Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  179  180  181  182  183    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
24 lipca 2013, 15:34 [cytuj]
kiedy zaczną sprzedawać ten rzekomy szrot? Kurwa mać jakbyśmy dobrze to rozegrali i troche mieli w głowie oleju to i można by się w walke o Urusa włączyć a nie szukać Saldadów i innych. Może i jest pojebany ale ma 26 lat jeszcze dobrych kilka sezonów zagra na poziomie. Ale co ja mówię do jest nie do pomyślenia żeby takie pieniądze wydać na jednego zawodnika. Zawsze półśrodkami coś chcą osiągnąć. To jest Anglia, wszyscy się zbroją a my nic. Porażka po prostu. Wiem że jeszcze ponad miesiąc okienka ale i tak nikogo wartościowego nie kupimy tylko kolejny badziew. Ta drużyna nie umie inaczej. Półśrodki, półśrodki i znowu będziemy w dupie. Cały czas jesteśmy tuż za tą LM. Albo działamy z rozmachem albo znajmy swoje miejsce i bez jakichś mrzonek
kiedy zaczną sprzedawać ten rzekomy szrot? Kurwa mać jakbyśmy dobrze to rozegrali i troche mieli w głowie oleju to i można by się w walke o Urusa włączyć a nie szukać Saldadów i innych. Może i jest pojebany ale ma 26 lat jeszcze dobrych kilka sezonów zagra na poziomie. Ale co ja mówię do jest nie do pomyślenia żeby takie pieniądze wydać na jednego zawodnika. Zawsze półśrodkami coś chcą osiągnąć. To jest Anglia, wszyscy się zbroją a my nic. Porażka po prostu. Wiem że jeszcze ponad miesiąc okienka ale i tak nikogo wartościowego nie kupimy tylko kolejny badziew. Ta drużyna nie umie inaczej. Półśrodki, półśrodki i znowu będziemy w dupie. Cały czas jesteśmy tuż za tą LM. Albo działamy z rozmachem albo znajmy swoje miejsce i bez jakichś mrzonek
24 lipca 2013, 15:36 [cytuj]
varba powiedział/a:
Ludzie proponuje przeczytać jeszcze raz to co napisaliście, potem wziąć rozbieg i jebnąć baranka o ściane :rotfl: To chyba oczywiste, że wszyscy są bez formy, bo na tym etapie przygotowań robi się trening siłowy. Ten mecz to nie jest żadnen wykładnik tego co będzie się działo w sezonie, który zaczyna się za miesiąc. Dla mnie to mogą nic nie strzelać w sparingach, przynajmniej będzie oczywiste dla wszystkich, że napastnik jest niezbędny. Jak na tydzień przed rozpoczęciem będziemy grali taki piach to wtedy będzie można się martwić

:brawo:
:brawo:
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
24 lipca 2013, 15:50 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

To wyłóż ze swoich te 50 milionów
To wyłóż ze swoich te 50 milionów
24 lipca 2013, 15:58 [cytuj]
już przelałem, tak naprawdę pierdolę jak potłuczony bo jestem zdesperowany tym wszystkim... ;( przepraszam :stres:
już przelałem, tak naprawdę pierdolę jak potłuczony bo jestem zdesperowany tym wszystkim... ;( przepraszam :stres:
24 lipca 2013, 16:56 [cytuj]
http://tottenham24.pl/news/Vertonghen-mogl-zerwac-wiezadlo-kostki-1134
http://tottenham24.pl/news/Vertonghen-mogl-zerwac-wiezadlo-kostki-1134
24 lipca 2013, 17:15 [cytuj]
Motorniczy trzeba było zacząć kibicować Tottenham'owi po okienku transferowym. Oszczędziłbyś sobie nerwów.:tak:
Motorniczy trzeba było zacząć kibicować Tottenham'owi po okienku transferowym. Oszczędziłbyś sobie nerwów.:tak:
24 lipca 2013, 17:26 [cytuj]
uznam że tego nie przeczytałem :nerwus:

Ps. aluzja do sezonowstwa? Zapewniam cię że Tottenham nie ma kibiców sezonowców, bez obrazy ale trzeba coś osiągać, jakieś puchary. Także sezonowcy Tottenhamowi póki co nie grożą. Po prostu wybierają lepsze :D Ja się do nich nie zaliczam ani do tych co tu poniektórzy pisali że lubią jeszcze Reale czy Barcelony. Ja uznaję tylko jeden klub - Tottenham Hotspur. Amen
uznam że tego nie przeczytałem :nerwus: Ps. aluzja do sezonowstwa? Zapewniam cię że Tottenham nie ma kibiców sezonowców, bez obrazy ale trzeba coś osiągać, jakieś puchary. Także sezonowcy Tottenhamowi póki co nie grożą. Po prostu wybierają lepsze :D Ja się do nich nie zaliczam ani do tych co tu poniektórzy pisali że lubią jeszcze Reale czy Barcelony. Ja uznaję tylko jeden klub - Tottenham Hotspur. Amen
24 lipca 2013, 17:49 [cytuj]
http://www.canalplus.pl/sport/wideo bardzo dobre wzmocnienie Lechii
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
24 lipca 2013, 18:13 [cytuj]
dobry jest facet, podobno w RPA 2010 grał :P ja jakoś nie pamiętam szczerze mówiąc. Ale w drugiej połowie z Podbeskidziem znakomicie grał. W pierwszej tak nie do konca pewnie ale już po przerwie pokazał na co go stać. 2 bramki w debiucie w lidze, to nie byle co.
dobry jest facet, podobno w RPA 2010 grał :P ja jakoś nie pamiętam szczerze mówiąc. Ale w drugiej połowie z Podbeskidziem znakomicie grał. W pierwszej tak nie do konca pewnie ale już po przerwie pokazał na co go stać. 2 bramki w debiucie w lidze, to nie byle co
24 lipca 2013, 20:33 [cytuj]
Wybieram sie na mecz Lechia-jagielonia to zobaczę go w akcji może akurat trafie na ładne spotkanie :cwaniak:
Wybieram sie na mecz Lechia-jagielonia to zobaczę go w akcji może akurat trafie na ładne spotkanie :cwaniak:
24 lipca 2013, 20:58 [cytuj]
jin_ta powiedział/a:

Ostatnio oglądałem pierwszy mecz Lechii w tym sezonie i po 20 minutach napisałem, że Matsui długo w Lechii nie pogra, bo jego każde podanie wyglądało jakby podawał je piłkarz z "innej" ligi niż ekstraklasa. W drugiej połowie walnął dwie bramki na potwierdzenie moich słów.
Ostatnio oglądałem pierwszy mecz Lechii w tym sezonie i po 20 minutach napisałem, że Matsui długo w Lechii nie pogra, bo jego każde podanie wyglądało jakby podawał je piłkarz z "innej" ligi niż ekstraklasa. W drugiej połowie walnął dwie bramki na potwierdzenie moich słów
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
24 lipca 2013, 22:29 [cytuj]
czytałem o tym ze jakiś Japonczyk robił o nim artykuł i stwierdził ze to dopiero połowa jego możliwości ;d

no to Lechii trafił sie ciekawy grajek ;)

wiecie ile kosztował?
czytałem o tym ze jakiś Japonczyk robił o nim artykuł i stwierdził ze to dopiero połowa jego możliwości ;d no to Lechii trafił sie ciekawy grajek ;) wiecie ile kosztował?
24 lipca 2013, 23:20 [cytuj]
Robert powiedział/a:
czytałem o tym ze jakiś Japonczyk robił o nim artykuł i stwierdził ze to dopiero połowa jego możliwości ;d

no to Lechii trafił sie ciekawy grajek ;)

wiecie ile kosztował?

wiemy ;) darmo tzn tylko pensja bo miał kartę w ręku. Rok temu olali go w Legii a Lech dzisiaj sprowadza Injaca zamiast postarać się w odpowiednim czasie o takiego zawodnika
wiemy ;) darmo tzn tylko pensja bo miał kartę w ręku. Rok temu olali go w Legii a Lech dzisiaj sprowadza Injaca zamiast postarać się w odpowiednim czasie o takiego zawodnika
24 lipca 2013, 23:39 [cytuj]
no to jak za darmo to swietnie, jak gra za nie dużą kase to swietnie i niech sie uczą od Lechii

to też jest głupie;P
tak jak co chwile wymieniają sie trenerami
no to jak za darmo to swietnie, jak gra za nie dużą kase to swietnie i niech sie uczą od Lechii to też jest głupie;P tak jak co chwile wymieniają sie trenerami
25 lipca 2013, 16:37 [cytuj]
ZACZYNA SIĘ:

Jan Vertonghen will be out for 3-4 weeks after his scan showed the extent of the injury he suffered yesterday
ZACZYNA SIĘ: Jan Vertonghen will be out for 3-4 weeks after his scan showed the extent of the injury he suffered yesterday
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
25 lipca 2013, 16:39 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
ZACZYNA SIĘ:

Jan Vertonghen will be out for 3-4 weeks after his scan showed the extent of the injury he suffered yesterday

Szybko brać Alderwereida czy jak mu tam :)
Szybko brać Alderwereida czy jak mu tam :)
25 lipca 2013, 16:45 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
ZACZYNA SIĘ:

Przynajmniej na Arsenal będzie gotowy...

A tymczasem Tom Carroll wygrał w turnieju FIFY z Aguero! :D

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=559768390748209&set=a.217155591676159.55668.202666196458432&type=1&theater
Przynajmniej na Arsenal będzie gotowy... A tymczasem Tom Carroll wygrał w turnieju FIFY z Aguero! :D https://www.facebook.com/photo.php?fbid=559768390748209&set=a.217155591676159.55668.202666196458432&type=1&theater
25 lipca 2013, 17:22 [cytuj]
Tom Carroll przegrał w półfinale turnieju z Boyatą ;|
Tom Carroll przegrał w półfinale turnieju z Boyatą ;|
25 lipca 2013, 17:31 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
ZACZYNA SIĘ:

Już biegnę z tłumaczeniemL: trzeba podstawić do wzoru ułożonego i ulepszanego latami przez fizjoterapeutów Tottenhamu.

Szacowany czas X2 = rzeczywisty okres pauzy. Jasno wynika, że Janek nie zagra przez 6-8 tygodni. Matematyka nie kłamie.
Już biegnę z tłumaczeniemL: trzeba podstawić do wzoru ułożonego i ulepszanego latami przez fizjoterapeutów Tottenhamu. Szacowany czas X2 = rzeczywisty okres pauzy. Jasno wynika, że Janek nie zagra przez 6-8 tygodni. Matematyka nie kłamie
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
25 lipca 2013, 17:46 [cytuj]
Po chuj było grać na takim kartoflisku. Dlatego wynik mnie nie dziwi. Idealne boisko dla takiego Sunderlandu.
Po chuj było grać na takim kartoflisku. Dlatego wynik mnie nie dziwi. Idealne boisko dla takiego Sunderlandu
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
|<  <<  <  179  180  181  182  183    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 26 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się