Forum dyskusyjne
5 lipca 2013, 14:56 [cytuj]
BAE mistrz, jak ja go lubię
BAE mistrz, jak ja go lubię :D
5 lipca 2013, 21:16 [cytuj]
A. Murray - J. Janowicz = Arsenal - Spurs
doświadczenie, tytuły, jakość vs. młodość, pasja, siła->patrz GB11
A. Murray - J. Janowicz = Arsenal - Spurs
doświadczenie, tytuły, jakość vs. młodość, pasja, siła->patrz GB11
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
5 lipca 2013, 21:29 [cytuj]
I Janowicz tak jak Spurs mają w zwyczaju, przepierdolił właśnie 3 gemy przewagi : /
I Janowicz tak jak Spurs mają w zwyczaju, przepierdolił właśnie 3 gemy przewagi : /
5 lipca 2013, 21:44 [cytuj]
i mecz też przepierdoli - jeszcze tym razem
i mecz też przepierdoli - jeszcze tym razem
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
5 lipca 2013, 21:42 [cytuj]
Czy ktoś wie czy będą streamy z meczów w Azji ?
Together we are strong
5 lipca 2013, 21:43 [cytuj]
Szkoda, miał set na wyciągnięcie ręki...
Szkoda, miał set na wyciągnięcie ręki
5 lipca 2013, 21:53 [cytuj]
RadzioTH powiedział/a:
Sądzę że z Asia trophy będą. Ale to tylko moje domysły
Sądzę że z Asia trophy będą. Ale to tylko moje domysły
5 lipca 2013, 22:48 [cytuj]
ta sytuacja z 3 seta gdy było 4:1 dla Jerzego jak to można było przegrać ale cóż, podobała mi się ta piłka zagrana w murray'a na jego ciało, świetny mecz w wykonaniu obu panów już niedługo pierwsza 10 dla Janowicza.
ta sytuacja z 3 seta gdy było 4:1 dla Jerzego jak to można było przegrać ale cóż, podobała mi się ta piłka zagrana w murray'a na jego ciało, świetny mecz w wykonaniu obu panów już niedługo pierwsza 10 dla Janowicza
5 lipca 2013, 23:13 [cytuj]
no i koniec rozdmuchanych polskich ambicji. Szkoda ze u nas robi sie ze sportowcow bohaterow, zanim tak naprawde sie nimi stana. polfinaly to sukces, ale jak widac naszym zawodnikom jeszcze daleko do czolowki. Oby kiedys sie udalo, tymczasem napompowany balonik pekl z wielkim hukiem.
no i koniec rozdmuchanych polskich ambicji. Szkoda ze u nas robi sie ze sportowcow bohaterow, zanim tak naprawde sie nimi stana. polfinaly to sukces, ale jak widac naszym zawodnikom jeszcze daleko do czolowki. Oby kiedys sie udalo, tymczasem napompowany balonik pekl z wielkim hukiem
5 lipca 2013, 23:49 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
no i koniec rozdmuchanych polskich ambicji. Szkoda ze u nas robi sie ze sportowcow bohaterow, zanim tak naprawde sie nimi stana. polfinaly to sukces, ale jak widac naszym zawodnikom jeszcze daleko do czolowki. Oby kiedys sie udalo, tymczasem napompowany balonik pekl z wielkim hukiem
Pękło coś to raczej Rawdańskiej... tak mocno że chciała tańczyć w wywiadzie. Jak to mawiał Śp Lepper? Bredgensa - taniec na głowie znaczy się
Pękło coś to raczej Rawdańskiej... tak mocno że chciała tańczyć w wywiadzie. Jak to mawiał Śp Lepper? Bredgensa - taniec na głowie znaczy się
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
5 lipca 2013, 23:51 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Radwańska to zwykły cham i nic więcej. Jej wypowiedzi są tak prostackie, że mi się odechciewa czegokolwiek jak jej słucham
Radwańska to zwykły cham i nic więcej. Jej wypowiedzi są tak prostackie, że mi się odechciewa czegokolwiek jak jej słucham
5 lipca 2013, 23:52 [cytuj]
Chyba każdy ma prawo być podkurwiony po porażce w półfinale Wimbledonu?
6 lipca 2013, 00:18 [cytuj]
wersus powiedział/a:
Tak tak, każdy ma prawo być podkurwiony ale z klasą. Pierdolenie o szopenie i tyle. Suarez jak jest podkurwiony, bo przegrywa, nie trafia do siatki to gryzie ludzi. Też ma prawo?
Nic usprawiedliwia chamstwa i prostactwa. Jeśli to ma być wizytówka Polski to ja wolę Żubrówkę. Przynajmniej po niej nie pozostaje taki niesmak jak po tej pożal się boże gwieździe Wimbledonu
Tak tak, każdy ma prawo być podkurwiony ale z klasą. Pierdolenie o szopenie i tyle. Suarez jak jest podkurwiony, bo przegrywa, nie trafia do siatki to gryzie ludzi. Też ma prawo?
Nic usprawiedliwia chamstwa i prostactwa. Jeśli to ma być wizytówka Polski to ja wolę Żubrówkę. Przynajmniej po niej nie pozostaje taki niesmak jak po tej pożal się boże gwieździe Wimbledonu
6 lipca 2013, 00:29 [cytuj]
wersus powiedział/a:
Jasne, że ma prawo. Ma tez prawo śmiać się po przegranej olimpiadzie i mówić takie rzeczy: "Raz się wygrywa, raz przegrywa. Liczyłam na więcej. Nie wyszło. Igrzyska to w tenisie specyficzny turniej, wcale nie najważniejszy, Wielkie Szlemy są wyżej". W dodatku będąc chorążą reprezentacji Polski. Takie zachowanie też usprawiedliwiasz?
Prostactwo i nic więcej.
Jasne, że ma prawo. Ma tez prawo śmiać się po przegranej olimpiadzie i mówić takie rzeczy: "Raz się wygrywa, raz przegrywa. Liczyłam na więcej. Nie wyszło. Igrzyska to w tenisie specyficzny turniej, wcale nie najważniejszy, Wielkie Szlemy są wyżej". W dodatku będąc chorążą reprezentacji Polski. Takie zachowanie też usprawiedliwiasz?
Prostactwo i nic więcej
6 lipca 2013, 01:55 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Prostactwo i nic więcej
Wielkie szlemy są wyżej. Obejdziesz się smakiem dziewucho a nie wielkim szlemem. Ja wiem, że w reprezentacji olimpijskiej słabo płacą, ale żeby aż tak to olać?
Wielkie szlemy są wyżej. Obejdziesz się smakiem dziewucho a nie wielkim szlemem. Ja wiem, że w reprezentacji olimpijskiej słabo płacą, ale żeby aż tak to olać? :wysmiewacz:
6 lipca 2013, 11:35 [cytuj]
http://www.tottenhamhotspur.com/news/paulinho-deal-agreed-060713/
No to oficjalnie mamy go, ciekawe co pokaże
http://www.tottenhamhotspur.com/news/paulinho-deal-agreed-060713/
No to oficjalnie mamy go, ciekawe co pokaże
6 lipca 2013, 11:53 [cytuj]
Pieprzycie głupoty jak ktoś jest wkurwiony to nie panuje nad emocjami, mi to tam nie przeszkadza bo Brytyjczycy to taki zadufany kraj w sobie i jak ktoś podchodzi tak bez respektu i czasami nawet bez szacunku to dobrze bo tacy my jesteśmy i nigdy nie wstydzę się swojego kraju czy to po poczynaniach naszych sportowców takich jak radwańska czy jakby wczoraj janowicz.
Pieprzycie głupoty jak ktoś jest wkurwiony to nie panuje nad emocjami, mi to tam nie przeszkadza bo Brytyjczycy to taki zadufany kraj w sobie i jak ktoś podchodzi tak bez respektu i czasami nawet bez szacunku to dobrze bo tacy my jesteśmy i nigdy nie wstydzę się swojego kraju czy to po poczynaniach naszych sportowców takich jak radwańska czy jakby wczoraj janowicz
6 lipca 2013, 12:49 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
Pieprzycie głupoty jak ktoś jest wkurwiony to nie panuje nad emocjami, mi to tam nie przeszkadza bo Brytyjczycy to taki zadufany kraj w sobie i jak ktoś podchodzi tak bez respektu i czasami nawet bez szacunku to dobrze bo tacy my jesteśmy i nigdy nie wstydzę się swojego kraju czy to po poczynaniach naszych sportowców takich jak radwańska czy jakby wczoraj janowicz
To niech jeszcze kupę na środku kortu zrobi z braku panowania nad emocjami.
To niech jeszcze kupę na środku kortu zrobi z braku panowania nad emocjami
6 lipca 2013, 12:50 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
To niech jeszcze kupę na środku kortu zrobi z braku panowania nad emocjami
:brawo:
Can't Smile Without You!!!
6 lipca 2013, 12:58 [cytuj]
nie wiem czy brak opanowania nad emocjami to też brak opanowania nad zwieraczami jeśli za każdym razem ktoś miałby szczać albo srać kiedy jest wkurwiony to jakaś choroba jest.
nie wiem czy brak opanowania nad emocjami to też brak opanowania nad zwieraczami jeśli za każdym razem ktoś miałby szczać albo srać kiedy jest wkurwiony to jakaś choroba jest