Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  159  160  161  162  163    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
6 lipca 2013, 17:19 [cytuj]
Wojtas, wpadnij i opowiedz mojemu managerowi na temat "nie panowania nad emocjami kiedy jesteś wkurwiony", a on zapewne wskaże Ci twoje miejsce... A ona również była w "pracy"!!!
Wojtas, wpadnij i opowiedz mojemu managerowi na temat "nie panowania nad emocjami kiedy jesteś wkurwiony", a on zapewne wskaże Ci twoje miejsce... A ona również była w "pracy"!!!
Can't Smile Without You!!!
6 lipca 2013, 19:02 [cytuj]
"Co wy macie takie spiny do Radwańskiej? Każdy nagle wielki znawca tenisa i zachowań na korcie... Plujecie jadem na lewo i prawo bo w tv czy na onecie mówili, ze Isia zachowała sie chamsko na korcie wiec od razu każdy tylko hejtuje mimo, ze NIE MA POWODU! Co roku na kortach widzi się, rzucanie rakieta, niecenzuralne okrzyki i tego typu rzeczy... niektórzy po przegranym meczu biorą swoją torbę i schodzą do szatni nawet nie patrząc na przeciwnika. Radwańska przegrała, podeszła do siatki, podała rękę i koniec"

znalazłem na necie akurat mi tu pasuje.
"Co wy macie takie spiny do Radwańskiej? Każdy nagle wielki znawca tenisa i zachowań na korcie... Plujecie jadem na lewo i prawo bo w tv czy na onecie mówili, ze Isia zachowała sie chamsko na korcie wiec od razu każdy tylko hejtuje mimo, ze NIE MA POWODU! Co roku na kortach widzi się, rzucanie rakieta, niecenzuralne okrzyki i tego typu rzeczy... niektórzy po przegranym meczu biorą swoją torbę i schodzą do szatni nawet nie patrząc na przeciwnika. Radwańska przegrała, podeszła do siatki, podała rękę i koniec" znalazłem na necie akurat mi tu pasuje
6 lipca 2013, 20:16 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
"Co wy macie takie spiny do Radwańskiej? Każdy nagle wielki znawca tenisa i zachowań na korcie... Plujecie jadem na lewo i prawo bo w tv czy na onecie mówili, ze Isia zachowała sie chamsko na korcie wiec od razu każdy tylko hejtuje mimo, ze NIE MA POWODU! Co roku na kortach widzi się, rzucanie rakieta, niecenzuralne okrzyki i tego typu rzeczy... niektórzy po przegranym meczu biorą swoją torbę i schodzą do szatni nawet nie patrząc na przeciwnika. Radwańska przegrała, podeszła do siatki, podała rękę i koniec"

znalazłem na necie akurat mi tu pasuje

Bullshit - nie widziałem nikogo ze znanych tenisistów kto olałby przeciwnika(pół uściskiem) i spierd...lił do szatni jak szczur z tonącego statku.

Radwańska to nie narodowe dobro, żeby chuchać na nią jak na złote monety. Co innego niecenzuralne okrzyki a co innego olanie przeciwniczki i podanie ręki jakby przeciwnik miał trąd.

Rudzki dobrze napisał "You can't buy class"

Dla chamstwa(chamstwem nie jest krzyczenie pod nosem KURWA MAĆ) nie ma wytłumaczenia. Czy widziałeś, aby po walce na KSW albo bokserskiej jakiś zawodnik po przegranym pojedynku nie puknął rękawicy? Tylko taka nasza wiochmenka zrobiła z siebie pośmiewisko(tzn źle nie pośmiewisko tylko pokazała swoje prawdziwe oblicze) To nie jest jakaś ważna persona dla Polski, żeby mogła robić co chce a ludzie(polacy) klepali ją po plecach
Bullshit - nie widziałem nikogo ze znanych tenisistów kto olałby przeciwnika(pół uściskiem) i spierd...lił do szatni jak szczur z tonącego statku. Radwańska to nie narodowe dobro, żeby chuchać na nią jak na złote monety. Co innego niecenzuralne okrzyki a co innego olanie przeciwniczki i podanie ręki jakby przeciwnik miał trąd. Rudzki dobrze napisał "You can't buy class" Dla chamstwa(chamstwem nie jest krzyczenie pod nosem KURWA MAĆ) nie ma wytłumaczenia. Czy widziałeś, aby po walce na KSW albo bokserskiej jakiś zawodnik po przegranym pojedynku nie puknął rękawicy? Tylko taka nasza wiochmenka zrobiła z siebie pośmiewisko(tzn źle nie pośmiewisko tylko pokazała swoje prawdziwe oblicze) To nie jest jakaś ważna persona dla Polski, żeby mogła robić co chce a ludzie(polacy) klepali ją po plecach
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
6 lipca 2013, 22:17 [cytuj]
A ja myślę, że to jest sranie w banie i sztuczne rozdmuchiwanie sprawy z tym uściskiem dłoni. Zrobiła jak zrobiła, na chuj drążyć temat? Nie było to miłe, ale bez przesady, żeby na niej psy wieszać za lekceważący stosunek do przeciwnika. Pierdolenie i tyle.
A ja myślę, że to jest sranie w banie i sztuczne rozdmuchiwanie sprawy z tym uściskiem dłoni. Zrobiła jak zrobiła, na chuj drążyć temat? Nie było to miłe, ale bez przesady, żeby na niej psy wieszać za lekceważący stosunek do przeciwnika. Pierdolenie i tyle
6 lipca 2013, 22:44 [cytuj]
A może po prostu kupę się jej chciało i zamiast załatwić to na korcie(jak sugerował jin_tae) zdecydowała jak najszybciej spierdolić. A potem, kiedy się jej spytali się "Czemu zachowałaś się w ten sposób po przegranej?" nie mogła powiedzieć "Bo musiałam do kibla szybko, srać się zachciało".
A może po prostu kupę się jej chciało i zamiast załatwić to na korcie(jak sugerował jin_tae) zdecydowała jak najszybciej spierdolić. A potem, kiedy się jej spytali się "Czemu zachowałaś się w ten sposób po przegranej?" nie mogła powiedzieć "Bo musiałam do kibla szybko, srać się zachciało"
LMAO
7 lipca 2013, 10:56 [cytuj]
http://www.wykop.pl/ramka/1576831/jak-tvn-szczuje-na-radwanska/
Macie moi drodzy strażnicy cudzej moralności.
http://www.wykop.pl/ramka/1576831/jak-tvn-szczuje-na-radwanska/ Macie moi drodzy strażnicy cudzej moralności
7 lipca 2013, 11:20 [cytuj]
Kalafio powiedział/a:
http://www.wykop.pl/ramka/1576831/jak-tvn-szczuje-na-radwanska/
Macie moi drodzy strażnicy cudzej moralności

tylko ze ona klepła i zaraz uciekła :luzik:
tylko ze ona klepła i zaraz uciekła :luzik:
7 lipca 2013, 11:33 [cytuj]
Ale podała jej rękę odwracając się do niej, pogratulowała i tyle. Robienie z tego szopki "Radwańska trzymała rękę Lisickiej 1s, a nie 5s SKANDAL" jest bezsensu.
Ale podała jej rękę odwracając się do niej, pogratulowała i tyle. Robienie z tego szopki "Radwańska trzymała rękę Lisickiej 1s, a nie 5s SKANDAL" jest bezsensu
7 lipca 2013, 12:38 [cytuj]
Każdy ma swoje zdanie i niech sobie przy nim zostanie ;P.

Ja swój pogląd na tę "Gwiazdę" ugruntowałem sobie po jej elokwentnej wypowiedzi na IO w Londynie, a w zasadzie po jej mizernym występie. Jej słowa pokazały dobitnie, że w dupie ma tych, którzy ślęczeli przed tv lub wydali setki złotych/funtów, aby ją oglądać i dopingować. Od tamtej pory moje zdanie jest tylko jedno: "wieś tańczy i śpiewa".
I ja również mam ją głęboko w dupsku :F.
Każdy ma swoje zdanie i niech sobie przy nim zostanie ;P. Ja swój pogląd na tę "Gwiazdę" ugruntowałem sobie po jej elokwentnej wypowiedzi na IO w Londynie, a w zasadzie po jej mizernym występie. Jej słowa pokazały dobitnie, że w dupie ma tych, którzy ślęczeli przed tv lub wydali setki złotych/funtów, aby ją oglądać i dopingować. Od tamtej pory moje zdanie jest tylko jedno: "wieś tańczy i śpiewa". I ja również mam ją głęboko w dupsku :F
Can't Smile Without You!!!
7 lipca 2013, 13:48 [cytuj]
sezon ogórkowy w pełni i mamy jedynie Mistrzostwa u20 :|
Chciało by się jakiś porządny meczyk pooglądać. Zostaje dziś tylko Deyna Cup, ktoś ogląda z was?
sezon ogórkowy w pełni i mamy jedynie Mistrzostwa u20 :| Chciało by się jakiś porządny meczyk pooglądać. Zostaje dziś tylko Deyna Cup, ktoś ogląda z was?
7 lipca 2013, 14:06 [cytuj]
ja oglądam :)pierwszy sparing gramy 16 lipca z Swindon Town... także jakoś niedługo powinniśmy rozpocząć treningi :)
ja oglądam :)pierwszy sparing gramy 16 lipca z Swindon Town... także jakoś niedługo powinniśmy rozpocząć treningi :)
7 lipca 2013, 14:42 [cytuj]
http://sport.wp.pl/kat,1726,title,Horror-w-Brazylii-Podwojne-morderstwo-na-boisku,wid,15793549,wiadomosc.html?ticaid=110e6e&_ticrsn=3

Kurw..a jaki hardkor... i tam mają być w przyszłym roku MŚ...
http://sport.wp.pl/kat,1726,title,Horror-w-Brazylii-Podwojne-morderstwo-na-boisku,wid,15793549,wiadomosc.html?ticaid=110e6e&_ticrsn=3 Kurw..a jaki hardkor... i tam mają być w przyszłym roku MŚ
7 lipca 2013, 14:50 [cytuj]
Oj a ja pomyliłem wczorajsze mecze z dzisiejszymi i czekam sobie na mecz o trzecie miejsce o 15 a to dzis o 13 sie zaczęło -.-

Wszyscy chyba czekali na dogrywkę a tu sie okazuje że bramka w dolicoznym czasie Austrii Wiedeń :glupek:

@KonradM
czytałem wczoraj o tym, aż trudno mi w to uwierzyć. Nie mogę zrozumieć jak sedzia podczas meczu może nosić przy sobie nóż, a to co później się stało? To przechodzi ludzkie pojęcie. Średniowiecze -.-
Oj a ja pomyliłem wczorajsze mecze z dzisiejszymi i czekam sobie na mecz o trzecie miejsce o 15 a to dzis o 13 sie zaczęło -.- Wszyscy chyba czekali na dogrywkę a tu sie okazuje że bramka w dolicoznym czasie Austrii Wiedeń :glupek: @KonradM czytałem wczoraj o tym, aż trudno mi w to uwierzyć. Nie mogę zrozumieć jak sedzia podczas meczu może nosić przy sobie nóż, a to co później się stało? To przechodzi ludzkie pojęcie. Średniowiecze -.-
7 lipca 2013, 14:57 [cytuj]
mecz o 3 miejsce dupy nie urywal... może finał będzie ciekawszy a młodzi brazylijczycy będą chcieli się pokazać :)c
mecz o 3 miejsce dupy nie urywal... może finał będzie ciekawszy a młodzi brazylijczycy będą chcieli się pokazać :)c
7 lipca 2013, 15:00 [cytuj]
Ciekawe że mecz będzie na otwartym TVN'ie :skromny:
Nie będę ukrywał, liczyłem na wiecej ze strony Partizana :P zawiodłem się. Ciekawe kto będzie Legia - Fluminense komentował?
Ciekawe że mecz będzie na otwartym TVN'ie :skromny: Nie będę ukrywał, liczyłem na wiecej ze strony Partizana :P zawiodłem się. Ciekawe kto będzie Legia - Fluminense komentował?
7 lipca 2013, 15:07 [cytuj]
Patrząc na mecz to frekwencja mizerna - wszyscy chyba przyjdą dopiero na finał. Ale przecież w meczu o 3 miejsce nie grał byle kto. Zebym miał szansę tam być to na pewno bym zobaczył ten mecz z trybun
Patrząc na mecz to frekwencja mizerna - wszyscy chyba przyjdą dopiero na finał. Ale przecież w meczu o 3 miejsce nie grał byle kto. Zebym miał szansę tam być to na pewno bym zobaczył ten mecz z trybun
7 lipca 2013, 15:08 [cytuj]
pewnie ci sami co mecz partizana... No myślałem że ten Mitrovic pokaże więcej, 6 mln jakie chcą za tego chłopaka to naprawde spora suma, tym bardziej że to liga serbska. Ehh żeby chociaż nasze kluby czołowe (Legia,Lech) potrafiły sprzedać jakiegoś młodego polaka za taką kase a nie 2-2,5 mln euro...
pewnie ci sami co mecz partizana... No myślałem że ten Mitrovic pokaże więcej, 6 mln jakie chcą za tego chłopaka to naprawde spora suma, tym bardziej że to liga serbska. Ehh żeby chociaż nasze kluby czołowe (Legia,Lech) potrafiły sprzedać jakiegoś młodego polaka za taką kase a nie 2-2,5 mln euro
7 lipca 2013, 15:13 [cytuj]
wątpię, oby tylko nie Kalinowski bo on to tak komentuje na poziomie Szpakowskiego.

Nie wiem może ich te 2-2,5 mln satysfakcjonuje. Ale to by było wydarzenie bez precedensu puścić grajka za 6 mln z Polskiej Ekstraklasy i poważny zastrzyk gotówki dla klubu. To prawie jak udział w LM ;P
wątpię, oby tylko nie Kalinowski bo on to tak komentuje na poziomie Szpakowskiego. Nie wiem może ich te 2-2,5 mln satysfakcjonuje. Ale to by było wydarzenie bez precedensu puścić grajka za 6 mln z Polskiej Ekstraklasy i poważny zastrzyk gotówki dla klubu. To prawie jak udział w LM ;P
7 lipca 2013, 15:17 [cytuj]
no u nas jak uda cię sprzedać gościa za 2-2,5 mln euro to już jest sukces. Za tyle odchodzą największe talenty ekstraklasy jak Wolski czy Milik.
no u nas jak uda cię sprzedać gościa za 2-2,5 mln euro to już jest sukces. Za tyle odchodzą największe talenty ekstraklasy jak Wolski czy Milik
7 lipca 2013, 15:22 [cytuj]
Szkoda tylko że później te pieniądze sa marnowane a nie wykładane na rozwój klubu. Lub "wkładane w rozwój" lecz jednak później w skutku marnowane ;/ i nic się w naszej piłce ligowej nie zmienia. Błędne koło, niestety. Spójrzcie na BATE Borysów jaki to jest klub. Ma chyba mniejszy budżet od większości klubów z Ekstraklasy a jak często gości w LM. Warto też zobaczyć że większość z nich to Białorusini czyli stawiają na rodzimych piłkarzy a u nas to sprowadzają nie wiadomo kogo zza granicy :blee:

http://164.177.157.12/img/graphics/526.jpg
Szkoda tylko że później te pieniądze sa marnowane a nie wykładane na rozwój klubu. Lub "wkładane w rozwój" lecz jednak później w skutku marnowane ;/ i nic się w naszej piłce ligowej nie zmienia. Błędne koło, niestety. Spójrzcie na BATE Borysów jaki to jest klub. Ma chyba mniejszy budżet od większości klubów z Ekstraklasy a jak często gości w LM. Warto też zobaczyć że większość z nich to Białorusini czyli stawiają na rodzimych piłkarzy a u nas to sprowadzają nie wiadomo kogo zza granicy :blee: http://164.177.157.12/img/graphics/526.jpg
|<  <<  <  159  160  161  162  163    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 18 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się