Forum dyskusyjne
17 lipca 2013, 01:56 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151509332913565&set=o.332258180201139&type=3&theater

a gdzie dupy w tle?
a gdzie dupy w tle?
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
17 lipca 2013, 08:33 [cytuj]
ale fota niema co.
szkoda że nie mogłem znaleźć żadnego streama ani na pierwszy mecz ani na wczorajszy
ale znalazłem coś takiego
https://www.youtube.com/watch?v=aPXJc_w8RAk
ale fota niema co.
szkoda że nie mogłem znaleźć żadnego streama ani na pierwszy mecz ani na wczorajszy
ale znalazłem coś takiego
https://www.youtube.com/watch?v=aPXJc_w8RAk
17 lipca 2013, 11:19 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
a gdzie dupy w tle?
nie starcza Ci klata AVB
nie starcza Ci klata AVB:wysmiewacz:
17 lipca 2013, 11:36 [cytuj]
Jose Manuel Pinto, Martin Montoya, Marc Bartra, Adriano, Javier Mascherano, Alex Song, Jonathan dos Santos, Sergi Roberto, Alexis Sanchez, Cristian Tello, Ibrahim Affelay, Isaac Cuenca oraz Leo Messi.
Ciekawe ile Lechia zapłaciła aby przyjechał do nich taki skład
i po ile bilety na to
Jose Manuel Pinto, Martin Montoya, Marc Bartra, Adriano, Javier Mascherano, Alex Song, Jonathan dos Santos, Sergi Roberto, Alexis Sanchez, Cristian Tello, Ibrahim Affelay, Isaac Cuenca oraz Leo Messi.
Ciekawe ile Lechia zapłaciła aby przyjechał do nich taki skład:rotfl:
i po ile bilety na to:wysmiewacz:
17 lipca 2013, 11:43 [cytuj]
http://www.szalikowcy.com/news/8023.html
AMF
http://www.szalikowcy.com/news/8023.html
AMF:brawo:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
17 lipca 2013, 12:29 [cytuj]
@Robert, ale przynajmniej kilkanaście minut Messi zagra
Bilet I kategorii premium kosztuje 700 zł, I kategorii - 450 zł, II kategorii - 400, III kategorii - 280 zł, IV kategorii - 200 zł.
Będą też bilety rodzinne Family - 95 zł (już od dwóch osób, rodzic plus dziecko) oraz bilety VIP - za 1000 zł.
tutaj lepszy skrót, dość niefortunna bramka nam wpadła to trzeba przyznać
http://www.youtube.com/watch?v=0Pn5xjK3tqs
@Robert, ale przynajmniej kilkanaście minut Messi zagra :P
Bilet I kategorii premium kosztuje 700 zł, I kategorii - 450 zł, II kategorii - 400, III kategorii - 280 zł, IV kategorii - 200 zł.
Będą też bilety rodzinne Family - 95 zł (już od dwóch osób, rodzic plus dziecko) oraz bilety VIP - za 1000 zł.
tutaj lepszy skrót, dość niefortunna bramka nam wpadła to trzeba przyznać
http://www.youtube.com/watch?v=0Pn5xjK3tqs
17 lipca 2013, 13:05 [cytuj]
Dostali na pewno ładną sumę. Zagrają rezerwami, po co ciągać najlepszy skład, jak ludziom wystarczy Messi na 45 min, który będzie odstawiał nogę przed każdym potencjalnym kontaktem.
Dostali na pewno ładną sumę. Zagrają rezerwami, po co ciągać najlepszy skład, jak ludziom wystarczy Messi na 45 min, który będzie odstawiał nogę przed każdym potencjalnym kontaktem
17 lipca 2013, 13:11 [cytuj]
Jak dzisiaj widzicie Legie? Ja mysle ze do 4 rundy awansują, ale później to już czarno to widze.
Kiedy ten meczy Lechii?
Jak dzisiaj widzicie Legie? Ja mysle ze do 4 rundy awansują, ale później to już czarno to widze.
Kiedy ten meczy Lechii?
17 lipca 2013, 13:14 [cytuj]
arek3101 powiedział/a:
Dostali na pewno ładną sumę. Zagrają rezerwami, po co ciągać najlepszy skład, jak ludziom wystarczy Messi na 45 min, który będzie odstawiał nogę przed każdym potencjalnym kontaktem
tylko zeby nie odmówił wyjścia, bo z tego co czytałem to lubi sobie odmówić, ale w sumie za ten pewnie ma zapłacony
tylko zeby nie odmówił wyjścia, bo z tego co czytałem to lubi sobie odmówić, ale w sumie za ten pewnie ma zapłacony:wysmiewacz:
17 lipca 2013, 13:53 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Kiedy ten meczy Lechii?
mam nadzieje że nie dadzą plamy i wygrają, może nawet więcej niż jedną bramką
mam nadzieje że nie dadzą plamy i wygrają, może nawet więcej niż jedną bramką :P
17 lipca 2013, 13:57 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Kiedy ten meczy Lechii?
Dziś spokojnie wygrają, zobaczymy na kogo dalej trafią. W 3 rundzie są rozstawieni takze też powinni przejść. A w 4 zależy od losowania. Wczoraj np. bate borysow dostało u siebie 1:0 od jakiegoś azerskiego zespołu, Apoel też jest w zasięgu( to już nie ta drużyna co dwa sezony temu). Ale jak trafią na Basel lub Celtic to wiadomo że odpadną(chociaż będę wierzył że dadza rade).
Dziś spokojnie wygrają, zobaczymy na kogo dalej trafią. W 3 rundzie są rozstawieni takze też powinni przejść. A w 4 zależy od losowania. Wczoraj np. bate borysow dostało u siebie 1:0 od jakiegoś azerskiego zespołu, Apoel też jest w zasięgu( to już nie ta drużyna co dwa sezony temu). Ale jak trafią na Basel lub Celtic to wiadomo że odpadną(chociaż będę wierzył że dadza rade)
17 lipca 2013, 16:35 [cytuj]
Spojrzałem dzisiaj z ciekawości na kursy na zdobycie mistrzostwa przez angielskie kluby:
united,city,chelsea - 3,25
arsenal - 11
tottenham - 29
liverpool - 34
everton - 251
.
.
.
crystal palace - 10001
Spojrzałem dzisiaj z ciekawości na kursy na zdobycie mistrzostwa przez angielskie kluby:
united,city,chelsea - 3,25
arsenal - 11
tottenham - 29
liverpool - 34
everton - 251
.
.
.
crystal palace - 10001 :rotfl:
17 lipca 2013, 22:44 [cytuj]
i po mękach w pierwszej połowie jest wygrana w meczu 3:1. Po 45 minutach już naprawdę myślałem że będzie kompromitacja
i po mękach w pierwszej połowie jest wygrana w meczu 3:1. Po 45 minutach już naprawdę myślałem że będzie kompromitacja
18 lipca 2013, 10:39 [cytuj]
Tez tak myślałem naprawde styl legii zostawia wiele do życzenia, ciekawe co pokaża nasze asy dziś w LE
Tez tak myślałem naprawde styl legii zostawia wiele do życzenia, ciekawe co pokaża nasze asy dziś w LE
18 lipca 2013, 10:58 [cytuj]
RasaS powiedział/a:
Jak to co... Lech pociśnie. Robią mądrzejsze transfery niż w Legii i gdyby nie kontuzje to Lech miałby pakę spokojnie na LM
Jak to co... Lech pociśnie. Robią mądrzejsze transfery niż w Legii i gdyby nie kontuzje to Lech miałby pakę spokojnie na LM
18 lipca 2013, 10:59 [cytuj]
Zróbcie coś ze stroną...
Zróbcie coś ze stroną
18 lipca 2013, 11:48 [cytuj]
trzy razy wysyła ten sam post, ciągle jakieś przekroczenia limitów połączenia...
trzy razy wysyła ten sam post, ciągle jakieś przekroczenia limitów połączenia
18 lipca 2013, 12:35 [cytuj]
Nie, Legia w tym sezonie bardziej zasłużyła na majstra od Lecha. Wczoraj to taką padake grali pierwszą połowe ze normalnie byłem załamany. Dobrze że wszedł ten Kucharczyk i jakoś zagrali w tej drugiej połowie. 4 runda spokojnie w ich zasięgu (tak samo jak Arsenalu), ale nic ponad to
Nie, Legia w tym sezonie bardziej zasłużyła na majstra od Lecha. Wczoraj to taką padake grali pierwszą połowe ze normalnie byłem załamany. Dobrze że wszedł ten Kucharczyk i jakoś zagrali w tej drugiej połowie. 4 runda spokojnie w ich zasięgu (tak samo jak Arsenalu), ale nic ponad to
18 lipca 2013, 13:05 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
A Ty ciągle swoje, lech to lech tamto, a potem płacz.
A Ty ciągle swoje, lech to lech tamto, a potem płacz
18 lipca 2013, 13:13 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
4 runda spokojnie w ich zasięgu (tak samo jak Arsenalu), ale nic ponad to
tak apropos, stawiacie że kapiszony wtopią? Ale bym się śmiał żeby odpadli ale trafią pewnie na jakieś słabiaki
W sumie ja bym chciał żeby nasi olali eliminacje LE, tylko same problemy przez to cholerstwo. Znajac życie gdyby nie kontuzja Bale z FC Basel to my byśmy byli w LM a nie te jebaki
tak apropos, stawiacie że kapiszony wtopią? Ale bym się śmiał żeby odpadli ale trafią pewnie na jakieś słabiaki
W sumie ja bym chciał żeby nasi olali eliminacje LE, tylko same problemy przez to cholerstwo. Znajac życie gdyby nie kontuzja Bale z FC Basel to my byśmy byli w LM a nie te jebaki