Forum dyskusyjne
29 lipca 2013, 16:09 [cytuj]
Nie ważne co się stało , ważne że umarł w tak młodym wieku .
Nie ważne co się stało , ważne że umarł w tak młodym wieku
29 lipca 2013, 16:24 [cytuj]
halabala powiedział/a:
Zanim cos napiszecie, learn the bloody lesson! Jezeli juz goscia nie pamietacie z boiska, to chociaz doczytajcie, o kogo dokladnie chodzi, pomijajac fakt, ze aktualny napastnik Aston Villi, Christian - wait for it - Benteke, zyje i jak sadze ma sie dobrze...
Nie wiem, stary juz sie robie, ale chociaz z szacunku dla czytelnikow, a w tym przypadku rowniez dla zmarlego, najpierw pomyslcie, potem pomyslcie jeszcze raz i jesli po trzecim pomyslunku dojdziecie do wniosku, ze wasz post wniesie cokolwiek wartosciowego, wtedy piszcie. Ale nie takie bzdury!
Szkoda goscia, 27 lat, pewnie serce nie wytrzymalo
o co ci chodzi człowieku?
Levy podobno odrzucił 98,5 mln
o co ci chodzi człowieku?
Levy podobno odrzucił 98,5 mln
29 lipca 2013, 17:13 [cytuj]
Halabala się zagotował - pierwszy raz widzę go w takiej gorączce. Przeszedłbym z drogi na drugą stronę. Co do Beniteza to podobno powikłania pooperacyjne. Z tego co rozumiem ichnie media mówią że to jakieś problemy z otrzewną.
Halabala się zagotował - pierwszy raz widzę go w takiej gorączce. Przeszedłbym z drogi na drugą stronę. Co do Beniteza to podobno powikłania pooperacyjne. Z tego co rozumiem ichnie media mówią że to jakieś problemy z otrzewną
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
29 lipca 2013, 17:33 [cytuj]
No to jeżeli faktycznie interesowaliśmy się Christianem Benitezem (serio? Tym samym, który w Birmingham strzelił kilka goli w kilkudziesięciu występach?), to zwracam honor.
No to jeżeli faktycznie interesowaliśmy się Christianem Benitezem (serio? Tym samym, który w Birmingham strzelił kilka goli w kilkudziesięciu występach?), to zwracam honor
29 lipca 2013, 17:46 [cytuj]
wystarczy wpisać Christian Benitez i Tottenham w guglach i wyskoczy ci szereg linków za tego lata. więc niepotrzebnie mnie zjebałeś ziomek
a ja pamiętałem ten fakt bo nazwisko dość charakterystyczne
wystarczy wpisać Christian Benitez i Tottenham w guglach i wyskoczy ci szereg linków za tego lata. więc niepotrzebnie mnie zjebałeś ziomek :|
a ja pamiętałem ten fakt bo nazwisko dość charakterystyczne :luzik:
29 lipca 2013, 19:00 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Jeden z naszych kolegów Spursmaniaków nie chwalił się, że prowadzi vbloga odnosi tematyki Tottenhamu.
Pomyślałem, że zrobię mu tutaj reklamę, a także warto, żebyście może wypowiedzieli się na jego temat, bo może za parę lat w Canal+ czy gdzieś będzie pracował spec o tematyki związanej z Tottenhamem Hotspur.
https://www.youtube.com/watch?v=a4QxqKONKuY
Blog jest spoko, ale dla ludzi co się mało piłką interesują. Dla nich takie informacje mogą być użyteczne, Dla ludzi takich jak na tym forum, którzy żyją tym na bierząco to mało użyteczne, bo my te tematy mamy sto razy obgadane ze wszystkich źródeł, więc zacząłem się nudzić po jakiś 3 minutach. Chłopak ma zadatki, ale musi mieć jakiś pomysł na swój program, zrobić to inaczej niż wszyscy, żeby to było interesujące. Rudzki opowiadał, że się naprzykrzał redaktorowi naczelnemu przeglądu sporotowego, wysyłał swoje materiały aż ten dał mu szansę. Życzę mu jak najlepiej, ale nie obejrzałem do końca.
Blog jest spoko, ale dla ludzi co się mało piłką interesują. Dla nich takie informacje mogą być użyteczne, Dla ludzi takich jak na tym forum, którzy żyją tym na bierząco to mało użyteczne, bo my te tematy mamy sto razy obgadane ze wszystkich źródeł, więc zacząłem się nudzić po jakiś 3 minutach. Chłopak ma zadatki, ale musi mieć jakiś pomysł na swój program, zrobić to inaczej niż wszyscy, żeby to było interesujące. Rudzki opowiadał, że się naprzykrzał redaktorowi naczelnemu przeglądu sporotowego, wysyłał swoje materiały aż ten dał mu szansę. Życzę mu jak najlepiej, ale nie obejrzałem do końca
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
29 lipca 2013, 19:09 [cytuj]
dokładnie, takie podsumowanie ostatnich wydarzeń dotyczących Spurs tak jak mówisz. Też widziałem ten filmik na kanale C+, jeszcze kilka innych np. Nahorny mówił że przez znajomości dostał się do C+
A tak niedawno ktoś zjebke dostał za "reklamowanie" tot24
dokładnie, takie podsumowanie ostatnich wydarzeń dotyczących Spurs tak jak mówisz. Też widziałem ten filmik na kanale C+, jeszcze kilka innych np. Nahorny mówił że przez znajomości dostał się do C+ :P
A tak niedawno ktoś zjebke dostał za "reklamowanie" tot24 :|
29 lipca 2013, 19:42 [cytuj]
halabala powiedział/a:
No to jeżeli faktycznie interesowaliśmy się Christianem Benitezem (serio? Tym samym, który w Birmingham strzelił kilka goli w kilkudziesięciu występach?), to zwracam honor
A w Meksyku jebnal 72 w 114 meczach.
Poza tym, tu chyba nie chodzi o to ze sie nim nie interesowalismy. Oskarzasz kogos, ze nie czyta twojej wypowiedzi, kiedy sam tego nie robisz.
A w Meksyku jebnal 72 w 114 meczach.
Poza tym, tu chyba nie chodzi o to ze sie nim nie interesowalismy. Oskarzasz kogos, ze nie czyta twojej wypowiedzi, kiedy sam tego nie robisz. :brawo:
LMAO
29 lipca 2013, 21:52 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
dokładnie, takie podsumowanie ostatnich wydarzeń dotyczących Spurs tak jak mówisz. Też widziałem ten filmik na kanale C+, jeszcze kilka innych np. Nahorny mówił że przez znajomości dostał się do C+
A tak niedawno ktoś zjebke dostał za "reklamowanie" tot24

Od kogo dostał? Na pewno nie od ludzi, którzy zajmują się tą stroną. Jak chce sobie reklamować na forum to niech reklamuje, tyle żeby pod artykułami nie spamował, bo mu pokasuje.
Od kogo dostał? Na pewno nie od ludzi, którzy zajmują się tą stroną. Jak chce sobie reklamować na forum to niech reklamuje, tyle żeby pod artykułami nie spamował, bo mu pokasuje
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
29 lipca 2013, 23:06 [cytuj]
http://krotkapilka.pl/artykul,dlaczego_bale_powinien_zostac,969
http://krotkapilka.pl/artykul,nie_placzcie_po_baleu,967
Ciekawe artykuły o Bale'u
http://krotkapilka.pl/artykul,dlaczego_bale_powinien_zostac,969
http://krotkapilka.pl/artykul,nie_placzcie_po_baleu,967
Ciekawe artykuły o Bale'u :tak:
29 lipca 2013, 23:31 [cytuj]
Raczej bym się skłaniał do opinii z pierwszego artykułu. Sprzedając Bale dostaniemy masę kasy, ale po pierwsze, automatycznie każdy zawodnik na świecie stanie się dla nas o kilka milionów droższy, a po drugie i tak tych pieniędzy nie wydamy na wzmocnienia tylko na stadion, a drużyna będzie słabsza niż przed rokiem.
Raczej bym się skłaniał do opinii z pierwszego artykułu. Sprzedając Bale dostaniemy masę kasy, ale po pierwsze, automatycznie każdy zawodnik na świecie stanie się dla nas o kilka milionów droższy, a po drugie i tak tych pieniędzy nie wydamy na wzmocnienia tylko na stadion, a drużyna będzie słabsza niż przed rokiem
30 lipca 2013, 07:30 [cytuj]
varba powiedział/a:
Od kogo dostał? Na pewno nie od ludzi, którzy zajmują się tą stroną. Jak chce sobie reklamować na forum to niech reklamuje, tyle żeby pod artykułami nie spamował, bo mu pokasuje
szczerze to nie pamiętam ale któryś z chłopaków najzwyklej na świecie się wkurwił o to że ktoś zamieścił tu artykuł z tot24. Zamieszczający nie był "od nich"
szczerze to nie pamiętam ale któryś z chłopaków najzwyklej na świecie się wkurwił o to że ktoś zamieścił tu artykuł z tot24. Zamieszczający nie był "od nich" :P
30 lipca 2013, 13:22 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Raczej bym się skłaniał do opinii z pierwszego artykułu. Sprzedając Bale dostaniemy masę kasy, ale po pierwsze, automatycznie każdy zawodnik na świecie stanie się dla nas o kilka milionów droższy, a po drugie i tak tych pieniędzy nie wydamy na wzmocnienia tylko na stadion, a drużyna będzie słabsza niż przed rokiem
Napoli dostało 63 mln, a żeby kupić Higuaina, to juz musieli dać 37 baniek, czyli powiedzmy dostajemy 100 to taki Higuain kosztuje juz z 45
czyli by wyszła dupa nie wzmocnienia, zresztą jak można sie wzmocnić sprzedając najlepszego zawodnika
Motorniczy powiedział/a:
szczerze to nie pamiętam ale któryś z chłopaków najzwyklej na świecie się wkurwił o to że ktoś zamieścił tu artykuł z tot24. Zamieszczający nie był "od nich"

nie artykuł tylko artykuły
ktoś wrzucał na potege linki stamtąd a to były plotki transferowe tylko ze przetłumaczone;d
no a ktoś chwile wcześnej wrzucał link do zagranicznego źródła, zaraz ktoś wrzucał to samo tylko z tej strony
to złapali spine
Napoli dostało 63 mln, a żeby kupić Higuaina, to juz musieli dać 37 baniek, czyli powiedzmy dostajemy 100 to taki Higuain kosztuje juz z 45;)
czyli by wyszła dupa nie wzmocnienia, zresztą jak można sie wzmocnić sprzedając najlepszego zawodnika:mysli:
[quote=Motorniczy]szczerze to nie pamiętam ale któryś z chłopaków najzwyklej na świecie się wkurwił o to że ktoś zamieścił tu artykuł z tot24. Zamieszczający nie był "od nich" :P
30 lipca 2013, 15:01 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Ja również skłaniam się w stronę opinii z pierwszego artykułu. Nawet jakbyśmy sprzedali Bale'a za 100 milionów funtów, to okazałoby się, że Lamela kosztuje 40 milionów futnów, Eriksen 20 milionów funtów czy za np. Damiao trzeba byłoby dać 35 milionów euro.
Odejście Bale'a (poza gotówką) przyniosłoby nam więcej problemów niż pozytywów.
Zawodnik tego kalibru musi zostać na WHL i w oparciu o niego można spokojnie budować drużynę na mistrza Anglii.
Ja również skłaniam się w stronę opinii z pierwszego artykułu. Nawet jakbyśmy sprzedali Bale'a za 100 milionów funtów, to okazałoby się, że Lamela kosztuje 40 milionów futnów, Eriksen 20 milionów funtów czy za np. Damiao trzeba byłoby dać 35 milionów euro.
Odejście Bale'a (poza gotówką) przyniosłoby nam więcej problemów niż pozytywów.
Zawodnik tego kalibru musi zostać na WHL i w oparciu o niego można spokojnie budować drużynę na mistrza Anglii
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
30 lipca 2013, 16:35 [cytuj]
https://www.facebook.com/thefightingcock/posts/577248052327649?comment_id=5620027&offset=0&total_comments=5
zagranico
https://www.facebook.com/thefightingcock/posts/577248052327649?comment_id=5620027&offset=0&total_comments=5
zagranico
30 lipca 2013, 17:07 [cytuj]
145mln te ceny mnie szokują i mówią ze to szejkowie niszczą rynek, bale musi zostac przynajmiej w przyszłym sezonie
145mln te ceny mnie szokują i mówią ze to szejkowie niszczą rynek, bale musi zostac przynajmiej w przyszłym sezonie
30 lipca 2013, 20:09 [cytuj]
Ceny oszalały przez tych wszystkich bogaczy, dla których kluby i piłkarze są "zabawkami". Dlatego skoro wielu zawodników odchodzi za pieniądze, których niekoniecznie są warci to i Levy ma prawo zażyczyć sobie 150 baniek(czy ile tam gadają) za Bale'a, tym bardziej, że jest dla nas niezastąpiony i zawodnika tego kalibru możemy nie mieć przez kolejne dziesiątki lat.
Ceny oszalały przez tych wszystkich bogaczy, dla których kluby i piłkarze są "zabawkami". Dlatego skoro wielu zawodników odchodzi za pieniądze, których niekoniecznie są warci to i Levy ma prawo zażyczyć sobie 150 baniek(czy ile tam gadają) za Bale'a, tym bardziej, że jest dla nas niezastąpiony i zawodnika tego kalibru możemy nie mieć przez kolejne dziesiątki lat
30 lipca 2013, 20:31 [cytuj]
Zawsze zostanie nam Adebayor.
Zawsze zostanie nam Adebayor.
LMAO
30 lipca 2013, 22:07 [cytuj]
smackey powiedział/a:
zagranico
Raku dobry komentarz na fejsie
Raku dobry komentarz na fejsie :D
31 lipca 2013, 14:05 [cytuj]
http://ofsajd.onet.pl/plotki/serio-smieszny-zakaz-na-stadionie-liverpoolu/md1lz
Sami biali kibice Liverpoolu na zdjęciu ;p
http://ofsajd.onet.pl/plotki/serio-smieszny-zakaz-na-stadionie-liverpoolu/md1lz
Sami biali kibice Liverpoolu na zdjęciu ;p