Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  183  184  185  186  187    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
29 lipca 2013, 02:11 [cytuj]
Niech naprawi rozdzielczość, intro zrobi krótsze, lepsze, ,oświetlenie troche spieprzone, jedną strone twarzy ma czarną
Niech naprawi rozdzielczość, intro zrobi krótsze, lepsze, ,oświetlenie troche spieprzone, jedną strone twarzy ma czarną
29 lipca 2013, 02:38 [cytuj]
ktoś juz wrzucał link do jego vlogu, nie jestem pewien czy czasem nie on sam ;p
ktoś juz wrzucał link do jego vlogu, nie jestem pewien czy czasem nie on sam ;p
29 lipca 2013, 07:40 [cytuj]
http://www.china.org.cn/business/2013-07/29/content_29555510.htm?
http://www.china.org.cn/business/2013-07/29/content_29555510.htm?
29 lipca 2013, 07:51 [cytuj]
https://pbs.twimg.com/media/BQS4tMICUAA8kRy.png

wiele z nas patrze po komentarzach nie dopuszcza jeszcze do siebie tej myśli. Ja już mentalnie jestem przygotowany :| Żeby tylko Levy nie dał się okantować
https://pbs.twimg.com/media/BQS4tMICUAA8kRy.png wiele z nas patrze po komentarzach nie dopuszcza jeszcze do siebie tej myśli. Ja już mentalnie jestem przygotowany :| Żeby tylko Levy nie dał się okantować
29 lipca 2013, 12:09 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
https://pbs.twimg.com/media/BQS4tMICUAA8kRy.png

wiele z nas patrze po komentarzach nie dopuszcza jeszcze do siebie tej myśli. Ja już mentalnie jestem przygotowany :| Żeby tylko Levy nie dał się okantować

Ostatni jego wpis na Twitterze był 18 lip. Fake jakiś. Bale zostanie na WHL, spokojnie.
Ostatni jego wpis na Twitterze był 18 lip. Fake jakiś. Bale zostanie na WHL, spokojnie
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
29 lipca 2013, 12:17 [cytuj]
ale niby został ten wpis skasowany, ja nie wiem jak to tam działa na tweeterze bo nie mam ;/
ale niby został ten wpis skasowany, ja nie wiem jak to tam działa na tweeterze bo nie mam ;/
29 lipca 2013, 12:24 [cytuj]
jest wielu których można dać za garetha ale to ni będzie to samo.. może eriksen, marzy mi się marco reus ale jest w takim klubie z którego wyżej można jedynie do 3,4 w europie więc odpada, w stanie go zastąpić jest jeszcze el szarałi, ale nie łudźmy się mało jest zawodników którzy chociaż w połowie by nam wynagrodzili bale'a a jeszcze byłby problem z ich kupieniem.

http://primeradivision.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=255130

50 mlnŁ i 2 znakomitych zawodników wiem że to plota ale levy musiałby się poważnie nad nią zastanowić jeśli okazała by się prawdą
jest wielu których można dać za garetha ale to ni będzie to samo.. może eriksen, marzy mi się marco reus ale jest w takim klubie z którego wyżej można jedynie do 3,4 w europie więc odpada, w stanie go zastąpić jest jeszcze el szarałi, ale nie łudźmy się mało jest zawodników którzy chociaż w połowie by nam wynagrodzili bale'a a jeszcze byłby problem z ich kupieniem. http://primeradivision.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=255130 50 mlnŁ i 2 znakomitych zawodników wiem że to plota ale levy musiałby się poważnie nad nią zastanowić jeśli okazała by się prawdą
29 lipca 2013, 13:37 [cytuj]
Reus, El Sharawy? Człowieku nawet w marzeniach o tym tutaj nie wspominaj bo to śmiech na sali :wysmiewacz:
Reus, El Sharawy? Człowieku nawet w marzeniach o tym tutaj nie wspominaj bo to śmiech na sali :wysmiewacz:
29 lipca 2013, 13:49 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

W jakim sensie? Bo piłkarsko nie odbiegają od Garetha aż tak żeby ich uważać za dużo słabszych piłkarzy
W jakim sensie? Bo piłkarsko nie odbiegają od Garetha aż tak żeby ich uważać za dużo słabszych piłkarzy
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
29 lipca 2013, 14:37 [cytuj]
W formie dołączenia do Tottenhamu?
jak słyszę coś takiego to tylko
El Sharawy to moze do nas trafić jak bedzie 30 lat miał :wysmiewacz: tak samo Reus. Toż to topowi gracze o których będą się bić najlepsze kluby Europy a nie takie sknery typu Tottenhamu. Proste? Proste.
Trzeba cos sobą reprezentować, albo reprezentujesz LM albo jeśli nie masz LM to przekonujesz kasą jak robi to Anży czy też takie Monaco. My nie mamy ani tego ani tego to wiadomo...

A to że kasa za Bale to tamto siamto...
Gówno prawda. Ktoś tu ładnie pisał, kasa pójdzie na stadion. Tym bardziej jak przyjdzie dodatkowy gracz w formie dopłaty
W formie dołączenia do Tottenhamu? jak słyszę coś takiego to tylko El Sharawy to moze do nas trafić jak bedzie 30 lat miał :wysmiewacz: tak samo Reus. Toż to topowi gracze o których będą się bić najlepsze kluby Europy a nie takie sknery typu Tottenhamu. Proste? Proste. Trzeba cos sobą reprezentować, albo reprezentujesz LM albo jeśli nie masz LM to przekonujesz kasą jak robi to Anży czy też takie Monaco. My nie mamy ani tego ani tego to wiadomo... A to że kasa za Bale to tamto siamto... Gówno prawda. Ktoś tu ładnie pisał, kasa pójdzie na stadion. Tym bardziej jak przyjdzie dodatkowy gracz w formie dopłaty
29 lipca 2013, 14:45 [cytuj]
"Walijczyk wrócił rano do Londynu z resztą kolegów i planuje jak najszybciej spotkać się z Danielem Levym, który specjalnie wrócił z Florydy żeby porozmawiać z gwiazdą swojej drużyny."

AS i Marca rozpędzają transferową machinę. Bale jest już chyba jedną nogą w Madrycie, ALE 100 milionów nie śmierdzi.
"Walijczyk wrócił rano do Londynu z resztą kolegów i planuje jak najszybciej spotkać się z Danielem Levym, który specjalnie wrócił z Florydy żeby porozmawiać z gwiazdą swojej drużyny." AS i Marca rozpędzają transferową machinę. Bale jest już chyba jedną nogą w Madrycie, ALE 100 milionów nie śmierdzi
29 lipca 2013, 15:04 [cytuj]
No to już nie ma żadnych spekulacji, po prostu to się dzieje. Myślałem że unikniemy tej sytuacji ala Modrić.
Boli tez to że jesteśmy jak Porto, jesteśmy szkółką, z tym że bez sukcesów w porównaniu do Portugalczyków. A pieniądze zarobione idą w pizdu i dalej top 5 :brawo:
No to już nie ma żadnych spekulacji, po prostu to się dzieje. Myślałem że unikniemy tej sytuacji ala Modrić. Boli tez to że jesteśmy jak Porto, jesteśmy szkółką, z tym że bez sukcesów w porównaniu do Portugalczyków. A pieniądze zarobione idą w pizdu i dalej top 5 :brawo:
29 lipca 2013, 15:11 [cytuj]
William Gallas powiedział/a:
AS i Marca rozpędzają transferową machinę. Bale jest już chyba jedną nogą w Madrycie, ALE 100 milionów nie śmierdzi

ciekawe kiedy w polsce zacznie pisać fakt i super expres:wysmiewacz:
ciekawe kiedy w polsce zacznie pisać fakt i super expres:wysmiewacz:
29 lipca 2013, 15:16 [cytuj]
wystarczy ze wp i onety za nich nadrabia.
Oni tam w Hiszpanii pierdolca dostali, Bale, Bale, Bale. Na okładkach główna postać. Nie wiem co można pisać nowego codziennie
wystarczy ze wp i onety za nich nadrabia. Oni tam w Hiszpanii pierdolca dostali, Bale, Bale, Bale. Na okładkach główna postać. Nie wiem co można pisać nowego codziennie
29 lipca 2013, 15:32 [cytuj]
Jeden z piłkarzy który miał do nas trafić tego lata, mianowicie Christian Benitez zmarł
Jeden z piłkarzy który miał do nas trafić tego lata, mianowicie Christian Benitez zmarł
29 lipca 2013, 15:51 [cytuj]
http://transfery.info/59414,christian-benitez-nie-yje

o ja cie
http://transfery.info/59414,christian-benitez-nie-yje o ja cie
29 lipca 2013, 15:58 [cytuj]
WojtasTHF powiedział/a:

Rest in Peace
Rest in Peace
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
29 lipca 2013, 15:59 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

Zanim cos napiszecie, learn the bloody lesson! Jezeli juz goscia nie pamietacie z boiska, to chociaz doczytajcie, o kogo dokladnie chodzi, pomijajac fakt, ze aktualny napastnik Aston Villi, Christian - wait for it - Benteke, zyje i jak sadze ma sie dobrze...

Nie wiem, stary juz sie robie, ale chociaz z szacunku dla czytelnikow, a w tym przypadku rowniez dla zmarlego, najpierw pomyslcie, potem pomyslcie jeszcze raz i jesli po trzecim pomyslunku dojdziecie do wniosku, ze wasz post wniesie cokolwiek wartosciowego, wtedy piszcie. Ale nie takie bzdury!

Szkoda goscia, 27 lat, pewnie serce nie wytrzymalo.
Zanim cos napiszecie, learn the bloody lesson! Jezeli juz goscia nie pamietacie z boiska, to chociaz doczytajcie, o kogo dokladnie chodzi, pomijajac fakt, ze aktualny napastnik Aston Villi, Christian - wait for it - Benteke, zyje i jak sadze ma sie dobrze... Nie wiem, stary juz sie robie, ale chociaz z szacunku dla czytelnikow, a w tym przypadku rowniez dla zmarlego, najpierw pomyslcie, potem pomyslcie jeszcze raz i jesli po trzecim pomyslunku dojdziecie do wniosku, ze wasz post wniesie cokolwiek wartosciowego, wtedy piszcie. Ale nie takie bzdury! Szkoda goscia, 27 lat, pewnie serce nie wytrzymalo
29 lipca 2013, 16:03 [cytuj]
halabala, przecież nikt nnie napisał o Benteke

ale to Ty nie doczytałeś ;)
halabala, przecież nikt nnie napisał o Benteke ale to Ty nie doczytałeś ;)
29 lipca 2013, 16:05 [cytuj]
halabala powiedział/a:
Zanim cos napiszecie, learn the bloody lesson! Jezeli juz goscia nie pamietacie z boiska, to chociaz doczytajcie, o kogo dokladnie chodzi, pomijajac fakt, ze aktualny napastnik Aston Villi, Christian - wait for it - Benteke, zyje i jak sadze ma sie dobrze...

Nie wiem, stary juz sie robie, ale chociaz z szacunku dla czytelnikow, a w tym przypadku rowniez dla zmarlego, najpierw pomyslcie, potem pomyslcie jeszcze raz i jesli po trzecim pomyslunku dojdziecie do wniosku, ze wasz post wniesie cokolwiek wartosciowego, wtedy piszcie. Ale nie takie bzdury!

Szkoda goscia, 27 lat, pewnie serce nie wytrzymalo

Skoro już tak się czepiasz to ja się przyczepie do Twojej wypowiedzi :)
1) Na początku okienka było sporo plotek o naszym zainteresowaniu Christianem Benitezem
2) W artykule który jest 2 posty powyżej Twojego jest jasno napisane, że jego śmierć nie miała nic wspólnego z serduchem.

Może warto się najpierw upewnić czy samemu ma się rację zanim zaczniesz zwracać uwagę innym?
Skoro już tak się czepiasz to ja się przyczepie do Twojej wypowiedzi :) 1) Na początku okienka było sporo plotek o naszym zainteresowaniu Christianem Benitezem 2) W artykule który jest 2 posty powyżej Twojego jest jasno napisane, że jego śmierć nie miała nic wspólnego z serduchem. Może warto się najpierw upewnić czy samemu ma się rację zanim zaczniesz zwracać uwagę innym?
|<  <<  <  183  184  185  186  187    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 28 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się