Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  187  188  189  190  191    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
31 lipca 2013, 20:47 [cytuj]
Sawik , sory ale Koran uważam za ... Jestem chrześcijaninem i uważam że każdy powinien się miłować , szanować a ewangelia jest dobrowolna . Każdy muzułmanin który wystrzeli się w Nowym Jorku , Londynie , WARSZAWIE będzie dla mnie zerem .

Na końcu pragnę dodać iż religia i rasizm nie jest tak od siebie zależna jak kultura i rasizm ;)
Sawik , sory ale Koran uważam za ... Jestem chrześcijaninem i uważam że każdy powinien się miłować , szanować a ewangelia jest dobrowolna . Każdy muzułmanin który wystrzeli się w Nowym Jorku , Londynie , WARSZAWIE będzie dla mnie zerem . Na końcu pragnę dodać iż religia i rasizm nie jest tak od siebie zależna jak kultura i rasizm ;)
31 lipca 2013, 20:55 [cytuj]
Boyd powiedział/a:
Sawik przeginasz z personalnymi docinkami - brak argumentów to ataki ad personam tak?
1.Norweżka została zgwałcona z powodów rasistowskich- czysta demagogia.Nic w tej sprawie na to nie wskazuję, że gwałt był spowodowany kolorem skóry czy narodowością.Problem był z kara za współżycie pozamałżeńskie.( prawo szariatu nie rasizm).
2. Dobrze że zacytowałeś definicje ksenofobii , teraz twoje słowa;
coś tam o Muzułmanach(...) ,,Ja takich ludzi akceptować nie mam zamiaru. Jeżeli przyjeżdżają tutaj to albo się integrują przestrzegają prawa, pracują albo po prostu niech wypieprzają skąd przybyli. "
Czysta ksenofobia oparta na stereotypach.
3. A kto mówi że tylko Polacy są rasistami tak absurdalnego poglądu nikt tu nie broni. Jednak Polacy są rasistami w dużym stopniu, nawet się przed sobą nie przyznając.
4 . I co to niby znaczy obywatel danego miasta- nieznana kategoria ani prawnie ani społecznie. Chyba że należy wyprowadzić z niej wniosek , że to jacyś lepsi obywatele, reszta to słoiki- czysta ksenofobia w najbardziej żałosnym wydaniu lokalnym.
5. Co do tych amerykańskich naukowców i ich teorii cytat twój ,,Najlepszy wyniki mają żółci, potem są biali, potem długo, długo nic, a potem murzyni i latynosi" ciekawe jakie naukowe opracowanie głosi takie herezje, mi to przypomina raczej ideologie Rosenberga

Ad.1
Ale ja nie napisałem, że ona została zgwałcona z przyczyn rasistowskich. Napisałem, że tam też jest rasizm. Przykład Norweżki świadczy o tym, że ich prawo jest ważniejsze i nikt nie interweniował w jej sprawie. Dlatego oni muszą przestrzegać naszego prawa, bo ich łamie podstawowe prawa uznawane praktycznie na całym na świecie. Tutaj nawet nie jest rasizm, ale jest jeszcze gorzej. Są łamane podstawowe prawa człowieka! Z przyczyn rasistowskich została zgwałcona ta holenderska dziennikarka przez kilku Egipcjan.
Ad.2
Ja jestem ksenofobem dlatego, że chcę, aby ktoś przestrzegał prawa, integrował się ze społeczeństwem?
Ksenofobia mówi o tym, że takie nastroje się pojawiają wtedy, kiedy zajmują nam miejsca pracy, a ja chcę, żeby oni pracowali, a nie znajdowali się na zasiłku. Czyli w mojej wypowiedzi nie ma mowy o ksenofobii.
Ad.3
Na jakiej podstawie oceniasz, że Polacy są w dużym stopniu rasistami i sami przed sobą tego nie przyznają? Taką tezę mogę poddać odnośnie każdej nacji.
Ad.4
Jaka ksenofobia? To jest fakt, że nie jest rodowitym Warszawiakiem i tyle. To jest FAKT. Gdzie ja wyrażam niechęć w stosunku do ludzi z innych miast, którzy do Warszawy przyjeżdżają? Nigdzie, tylko stwierdzam fakt. Oni nie są rodowitymi Warszawiaki. Jeżeli weźmiemy pod uwagę 7/8 ludzi mieszkających w Warszawie, to ich rodzice tam nie mieszkali, ich dziadkowie, pradziadkowie itd. Ja nie bronię im tam mieszkać. Ale to, że mieszkają tam parę lat nie czyni z nich od razu Warszawiaka.
Ad.5
Tak mówią wyniki dzieci w Stanach Zjednoczonych gdzie jest wielokulturowość.
Najlepsi są żółci, potem biali, potem długo, długo nic, a potem czarni i latynosi.
To są fakty. Poprawność polityczna jest po to, aby je zakłamywać.
http://www.youtube.com/watch?v=srzSvDY_XIs&list=PL1cAturoTLPOQdA9swQSNE7SWTyucPP5K&index=26
Zapraszam do obejrzenia od 4:00

Zanim zaczniesz wchodzić w dyskusję zapoznaj się z faktami.
Ad.1 Ale ja nie napisałem, że ona została zgwałcona z przyczyn rasistowskich. Napisałem, że tam też jest rasizm. Przykład Norweżki świadczy o tym, że ich prawo jest ważniejsze i nikt nie interweniował w jej sprawie. Dlatego oni muszą przestrzegać naszego prawa, bo ich łamie podstawowe prawa uznawane praktycznie na całym na świecie. Tutaj nawet nie jest rasizm, ale jest jeszcze gorzej. Są łamane podstawowe prawa człowieka! Z przyczyn rasistowskich została zgwałcona ta holenderska dziennikarka przez kilku Egipcjan. Ad.2 Ja jestem ksenofobem dlatego, że chcę, aby ktoś przestrzegał prawa, integrował się ze społeczeństwem? Ksenofobia mówi o tym, że takie nastroje się pojawiają wtedy, kiedy zajmują nam miejsca pracy, a ja chcę, żeby oni pracowali, a nie znajdowali się na zasiłku. Czyli w mojej wypowiedzi nie ma mowy o ksenofobii. Ad.3 Na jakiej podstawie oceniasz, że Polacy są w dużym stopniu rasistami i sami przed sobą tego nie przyznają? Taką tezę mogę poddać odnośnie każdej nacji. Ad.4 Jaka ksenofobia? To jest fakt, że nie jest rodowitym Warszawiakiem i tyle. To jest FAKT. Gdzie ja wyrażam niechęć w stosunku do ludzi z innych miast, którzy do Warszawy przyjeżdżają? Nigdzie, tylko stwierdzam fakt. Oni nie są rodowitymi Warszawiaki. Jeżeli weźmiemy pod uwagę 7/8 ludzi mieszkających w Warszawie, to ich rodzice tam nie mieszkali, ich dziadkowie, pradziadkowie itd. Ja nie bronię im tam mieszkać. Ale to, że mieszkają tam parę lat nie czyni z nich od razu Warszawiaka. Ad.5 Tak mówią wyniki dzieci w Stanach Zjednoczonych gdzie jest wielokulturowość. Najlepsi są żółci, potem biali, potem długo, długo nic, a potem czarni i latynosi. To są fakty. Poprawność polityczna jest po to, aby je zakłamywać. http://www.youtube.com/watch?v=srzSvDY_XIs&list=PL1cAturoTLPOQdA9swQSNE7SWTyucPP5K&index=26 Zapraszam do obejrzenia od 4:00 Zanim zaczniesz wchodzić w dyskusję zapoznaj się z faktami
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
31 lipca 2013, 20:58 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Nie wynajęły, bo mamy policję do DUPY. Zamiast polać lodowatą wodą, farbą czy gnojówką stali i się patrzyli jak sroka w gnat. To jest policja? To jakaś popierdółka a nie policja. Nikt niczego konsultować nie musi a jednak to robią i bardzo widocznie boją się uchwalać jakiegokolwiek prawa sprzecznego z ideologią KK

Gdzie ja napisałem, że mamy dobrą policję? Nigdzie.
Czy ja pochwalam zachowanie policjantów i tych ludzi spod krzyża? Nie, ale to Ty ten przykład podałeś.

Boją się uchwalać, bo jednak duża część narodu to jednak Katolicy i dlatego boją się uchwalać jakiekolwiek inne prawo sprzeczne z ideologią KK. Ponadto duża część posłów jest wyznania chrześcijańskiego i głosują zgodnie ze swoim sumieniem.
Gdzie ja napisałem, że mamy dobrą policję? Nigdzie. Czy ja pochwalam zachowanie policjantów i tych ludzi spod krzyża? Nie, ale to Ty ten przykład podałeś. Boją się uchwalać, bo jednak duża część narodu to jednak Katolicy i dlatego boją się uchwalać jakiekolwiek inne prawo sprzeczne z ideologią KK. Ponadto duża część posłów jest wyznania chrześcijańskiego i głosują zgodnie ze swoim sumieniem
31 lipca 2013, 21:02 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Ponadto duża część posłów jest wyznania chrześcijańskiego i głosują zgodnie ze swoim sumieniem

:wysmiewacz:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
31 lipca 2013, 21:04 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Po pierwsze jeżeli ktoś jest Katolikiem to przy głosowaniu sugeruje się swoją wiarą.
Przykładem jest Gowin, który nie jest za promocją homoseksualizmu i nie zagłosował za ustawą co przyczyniło się do rozłamu w PO.
Problem jest wtedy, kiedy partia wymusza na posłach, aby głosowali wszyscy za jakąś konkretną ustawą albo zostaną wydaleni za "nieposłuszeństwo".
Po pierwsze jeżeli ktoś jest Katolikiem to przy głosowaniu sugeruje się swoją wiarą. Przykładem jest Gowin, który nie jest za promocją homoseksualizmu i nie zagłosował za ustawą co przyczyniło się do rozłamu w PO. Problem jest wtedy, kiedy partia wymusza na posłach, aby głosowali wszyscy za jakąś konkretną ustawą albo zostaną wydaleni za "nieposłuszeństwo"
31 lipca 2013, 21:12 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Sawik , sory ale Koran uważam za ... Jestem chrześcijaninem i uważam że każdy powinien się miłować , szanować a ewangelia jest dobrowolna . Każdy muzułmanin który wystrzeli się w Nowym Jorku , Londynie , WARSZAWIE będzie dla mnie zerem .

Na końcu pragnę dodać iż religia i rasizm nie jest tak od siebie zależna jak kultura i rasizm ;)

Ale oni nie muszą się wystrzelać, żeby walczyć.
Wystarczy, że będą przyjeżdżać do Europy, zrobią sobie tutaj ósemkę dzieci i będą żyli z zasiłków.
Po jakimś czasie pojawi się ich 100-150 milionów w Europie. Obejmą miejsca w parlamencie europejskim i wprowadzą prawo szariatu.
Rząd niemiecki już dawno oświadczył, że do 2050 roku Niemcy będą Republiką Islamską.
Francję to czeka już za jakieś 35 lat.

Warto obejrzeć tylko ile osób przychodzi na ich przemówienia:
http://www.youtube.com/watch?v=qUlhyKuZSeU
http://www.youtube.com/watch?v=4qHBzGen_gs

Oczywiście oni tam białych nie atakują:
http://www.youtube.com/watch?v=v0RJYZ0_q8g

Tutaj macie kolejny przykład:
http://www.youtube.com/watch?v=CwG0bgVSFxI

Ja takiej wielokulturowości mówię stanowcze NIE
Ale oni nie muszą się wystrzelać, żeby walczyć. Wystarczy, że będą przyjeżdżać do Europy, zrobią sobie tutaj ósemkę dzieci i będą żyli z zasiłków. Po jakimś czasie pojawi się ich 100-150 milionów w Europie. Obejmą miejsca w parlamencie europejskim i wprowadzą prawo szariatu. Rząd niemiecki już dawno oświadczył, że do 2050 roku Niemcy będą Republiką Islamską. Francję to czeka już za jakieś 35 lat. Warto obejrzeć tylko ile osób przychodzi na ich przemówienia: http://www.youtube.com/watch?v=qUlhyKuZSeU http://www.youtube.com/watch?v=4qHBzGen_gs Oczywiście oni tam białych nie atakują: http://www.youtube.com/watch?v=v0RJYZ0_q8g Tutaj macie kolejny przykład: http://www.youtube.com/watch?v=CwG0bgVSFxI Ja takiej wielokulturowości mówię stanowcze NIE
31 lipca 2013, 21:29 [cytuj]
Te filmiki to takie same propagandowe gówno jak te o zamachu, zabójstwie prezydenta i dobijaniu rannych w smoleńsku, czy te o lemingach anty TVN czy stanie naszego pańśtwa

Jak pobije araba to od razu jest to rasizm? NIE! Mogę go pobić, bo puka moją dziewczynę, bo mi ukradł samochód i wiele innych powodów które z rasizmem nie mają nic wspólnego.
Te filmiki to takie same propagandowe gówno jak te o zamachu, zabójstwie prezydenta i dobijaniu rannych w smoleńsku, czy te o lemingach anty TVN czy stanie naszego pańśtwa Jak pobije araba to od razu jest to rasizm? NIE! Mogę go pobić, bo puka moją dziewczynę, bo mi ukradł samochód i wiele innych powodów które z rasizmem nie mają nic wspólnego
31 lipca 2013, 21:30 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Po pierwsze jeżeli ktoś jest Katolikiem to przy głosowaniu sugeruje się swoją wiarą.
Przykładem jest Gowin, który nie jest za promocją homoseksualizmu i nie zagłosował za ustawą co przyczyniło się do rozłamu w PO.
Problem jest wtedy, kiedy partia wymusza na posłach, aby głosowali wszyscy za jakąś konkretną ustawą albo zostaną wydaleni za "nieposłuszeństwo"

A tam pierdolisz, oni głosują zgodnie z tym żeby ich za 4 lata wybrać i tyle. Ich sumienie ma z chrześcijaństwem tyle wspólnego co ja z Janet Jackson. Głosują jak chce kler, bo są ze sobą powiązani i ksiądz w parafii to lepsza reklama wyborcza niż debata w prime time
A tam pierdolisz, oni głosują zgodnie z tym żeby ich za 4 lata wybrać i tyle. Ich sumienie ma z chrześcijaństwem tyle wspólnego co ja z Janet Jackson. Głosują jak chce kler, bo są ze sobą powiązani i ksiądz w parafii to lepsza reklama wyborcza niż debata w prime time
31 lipca 2013, 22:07 [cytuj]
Koran sroran, w biblii jest to samo, a nie czyta się tego w kosciele. Chce zyc w Polsce, nie Katolandii, i wg. mnie wszystkie istniejące religie trzeba osmieszać, to co ci "misjonarze" robili w Rwandzie, albo już kultowe "HIV jest złe, ale nie tak złe jak prezerwatywy". Szkoda.
Cd. wielokulturowosci - W Polsce nigdy żadne ciapatki się nie będą panoszyć, a przyrost naturalny nadrobimy sobie przybyszami z sąsiadującej Białorusi czy Ukrainy :)
Polska - ostatni wolny bastion Europy :*
A i jak ciapatki emigrują w Europę, to niech się dostosują, a nie będzie zmieniane wszystko pod nich.
Koran sroran, w biblii jest to samo, a nie czyta się tego w kosciele. Chce zyc w Polsce, nie Katolandii, i wg. mnie wszystkie istniejące religie trzeba osmieszać, to co ci "misjonarze" robili w Rwandzie, albo już kultowe "HIV jest złe, ale nie tak złe jak prezerwatywy". Szkoda. Cd. wielokulturowosci - W Polsce nigdy żadne ciapatki się nie będą panoszyć, a przyrost naturalny nadrobimy sobie przybyszami z sąsiadującej Białorusi czy Ukrainy :) Polska - ostatni wolny bastion Europy :* A i jak ciapatki emigrują w Europę, to niech się dostosują, a nie będzie zmieniane wszystko pod nich
31 lipca 2013, 22:55 [cytuj]
Pierdolić dywagacje o multi kulti oglądać thisssssssssssssss

http://youtu.be/_MSrAwfagG4
Pierdolić dywagacje o multi kulti oglądać thisssssssssssssss http://youtu.be/_MSrAwfagG4
31 lipca 2013, 23:06 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Koran sroran, w biblii jest to samo, a nie czyta się tego w kosciele. Chce zyc w Polsce, nie Katolandii, i wg. mnie wszystkie istniejące religie trzeba osmieszać, to co ci "misjonarze" robili w Rwandzie, albo już kultowe "HIV jest złe, ale nie tak złe jak prezerwatywy". Szkoda.
Cd. wielokulturowosci - W Polsce nigdy żadne ciapatki się nie będą panoszyć, a przyrost naturalny nadrobimy sobie przybyszami z sąsiadującej Białorusi czy Ukrainy :)
A i jak ciapatki emigrują w Europę, to niech się dostosują, a nie będzie zmieniane wszystko pod nich

mozesz sie przeliczyć;p
ludzie ze wschodu traktują Polske jako przystanek do dalszego zachodu;p
mozesz sie przeliczyć;p ludzie ze wschodu traktują Polske jako przystanek do dalszego zachodu;p
31 lipca 2013, 23:10 [cytuj]
jin, wątpie że na serio są to prawdziwe ludzkie reakcje.
jin, wątpie że na serio są to prawdziwe ludzkie reakcje
31 lipca 2013, 23:10 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
A i jak ciapatki emigrują w Europę, to niech się dostosują, a nie będzie zmieniane wszystko pod nich

Ramzes - czyli co? Jak Wezmę sobie za żonę laskę z Iraku Iranu czy Afganistanu to mam z tego powodu być lany po mordzie(co uskuteczniają ludzie wyznania Polska dla Polaków, tylko biała rasa)?

Niejaki Mamed Khalidov jest muzułmaninem. Czy szkodzi komuś jego religia? Nie. Ma żonę Polkę, pewnie dzieci też i co komuś dzieje się krzywda. że po walce klęka i modli się chwilkę do boga? NIE nikomu to nie przeszkadza i nie robi krzywdy. No chyba że jesteś podobnego zdania co Wojciech Cejrowski, który powiedział publicznie, że nie brata się z innowiercami
Ramzes - czyli co? Jak Wezmę sobie za żonę laskę z Iraku Iranu czy Afganistanu to mam z tego powodu być lany po mordzie(co uskuteczniają ludzie wyznania Polska dla Polaków, tylko biała rasa)? Niejaki Mamed Khalidov jest muzułmaninem. Czy szkodzi komuś jego religia? Nie. Ma żonę Polkę, pewnie dzieci też i co komuś dzieje się krzywda. że po walce klęka i modli się chwilkę do boga? NIE nikomu to nie przeszkadza i nie robi krzywdy. No chyba że jesteś podobnego zdania co Wojciech Cejrowski, który powiedział publicznie, że nie brata się z innowiercami
31 lipca 2013, 23:17 [cytuj]
To była polemika, a nie dywagacja na temat multi kulti.
Ostatnio Profesor Bańko stwierdził, że "Dywagować na jakiś temat" jest błędnym określeniem :)

A co do Mameda Khalidova, to przypominam, że jego żona zdecydowała się przejść na Islam.

I powtórzę jeszcze raz.
Nie każdy muzułmanin to terrorysta, ale każdy terrorysta to muzułmanin z niewieloma innymi przypadkami.

Zwróć też uwagę na to, że wiekszość osób w przypadku takich małżeństw przechodzi z chrześcijaństwa na islam, a nie odwrotnie.
Mojego kolegi siostra cioteczna jest w związku z Arabem (nie przeszła na Islam) i jego rodzina traktuje ją jak powietrze, a do dziecka zwraca się arabskimi imionami, zamiast mówić do niej po imieniu, takie jakie ma urzędowe i po chrzcie.
To była polemika, a nie dywagacja na temat multi kulti. Ostatnio Profesor Bańko stwierdził, że "Dywagować na jakiś temat" jest błędnym określeniem :) A co do Mameda Khalidova, to przypominam, że jego żona zdecydowała się przejść na Islam. I powtórzę jeszcze raz. Nie każdy muzułmanin to terrorysta, ale każdy terrorysta to muzułmanin z niewieloma innymi przypadkami. Zwróć też uwagę na to, że wiekszość osób w przypadku takich małżeństw przechodzi z chrześcijaństwa na islam, a nie odwrotnie. Mojego kolegi siostra cioteczna jest w związku z Arabem (nie przeszła na Islam) i jego rodzina traktuje ją jak powietrze, a do dziecka zwraca się arabskimi imionami, zamiast mówić do niej po imieniu, takie jakie ma urzędowe i po chrzcie
31 lipca 2013, 23:24 [cytuj]
Jin, ale czy ja pochwaliłem takie działanie - nie.
Problem w tym że teraz tacy muzułmanie są w wielu krajach ważniejsi i to o dużo od rdzennego mieszkańca. Teraz to Francuz jest szykanowany na każdym kroku, a nie przybysz z Afryki czy z Azji.
Jin, ale czy ja pochwaliłem takie działanie - nie. Problem w tym że teraz tacy muzułmanie są w wielu krajach ważniejsi i to o dużo od rdzennego mieszkańca. Teraz to Francuz jest szykanowany na każdym kroku, a nie przybysz z Afryki czy z Azji
31 lipca 2013, 23:29 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Jin, ale czy ja pochwaliłem takie działanie - nie.
Problem w tym że teraz tacy muzułmanie są w wielu krajach ważniejsi i to o dużo od rdzennego mieszkańca. Teraz to Francuz jest szykanowany na każdym kroku, a nie przybysz z Afryki czy z Azji

Przybysz, dobrze to ująłeś.
Teraz w USA poprawnie politycznym słowem nie jest imigrantem tylko przybysz.
Do tego doprowadza poprawność polityczna na świecie.
Niedługo mordercę będzie się nazywało egzekutorem.
Przybysz, dobrze to ująłeś. Teraz w USA poprawnie politycznym słowem nie jest imigrantem tylko przybysz. Do tego doprowadza poprawność polityczna na świecie. Niedługo mordercę będzie się nazywało egzekutorem
31 lipca 2013, 23:52 [cytuj]
Sawik nie zawsze jest przechodzenie na islam. Sam znam kilka osób, które są w związkach multireligijnych i każde szanuje wyznanie drugiej osoby. Co więcej znam dziewczynę, która przeszła z islamu na chrześcijan-izm. Wszystko zależy od człowieka.

Jakoś w NL nie widzę dominacji muzułmanów. Nikt mi jeszcze nie wpierdolił za żegnanie się przed kościołem(a robiłem to obok przechodzących turków). Mam znajomych z wielu krajów(z afryki, Azji czy nawet z Australii) i nikt nigdy mi nie powiedział że ma problemy na tle religijnym.
Sawik nie zawsze jest przechodzenie na islam. Sam znam kilka osób, które są w związkach multireligijnych i każde szanuje wyznanie drugiej osoby. Co więcej znam dziewczynę, która przeszła z islamu na chrześcijan-izm. Wszystko zależy od człowieka. Jakoś w NL nie widzę dominacji muzułmanów. Nikt mi jeszcze nie wpierdolił za żegnanie się przed kościołem(a robiłem to obok przechodzących turków). Mam znajomych z wielu krajów(z afryki, Azji czy nawet z Australii) i nikt nigdy mi nie powiedział że ma problemy na tle religijnym
1 sierpnia 2013, 00:17 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Sawik nie zawsze jest przechodzenie na islam. Sam znam kilka osób, które są w związkach multireligijnych i każde szanuje wyznanie drugiej osoby. Co więcej znam dziewczynę, która przeszła z islamu na chrześcijan-izm. Wszystko zależy od człowieka.

to ma fart ta dziewczyna ze nie jest w kraju gdzie jest masa islamistów, szczególnie radykałów ;)
Bo islam zabrania odejscia, moga nawet te osoba zabic:blee:
to ma fart ta dziewczyna ze nie jest w kraju gdzie jest masa islamistów, szczególnie radykałów ;) Bo islam zabrania odejscia, moga nawet te osoba zabic:blee:
1 sierpnia 2013, 00:22 [cytuj]
Robert powiedział/a:
to ma fart ta dziewczyna ze nie jest w kraju gdzie jest masa islamistów, szczególnie radykałów ;)
Bo islam zabrania odejscia, moga nawet te osoba zabic:blee:

Mieszka tu w NL. Znam masę "ciapatych" jak to ich nazywacie, głównie młodych(urodzeni już w NL) w wieku 22 - 26 lat i możecie mi dać wiarę bądź nie, nie są oni prawie wcale religijni(w każdym razie nie widać po nich). Dla nich liczy się wyjść w piątek w miasto i w niedzielę jako tako się ogarnąć przed powrotem do chaty. W piątek jakieś puby, bary potem sobota meczyk albo na ajaxie albo w pubie wieczorem czerwona i w niedzielę powrót do chaty.
Mieszka tu w NL. Znam masę "ciapatych" jak to ich nazywacie, głównie młodych(urodzeni już w NL) w wieku 22 - 26 lat i możecie mi dać wiarę bądź nie, nie są oni prawie wcale religijni(w każdym razie nie widać po nich). Dla nich liczy się wyjść w piątek w miasto i w niedzielę jako tako się ogarnąć przed powrotem do chaty. W piątek jakieś puby, bary potem sobota meczyk albo na ajaxie albo w pubie wieczorem czerwona i w niedzielę powrót do chaty
1 sierpnia 2013, 00:49 [cytuj]
Wow, no kurwa odpierdalacie glupoty.
Te pojeby, ktore przyjezdzaja do cudego kraju i chca zyc na swoich prawach powinni byc wypierdalani od razu z kraju albo dostac najwyzszy wymiar kary/odsylac ich do psychiatryka. Bo ktos tak jebniety jest nieobliczalny.

Zdrowi na umysle muzulmanie sa w porzo i nie mam przeciwko nim nic. Czarnuchy tez sa ok, poki nie odpierdalaja kradziezy i morderstw. To samo z bialasami i skosnookimi. Przeciwko pedalom tez nic nie mam, dopoki na ulicy sie nie liza.

Zawsze jest jakis odsetek oszolomow i debili i takich trzeba wylapywac. Tak sie sklada, ze wsrod ciapatych jest ich chyba najwiecej.

Sawik, nie pierdol glupot o tym ze kazdy terrorysta(z malymi wyjatkami) to Arab. Na jaki terroryzm ty patrzysz?
Wow, no kurwa odpierdalacie glupoty. Te pojeby, ktore przyjezdzaja do cudego kraju i chca zyc na swoich prawach powinni byc wypierdalani od razu z kraju albo dostac najwyzszy wymiar kary/odsylac ich do psychiatryka. Bo ktos tak jebniety jest nieobliczalny. Zdrowi na umysle muzulmanie sa w porzo i nie mam przeciwko nim nic. Czarnuchy tez sa ok, poki nie odpierdalaja kradziezy i morderstw. To samo z bialasami i skosnookimi. Przeciwko pedalom tez nic nie mam, dopoki na ulicy sie nie liza. Zawsze jest jakis odsetek oszolomow i debili i takich trzeba wylapywac. Tak sie sklada, ze wsrod ciapatych jest ich chyba najwiecej. Sawik, nie pierdol glupot o tym ze kazdy terrorysta(z malymi wyjatkami) to Arab. Na jaki terroryzm ty patrzysz?
LMAO
|<  <<  <  187  188  189  190  191    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 23 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się