerwca 2013, 21:33 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:

Odezwał się ten co głaszcze kota :rotfl: :pies:

Odezwał się ten co głaszcze kota :rotfl: :pies:
19 czerwca 2013, 21:45 [cytuj]
@ jin_tea; tak jak napisałem, po części rozumiem Twoją reakcję i dlaczego się wkurzyłeś. Ostatnio na forum czy w komentarzach nagminne jest reklamowanie różnych "produktów" ale tego typu rzeczy wydaje mi się, że można załatwiać spokojniej :). Nie chcę się licytować, o której godz. kto wrzucił dane info. Zdaję sobie sprawę, że pewne opóźnienia w pojawianiu się informacji na Spursmanii spowodowane są sprawami zawodowymi itp. ale jeżeli ktoś chce się podzielić jakąś wiadomością to wszyscy wymagamy źródła by ją uwiarygodnić. Jeżeli coś jest FAKTYCZNIE reklamą to przecież zawsze można dać takiej osobie bana.
PS.
Wszyscy wyczekujemy doniesień odnośnie transferów, bo przez jakiś czas było o nas bardzo cicho... za cicho i wierzę, że to "cisza przez burzą" i przez to pewne rewelacje można traktować zbyt poważnie ;).
@ jin_tea; tak jak napisałem, po części rozumiem Twoją reakcję i dlaczego się wkurzyłeś. Ostatnio na forum czy w komentarzach nagminne jest reklamowanie różnych "produktów" ale tego typu rzeczy wydaje mi się, że można załatwiać spokojniej :). Nie chcę się licytować, o której godz. kto wrzucił dane info. Zdaję sobie sprawę, że pewne opóźnienia w pojawianiu się informacji na Spursmanii spowodowane są sprawami zawodowymi itp. ale jeżeli ktoś chce się podzielić jakąś wiadomością to wszyscy wymagamy źródła by ją uwiarygodnić. Jeżeli coś jest FAKTYCZNIE reklamą to przecież zawsze można dać takiej osobie bana. PS. Wszyscy wyczekujemy doniesień odnośnie transferów, bo przez jakiś czas było o nas bardzo cicho... za cicho i wierzę, że to "cisza przez burzą" i przez to pewne rewelacje można traktować zbyt poważnie ;)
19 czerwca 2013, 21:50 [cytuj]
Lotar powiedział/a:
@ jin_tea; tak jak napisałem, po części rozumiem Twoją reakcję i dlaczego się wkurzyłeś. Ostatnio na forum czy w komentarzach nagminne jest reklamowanie różnych "produktów" ale tego typu rzeczy wydaje mi się, że można załatwiać spokojniej :). Nie chcę się licytować, o której godz. kto wrzucił dane info. Zdaję sobie sprawę, że pewne opóźnienia w pojawianiu się informacji na Spursmanii spowodowane są sprawami zawodowymi itp. ale jeżeli ktoś chce się podzielić jakąś wiadomością to wszyscy wymagamy źródła by ją uwiarygodnić. Jeżeli coś jest FAKTYCZNIE reklamą to przecież zawsze można dać takiej osobie bana.
PS.
Wszyscy wyczekujemy doniesień odnośnie transferów, bo przez jakiś czas było o nas bardzo cicho... za cicho i wierzę, że to "cisza przez burzą" i przez to pewne rewelacje można traktować zbyt poważnie ;)

Szczerze ? Mam w tyłku przyszłe transfery do momentu zobaczenia wiadomości o nowym kontrakcie dla GB11. Po sprzedaży Bale każdy transfer będzie osłabieniem i jedną wielką niewiadomą o nazwie "życie po Bale"
Szczerze ? Mam w tyłku przyszłe transfery do momentu zobaczenia wiadomości o nowym kontrakcie dla GB11. Po sprzedaży Bale każdy transfer będzie osłabieniem i jedną wielką niewiadomą o nazwie "życie po Bale"
19 czerwca 2013, 21:50 [cytuj]
Widzę, że traktujecie inne strony Spurs jak konkurencję, co najmniej jak TVN i Trwam. Tymczasem kibiców Tottenhamu nie jest jakoś bardzo dużo w porównaniu do Manchesteru czy Chelsea. Dlatego też niepotrzebne są jakiekolwiek podziały. Nie wiem skąd ten ból dupy że ktoś wrzuci link, nawet jeśli jest on reklamą. Wręcz przeciwnie: to powinien być dla was komplement, że ktoś wrzuca linka na wasze forum, ponieważ jest ono poczytne i znane. Raczej to wy jesteście niefair, ostatnio widziałem na fanpagu na FB jak któryś z waszych adminów (miał na profilu wpisane, że owym adminem spursmanii jest) trollował tt24 czy tottnenham.com.pl (nie pamiętam już). Zajmijcie się lepiej hejtowaniem Arsenalu a nie innych stron o Tottenhamie. Co więcej, ideą strony o tematyce sportowej, jest samo przez się informowanie: w końcu każdy z redaktorów jest dziennikarzem - amatorem. Spójrzcie sobie na dział publicystyka: "londyński bój o podbój premier league". Hahaha, nie bądźcie śmieszni. Wasz serwis nie podaje aktualności. Skoro mówicie, że można sobie wejść na skysports, goal.com czy metro, to w takim razie, po co w ogóle tworzycie tę stronę? Może lepiej założyć po prostu forum i tyle. A może jesteście tak leniwi, że żadnemu z was nie chce pisać się newsa. Wasz brak otwartości już skrytykowałem. To chyba wszystko. Nara i dalej kiśćie się we własnym sobie albo... zmieńcie coś tu w końcu, bo wieje nudą.
Widzę, że traktujecie inne strony Spurs jak konkurencję, co najmniej jak TVN i Trwam. Tymczasem kibiców Tottenhamu nie jest jakoś bardzo dużo w porównaniu do Manchesteru czy Chelsea. Dlatego też niepotrzebne są jakiekolwiek podziały. Nie wiem skąd ten ból dupy że ktoś wrzuci link, nawet jeśli jest on reklamą. Wręcz przeciwnie: to powinien być dla was komplement, że ktoś wrzuca linka na wasze forum, ponieważ jest ono poczytne i znane. Raczej to wy jesteście niefair, ostatnio widziałem na fanpagu na FB jak któryś z waszych adminów (miał na profilu wpisane, że owym adminem spursmanii jest) trollował tt24 czy tottnenham.com.pl (nie pamiętam już). Zajmijcie się lepiej hejtowaniem Arsenalu a nie innych stron o Tottenhamie. Co więcej, ideą strony o tematyce sportowej, jest samo przez się informowanie: w końcu każdy z redaktorów jest dziennikarzem - amatorem. Spójrzcie sobie na dział publicystyka: "londyński bój o podbój premier league". Hahaha, nie bądźcie śmieszni. Wasz serwis nie podaje aktualności. Skoro mówicie, że można sobie wejść na skysports, goal.com czy metro, to w takim razie, po co w ogóle tworzycie tę stronę? Może lepiej założyć po prostu forum i tyle. A może jesteście tak leniwi, że żadnemu z was nie chce pisać się newsa. Wasz brak otwartości już skrytykowałem. To chyba wszystko. Nara i dalej kiśćie się we własnym sobie albo... zmieńcie coś tu w końcu, bo wieje nudą
19 czerwca 2013, 22:14 [cytuj]
@ FanSpurs; niepotrzebnie się unosisz :). Przyznaje się, że przeglądam inne strony dotyczące Tottenhamu niż spursmania i się nie będę tego wypierał. Moim zdaniem najlepsze byłoby połączenie wszystkich serwisów (choć to pewnie niemożliwe), bo tak jak powiedziałeś, jest nas stosunkowo niewielu i nie potrzebne są "wewnętrzne podziały". I broń Cię Panie Boże, nie uważam że jest to MOJE forum, każdy ma takie samo prawo do wypowiedzi. Uważam, że jakiekolwiek hejtowanie, obrażanie innych, trollowanie jest głupotą i brakiem szacunku np. do rywala. Nigdy tego nie zrobiłem, nie robię i nie będę robił. I to co piszesz może się wielu nie podobać lecz taka jest prawda... Wydaje mi się, że jeżeli ktoś wrzuci link z np. tt24 tudzież tot.com.pl to nawet nie doczyta o co w nim chodzi tylko już się unosi i robi się afera. Oczywiście, niepotrzebnie!
@ FanSpurs; niepotrzebnie się unosisz :). Przyznaje się, że przeglądam inne strony dotyczące Tottenhamu niż spursmania i się nie będę tego wypierał. Moim zdaniem najlepsze byłoby połączenie wszystkich serwisów (choć to pewnie niemożliwe), bo tak jak powiedziałeś, jest nas stosunkowo niewielu i nie potrzebne są "wewnętrzne podziały". I broń Cię Panie Boże, nie uważam że jest to MOJE forum, każdy ma takie samo prawo do wypowiedzi. Uważam, że jakiekolwiek hejtowanie, obrażanie innych, trollowanie jest głupotą i brakiem szacunku np. do rywala. Nigdy tego nie zrobiłem, nie robię i nie będę robił. I to co piszesz może się wielu nie podobać lecz taka jest prawda... Wydaje mi się, że jeżeli ktoś wrzuci link z np. tt24 tudzież tot.com.pl to nawet nie doczyta o co w nim chodzi tylko już się unosi i robi się afera. Oczywiście, niepotrzebnie!
19 czerwca 2013, 22:13 [cytuj]
Witam,
Jestem właścicielem serwisu, o który toczy się bezpośrednio spór, dlatego doszedłem do wniosku, że muszę się zarejestrować i powiedzieć kilka słów.

Jeśli chodzi o rzekome reklamowanie serwisu, to nie wiem, kto wkleja te linki, ale mogę zapewnić, że to nie jestem ja, jeśli komukolwiek przyszłoby to do głowy. Nie miałbym powodu, dla którego miałbym to robić, bo nie mam praktycznie reklam i w sumie ilość dziennych odwiedzin nie jest aż taka ważna. Wychodzę z założenia, że to ja piszę dla Was, a nie Wy wchodzicie dla mnie.

Jakość newsów i czego dotyczą? Do wszystkich krytyków - powiedzcie czego Wam brakuje? Nie ma publicystyki? Nie ma obszernych zapowiedzi/relacji spotkań? Czy wypowiedzi zawodników? Z wyżej wymienionych jest wszystko no i także są oczywiście transferowe doniesienia. Każdy serwis dużego zespołu bazuje w letnim okienku transferowym na plotkach, ponieważ z liczącymi się zespołami łączy się wielu zawodników (realmadrid.pl, chelsealive, gunners, reddevils). Dlatego trochę tego nie rozumiem - jest wszystko, ale czegoś brakuje... Poza tym, na forum wklejacie linki właśnie do tych plotek, o których piszemy.

I na koniec krótki apel - Panowie powyżej, przestańcie się kłócić. Wszyscy jesteśmy kibicami Spurs, nieważne, dla której strony ktoś pisze, czy jakie ma preferencje odnośnie newsów.

Pozdrawiam
Witam, Jestem właścicielem serwisu, o który toczy się bezpośrednio spór, dlatego doszedłem do wniosku, że muszę się zarejestrować i powiedzieć kilka słów. Jeśli chodzi o rzekome reklamowanie serwisu, to nie wiem, kto wkleja te linki, ale mogę zapewnić, że to nie jestem ja, jeśli komukolwiek przyszłoby to do głowy. Nie miałbym powodu, dla którego miałbym to robić, bo nie mam praktycznie reklam i w sumie ilość dziennych odwiedzin nie jest aż taka ważna. Wychodzę z założenia, że to ja piszę dla Was, a nie Wy wchodzicie dla mnie. Jakość newsów i czego dotyczą? Do wszystkich krytyków - powiedzcie czego Wam brakuje? Nie ma publicystyki? Nie ma obszernych zapowiedzi/relacji spotkań? Czy wypowiedzi zawodników? Z wyżej wymienionych jest wszystko no i także są oczywiście transferowe doniesienia. Każdy serwis dużego zespołu bazuje w letnim okienku transferowym na plotkach, ponieważ z liczącymi się zespołami łączy się wielu zawodników (realmadrid.pl, chelsealive, gunners, reddevils). Dlatego trochę tego nie rozumiem - jest wszystko, ale czegoś brakuje... Poza tym, na forum wklejacie linki właśnie do tych plotek, o których piszemy. I na koniec krótki apel - Panowie powyżej, przestańcie się kłócić. Wszyscy jesteśmy kibicami Spurs, nieważne, dla której strony ktoś pisze, czy jakie ma preferencje odnośnie newsów. Pozdrawiam
19 czerwca 2013, 22:22 [cytuj]
Lotar, to oczywiście nie było do Ciebie bezpośrednio.

Misiaczek: lepszego komentarza być nie mogło:brawo:
Lotar, to oczywiście nie było do Ciebie bezpośrednio. Misiaczek: lepszego komentarza być nie mogło:brawo:
19 czerwca 2013, 22:24 [cytuj]
@ misaczek; Brawo, pozamiatałeś :).
@ misaczek; Brawo, pozamiatałeś :)
19 czerwca 2013, 22:32 [cytuj]
Misiaczek po pierwsze witam :P To ja się uniosłem(teraz po chill oucie stwierdzam troszkę za mocno)
Po drugie proszę nie pojawiaj się już w canal+(już 4 miesiąc leci film pod tytułem "Misiaczek" i zawsze jako premiera)
Po trzecie czytałem Twoją stronę i dla mnie(ale to moje zdanie nikogo innego) newsów jest po prostu za dużo. Pisanie o każdej tzw "pierdółce" jest moim zdaniem nie potrzebne. Znajomy podrzucił mi kiedyś linka do strony i newsa(w kontekście przenosin Bale do Realu) kibiców man utd i w newsie było napisane cytując :
"Ronaldo jak na razie zwleka z podpisaniem nowego kontraktu z Realem, mając podobno w pamięci swoje miłe chwile z Old Trafford, gdzie chciałby w głębi duszy powrócić."
Śmiałem się z tego jak z bajki Flip i Flap. Skąd ktoś może wiedzieć co żelusiowi w duszy gra? Czy jest sens pisać takie pierdoły? Moim zdaniem nie. Nie czytam i nie chciałbym czytać pierdół pod tytułem "Bale nie cieszył się po bramce tak mocno jak ostatnio. Czyżby wiedział że odchodzi?

Może jestem dziwny, może nie jestem true kibicem. Nie wiem... nie wchodzę co dwie godziny na strony z transferami i nie lookam co się dzieje. Nie czytam xxx powtórek z transferu Damiao. Damiao zostaje, Damiao odchodzi, Damiao odchodzi ale jednak zostaje. Nie interesuje mnie też życie prywatne piłkarzy dlatego nie mam takiego parcia na czytanie wszystkiego co jest otagowane hashem #Tottenham.
Misiaczek po pierwsze witam :P To ja się uniosłem(teraz po chill oucie stwierdzam troszkę za mocno) Po drugie proszę nie pojawiaj się już w canal+(już 4 miesiąc leci film pod tytułem "Misiaczek" i zawsze jako premiera) Po trzecie czytałem Twoją stronę i dla mnie(ale to moje zdanie nikogo innego) newsów jest po prostu za dużo. Pisanie o każdej tzw "pierdółce" jest moim zdaniem nie potrzebne. Znajomy podrzucił mi kiedyś linka do strony i newsa(w kontekście przenosin Bale do Realu) kibiców man utd i w newsie było napisane cytując : "Ronaldo jak na razie zwleka z podpisaniem nowego kontraktu z Realem, mając podobno w pamięci swoje miłe chwile z Old Trafford, gdzie chciałby w głębi duszy powrócić." Śmiałem się z tego jak z bajki Flip i Flap. Skąd ktoś może wiedzieć co żelusiowi w duszy gra? Czy jest sens pisać takie pierdoły? Moim zdaniem nie. Nie czytam i nie chciałbym czytać pierdół pod tytułem "Bale nie cieszył się po bramce tak mocno jak ostatnio. Czyżby wiedział że odchodzi? Może jestem dziwny, może nie jestem true kibicem. Nie wiem... nie wchodzę co dwie godziny na strony z transferami i nie lookam co się dzieje. Nie czytam xxx powtórek z transferu Damiao. Damiao zostaje, Damiao odchodzi, Damiao odchodzi ale jednak zostaje. Nie interesuje mnie też życie prywatne piłkarzy dlatego nie mam takiego parcia na czytanie wszystkiego co jest otagowane hashem #Tottenham
19 czerwca 2013, 22:34 [cytuj]
Po prostu wrzucanie każdej głupiej ploty mija się z celem, bo potem trudno te bzdety od prawdziwych wiadomości oddzielić.
Mi bardziej pasuje system panujący tutaj(prawdziwe newsy na głównej, ploty na forum). Dlatego z twojego serwisu nie korzystam. Jak Ci się chce, to to rób, bo na pewno polskim pozytywnie to wpłynie na ilość kibiców w Polsce.
Co jest wkurzające, to jak jakiś pajac namiętnie wrzuca tutaj do niego linki. Mimo, że te wiadomości są już na tej stronie. Nie widzę w tym celu poza reklamą, ale nikt tego Tobie nie zarzuca. Po prostu kilka osób nie zgadza się z rozpieszczonym dzieciakiem, to chce żebyśmy się przenieśli tam gdzie jest królem.
Po prostu wrzucanie każdej głupiej ploty mija się z celem, bo potem trudno te bzdety od prawdziwych wiadomości oddzielić. Mi bardziej pasuje system panujący tutaj(prawdziwe newsy na głównej, ploty na forum). Dlatego z twojego serwisu nie korzystam. Jak Ci się chce, to to rób, bo na pewno polskim pozytywnie to wpłynie na ilość kibiców w Polsce. Co jest wkurzające, to jak jakiś pajac namiętnie wrzuca tutaj do niego linki. Mimo, że te wiadomości są już na tej stronie. Nie widzę w tym celu poza reklamą, ale nikt tego Tobie nie zarzuca. Po prostu kilka osób nie zgadza się z rozpieszczonym dzieciakiem, to chce żebyśmy się przenieśli tam gdzie jest królem
LMAO
19 czerwca 2013, 22:42 [cytuj]
jin_tae, Hades, ja się zgadzam, że 90-kilka procent z napisanych przez nas plotek się nie sprawdzi. Ale zapewne będzie jakiś nieprzewidywany transfer. My o tym napiszemy już wcześniej. Od początku przewidywałem, że swój serwis nastawie na dużą dawkę newsów, bo gdybym tego nie chciał, to po prostu nie tworzyłbym strony podobnej do dwóch innych :) Szanuje każdą konstruktywną krytykę i wezmę sobie Wasze sugestie do serca, ale na pewno całkowicie nie zrezygnujemy z doniesień.

Dobranoc :)
jin_tae, Hades, ja się zgadzam, że 90-kilka procent z napisanych przez nas plotek się nie sprawdzi. Ale zapewne będzie jakiś nieprzewidywany transfer. My o tym napiszemy już wcześniej. Od początku przewidywałem, że swój serwis nastawie na dużą dawkę newsów, bo gdybym tego nie chciał, to po prostu nie tworzyłbym strony podobnej do dwóch innych :) Szanuje każdą konstruktywną krytykę i wezmę sobie Wasze sugestie do serca, ale na pewno całkowicie nie zrezygnujemy z doniesień. Dobranoc :)
19 czerwca 2013, 22:57 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Bravo, bravissimo!! Choć to ja rozpętałem tę wojnę :rotfl::rotfl::rotfl:
Bravo, bravissimo!! Choć to ja rozpętałem tę wojnę :rotfl::rotfl::rotfl:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
|<  <<  <  148  149  150  151  152    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 14 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się