Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  170  171  172  173  174    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
19 lipca 2013, 20:14 [cytuj]
Spurs? Gdzi go można zobaczyć bo nie mogłem znaleźć ;|
Spurs? Gdzi go można zobaczyć bo nie mogłem znaleźć ;|
19 lipca 2013, 20:21 [cytuj]
heh - chyba nie zobaczysz
--
ja śledzę tu :zalamka:

http://www.bet365.com/home/FlashGen4/WebConsoleApp.asp?affiliate=365_190799&cb=10880624129
heh - chyba nie zobaczysz -- ja śledzę tu :zalamka: http://www.bet365.com/home/FlashGen4/WebConsoleApp.asp?affiliate=365_190799&cb=10880624129
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
19 lipca 2013, 20:22 [cytuj]
no jak tam to nie ;p

zresztą tam normalnie puszczają mecze? jak to sie prezentuje;p

trzeba miec coś na koncie aby oglądac?
no jak tam to nie ;p zresztą tam normalnie puszczają mecze? jak to sie prezentuje;p trzeba miec coś na koncie aby oglądac?
19 lipca 2013, 20:25 [cytuj]
Friedel; Walker, Dawson, Vertonghen, Rose; Huddlestone, Sigurdsson, Carroll; Townsend, Adebayor, Falque.

sub - Lloris, Naughton, Fryers, Caulker, Assou-Ekotto, Parker, Dombaxe, Bentaleb, Coulthirst, Kane, Defoe, Vigouroux

- brak Bale, Lennon, że od Dembele i Sandro nie wspomne
Friedel; Walker, Dawson, Vertonghen, Rose; Huddlestone, Sigurdsson, Carroll; Townsend, Adebayor, Falque. sub - Lloris, Naughton, Fryers, Caulker, Assou-Ekotto, Parker, Dombaxe, Bentaleb, Coulthirst, Kane, Defoe, Vigouroux - brak Bale, Lennon, że od Dembele i Sandro nie wspomne
19 lipca 2013, 20:48 [cytuj]
0-0 do przerwy - nie ma co idziemy jak burza przez te sparingi :plask:
0-0 do przerwy - nie ma co idziemy jak burza przez te sparingi :plask:
19 lipca 2013, 21:51 [cytuj]
0-0 ... z trzecioligowcem, te rezultaty są naprawdę budujące :plask::plask:
19 lipca 2013, 21:53 [cytuj]
0-0 wynik zaskakujący, nawet z tego względu, że w pierwszej połowie graliśmy naprawdę mocnym składem...
0-0 wynik zaskakujący, nawet z tego względu, że w pierwszej połowie graliśmy naprawdę mocnym składem
19 lipca 2013, 23:03 [cytuj]
a już myślałem, że w tym sezonie odejdziemy od taktyki - "nie wiesz co zrobić z piłką - podaj do Bale!" :|
a już myślałem, że w tym sezonie odejdziemy od taktyki - "nie wiesz co zrobić z piłką - podaj do Bale!" :|
19 lipca 2013, 23:06 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Rafo póki co to skład się nie zmienił także nie ma jak zmienić się taktyka, AVB już w zeszłym sezonie wypróbował wszystkie warianty bez Bale...
Rafo póki co to skład się nie zmienił także nie ma jak zmienić się taktyka, AVB już w zeszłym sezonie wypróbował wszystkie warianty bez Bale
20 lipca 2013, 08:11 [cytuj]
Ponoć AVB jednym z kandydatów do objęcia stanowiska w Barcelonie :| Niby i odrzucił ofertę PSG ale Barcelona to co innego. Trochę się martwię ludzie. Po tej wpadce z Chelsea piłkarski świat go skreślił a teraz chca nam go zabrać ;(
Ponoć AVB jednym z kandydatów do objęcia stanowiska w Barcelonie :| Niby i odrzucił ofertę PSG ale Barcelona to co innego. Trochę się martwię ludzie. Po tej wpadce z Chelsea piłkarski świat go skreślił a teraz chca nam go zabrać ;(
20 lipca 2013, 11:28 [cytuj]
http://www.premierleague.com/en-gb/news/news/2013-14/jul/spurs-hk-look-forward-to-barclays-asia-trophy.html

--
:ok:
http://www.premierleague.com/en-gb/news/news/2013-14/jul/spurs-hk-look-forward-to-barclays-asia-trophy.html -- :ok:
20 lipca 2013, 12:45 [cytuj]
Motorniczy - AVB powiedział, że nigdzie nie odchodzi i ochłodził wszystko co związane z przejściem do Barcelony , potwierdzają to takie źródła jak ESPN.
Motorniczy - AVB powiedział, że nigdzie nie odchodzi i ochłodził wszystko co związane z przejściem do Barcelony , potwierdzają to takie źródła jak ESPN
20 lipca 2013, 13:00 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

olivier powiedział/a:
0-0 wynik zaskakujący, nawet z tego względu, że w pierwszej połowie graliśmy naprawdę mocnym składem

Panowie spokojnie. Przypominam, ze za Ramosa wygralismy wszystkie sparingi, a pozniej w lidze 8 meczy i 2 punkty ;P. Wole juz remisowac te mecze z trzecioligowcami heh.
[quote=olivier] 0-0 wynik zaskakujący, nawet z tego względu, że w pierwszej połowie graliśmy naprawdę mocnym składem
Can't Smile Without You!!!
20 lipca 2013, 14:41 [cytuj]
dokładnie tak, sparingi są żeby popróbować nowych taktyk czy ustawień a nie strzelanie bramek na siłę
dokładnie tak, sparingi są żeby popróbować nowych taktyk czy ustawień a nie strzelanie bramek na siłę
20 lipca 2013, 14:56 [cytuj]
smackey powiedział/a:

nawet nie wiemy za bardzo co AVB w nich sprawdzał po za sporą ilością młodych:luzik:
nawet nie wiemy za bardzo co AVB w nich sprawdzał po za sporą ilością młodych:luzik:
20 lipca 2013, 15:06 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Motorniczy - AVB powiedział, że nigdzie nie odchodzi i ochłodził wszystko co związane z przejściem do Barcelony , potwierdzają to takie źródła jak ESPN
o, dzięki ślicznie :brawo: wiesz ja nie bardzo z Angielskiego ;( tak to jest jak się w szkole olewało. A to język przyszłości jest. Teraz to zrozumiałem ale po czasie :blee: Ale jeszcze raz dzięki
o, dzięki ślicznie :brawo: wiesz ja nie bardzo z Angielskiego ;( tak to jest jak się w szkole olewało. A to język przyszłości jest. Teraz to zrozumiałem ale po czasie :blee: Ale jeszcze raz dzięki
20 lipca 2013, 16:25 [cytuj]
olivier powiedział/a:

Ochłodził? W sensie, ze w lodowce?
Ochłodził? W sensie, ze w lodowce?
LMAO
20 lipca 2013, 16:25 [cytuj]
Skoro AVB nie poszedl do PSG, ktore ma wiekszy potencjal niz Barca, to tam tez nie pojdzie.
Skoro AVB nie poszedl do PSG, ktore ma wiekszy potencjal niz Barca, to tam tez nie pojdzie
LMAO
20 lipca 2013, 18:19 [cytuj]
większy potencjał XDDDDDDDD
większy potencjał XDDDDDDDD
20 lipca 2013, 19:06 [cytuj]
Manchester United are ready to spend up to 100 m to land Tottenham forward Gareth Bale. (Source: The Times)

Ta gazeta raczej nie pisze pierdół vide The Sun czy inne badziewia. Ciekawy jestem....
Manchester United are ready to spend up to 100 m to land Tottenham forward Gareth Bale. (Source: The Times) Ta gazeta raczej nie pisze pierdół vide The Sun czy inne badziewia. Ciekawy jestem
|<  <<  <  170  171  172  173  174    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 26 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się