Forum dyskusyjne
27 lipca 2013, 13:55 [cytuj]
Ade out, Defoe zostaje hahah
Ade out, Defoe zostaje hahah
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
27 lipca 2013, 13:56 [cytuj]
Ktoś jeszcze chce się pozbyć D e f o e?!
--
Dembele = PRR - POMOCNIK ROBIĄCY RÓŻNICE
--
bravo - wynik napawa optymizmem
Ktoś jeszcze chce się pozbyć D e f o e?!
--
Dembele = PRR - POMOCNIK ROBIĄCY RÓŻNICE
--
bravo - wynik napawa optymizmem:brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
27 lipca 2013, 13:56 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Defołek więcej strzelił niż zmarnował i do tego podaje do innych!!! Świat na głowie stoi
tak wpłyneło na niego jedzenie z HK
albo sie struł ;d
tak wpłyneło na niego jedzenie z HK
albo sie struł ;d
27 lipca 2013, 14:01 [cytuj]
Jezu... ludzie nie ma się czym podniecać to był nasz zasrany obowiązek a nasze wyniki są tragiczne, jeden mecz z ogórkami nic nie zmienia.
Jezu... ludzie nie ma się czym podniecać to był nasz zasrany obowiązek a nasze wyniki są tragiczne, jeden mecz z ogórkami nic nie zmienia
27 lipca 2013, 14:05 [cytuj]
nikt się nie podnieca - JD pokazał tylko, że ma papiery na grę u nas i może pomóc drużynie
nikt się nie podnieca - JD pokazał tylko, że ma papiery na grę u nas i może pomóc drużynie :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
27 lipca 2013, 14:09 [cytuj]
Bardzo dobrze zagrał Defoe i Dembele , troche gorzej Sigurdsson i Lennon ale dobrze. Jak dla mnie Parker nie ma miejsca w naszej drużynie .
Bardzo dobrze zagrał Defoe i Dembele , troche gorzej Sigurdsson i Lennon ale dobrze. Jak dla mnie Parker nie ma miejsca w naszej drużynie
27 lipca 2013, 14:54 [cytuj]
Tomuś Karolek ładne podania słał, podobało mi się jak szukał innych i próbował zmusić ich do wyjścia na wolne pole. Townsend trochę jak jeździec bez głowy. A wynik tak czy siak powinien być wyższy
Tomuś Karolek ładne podania słał, podobało mi się jak szukał innych i próbował zmusić ich do wyjścia na wolne pole. Townsend trochę jak jeździec bez głowy. A wynik tak czy siak powinien być wyższy
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
27 lipca 2013, 15:18 [cytuj]
Tylko niech nikomu w klubie nie przyjdzie do głowy, że po dzisiejszym występie Defoe, klub nie potrzebuje nowego napastnika!
Tylko niech nikomu w klubie nie przyjdzie do głowy, że po dzisiejszym występie Defoe, klub nie potrzebuje nowego napastnika! :kotek:
27 lipca 2013, 16:50 [cytuj]
City-Sunderland 1:0
Barclays Asia Trophy 2013:
1. Manchester City
2. Sunderland
3. Tottenham
4. South China
jesteśmy na podium

City-Sunderland 1:0
Barclays Asia Trophy 2013:
1. Manchester City
2. Sunderland
3. Tottenham
4. South China
jesteśmy na podium :D:D:D
27 lipca 2013, 17:55 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Tylko niech nikomu w klubie nie przyjdzie do głowy, że po dzisiejszym występie Defoe, klub nie potrzebuje nowego napastnika!

A potrzebuje?
A potrzebuje? :rotfl:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
27 lipca 2013, 18:07 [cytuj]
Diego powiedział/a:

Jeszcze pięć bramek Defołka i znajdzie się na piątym miejscu wszechczasów za Jimmy Greaves'em, Bobby Smith'em, Martin Chivers'em i Cliff Jones'em.
Co by nie mówić jest to osiągnięcie
Jeszcze pięć bramek Defołka i znajdzie się na piątym miejscu wszechczasów za Jimmy Greaves'em, Bobby Smith'em, Martin Chivers'em i Cliff Jones'em.
Co by nie mówić jest to osiągnięcie :kwiatek:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
27 lipca 2013, 19:56 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Defoe po prostu miał słabszą dyspozycję w ostatnich latach od 2009 roku. Zobaczycie, przyjdzie taki czas i to w tym sezonie że mu się polepszy
Defoe po prostu miał słabszą dyspozycję w ostatnich latach od 2009 roku. Zobaczycie, przyjdzie taki czas i to w tym sezonie że mu się polepszy
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
27 lipca 2013, 20:19 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Co nie znaczy, że nie potrzebujemy napastnika
Co nie znaczy, że nie potrzebujemy napastnika :kotek:
27 lipca 2013, 20:43 [cytuj]
Ma ktoś może działający skrót meczu? Wszystkie które próbowałem nie działają a byłem w pracy i nie miałem jak obejrzeć meczu :/
Ma ktoś może działający skrót meczu? Wszystkie które próbowałem nie działają a byłem w pracy i nie miałem jak obejrzeć meczu :/
27 lipca 2013, 21:28 [cytuj]
Walu powiedział/a:
http://www.youtube.com/watch?v=jdgOLNtqpMg Tutaj wszystkie bramki masz
http://www.youtube.com/watch?v=jdgOLNtqpMg Tutaj wszystkie bramki masz
27 lipca 2013, 21:41 [cytuj]
Piszecie, że to ogórki że wygraliśmy tylko 6:0 a to jest zajebisty wynik przed sezonem. Zauważcie, że Man City wygrali z nimi tylko 1:0
Piszecie, że to ogórki że wygraliśmy tylko 6:0 a to jest zajebisty wynik przed sezonem. Zauważcie, że Man City wygrali z nimi tylko 1:0
27 lipca 2013, 22:01 [cytuj]
ja jestem spokojny. kilka sezonów temu ogrywaliśmy wszystkich w okresie przygotowawczym (m.in. wygrana z Romą czy remis z FC Barceloną) a kilka miechów później była strefa spadkowa.
Keep Bale and sign a striker.
ja jestem spokojny. kilka sezonów temu ogrywaliśmy wszystkich w okresie przygotowawczym (m.in. wygrana z Romą czy remis z FC Barceloną) a kilka miechów później była strefa spadkowa.
Keep Bale and sign a striker
www.facebook.com/OgienOdSkaja
29 lipca 2013, 00:53 [cytuj]
Jeden z naszych kolegów Spursmaniaków nie chwalił się, że prowadzi vbloga odnosi tematyki Tottenhamu.
Pomyślałem, że zrobię mu tutaj reklamę, a także warto, żebyście może wypowiedzieli się na jego temat, bo może za parę lat w Canal+ czy gdzieś będzie pracował spec o tematyki związanej z Tottenhamem Hotspur.
https://www.youtube.com/watch?v=a4QxqKONKuY
Jeden z naszych kolegów Spursmaniaków nie chwalił się, że prowadzi vbloga odnosi tematyki Tottenhamu.
Pomyślałem, że zrobię mu tutaj reklamę, a także warto, żebyście może wypowiedzieli się na jego temat, bo może za parę lat w Canal+ czy gdzieś będzie pracował spec o tematyki związanej z Tottenhamem Hotspur.
https://www.youtube.com/watch?v=a4QxqKONKuY
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...