Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  17  18  19  20  21    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Hyde Park » Koguty, newsy, wszystko
15 lutego 2013, 13:47 [cytuj]
A ja chciałbym jedno zauważyć Bale, Bale'em a Tottenham podajże od 11 spotkań nie przegrał w tym bilansie jest 7 zwycięstw. Faktycznie GB trochę nam ostatnio tyłek ratował ale tak samo jest/bywało z arsenalem i MU - mieli swojego RvP. Ja mam dobre przeczucie względem psychiki drużyny. To czego nam zawsze brakowało to psychika zwycięzców i myślę, że to pod wodzą AVB się trochę zmieniło. Naturalnie zdarzają nam się wpadki ale ten sezon pokazuje, że nawet grając słabiej nie przegrywamy. Z takim potencjałem jaki mamy wszystko leży w głowie bo jakość "większości drużyny" jest.
A ja chciałbym jedno zauważyć Bale, Bale'em a Tottenham podajże od 11 spotkań nie przegrał w tym bilansie jest 7 zwycięstw. Faktycznie GB trochę nam ostatnio tyłek ratował ale tak samo jest/bywało z arsenalem i MU - mieli swojego RvP. Ja mam dobre przeczucie względem psychiki drużyny. To czego nam zawsze brakowało to psychika zwycięzców i myślę, że to pod wodzą AVB się trochę zmieniło. Naturalnie zdarzają nam się wpadki ale ten sezon pokazuje, że nawet grając słabiej nie przegrywamy. Z takim potencjałem jaki mamy wszystko leży w głowie bo jakość "większości drużyny" jest
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
15 lutego 2013, 16:49 [cytuj]
NEWS ---> David Bentley has joined Blackburn Rovers on loan until the end of the season.
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!!!!
NEWS ---> David Bentley has joined Blackburn Rovers on loan until the end of the season. TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!!!!
15 lutego 2013, 16:51 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
NEWS ---> David Bentley has joined Blackburn Rovers on loan until the end of the season.
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!!!!

Może tam do formy wróci? :rotfl:
Może tam do formy wróci? :rotfl:
15 lutego 2013, 17:20 [cytuj]
http://www.futbol.pl/node/452732

Wenger ma po części rację, ale wyczuwa się z jego wypowiedzi ból dupy i zazdrość :D
http://www.futbol.pl/node/452732 Wenger ma po części rację, ale wyczuwa się z jego wypowiedzi ból dupy i zazdrość :D
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
15 lutego 2013, 17:46 [cytuj]
Trzaskal, Ty to masz poczucie humoru haha!
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
15 lutego 2013, 19:59 [cytuj]
Sawi powiedział/a:

Wenger ma po części rację, ale wyczuwa się z jego wypowiedzi ból dupy i zazdrość :D

Ja pierdole, gdyby Messi albo CR7 grali w Arsenalu, to też by nic nie wygrali.
Ja pierdole, gdyby Messi albo CR7 grali w Arsenalu, to też by nic nie wygrali
LMAO
15 lutego 2013, 20:01 [cytuj]
1. Zlatan Ibrahimovic - Paris St-Germain | 21 goals from 45 | 47% of PSG's goals

2. Lionel Messi - Barcelona | 35 goals from 78 | 45% of Barca's goals

3. Christian Benteke - Aston Villa | 11 goals from 25 | 44%

4. Radamel Falcao - Atletico Madrid | 19 goals from 44 | 43%

5. Adam Szalai - FSV Mainz | 12 goals from 28 | 43%

6. Vedad Ibisevic - Stuttgart | 10 goals from 23 | 43%

7. Antonio di Natale - Udinese | 14 goals from 35 | 40%

8. Luis Suarez - Liverpool | 17 goals from 44 | 39%

9. Michu - Swansea | 15 goals from 38 | 39%

10. Demba Ba - Chelsea/Newcastle | 13 goals from 34 | 38%

I niech nie mówią One-Man Team!
1. Zlatan Ibrahimovic - Paris St-Germain | 21 goals from 45 | 47% of PSG's goals 2. Lionel Messi - Barcelona | 35 goals from 78 | 45% of Barca's goals 3. Christian Benteke - Aston Villa | 11 goals from 25 | 44% 4. Radamel Falcao - Atletico Madrid | 19 goals from 44 | 43% 5. Adam Szalai - FSV Mainz | 12 goals from 28 | 43% 6. Vedad Ibisevic - Stuttgart | 10 goals from 23 | 43% 7. Antonio di Natale - Udinese | 14 goals from 35 | 40% 8. Luis Suarez - Liverpool | 17 goals from 44 | 39% 9. Michu - Swansea | 15 goals from 38 | 39% 10. Demba Ba - Chelsea/Newcastle | 13 goals from 34 | 38% I niech nie mówią One-Man Team!
15 lutego 2013, 22:04 [cytuj]
Sawi powiedział/a:

Bale to nie Messi, a wegier to nie Mourinho :)
Bale to nie Messi, a wegier to nie Mourinho :)
15 lutego 2013, 22:32 [cytuj]
jakie jest Wasze zdanie na temat tego kto jest "lepszym" piłkarzem:nasz Gareth czy Di Maria?oczywiście nie chodzi mi o patrzenie na Bale'a tylko przez pryzmat kosmicznych występów w tym sezonie. mam na myśli 3 ostatnie sezony ,z obecnym włącznie.pytanie to wzięło się z zażartej dyskusji z moim kumplem.jestem ciekaw Waszej opinii:)
jakie jest Wasze zdanie na temat tego kto jest "lepszym" piłkarzem:nasz Gareth czy Di Maria?oczywiście nie chodzi mi o patrzenie na Bale'a tylko przez pryzmat kosmicznych występów w tym sezonie. mam na myśli 3 ostatnie sezony ,z obecnym włącznie.pytanie to wzięło się z zażartej dyskusji z moim kumplem.jestem ciekaw Waszej opinii:)
16 lutego 2013, 11:37 [cytuj]
3 ostatnie sezony, to dałbym Di Marię. Ale patrząc na ten sezon Bale już go dogonił. Nie jestem pewny czy jest lepszy.

http://www.ibtimes.co.uk/articles/435938/20130216/gareth-bale-transfer-news-guardiola-bayern-munich.htm?

Co myślicie? Bayern to jest dla mnie jedyny obok Realu i PSG możliwy kierunek dla Bale'a. Tylko Levy powinien wynegocjować za niego spokojnie 10 milionów więcej.
3 ostatnie sezony, to dałbym Di Marię. Ale patrząc na ten sezon Bale już go dogonił. Nie jestem pewny czy jest lepszy. http://www.ibtimes.co.uk/articles/435938/20130216/gareth-bale-transfer-news-guardiola-bayern-munich.htm? Co myślicie? Bayern to jest dla mnie jedyny obok Realu i PSG możliwy kierunek dla Bale'a. Tylko Levy powinien wynegocjować za niego spokojnie 10 milionów więcej
LMAO
16 lutego 2013, 12:53 [cytuj]
Co myślicie? Ano myślę sobię, że jest luty... że nie zakończyliśmy jeszcze sezonu... że nie wiemy jak go zakończymy... że możemy zgarnąć LE i miejsce na podium co może diametralnie zmienić sytuację... że Bale może nastrzelać jeszcze kilkanaście bramek co również zmieni jego położenie... A Wy sie już zastanawiacie gdzie to on nie odejdzie. :blee:

A on zostanie i uśmieje się Wam w twarze :wysmiewacz:
Co myślicie? Ano myślę sobię, że jest luty... że nie zakończyliśmy jeszcze sezonu... że nie wiemy jak go zakończymy... że możemy zgarnąć LE i miejsce na podium co może diametralnie zmienić sytuację... że Bale może nastrzelać jeszcze kilkanaście bramek co również zmieni jego położenie... A Wy sie już zastanawiacie gdzie to on nie odejdzie. :blee: A on zostanie i uśmieje się Wam w twarze :wysmiewacz:
Can't Smile Without You!!!
16 lutego 2013, 13:13 [cytuj]
Chodziło mi raczej o to, czy jeśli DL zobaczy na stole ofertę 50 mln, albo nawet Guardiola da większą częśc ze 100 mln które mu dali, na przykład 60-70 mln, to nasz kochany prezes po prostu sprzeda Bale'a? Ja myślę, że Garetha możemy spokojnie zatrzymać, jeśli wydamy trochę kasy na jakiegoś ŚP i na dobrego napastnika. Z naszym obecnym składem, jak wszyscy będą w formie to nie jesteśmy o wiele gorsi od United, ale oni mają większą głębię w składzie. Ferguson ma 4 świetnych napastników, a my mamy 2 przyzwoitych. Jak się Ade obudzi i ktoś z dwójki Holtby/Dempsey nas oczaruje, to możemy spokojnie zawalczyć o drugie miejsce.
Chodziło mi raczej o to, czy jeśli DL zobaczy na stole ofertę 50 mln, albo nawet Guardiola da większą częśc ze 100 mln które mu dali, na przykład 60-70 mln, to nasz kochany prezes po prostu sprzeda Bale'a? Ja myślę, że Garetha możemy spokojnie zatrzymać, jeśli wydamy trochę kasy na jakiegoś ŚP i na dobrego napastnika. Z naszym obecnym składem, jak wszyscy będą w formie to nie jesteśmy o wiele gorsi od United, ale oni mają większą głębię w składzie. Ferguson ma 4 świetnych napastników, a my mamy 2 przyzwoitych. Jak się Ade obudzi i ktoś z dwójki Holtby/Dempsey nas oczaruje, to możemy spokojnie zawalczyć o drugie miejsce
LMAO
16 lutego 2013, 18:09 [cytuj]
Arsenal w dupę z Blackburn:/ liczyłem że odpadną gdzieś w półfinale. Bentley grał od 60 minuty.
Arsenal w dupę z Blackburn:/ liczyłem że odpadną gdzieś w półfinale. Bentley grał od 60 minuty
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
16 lutego 2013, 18:12 [cytuj]
,,Piłkarze Arsenalu Londyn stracili ostatnią szansę na zdobycie w obecnym sezonie trofeum. Podopieczni Arsene Wengera w sobotnim meczu piątej rundy Pucharu Anglii przegrali na Emirates Stadium 0:1 z Blackburn Rovers i pożegnali się z rozgrywkami"

Wygląda na to, że nawet bezstronniczy redaktorzy nie wierzą , że Arsenal zdobędzie LM :wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz:
,,Piłkarze Arsenalu Londyn stracili ostatnią szansę na zdobycie w obecnym sezonie trofeum. Podopieczni Arsene Wengera w sobotnim meczu piątej rundy Pucharu Anglii przegrali na Emirates Stadium 0:1 z Blackburn Rovers i pożegnali się z rozgrywkami" Wygląda na to, że nawet bezstronniczy redaktorzy nie wierzą , że Arsenal zdobędzie LM :wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz:
16 lutego 2013, 19:11 [cytuj]
lalalala, Arsenal odpada :wysmiewacz: :brawo:
lalalala, Arsenal odpada :wysmiewacz: :brawo:
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
16 lutego 2013, 19:29 [cytuj]
Piękną bramkę strzelił VdV :]
16 lutego 2013, 19:33 [cytuj]
matthias95 powiedział/a:

http://www.101greatgoals.com/gvideos/golazo-rafael-van-der-vaarts-hamburg-30-yard-howitzer-into-the-top-corner-v-monchengladbach/
http://www.101greatgoals.com/gvideos/golazo-rafael-van-der-vaarts-hamburg-30-yard-howitzer-into-the-top-corner-v-monchengladbach/
16 lutego 2013, 19:35 [cytuj]
Dzudolffo powiedział/a:

Wszedł i zaraz strzelili zwycięskiego gola :D
16 lutego 2013, 21:11 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

chapeau bas :D
chapeau bas :D
16 lutego 2013, 21:40 [cytuj]
Bobuli dzisiaj grał od 61 minuty w Grosseto :) Zmienił obrońcę Foglio :). Wynik 2-2
Bobuli dzisiaj grał od 61 minuty w Grosseto :) Zmienił obrońcę Foglio :). Wynik 2-2
|<  <<  <  17  18  19  20  21    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 19 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się