Forum dyskusyjne
24 lipca 2013, 14:04 [cytuj]
obrony tak jak i ataku, żeby wygrać potrzebujemy bramek. A w obronie liczę dość mocno na Kaboula i Vertsa
obrony tak jak i ataku, żeby wygrać potrzebujemy bramek. A w obronie liczę dość mocno na Kaboula i Vertsa
Blue and white blood...
24 lipca 2013, 14:05 [cytuj]
to się schamił Andros
to się schamił Andros
Arcz powiedział/a:
spokojnie gramy składem dalekim od pierwszej 11
Czyli po prostu bez Bale'a, bo wielkich rezerw w naszym składzie to ja nie widzę, chyba że zakładamy że Sandro i Kaboul po kontuzji będą wspaniali, w co wątpie.
Czyli po prostu bez Bale'a, bo wielkich rezerw w naszym składzie to ja nie widzę, chyba że zakładamy że Sandro i Kaboul po kontuzji będą wspaniali, w co wątpie
Arcz jeśli uważasz że Defoe i Ade są dalecy do 11 to sie zastanawiam kogo tam obsadzimy
Arcz jeśli uważasz że Defoe i Ade są dalecy do 11 to sie zastanawiam kogo tam obsadzimy :kotek: :)
Blue and white blood...
24 lipca 2013, 14:07 [cytuj]
I wsio
I wsio
24 lipca 2013, 14:07 [cytuj]
Jebany samolub z tego Townsenda. Myślałem, że jest lepszy. O, i bramkę nam wjebali na pożegnanie jeszcze
Jebany samolub z tego Townsenda. Myślałem, że jest lepszy. O, i bramkę nam wjebali na pożegnanie jeszcze :X
24 lipca 2013, 14:08 [cytuj]
WNIOSEK GŁÓWNY: Bez Vertonghena nasza defensywa nie istnieje
WNIOSEK GŁÓWNY: Bez Vertonghena nasza defensywa nie istnieje ;|
24 lipca 2013, 14:09 [cytuj]
Nie istniejemy przede wszystkim bez środka pomocy.
Nie istniejemy przede wszystkim bez środka pomocy
Sumując nasze mecze w okresie przygotowawczym: 3 mecze, 2 remisy, 1 porażka. Brawo, brawo
Sumując nasze mecze w okresie przygotowawczym: 3 mecze, 2 remisy, 1 porażka. Brawo, brawo
Zasłużona porażka, dawno tak beznadziejnego pre-season nie rozgrywaliśmy.
Zasłużona porażka, dawno tak beznadziejnego pre-season nie rozgrywaliśmy
24 lipca 2013, 14:10 [cytuj]
MichalTOT powiedział/a:
Arcz jeśli uważasz że Defoe i Ade są dalecy do 11 to sie zastanawiam kogo tam obsadzimy

Ade nie grał źle

przecież nie było całej pomocy ludzie.. Sandro Paulinho DEMBELE Holtby Bale Verts grał chwile , Kaboula też nie było , nie mówicie mi że gralismy pierwszym składem
Ade nie grał źle;) przecież nie było całej pomocy ludzie.. Sandro Paulinho DEMBELE Holtby Bale Verts grał chwile , Kaboula też nie było , nie mówicie mi że gralismy pierwszym składem
24 lipca 2013, 14:10 [cytuj]
Beznadziejny pre-season to rewelacyjny sezon
Beznadziejny pre-season to rewelacyjny sezon
24 lipca 2013, 14:11 [cytuj]
Boyd powiedział/a:
Czyli po prostu bez Bale'a, bo wielkich rezerw w naszym składzie to ja nie widzę
Dembele, Paulinho, Sandro, Bale, napastnik, którego prędzej czy później kupimy, Lloris - ponad połowa wyjściowej jedenastki. Do tego brakowało chociażby Chadliego, Kaboula, Naughtona, BAE, Holtby'ego. Faktycznie, skład bliski optymalnemu
Dembele, Paulinho, Sandro, Bale, napastnik, którego prędzej czy później kupimy, Lloris - ponad połowa wyjściowej jedenastki. Do tego brakowało chociażby Chadliego, Kaboula, Naughtona, BAE, Holtby'ego. Faktycznie, skład bliski optymalnemu :)
24 lipca 2013, 14:14 [cytuj]
Podsumowując: obrona bardzo przeciętnie, Walker i Rose fajnie grali z przodu jedynie. Fryers całkiem całkiem. Pomocy nie będę komentował, bo jej nie było

Parker grał cały czas do tyłu a Hudd w ogóle nie grał

Lennon i Sigi coś tam się starali. W ataku Adebayor grał bardzo fajnie, dobry znak. A i boisko - albo lepiej nie komentować. Mogli się kitajce bardziej postarać w przygotowaniu do tego meczu.
Podsumowując: obrona bardzo przeciętnie, Walker i Rose fajnie grali z przodu jedynie. Fryers całkiem całkiem. Pomocy nie będę komentował, bo jej nie było :glupek: Parker grał cały czas do tyłu a Hudd w ogóle nie grał :glupek: Lennon i Sigi coś tam się starali. W ataku Adebayor grał bardzo fajnie, dobry znak. A i boisko - albo lepiej nie komentować. Mogli się kitajce bardziej postarać w przygotowaniu do tego meczu
24 lipca 2013, 14:15 [cytuj]
Spokojnie chłopaki. Lepiej przegrać w przygotowaniach, niż później w lidze

. Trzeba szukać pozytywów z dzisiejszego meczu np. bardzo dobra gra Adebayora. Moim zdaniem jeśli ktoś z dwójki Ade/Defoe ma opuścić klub, niech to będzie ten drugi.
Spokojnie chłopaki. Lepiej przegrać w przygotowaniach, niż później w lidze :). Trzeba szukać pozytywów z dzisiejszego meczu np. bardzo dobra gra Adebayora. Moim zdaniem jeśli ktoś z dwójki Ade/Defoe ma opuścić klub, niech to będzie ten drugi. :X
24 lipca 2013, 14:17 [cytuj]
Friedel i Adebayor dziś szczególne wyróżnienia. Amerykanin mimo że puścił bramki to zdecydowanie zasługuje na pochwały za te 2 interwencje. Adebayor grał dziś prawie jak stary dobry Adebayor a nie jak cipa z ostatniego sezonu
Friedel i Adebayor dziś szczególne wyróżnienia. Amerykanin mimo że puścił bramki to zdecydowanie zasługuje na pochwały za te 2 interwencje. Adebayor grał dziś prawie jak stary dobry Adebayor a nie jak cipa z ostatniego sezonu
chyba dzisiaj jest dzien Hundelstona aby zgonić wszystko na niego
gdzie Parker, Defołek zagrali gówno, szczególnie Parker jak mozna dawać podanie do gościa z 1-2 metry dalej i który jest kryty
chyba dzisiaj jest dzien Hundelstona aby zgonić wszystko na niego:wysmiewacz:
gdzie Parker, Defołek zagrali gówno, szczególnie Parker jak mozna dawać podanie do gościa z 1-2 metry dalej i który jest kryty:nerwus:
Walu jasne, ale mam kilka pytań:
Dembele co z nim? czemu nie gra? kontuzja?
Paulinho- będzie nowym Sandro a może Gilberto, czy jak mu tam było,
Sandro-że biega już nie znaczy że może grać-ciężką miał kontuzję,
Kaboul to samo,
Naughton, Holtby -jakoś mnie nie pocieszają,
A GB to nie wiadomo czy zobaczymy w następnym sezonie. Przydałby sie jakiś plan B, co nie?
Kaboul to samo,
A GB to nie wiadomo czy zobaczymy w następnym sezonie. Przydałby sie jakiś plan B, co nie?
24 lipca 2013, 14:20 [cytuj]
Boyd powiedział/a:
Kaboul to samo,
na sezon wszyscy będą gotowi, gwarantuje Ci to
na sezon wszyscy będą gotowi, gwarantuje Ci to
24 lipca 2013, 15:20 [cytuj]
Ludzie proponuje przeczytać jeszcze raz to co napisaliście, potem wziąć rozbieg i jebnąć baranka o ściane

To chyba oczywiste, że wszyscy są bez formy, bo na tym etapie przygotowań robi się trening siłowy. Ten mecz to nie jest żadnen wykładnik tego co będzie się działo w sezonie, który zaczyna się za miesiąc. Dla mnie to mogą nic nie strzelać w sparingach, przynajmniej będzie oczywiste dla wszystkich, że napastnik jest niezbędny. Jak na tydzień przed rozpoczęciem będziemy grali taki piach to wtedy będzie można się martwić.
Ludzie proponuje przeczytać jeszcze raz to co napisaliście, potem wziąć rozbieg i jebnąć baranka o ściane :rotfl: To chyba oczywiste, że wszyscy są bez formy, bo na tym etapie przygotowań robi się trening siłowy. Ten mecz to nie jest żadnen wykładnik tego co będzie się działo w sezonie, który zaczyna się za miesiąc. Dla mnie to mogą nic nie strzelać w sparingach, przynajmniej będzie oczywiste dla wszystkich, że napastnik jest niezbędny. Jak na tydzień przed rozpoczęciem będziemy grali taki piach to wtedy będzie można się martwić
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson