Forum dyskusyjne
7 lipca 2013, 15:42 [cytuj]
http://www.givemesport.com/357511-zalgiris-striker-crashes-into-hoardings-in-celebration-fail
To się nasz rodak popisał
http://www.givemesport.com/357511-zalgiris-striker-crashes-into-hoardings-in-celebration-fail
To się nasz rodak popisał :P
7 lipca 2013, 15:58 [cytuj]
no i Terlecki komentuje
no i Terlecki komentuje :)
7 lipca 2013, 16:18 [cytuj]
A jednak miałeś rację
Tam mi się wydawało że bramka ze spalonego padła, przy dobitce chyba strzelec był na spalonym
A jednak miałeś rację :P
Tam mi się wydawało że bramka ze spalonego padła, przy dobitce chyba strzelec był na spalonym
7 lipca 2013, 16:42 [cytuj]
nie przy dobitce furmana był za linią piłki także spalonego nie ma.
nie przy dobitce furmana był za linią piłki także spalonego nie ma
7 lipca 2013, 17:01 [cytuj]
przed linią oczywiście
przed linią oczywiście :P
7 lipca 2013, 17:46 [cytuj]
No, no ale teraz Gol włożył brameczke

palce lizać
No, no ale teraz Gol włożył brameczke :F palce lizać
7 lipca 2013, 19:00 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
To się nasz rodak popisał

Co on w ogóle odjebał? Po pijaku chyba nie grał.

Co on w ogóle odjebał? Po pijaku chyba nie grał.
:rotfl::rotfl:
LMAO
7 lipca 2013, 19:12 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Oj a ja pomyliłem wczorajsze mecze z dzisiejszymi i czekam sobie na mecz o trzecie miejsce o 15 a to dzis o 13 sie zaczęło -.-
Wszyscy chyba czekali na dogrywkę a tu sie okazuje że bramka w dolicoznym czasie Austrii Wiedeń
@KonradM
czytałem wczoraj o tym, aż trudno mi w to uwierzyć. Nie mogę zrozumieć jak sedzia podczas meczu może nosić przy sobie nóż, a to co później się stało? To przechodzi ludzkie pojęcie. Średniowiecze -.-
Znalazłem filmik na którym jest pokazany ten poćwiartowany sędzia... Strasznie to wygląda, wszystkie konczyny ma poodcinane... nie będe tu wrzucał linku bo nie wszyscy chcą to pewnie oglądać.
Znalazłem filmik na którym jest pokazany ten poćwiartowany sędzia... Strasznie to wygląda, wszystkie konczyny ma poodcinane... nie będe tu wrzucał linku bo nie wszyscy chcą to pewnie oglądać
7 lipca 2013, 19:16 [cytuj]
mógłbyś wysłać link na priv? : )
mógłbyś wysłać link na priv? : )
To dare is to do.
7 lipca 2013, 19:20 [cytuj]
@KonradM
heh, czyli nie udało mi się edytować zanim ktoś przeczyta

po chwili edytowałem bo byście sobie pomyśleli że jakiś pierdolnięty jestem
Ale strasznie to wygląda, jak człowieku może zrobić drugiemu człowiekowi coś takiego. Ale też po części jest jego wina bo sam zaczął wyjmując nóż
@KonradM
heh, czyli nie udało mi się edytować zanim ktoś przeczyta :P po chwili edytowałem bo byście sobie pomyśleli że jakiś pierdolnięty jestem ;(
Ale strasznie to wygląda, jak człowieku może zrobić drugiemu człowiekowi coś takiego. Ale też po części jest jego wina bo sam zaczął wyjmując nóż :szok:
7 lipca 2013, 19:27 [cytuj]
Ponowie, otóż, jestem nowy ale pewnie przewijało się to tutaj pytanie, lecz szukanie odpowiedzi sporo mi pewnie zajmie. Więc pytam.
1. Czy organizowane są jakieś wspólne wyjazdy na WHL?
2. Jak to jest z biletami? Czy są wymagane jakieś karty kibica lub inne tego typu rzeczy aby zakupić bilet czy też żeby wejść na stadion?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam gorąco
Ponowie, otóż, jestem nowy ale pewnie przewijało się to tutaj pytanie, lecz szukanie odpowiedzi sporo mi pewnie zajmie. Więc pytam.
2. Jak to jest z biletami? Czy są wymagane jakieś karty kibica lub inne tego typu rzeczy aby zakupić bilet czy też żeby wejść na stadion?
Pozdrawiam gorąco
7 lipca 2013, 20:10 [cytuj]
Nie mogę uwierzyć że Anderson Silva przegrał dzisaj w nocy to sprzeczne z prawami fizyki, chociaż należy mu się już emerytura.
Nie mogę uwierzyć że Anderson Silva przegrał dzisaj w nocy to sprzeczne z prawami fizyki, chociaż należy mu się już emerytura
7 lipca 2013, 20:31 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Pozdrawiam gorąco
1. Co jakiś czas ktoś się tam zbiera, żeby razem pojechać.
2. Z członkostwem jest łatwiej zdobyć fajne miejsca, ale bez tego też możesz.
1. Co jakiś czas ktoś się tam zbiera, żeby razem pojechać.
2. Z członkostwem jest łatwiej zdobyć fajne miejsca, ale bez tego też możesz
LMAO
7 lipca 2013, 21:52 [cytuj]
Dzięki
Juto nowe koszulki

Coś czuję że będą świetne
Dzięki :D
Juto nowe koszulki :P:rotfl:
Coś czuję że będą świetne :cwaniak:
8 lipca 2013, 00:28 [cytuj]
md1 powiedział/a:
http://czarne.com.pl/katalog/ksiazki/futbol-jest-okrutny Wiem, że od premiery minął już miesiąc z hakiem i mógł już ktoś wrzuci info w temacie ( jeśli tak to przepraszam za dubel ) ale ja zakupu dokonałem dopiero (?) dzisiaj i jestem zachwycony. Łyknąłem jak pelikan.
P O L E C A M
Dopiero zauważyłem ten post, jeśli ktoś nie czytał to również szczerze polecam!
8 lipca 2013, 01:47 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
Dzisiaj kupiłem ale jeszcze nie zacząłem bo czasu nie znalazłem. Zaczynam od jutra
Dzisiaj kupiłem ale jeszcze nie zacząłem bo czasu nie znalazłem. Zaczynam od jutra :)
8 lipca 2013, 09:31 [cytuj]
Dziś nasi zawodnicy wracają do treningów

a ci co grali w reprezentacjach mają pod koniec tygodnia dołączyć

Spekuluje się że na dniach Gareth może podpisać nowy kontrakt 170.000 tyś funt, Oby to była prawda
Dziś nasi zawodnicy wracają do treningów :) a ci co grali w reprezentacjach mają pod koniec tygodnia dołączyć :) Spekuluje się że na dniach Gareth może podpisać nowy kontrakt 170.000 tyś funt, Oby to była prawda :)
8 lipca 2013, 09:39 [cytuj]
170 tys funt pogieło go ????????????/ mam nadzieje że to pogłoski
170 tys funt pogieło go ????????????/ mam nadzieje że to pogłoski:D
8 lipca 2013, 10:00 [cytuj]
Jak dla mnie niech mu dają tyle. Zwolniły się tygodniówki Bentleya i Gallasa, najważniesze aby gareth został
Jak dla mnie niech mu dają tyle. Zwolniły się tygodniówki Bentleya i Gallasa, najważniesze aby gareth został :P
8 lipca 2013, 10:07 [cytuj]
9. David Bentley – 2,6 mln funtów rocznie
Pięć lat temu był trzecim najdroższym transferem w historii Tottenhamu. Kosztował 15 mln funtów, strzelił kapitalnego gola z jakichś czterdziestu metrów przeciwko Arsenalowi i... zniknął. Od tej pory zaliczył kolejno: Birmngham, West Ham, Rostów i Blackburn. Liczba meczów – 30. Liczba goli – 0. Niesamowite, jak można w ciągu dwóch lat zanotować taki regres i nadal naciągać pracodawców na sowitą pensję. Na konto Bentleya co tydzień wpływa 50 tys. funtów, a byłoby jeszcze więcej, gdyby zimą Harry Redknapp wziął go do QPR. Blackburn, w którym gra dzisiaj, miało być dla niego meczem ostatniej szansy. Dziś wiadomo, że nie będzie. Sielanka dobiega końca.
Proszę bardzo, wolę dawać jego pensje Garethowi dodatkowo
9. David Bentley – 2,6 mln funtów rocznie
Pięć lat temu był trzecim najdroższym transferem w historii Tottenhamu. Kosztował 15 mln funtów, strzelił kapitalnego gola z jakichś czterdziestu metrów przeciwko Arsenalowi i... zniknął. Od tej pory zaliczył kolejno: Birmngham, West Ham, Rostów i Blackburn. Liczba meczów – 30. Liczba goli – 0. Niesamowite, jak można w ciągu dwóch lat zanotować taki regres i nadal naciągać pracodawców na sowitą pensję. Na konto Bentleya co tydzień wpływa 50 tys. funtów, a byłoby jeszcze więcej, gdyby zimą Harry Redknapp wziął go do QPR. Blackburn, w którym gra dzisiaj, miało być dla niego meczem ostatniej szansy. Dziś wiadomo, że nie będzie. Sielanka dobiega końca.
Proszę bardzo, wolę dawać jego pensje Garethowi dodatkowo :P