Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  154  155  156  157  158    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
26 czerwca 2013, 22:23 [cytuj]
Sorry za double double, to przez komore
Sorry za double double, to przez komore
26 czerwca 2013, 22:24 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
OGladam puchar konfederacji, i to co mi sie ciagle rzuca w oczy to Neymar i jego ciagle teatrzyki, pasuje chlop do farsy, tam graja mistrzowie teatralnego wywracania sie. A co gorsze to ze ten chlopak sam gra bardzo ostro. Moim zdaniem to najbardziej przereklamowany pilkarz swiata

Prawda o tp 4 razy prawda, ale od teraz uważaj, bo Sawik może za te słowa ubić ;p
Prawda o tp 4 razy prawda, ale od teraz uważaj, bo Sawik może za te słowa ubić ;p
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
26 czerwca 2013, 22:25 [cytuj]
Gan - opanuj kompa
Gan - opanuj kompa
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
26 czerwca 2013, 22:26 [cytuj]
To Bernard już oficjalnie w Szachatrze? jakoś mi to umknęło a tak komentator na tvp powiedział że podpisał z nimi kontrakt
To Bernard już oficjalnie w Szachatrze? jakoś mi to umknęło a tak komentator na tvp powiedział że podpisał z nimi kontrakt
26 czerwca 2013, 22:27 [cytuj]
To jak, Szachtar kupuje Bernarda podczas tego całego cupa, a my nie możemy Villi albo Paulinho?
To jak, Szachtar kupuje Bernarda podczas tego całego cupa, a my nie możemy Villi albo Paulinho?
26 czerwca 2013, 22:30 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:

a to nie chodziło o Freda?
a to nie chodziło o Freda?
26 czerwca 2013, 22:31 [cytuj]
Iwański mówi ze Bernard podpisał z Szachtarem, przed kilkoma minutami na antenie.
Iwański mówi ze Bernard podpisał z Szachtarem, przed kilkoma minutami na antenie
26 czerwca 2013, 22:31 [cytuj]
Wyraźnie mówił o Bernardzie ale czy mu się coś nie powaliło to kto go tam wie ;) nasi komentatorzy czasem gadają takie głupoty że sie tego słuchać nie da, więc wcale bym się nie zdziwił
Wyraźnie mówił o Bernardzie ale czy mu się coś nie powaliło to kto go tam wie ;) nasi komentatorzy czasem gadają takie głupoty że sie tego słuchać nie da, więc wcale bym się nie zdziwił
26 czerwca 2013, 22:45 [cytuj]
Szachtar kupił 3 canarinhos, ale na pewno nie Bernarda. Fernando z Gremio, W. Nema z Fluminense i Freda z Internacionalu, więc Iwan uczy się pierdoly gadać od swojego szefa Szpaka. Fred ma już swoje lata, ale taki napadzior by się nam przydał, oczywiście w formie z PK. Jak kiedyś odejdzie Bale to za niego chce Hernanesa.
Szachtar kupił 3 canarinhos, ale na pewno nie Bernarda. Fernando z Gremio, W. Nema z Fluminense i Freda z Internacionalu, więc Iwan uczy się pierdoly gadać od swojego szefa Szpaka. Fred ma już swoje lata, ale taki napadzior by się nam przydał, oczywiście w formie z PK. Jak kiedyś odejdzie Bale to za niego chce Hernanesa
26 czerwca 2013, 22:50 [cytuj]
No ... chujowy ten Pałlinio jak drut. Nie dziwię się, że ŁKs go wypierdolił.
No ... chujowy ten Pałlinio jak drut. Nie dziwię się, że ŁKs go wypierdolił
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
26 czerwca 2013, 22:52 [cytuj]
to czo ten Iwan?
to czo ten Iwan?
26 czerwca 2013, 22:52 [cytuj]
wolałbym że urugwaj utarł nosa tym brazylijczykom ;p
btw http://www.youtube.com/watch?v=MLVJm7QW3dA
wolałbym że urugwaj utarł nosa tym brazylijczykom ;p btw. http://www.youtube.com/watch?v=MLVJm7QW3dA
26 czerwca 2013, 22:53 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
No ... chujowy ten Pałlinio jak drut. Nie dziwię się, że ŁKs go wypierdolił
:rotfl: i Ty brutu... prezesie chcesz za niego dać tyle ile wołają
26 czerwca 2013, 22:59 [cytuj]
jebnął brame na wage awansu do finału xdxd
jebnął brame na wage awansu do finału xdxd
26 czerwca 2013, 23:00 [cytuj]
Podobało mi się jak cały czas pokazywał gdzie mają jego koledzy z drużyny grać. Na pewno ma potencjał i jest lepszy od Hudda i Parkera.
Podobało mi się jak cały czas pokazywał gdzie mają jego koledzy z drużyny grać. Na pewno ma potencjał i jest lepszy od Hudda i Parkera
LMAO
26 czerwca 2013, 23:01 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Na poważnie to sam nie wiem. Jedno wiem na pawno to, że w Europie się nie sprawdził :-) 17 baniek...dużo! Jest ryzyko jest zabawa. Myślę, że trochę niedoceniamy Holtby-go. Facet ma świetną technikę i jest szybki. Za bardzo chciał i ma dopiero 21 lat. Ja stawiam na TolkaB/LH.
Na poważnie to sam nie wiem. Jedno wiem na pawno to, że w Europie się nie sprawdził :-) 17 baniek...dużo! Jest ryzyko jest zabawa. Myślę, że trochę niedoceniamy Holtby-go. Facet ma świetną technikę i jest szybki. Za bardzo chciał i ma dopiero 21 lat. Ja stawiam na TolkaB/LH
26 czerwca 2013, 23:07 [cytuj]
dobra - niech Bambini dopnie ten kontrakt i po finale PK -- P8 ma być w Londynie ... inaczej hu.:nerwus: z niego nie dyrektor..
dobra - niech Bambini dopnie ten kontrakt i po finale PK -- P8 ma być w Londynie ... inaczej hu.:nerwus: z niego nie dyrektor
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
26 czerwca 2013, 23:17 [cytuj]
niech dopina soldado bo w przyszłym sezonie bardzo liczę na holtbyego
niech dopina soldado bo w przyszłym sezonie bardzo liczę na holtbyego
26 czerwca 2013, 23:33 [cytuj]
ŁKS by się z nas do końca świata śmiał, jakby Paulinho nie wypalił a my zabulilibyśmy 17 mln za niego :)
ŁKS by się z nas do końca świata śmiał, jakby Paulinho nie wypalił a my zabulilibyśmy 17 mln za niego :)
27 czerwca 2013, 22:22 [cytuj]
Dobre wieści:

http://www.haringey.gov.uk/index/news_and_events/latest_news/leader-delighted-with-500million-tottenham-backing.htm
Dobre wieści: http://www.haringey.gov.uk/index/news_and_events/latest_news/leader-delighted-with-500million-tottenham-backing.htm
|<  <<  <  154  155  156  157  158    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 28 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się