Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  16  17  18  19  20    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
14 lutego 2013, 07:45 [cytuj]
http://www.financialfairplay.co.uk/latest-news/wage-and-the-premier-league-scaled-table
http://www.financialfairplay.co.uk/latest-news/wage-and-the-premier-league-scaled-table
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
14 lutego 2013, 09:24 [cytuj]
LH23 nie może zagrać?:mysli:
LH23 nie może zagrać?:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
14 lutego 2013, 12:26 [cytuj]
Nie bo już grał z S04 w LM. :bezradny:
Nie bo już grał z S04 w LM. :bezradny:
14 lutego 2013, 12:55 [cytuj]
Jeden kij. Ważne, żeby Bentley, Carroll i Kane zagrali.
Idealny skład:
Friedel - Naughton, Gallas, Caulker, BAE - Jake, Carroll - Bentley, Hudd, Gylfi - Kane.

W drugiej połowie wpuścić Bale'a na już trochę wymęczonych Lyonczyków, żeby wpuścił hat-tricka.
A tak serio, to następny mecz gramy za tydzień, też z Lyonem. Więc nie widzę powodu dla którego nie miałby zagrać prawie cały pierwszy skład. Na pewno BAE, Parker i Adebayor, bo potrzebują gry.

Jesteście pewni, że Holtby nie może grać?
Mnie jeszcze ciekawi, kto będzie w rezerwie na bramkarza. Lloris czy Miles?

Oo... Hudd'a dzisiaj nie będzie, więc ciekawe który młodzik wskoczy do 18stki.
Jeden kij. Ważne, żeby Bentley, Carroll i Kane zagrali. Idealny skład: Friedel - Naughton, Gallas, Caulker, BAE - Jake, Carroll - Bentley, Hudd, Gylfi - Kane. W drugiej połowie wpuścić Bale'a na już trochę wymęczonych Lyonczyków, żeby wpuścił hat-tricka. A tak serio, to następny mecz gramy za tydzień, też z Lyonem. Więc nie widzę powodu dla którego nie miałby zagrać prawie cały pierwszy skład. Na pewno BAE, Parker i Adebayor, bo potrzebują gry. Jesteście pewni, że Holtby nie może grać? Mnie jeszcze ciekawi, kto będzie w rezerwie na bramkarza. Lloris czy Miles? Oo... Hudd'a dzisiaj nie będzie, więc ciekawe który młodzik wskoczy do 18stki
LMAO
14 lutego 2013, 14:38 [cytuj]
Holtby może zagrać, w zimowej przerwie można zgłosić jednego zawodnika, który w danym sezonie już grał w europejskich pucharach w innym klubie. W skysports potwierdzają "January signing Lewis Holtby is available"
Holtby może zagrać, w zimowej przerwie można zgłosić jednego zawodnika, który w danym sezonie już grał w europejskich pucharach w innym klubie. W skysports potwierdzają "January signing Lewis Holtby is available"
14 lutego 2013, 14:40 [cytuj]
Walu powiedział/a:

Może dlatego, że to różne rozgrywki są?
Może dlatego, że to różne rozgrywki są?
14 lutego 2013, 15:06 [cytuj]
http://transfery.info/56534,oficjalnie-baro-bez-klubu na ławkę za darmo? Czemu nie. Nie czytajcie linka to nie nasz Baro :
http://transfery.info/56534,oficjalnie-baro-bez-klubu na ławkę za darmo? Czemu nie. Nie czytajcie linka to nie nasz Baro :
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
14 lutego 2013, 15:15 [cytuj]
Spinać się i TOP 4 must be bo inaczej:

http://www.givemefootball.com/331667-gareth-bale-every-player-wants-to-be-playing-champions-league-football?tg=premier%20league
Spinać się i TOP 4 must be bo inaczej: http://www.givemefootball.com/331667-gareth-bale-every-player-wants-to-be-playing-champions-league-football?tg=premier%20league
14 lutego 2013, 15:35 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Spinać się i TOP 4 must be bo inaczej:

http://www.givemefootball.com/331667-gareth-bale-every-player-wants-to-be-playing-champions-league-football?tg=premier%20league

Spoko, patrząc na grę Bale'a, to chyba chce zostać u nas. :rotfl:
LMAO
14 lutego 2013, 16:35 [cytuj]
Hades powiedział/a:

albo wywalczyć lepsze zarobki w Realu :rotfl:
albo wywalczyć lepsze zarobki w Realu :rotfl:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
14 lutego 2013, 16:36 [cytuj]
Tak czy siak i tak dla nas dobrze :rotfl:
Tak czy siak i tak dla nas dobrze :rotfl:
Offence win games, defence wins titles
14 lutego 2013, 16:49 [cytuj]
Baros podobno rozwiązał kontrakt, bo chcę grać w Baniku Ostrava.
Baros podobno rozwiązał kontrakt, bo chcę grać w Baniku Ostrava
14 lutego 2013, 16:59 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
Panowie, co z Llorisem? Ma podobno jutro nie zagrać?!

Wydaje mi się, że AVB chce być konsekwentny i lojalny w stosunku do bramkarzy. Lyon czy inne "tygrysy" :D to jednak Brad bronił w ostatnich meczach LE, a Hugo jest pierwszym bramkarzem ogólnie. Friedel nie zrobił żadnego babola, aby go wyrzucać z "11", ale... Myślę, że na mecz na "The Stade de Gerland" z przekory Andre wystawi Llorisa, aby mógł wycałować się z wszystkimi naokoło :ok:
Wydaje mi się, że AVB chce być konsekwentny i lojalny w stosunku do bramkarzy. Lyon czy inne "tygrysy" :D to jednak Brad bronił w ostatnich meczach LE, a Hugo jest pierwszym bramkarzem ogólnie. Friedel nie zrobił żadnego babola, aby go wyrzucać z "11", ale... Myślę, że na mecz na "The Stade de Gerland" z przekory Andre wystawi Llorisa, aby mógł wycałować się z wszystkimi naokoło :ok:
Can't Smile Without You!!!
14 lutego 2013, 17:18 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

Mnie się z kolei wydaje, że dzisiaj zagra Brad, a za tydzień, w Lyonie zagra Lloris, żeby się po przerwie rozgrzał przed WHU.
Mnie się z kolei wydaje, że dzisiaj zagra Brad, a za tydzień, w Lyonie zagra Lloris, żeby się po przerwie rozgrzał przed WHU
LMAO
14 lutego 2013, 17:47 [cytuj]
http://transfery.info/56541,gallas-odejdzie-latem
http://transfery.info/56541,gallas-odejdzie-latem
14 lutego 2013, 19:15 [cytuj]
benio99 powiedział/a:

Tylko nie Gallas! :<

edit. cholera zepsułem stronę, jak naprawić?

edit.2 naprawiłem :D
Tylko nie Gallas! :< edit. cholera zepsułem stronę, jak naprawić? edit.2 naprawiłem :D
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
14 lutego 2013, 19:17 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

Ale to dziś są walentynki :** :D
14 lutego 2013, 19:24 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Właśnie dlatego Hugo jest tak pod.urwiony :rotfl:
Właśnie dlatego Hugo jest tak pod.urwiony :rotfl:
Can't Smile Without You!!!
14 lutego 2013, 19:38 [cytuj]
W Bordeaux, Obraniak znowu strzela.
Szkoda mi też fanów Liverpool'u ostatnio. Najpierw WBA, teraz Zenit. Chociaż odpadnięcie może im pomóc w osiągnięciu miejsca w TOP6 na koniec sezonu
Hehe, w Fenerbace Meireles dostał czerwoną kartkę w 4 minucie.
W Bordeaux, Obraniak znowu strzela. Szkoda mi też fanów Liverpool'u ostatnio. Najpierw WBA, teraz Zenit. Chociaż odpadnięcie może im pomóc w osiągnięciu miejsca w TOP6 na koniec sezonu Hehe, w Fenerbace Meireles dostał czerwoną kartkę w 4 minucie
LMAO
15 lutego 2013, 12:05 [cytuj]
A pamiętacie klątwę Bale'a ? może jest z nami trochę "świeżaków" więc w woli ciekawostki przeczytajcie bo dziś trudno w to uwierzyć .
2009
"Z niecierpliwością czekamy na dzisiejszy mecz Tottenham - Arsenal. Ciekawi jesteśmy, czy wciąż trwać będzie niesamowita klątwa Geretha Bale'a. Wyobraźcie sobie, że chłopak PRAWIE DWA LATA TEMU przeszedł do Tottenhamu za 10 milionów funtów i od tamtej pory... nie wygrał ANI JEDNEGO meczu w Premiership.

To brzmi nieprawdopodobnie, ale "Koguty" z Balem w składzie za nic nie potrafią zwyciężyć. Ale żebyście nie pomyśleli, że chodzi o jakieś marne pięć czy sześć spotkań. Nie! Walijczyk rozegrał 21 meczów, z których przegrał 13, a zremisował 8. Oczywiście z miejsca stał się obiektem żartów i drwin. Angielskie gazety rozmawiały nawet z różnego rodzaju szarlatanami. Wspólnymi siłami udało się ustalić, że na zawodniku ciąży klątwa. Żeby ją zdjąć, na stadion Tottenhamu... musiałyby przestać przychodzi słynne WAGs. Co się oczywiście nie stanie.

To kpiny, ale seria Bale'a robi wrażenie - ostatni raz wygrał mecz ligowy jeszcze jako piłkarz Southampton, na początku maja 2007 roku. Teraz na wszelki wypadek trener przestał go wystawiać. Ilekroś Bale nie gra, jakimś cudem udaje się zwyciężyć. Ale może dzisiaj... "
A pamiętacie klątwę Bale'a ? może jest z nami trochę "świeżaków" więc w woli ciekawostki przeczytajcie bo dziś trudno w to uwierzyć . 2009 "Z niecierpliwością czekamy na dzisiejszy mecz Tottenham - Arsenal. Ciekawi jesteśmy, czy wciąż trwać będzie niesamowita klątwa Geretha Bale'a. Wyobraźcie sobie, że chłopak PRAWIE DWA LATA TEMU przeszedł do Tottenhamu za 10 milionów funtów i od tamtej pory... nie wygrał ANI JEDNEGO meczu w Premiership. To brzmi nieprawdopodobnie, ale "Koguty" z Balem w składzie za nic nie potrafią zwyciężyć. Ale żebyście nie pomyśleli, że chodzi o jakieś marne pięć czy sześć spotkań. Nie! Walijczyk rozegrał 21 meczów, z których przegrał 13, a zremisował 8. Oczywiście z miejsca stał się obiektem żartów i drwin. Angielskie gazety rozmawiały nawet z różnego rodzaju szarlatanami. Wspólnymi siłami udało się ustalić, że na zawodniku ciąży klątwa. Żeby ją zdjąć, na stadion Tottenhamu... musiałyby przestać przychodzi słynne WAGs. Co się oczywiście nie stanie. To kpiny, ale seria Bale'a robi wrażenie - ostatni raz wygrał mecz ligowy jeszcze jako piłkarz Southampton, na początku maja 2007 roku. Teraz na wszelki wypadek trener przestał go wystawiać. Ilekroś Bale nie gra, jakimś cudem udaje się zwyciężyć. Ale może dzisiaj... "
|<  <<  <  16  17  18  19  20    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 17 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się